zaterdag 7 september 2019

AfD Schleswig-Holstein: Vanaf de herfst wordt in het Turks lesgegeven op scholen!Door E.J. Bron
(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron) Wat jaagt deze dame in hemelsnaam op? De CDU-minister van Onderwijs in de Duitse deelstaat Schleswig-Holstein, Karin Prien, drukt schoolonderwijs in de moedertaal voor integratieweigeraars door! Wees niet verbaasd wanneer uw kinderen weldra geïrriteerd van school thuiskomen. Uiterlijk na de herfstvakantie zal in Lübeck en Kiel in het Turks […]

Migrantencriminaliteit: interactieve kaart registreert meer dan 70.000 bevestigde “op zichzelf staande gevallen”Door Realpredictor

Afbeeldingsresultaat voor migranten criminaliteit

Een groep activisten heeft een interactief overzicht van de in Duitsland gepleegde delicten door migranten opgesteld. Daar staat in geregistreerd: meer dan 70.000 zogenaamde op zichzelf staande gevallen, waaronder meer dan 2000 moorden en dodingen, ongeveer 7000 seksuele delicten en bij benadering 21.000 geweldsdelicten.

Wanneer in Duitsland een delict door een migrant, “vluchteling” of asielzoeker wordt gepleegd, zien we bij de mainstream media, de politici van de oude partijen en de “goedmenschen” als in een reflex steeds het identieke gedrag: eerst wordt de daad ontkend of verdoezeld. Wanneer men er op een bepaald moment niet meer omheen komt en een standpunt over de daad moet innemen, dan wordt deze gerelativeerd respectievelijk gebagatelliseerd. Dan komen bijna dwangmatig de identieke holle frasen van de “getraumatiseerde individuele dader” en het inmiddels niet minder beruchte “betreurenswaardige op zichzelf staande geval”

Sinds september 2015 werden door migranten/”vluchtelingen” in totaal 2.290 dodingsdelicten gepleegd, waarvan 834 moorden (ook “eermoorden”) respectievelijk pogingen tot moord. Sinds 4 september 2015 werden er bijna 7000 seksuele delicten geregistreerd, waarvan 714 pogingen tot verkrachting en 725 voltooide verkrachtingen. Daarbij is voor de daders de leeftijd van de slachtoffers absoluut onbelangrijk. Niemand is veilig voor de seksuele misdadigers, of ze nu 5 of 95 jaar oud zijn.

Ondertussen is het aantal van deze betreurenswaardige op zichzelf staande gevallen van getraumatiseerde individuele daders dramatisch gestegen. Deze data zijn allemaal bekend en zouden in de desbetreffende statistieken voor het publiek voorbereid kunnen worden – als dat politiek gewild zou zijn. Dat is het echter niet, want de cijfers zouden de mensen in het land onzeker kunnen maken. Een groep activisten doorzoekt echter dagelijks politiemeldingen, onder andere bij het “Presseportal van de politie”, en registreert de data in een interactieve kaart.

Meer dan 5000 verkeersdelicten, dus strafbare feiten, werden geregistreerd evenals nog meer dan 18.000 andere strafbare feiten (o.a. meer dan 3500 drugsdelicten en meer dan 1400 keer illegaal wapenbezit)

Meer dan 21.000 gewelddelicten, meer dan 37.000 eigendomsdelicten en 9.200 bedrogdelicten completeren de cijfers.

RP: En de tsunami blijft doorstromen! Europe R.I.P.!

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/07/migrantencriminaliteit-interactieve-kaart-registreert-meer-dan-70-000-bevestigde-op-zichzelf-staande-gevallen/

ING rebound met veel beren | Belegger.nl

 https://www.belegger.nl/Column/484958/ING-rebound-met-veel-beren.aspx

Trump ‘gaat mentaal snel achteruit.’ Zorgen in het Witte Huis – Wel.nl


Verschillende arrestaties in Italië voor financiering Syrische terreurgroep
  • 07/09/19 om 14:56
  • Bijgewerkt om 14:57
  • Bron : Belga

Verschillende mensen zijn opgepakt in de Italiaanse regio Abruzzen, op beschuldiging van financiële misdaden die leiden tot de financiering van een radicale Syrische groep. Dat heeft de Italiaanse politie zaterdag bekendgemaakt. Onder de verdachten zijn acht Tunesiërs en twee Italianen, onder wie de imam van een moskee in de Abruzzen en een belastingsconsultant.

De Guardia di Finanza en de Carabinieri maakten bekend dat voor tien mensen arrestatiebevelen waren uitgevaardigd. De politiediensten verduidelijkten niet of de verdachten zijn opgesloten, dan wel onder huisarrest zijn geplaatst. Volgens de politie waren grote sommen geld opgehaald voor de radicale Al-Nusra-organisatie, via boekhoudkundige trucjes en belastingsontduiking. Een deel van dat geld kwam ook terecht bij imams die in Italië leven, onder wie een die een eerdere veroordeling voor terrorisme had opgelopen.


Officiële cijfers: Overgrote meerderheid migranten inderdaad mannen die niet kunnen of willen werken‘Massa sterfte op de Middellandse Zee stoppen’? Simpel: gewoon niet meer op gammele bootjes stappen, maar meehelpen je eigen land op te bouwen door het te bevrijden van de wurgende corruptie. De meesten hebben daar echter geen zin in en willen liever hun leven lang in Europa hun hand ophouden. (Afbeelding: Getty Images (2)).
—————————————————————————————————————————————-
Sociale zekerheid over 10 jaar ingestort: Iedere 1 miljoen migranten kost 10% tot 20% van het BNP – ‘Vooral Noord Afrikaanse migranten crimineel en gewelddadig’ – Afrikaanse experts:  ‘Wij zijn niet arm door Europees kolonialisme, maar door onze eigen mentaliteit en corruptie’
—————————————————————————————————————————————-
‘Migratie – Het Grote Misverstand. Valse hoop en brutale leugens’ is de titel van een op officiële overheidsstatistieken gebaseerde documentaire die de Duitse ZDF heeft gepubliceerd. Daarin krijgen critici van het immigratiebeleid, die de afgelopen jaren door de mainstream media werden verketterd als haatzaaiers en complotfanaten, werkelijk op alle punten gelijk. Verreweg de meeste migranten blijken inderdaad jonge mannen te zijn die niet zijn gevlucht voor oorlog of terreur, maar enkel om financieel-economische redenen naar Europa zijn gekomen. Het leeuwendeel is te beperkt om te kunnen werken, of wil dat helemaal niet. De druk die zij op de sociale zekerheid leggen is zó groot, dat autochtonen –ook in Nederland- over een jaar of 10 kunnen fluiten naar hun pensioenen, toeslagen en uitkeringen. Daar is dan namelijk helemaal geen geld meer voor.
OECD migratie expert Thomas Liebig zegt voor de camera dat het immigratiebeleid in Europa is mislukt omdat er van meet af aan geen onderscheid is gemaakt tussen slechts een kleine minderheid echte vluchtelingen en een overgrote meerderheid economische migranten. Afrikaanse regeringen laten hun jonge mannen graag naar Europa gaan, omdat ze daar een deel van het geld dat ze krijgen (van uitkeringen en/of criminaliteit) opsturen naar familie in hun thuislanden.
Boris Novak van de Politievakbond in Berlijn bevestigt dat ‘vooral personen uit Noord Afrika weinig respect hebben voor onze politie agenten, omdat hun rechtsbegrip botst met het onze. Dat is een van de redenen waarom juist Noord Afrikanen steeds weer opvallen door aanzienlijke strafbare feiten, en zich ook niet socialiseren laten.’ Zo waren bijvoorbeeld de meeste daders van de verkrachtingsgolf tijdens oud-en-nieuw in Köln (2015/2016) Marokkanen en Algerijnen, en daarnaast vooral andere asielzoekers.
Expert uit Ghana: Slechts weinig echte vluchtelingen, meesten doen alsof
Migratie expert Josef Kofi Teye (Universiteit van Ghana) verklaart dat het inderdaad klopt dat de meeste migranten zich enkel voordoen als (oorlogs)vluchtelingen, omdat ze weten dat ze alleen dan in aanmerking komen voor asiel. ‘De media doen alsof iedereen die uit Afrika komt een vluchteling is. Dat klopt niet, dat zijn er maar weinig. De meeste mensen die echt door oorlog zijn verdreven bevinden zich in Afrikaanse kampen.’
In 2016 schatte de voormalige SPD voorzitter en minister van Werkgelegenheid Andrea Nahles dat slechts 30% van de migranten voldoende kwalificaties (diploma’s, intelligentie, mentaliteit) heeft om te kunnen werken. De realiteit blijkt echter nog veel erger: schattingen lopen nu uit van 5% tot maximaal 15%. Het leeuwendeel van alle nieuwkomers verdwijnt dan ook rechtstreeks –en meestal permanent- in de sociale zekerheid.
Degenen die wel kunnen werken komen doorgaans enkel in de laagst betaalde banen terecht (en dat is dan ook de reden waarom de Europese multinationals pro-immigratie en globalisering zijn: puur winstbejag gebaseerd op het drukken van de loonkosten door het creëren van een overaanbod aan goedkope arbeidskrachten).
Ieder 1 miljoen migranten kost 10%-20% van het BNP
Harde, nu bevestigde feiten – maar als je daar de afgelopen jaren in Europa mee naar buiten kwam werd je door de media meteen in de hoek van ‘extreemrechtse racisten’ gezet. Desondanks vinden de ‘hulp’organisaties die al jarenlang met hun schepen op de Middellandse Zee massa’s economische migranten naar Europa smokkelen nog steeds dat iedereen het ‘recht’ heeft om hier te komen en onbeperkt van alle voorzieningen gebruik te maken.
Waar zij op deze wijze willens en wetens aan meewerken is de ondergang van de sociale verzorgingsstaat in Europa. Economisch wetenschapper Bernd Raffelhüschen –woordvoerder van de INSM lobby van het Instituut van de Duitse Economie in Köln- waarschuwt in de documentaire dat ‘iedere miljoen migranten –die ongekwalificeerd en niet ècht jong zijn- met zekerheid tussen de 10% en 20% van het BNP kosten.’ Daarom zal een steeds groter deel van onze sociale en economische kracht moeten worden aangewend om miljoenen migranten en hun nakomelingen te verzorgen.
Uiteindelijk zal dat tot de onvermijdelijke totale instorting van de verzorgingsstaat leiden. Gezien de enorme migrantenvloed naar Nederland (vorig jaar 100.000 inwoners erbij, vrijwel uitsluitend door immigratie) zal die crash waarschijnlijk over maximaal 10 jaar een feit zijn.
Afrikaanse experts: Armoede Afrika niet schuld van Europa, maar van onszelf
Er wordt nog een hardnekkig door links gepropageerd denkbeeld doorgeprikt, namelijk dat ‘wit’ Europa vanwege het kolonialisme in het verleden schuldig zou zijn aan de armoede in Afrika, en wij daarom nu verplicht zouden zijn om miljoenen mensen op te nemen. De genoemde Afrikaanse migratie expert stelt echter dat de werkelijke reden van de structurele armoede in Afrika een mentaliteitsprobleem is: er heerst in bijna alle Afrikaanse landen enorme corruptie. Zodra mensen het tot de overheid hebben geschopt blijken ze allemaal enkel aan zichzelf te denken, en zichzelf over de rug van de rest van de bevolking te verrijken.
De Ghanese dr. Prince K. Afriyie werd in München tot chirurg opgeleid en keerde naar zijn geboorteland terug om daar te helpen de gezondheidszorg op poten te zetten. Zijn oordeel is keihard: ‘Wij hebben geen oorlog in Ghana gehad. Welk recht hebben wij dan om te klagen? Vanwege de slavenhandel soms? Maar wanneer werd die beëindigd? Met welk recht zeggen wij dan dat wij om die reden nog steeds arm zijn?’
‘Misschien zijn wij wel lui. Misschien willen wij wel geen afstand doen van deze zaken, wat we vandaag nog steeds kunnen doen om onze kinderen een betere toekomst te geven. Zijn dit misschien de werkelijke redenen?’
Zijn landgenoot, de genoemde migratie expert Josef Kofi Teye, is het met hem eens. ‘Ik heb steeds gezegd dat de Afrikaanse regeringen voor alles verantwoordelijk zijn. Als zij bijvoorbeeld de corruptie zouden verminderen, zou het leven voor de mensen relatief goed zijn… Er is enorm veel corruptie in Afrika, de regeringen zijn zeer corrupt. Wat migratie betreft zouden we niet naar Europa moeten kijken, maar ons moeten afvragen wat wij voor ons eigen volk doen.’

Xander
(1) (gebaseerd op) Sputnik News.de

Prins: Here Comes the “Dark Money”  • A week of good news for the markets…
  • When even negative interest rates aren’t good enough…
  • Then Nomi Prins shows you why a worldwide flood of “dark money” is on the way…

Have you heard of “25-cent contracts”?
25C
We took a small group of beta testers and taught them how to use a little-known instrument that trades for about 25 cents…
One of our beta testers made “$17,750 in 72 minutes!”
Imagine making even one fifth of that!
Click Here to Read More


Baltimore, Maryland
September 7, 2019
Editor’s note: “Dark money,” former Wall Street insider Nomi Prins calls it. That’s what she calls the money that central banks create out of thin air to support markets. Today Nomi shows you why you can soon expect a lot more of it.
Nomi PrinsDear Reader,
It was a busy week for the market.
Having begun the holiday-shortened week in the red, U.S. markets headed into positive territory by Wednesday on the back of four main global developments.
First, the British Parliament rejected U.K. Prime Minister Boris Johnson’s bid to take the U.K. out of the European Union without a deal by the current Oct. 31 Brexit deadline. The U.K. Parliament also rejected his bid for a mid-October snap election.
Instead, the House of Commons supported a bill to ask for a three-month Brexit delay.
Opposition Labour Party leader Jeremy Corbyn announced he would agree to hold an early election once that bill passed the House of Lords and becomes law. This could happen this Monday. The fear of a hard Brexit has hampered U.K. markets and the British pound.
Second, markets in Asia rallied Thursday on a possible resolution to the Hong Kong turmoil. Now there’s much less chance of harsh a crackdown by China that could have played out on television sets around the world.
Third, the Fed released its Beige Book, a survey on business conditions in the key Federal Reserve districts. Results revealed that nonfinancial service sector economic activity was holding steady or improving, but confirmed that manufacturing and agriculture were still under pressure.
That gave markets more confidence that the Fed could cut rates, and maybe by as much as 50 basis points at the Sept. 18 FOMC meeting, although a 25 basis point cut would be much more likely.
Finally, the U.S. and China agreed to meet in early October for another round of trade talks. There’s no guarantee they’ll be more productive than any other talks over the past several months. But at least it offers hope.
As Churchill said, “It’s better to jaw-jaw than war-war.”
But markets remain extremely sensitive to breaking news, and at the moment that news has swung to the upside. But be cautious as things could easily swing back the other way as well.
One thing you can be fairly sure of though is that more “dark money” is coming to the world this fall. That’s my term for money created out of thin air by central banks.
The question isn’t if; it’s how much and when.
One of the largest central bank participants in the super-loose monetary policy game is the European Central Bank (ECB). And it’s getting ready to fire up the dark money machine.
Incoming ECB head Christine Lagarde made that clear in her first set of public statements after having been appointed to that new role after running the International Monetary Fund (IMF).
She declared that “the ECB has the tools to tackle a downturn and must be ready to use them if needed.”
The ECB is set to have its next policy meeting this coming week, on Sept. 12, during which it’s widely anticipated that they will announce a fresh round of monetary stimulus, including rate cuts and potentially a relaunch of quantitative easing (QE).
Lagarde officially takes the helm from current ECB head Mario Draghi on Nov. 1. He has already paved the way for her to continue his easy-money policy since EU economic growth has been slowing, inflation remains low and Brexit continues to inflict turmoil.
As she wrote in response to a European Parliament questionnaire, it is “therefore clear that monetary policy needs to remain highly accommodative for the foreseeable future.”
She stated that the ECB has room to cut rates further, despite the negative deposit rate of minus 0.4%. So the ECB under Lagarde might be more aggressive than the Fed.
That’s not good news for President Trump, who is eager for a cheaper dollar. ECB easing means the dollar will likely remain strong compared with the euro.
And you can expect more angry tweets calling for Jerome Powell’s head.
Below I show you why you can expect a worldwide deluge of dark money in the days ahead. Read on.
Regards,
Nomi Prins
for The Daily Reckoning

Don't hold your breath on Brexit


Dear Reader,

Welcome to another tumultuous week in British politics after many other weeks of turmoil. Unless Boris Johnson secures his general election in October, it's hard to see how he gets out of this fix without an actual deal with Brussels. I wouldn't hold your breath on that.

Our columnist Iain Martin thinks that the prime minister will have to do some sort of deal with Nigel Farage, leader of Brexit Party, to stop the Leave vote splitting. That, however, is fraught with dangers and will alienate many Tory Remain voters.

Another columnist, Philip Collins, who worked in No 10 with Tony Blair, believes the rebels should deny Johnson an election. Instead an emergency government should secure a soft Brexit deal keeping Britain in the customs union and aligned with the single market. Once again, it's a long shot.

Matthew Parris is gloomier. The Tory party he's stuck with for 50 years is finished, he reckons. But he doesn't blame Johnson. The rot, he says, set in years ago.

Putting political anguish to one side, we can do something positive about our physical health. John Naish comes up with the healthy habits we all need after the age of 50. And Robert Crampton admits being a midlife boozer left him between a rock and a hard place.

Finally, James Jackson outlines the best TV dramas worth bagging the sofa for this autumn. There you go; plenty to be positive about!

Have a great weekend.
John Witherow
Editor

 
Registered access usersIf you are reading this newsletter with registered access to The Times and The Sunday Times, you will be able to read a maximum of two articles each week. To read all of the recommended articles below you can subscribe here.
 
Johnson will need Farage to get Brexit done
Iain Martin
The Tories are going to have to make their peace with the Brexit Party or they risk losing the prize altogether
Read the full story >
Rebels should say no to a general election
Philip Collins
There is a way to get through this mess that would keep the PM trapped, but it requires Jeremy Corbyn to stand aside
Read the full story >
Don't blame Boris for the Tory meltdown
Matthew Parris
This extraordinary week in politics has exposed a long-term malaise in the Conservative Party
Read the full story >
Over 50s health
There's increasing evidence that 50 is the health tipping point when the body and brain can quickly decline. Don't panic, says John Naish (55), it's not too late to take steps
Read the full story >
Between a rock and a hard place
Robert Crampton
Almost everyone between the ages of 40 and 64 who drinks too much — which is almost everyone — admits that they drink too much.
Read the full story >
The best TV dramas this autumn
Olivia Colman plays the Queen in The Crown
From a new series of The Crown to His Dark Materials, James Jackson tips the dramas worth bagging the sofa for
Read the full story >