zaterdag 6 juli 2019

Islamisering: Terreur in zwembaden, groepsverkrachtingen en moord op bijna geboren baby‘Wie mij fotografeert komt in de hel!’ schreeuwde de hoofddader van een groepsverkrachting van een 18 jarig meisje door 11 moslimmigranten, toen hij de rechtszaal binnenkwam. (Afbeelding: (10)).
—————————————————————————————————————————————
Cijfers Europol: Vorig jaar 24 moslim aanslagen, 19 extreemlinkse, en slechts 1 extreemrechtse – Alle dodelijke slachtoffers vielen door hand van jihadisten – Nederlandse en Duitse zwembaden gebukt onder Noord Afrikaanse relschoppers
—————————————————————————————————————————————-
Vooral de afgelopen jaren doen de media in West Europa en Nederland er alles aan om het ‘gevaar van extreemrechts’ uit te vergroten, en minimaal op één lijn te stellen met terreuraanslagen door islamisten. Extreemlinks krijgt van de meeste media zelfs een vrijbrief om ongestoord haat te zaaien en geweld te plegen tegen conservatieven, wat heel vaak nog wordt verdedigd ook. De cijfers van Europol over vorig jaar laten zien dat de realiteit exact omgekeerd is van wat de media u voorspiegelen. Ook de islamisering middels keihard en soms extreem schokkend migrantengeweld gaat onverminderd verder.
In 2018 telde de in Den Haag gevestigde pan Europese politie organisatie Europol 24 moslim aanslagen, 19 extreemlinkse, en slechts één extreemrechtse. Verder werden in totaal 129 aanslagen voorkomen. Een overgrote meerderheid van 83 pogingen of voorbereidingen zouden zijn gepleegd door nationalistische bewegingen zoals de ETA in Spanje.
De 13 dodelijke slachtoffers die vorig jaar werden geteld vielen echter allemaal door de hand van jihadistische moslims. Hoewel Europol een duidelijke afname van het aantal aanslagen en pogingen ziet (in 2015 werden er nog 211 geteld, 142 in het jaar daarna, en in 2017 waren het er 205), zijn de cijfers van talloze kleinere ‘aanslagen’, zoals steek’incidenten’, hier niet bij opgenomen. (1)
De fundamentalistische islam is dus ook in de statistieken de grootste bedreiging voor de veiligheid van de Europeanen, op de voet gevolgd door extreemlinkse terreurgroepen zoals Antifa. Van extreemrechts hebben we dus amper iets te vrezen, maar desondanks worden alleen deze –soms weliswaar gevaarlijke- splintergroepen (zoals motorbendes) voortdurend door de politiek en media voor het voetlicht gehaald en op leugenachtige wijze als de grootste bedreiging voorgesteld.
Zwembaden geterroriseerd door vooral Noord Afrikaanse migranten
De migranten terreurgolf tegen burgers neemt vooral bij onze Oosterburen almaar grotere vormen aan. Deze zomer moesten al diverse zwembaden hun deuren sluiten nadat groepen migranten andere badgasten lastig vielen, bedreigden, aanrandden, verkrachtten, in elkaar sloegen of met messen aanvielen (7).
In Essen viel een groep jonge migranten een meisje en twee badmeesters aan. In Düsseldorf hadden meer dan 100 (!) migranten ‘ruzie’, het bekende eufemisme voor -soms zeer grof- geweld dat ook door onze media en zelfs door de politie wordt gebruikt om de werkelijke gebeurtenissen te bagatelliseren. Toen de politie arriveerde werden ook de agenten aangevallen. In Kehl gebeurde iets vergelijkbaars, waardoor het zwembad moest worden ontruimd. In München werden op dezelfde wijze meerdere zwembaden verrijkt met de specifieke cultuur en gewoonten van badgasten uit vooral Noord Afrika en in mindere mate uit het Midden Oosten.
In de officiële Duitse media mag net als in Nederland zelden of nooit de afkomst van daders worden genoemd indien het inderdaad om migranten gaat, en dus zijn het ook daar steevast enkel ‘jongeren’ of ‘(groepen) jonge mannen’ (8). Via op Twitter, blogs en alternatieve media geplaatste smartphone video’s en getuigenverklaringen wordt vervolgens duidelijk dat het bijna altijd –maar niet uitsluitend- om ‘nieuwe Duitsers’ gaat. Van de ‘oude Duitsers’ haalt daarom niemand het meer in zijn hoofd om zijn kinderen alleen naar het zwembad te laten gaan, iets dat nog niet zo heel lang geleden volkomen normaal was (2).
PVV leider Geert Wilders niet welkom na zwembadterreur Terneuzen
In Nederland mag je zeker als politicus al jaren niet meer zeggen dat je ‘minder’ van dit soort types in je land wilt, want dan wordt je door je collega’s en de media aan de schandpaal genageld, door de gerechtelijke macht beboet en vervolgd wegens ‘haat zaaien’, en moet je met een konvooi gepantserde auto’s naar een extra beveiligde rechtsbank worden gereden om daar in een politiek showproces te worden verweten de ‘goede naam’ van migranten uit een zeker Noord Afrikaans land aan te tasten.
De politicus in kwestie, natuurlijk PVV leider Geert Wilders, was deze week niet welkom in Terneuzen, waar Marokkanen een rel hadden veroorzaakt in zwembad Koewacht. De burgemeester verklaarde letterlijk dat niet de veroorzakers, maar Wilders het probleem is (4).
Moorden op baby’s en afschuwelijke groepsverkrachtingen
In Duitsland is de verspreiding en afdwinging van ‘islam’ definitief de volgende fase ingegaan. In een tram in Leipzig wurgde een ‘zuiderlijke’ man met ‘zwarte volbaard’ plotseling de 6 maanden oude baby van een 29 jarige vrouw. De moeder kon de terrorist net op tijd met insektenspray afweren, waardoor haar kind er geen blijvend letsel aan overhield. (5)
In Freiburg (inderdaad, wéér daar) werd de 18 jarige Franziska W. urenlang door een groep van 11 moslimmigranten (8 Syriërs, 3 Irakezen, 1 Algerijn en 1 migrant met Duits paspoort) verkracht. De belangrijkste dader was al vaker gepakt en veroordeeld, maar de (linksgroene) overheid vond het nooit nodig hem op te sluiten. In de rechtbank toonden de daders geen enkele spijt; integendeel, een van hen bedreigde de aanwezigen en werd zelfs handtastelijk tegen een agent. De (vrouwelijke) advocaat van de verkrachters beweerde daarna ijskoud dat het 18 jarige meisje naar de groepsverkrachting ‘ had verlangd’.
Ook in een Duits ziekenhuis ben je niet langer je leven zeker, zelfs niet als dat nog niet eens echt begonnen is. Een 25 jarige hoogzwangere vrouw was in het St. Marienwörth ziekenhuis in Bad Kreuznach om te bevallen, toen een Afghaanse migrant zomaar ineens op haar begon in te steken. Keer op keer ramde hij zijn mes in haar buik, borst, armen en gezicht. Ondanks een spoedoperatie was het leven van de nog net niet geboren baby niet meer te redden. De dader beweerde na afloop zich er niets meer van te kunnen herinneren. (9)
Daarmee zou hij wel eens gevangenisstraf kunnen ontlopen, want een andere Afghaan die in september 2018 in Ravensburg met een mes op meerdere mensen instak, hoefde ook niet het gevang in. Hetzelfde gold voor de Afrikaan die een arts in zijn praktijk in Offenburg had vermoord.
Nog erger dan in Nederland heerst bij de Duitse gevestigde orde een bijkans onbeperkt begrip voor daders van een zekere komaf en met een zekere religie, en is er met hun slachtoffers nul komma nul medeleven (althans, als die autochtoon zijn). Sterker nog, degenen die dat openlijk wèl hebben worden verketterd als zijnde ‘populistisch’, ‘islamofoob’, ‘extreemrechts’ en ‘nazistisch’.

Xander

Trump’s Immigratie Voorstel is een stap in de goede richting!
Donald Trump sprak over de immigratievoorstellen van zijn regering in de Rozentuin op 16 mei 2019.

Trump’s Immigratie Voorstel is een stap in de goede richting!

Het opnieuw in evenwicht brengen van immigranten  opnames, in plaats van ze te verminderen, zou een verdeeldheidsprobleem kunnen veranderen in een eenheid voor de GOP.

President Donald Trump heeft op 16 mei in een toespraak een immigratievoorstel aangeboden dat, in zijn woorden, ‘een nieuw legaal immigratiesysteem opzet dat de Amerikaanse lonen beschermt, de Amerikaanse waarden bevordert en het beste en slimste van over de hele wereld aantrekt.’ over elk nieuwtje dat gedekt is heeft het duidelijk gemaakt, het is onwaarschijnlijk dat het voorstel zijn weg vindt door het Congres . Maar dat is nauwelijks verrassend. Afgezien van een massale amnestie zonder stemmen, is het moeilijk voor te stellen dat Democraten in het Huis elk wetgevingsvoorstel van het Witte Huis van de Trump onderschrijven over een kwestie die zo verdeeld en zo rijk resoneert met activisten van het linkse centrum en donoren.

De politieke argumenten om van reductie naar herbalancering over te gaan zijn sterk, ook al is het geen positie die voldoet aan immigratie-maximalisten die het idee van een meer op vaardigheden gebaseerd systeem als een belediging beschouwen, een groep die oververtegenwoordigd lijkt te zijn onder de journalisten over het voorstel van Trump.

Maar het voorstel van Trump krijgt eigenlijk het raamwerk voor een nieuwe aanpak van het immigratiebeleid! In plaats van het aantal “groene kaarten” dat de VS jaarlijks toekennen, te verminderen, pleit Trump nu voor re-balanceren van toelatingen om ervoor te zorgen dat een groter deel van de nieuwe immigranten klaar is om het succes op de arbeidsmarkt te behalen. Trump is al een tijdje aan het verminderen van legale immigratiebeperkingen. Als congresdemocraten dit voorstel serieus nemen, kunnen ze de administratie ertoe brengen door te gaan met de logica van dit plan, door bepalingen toe te voegen die het zowel politiek meer uitvoerbaar als doeltreffender zouden maken. En voor congresrepublikeinen biedt het plan een kans om een ​​verdeeldheidwekkende kwestie voor hun coalitie in een verenigende kwestie te veranderen.

Bedenk dat een meerderheid van 37 procent van de Amerikaanse volwassenen legale opnames op het huidige niveau wil houden, terwijl 68 procent ertegen is om deze te verhogen, verhoudingen die nog hoger zouden zijn bij stemgerechtigde volwassenen.

Bovendien is er aanzienlijk bewijs dat de meeste Amerikanen de voorkeur geven aan het geven van voorrang aan geschoolde, Engelssprekende immigranten die werkzaam zijn in hoge loonberoepen over degenen die eerder geneigd zijn om een ​​helpende hand te zoeken. Nogmaals, dit kan immigratie maximalisten irriteren, maar dat maakt het niet minder waar.

Het bestuur van Trump is verdeeld tussen diegenen die onvermurwd voorstander zijn van diepe reducties in legale immigratie en degenen die een grootschalige uitbreiding van laaggeschoolde gastarbeidersvisa ondersteunen, en dus dreigt het midden van re-balancen zonder reductie altijd te worden uitgeperst . Maar dat wil niet zeggen dat andere ambitieuze Republikeinen, en zelfs Democraten , het stokje niet konden oppakken.

RP: Multicultureel USA is net als Europa verdeeld in de bevolkingen, die het continent vanaf dag 1 hebben opgebouwd door keihard te werken en enorme groepen immigranten die als “golddiggers” binnen zijn gekomen, nooit hebben gewerkt, maar wel dezelfde rechten eisen! 

https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2019/05/trumps-merit-based-immigration-proposal-makes-sense/589846/

Lees ook Europa: https://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/profiteurs-meer-dan-helft-bijstandstrekkers-is-niet-westerse-allochtoon/

CARTOON . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Psycholoog adviseerde aanklagers Holleeder om ‘nul contact’ met hem op te bouwen

Bron: De Volkskrant


De aanklagers van Willem Holleeder hebben tijdens het strafproces gebruikgemaakt van een psycholoog – die tevens kennis heeft van psychopathie – om Holleeder te duiden. Dat hielp hen bij het opstellen van hun verhoorplan. Ook gebruikten ze de psycholoog ‘voor ons eigen gemoed. Het gaat er ook om: hoe blijf je overeind in zo’n grote zaak?’
 
Aanklagers Sabine Tammes en Lars Stempher in de zwaarbeveiligde rechtbank voorafgaand aan de uitspraak in de strafzaak tegen Willem Holleeder. Beeld Raymond Rutting / de Volkskrant
Dit blijkt uit een interview met beide officieren van justitie, Sabine Tammes en Lars Stempher, in de Volkskrant. Daartoe voerde de krant het afgelopen anderhalf jaar zes gesprekken met de aanklagers. De psycholoog adviseerde hun ‘nul contact met de verdachte op te bouwen’. ‘We zorgden dat we onbereikbaar voor hem bleven’, zegt Stem­pher. Volgens de aanklagers was dat nodig omdat ‘Holleeder altijd een wig probeert te drijven. Ook tussen ons.’
Tijdens de zittingen en verhoren bij de rechter-commissaris gedroeg Willem Holleeder zich soms als ‘de joviale man’. Stempher: ‘Het voelt heel onnatuurlijk. Iemand doet aardig, maar wij reageren bot.’ Volgens de aanklagers was het het beste om hem afstandelijk te benaderen. Tammes: ‘Dat vindt Holleeder heel vervelend. Maar hij vindt mij sowieso een irritant wicht.’
Het was Holleeders zus Astrid die al voorafgaand aan het proces verklaarde dat haar broer ‘een terroriserend psychopaat en een seriemoordenaar’ is. Op een zitting zei ze daarover: ‘Ik heb geen wraakgevoelens – hij is ziek. Hij kan niet anders. Hij ís zo. Het enige wat helpt zijn vier muren.’

Levenslang

Willem Holleeder werd donderdag door de Amsterdamse rechtbank veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Uit de zes gesprekken blijkt dat de aanklagers ervan uitgaan dat Holleeder verantwoordelijk is voor meer dan de vijf ten laste gelegde moorden. ‘Maar het gaat er niet om wat wij denken’, zegt Stempher, ‘maar wat wij menen te kunnen bewijzen.’
Lars Stempher (44) gaat na de zomer het hoger beroep doen. Sabine Tammes (60) zegt wel ‘klaar te zijn’ met deze strafzaak. Zij werkt al aan de zaak sinds bekend werd dat kroongetuige Fred R. in het aanpalend Passage-proces belastende verklaringen over Holleeder had afgelegd. Toen Lars Stem­pher naast Tammes op de zaak werd gezet, vond hij dat de capaciteit tekortschoot. Samen bewerkstelligden ze dat alle onderzoeken waarin Holleeder voorkomt – meer dan honderd – werden gedigitaliseerd. Ook lieten ze een specialist in het samenstellen van dossiers toevoegen aan het officierenteam, evenals een tweede parketsecretaris en een deskundige op het gebied van criminele Hollandse netwerken die onder meer een tijdlijn in kaart moest brengen. 

Ongelofelijk geluk

‘Die uitbreiding was echt noodzakelijk’, zegt Stempher. ‘Gezien de omvang van deze zaak was het anders onverantwoord.’ Een politieteam van veertien mensen, waarin de politie Amsterdam en de Landelijke Eenheid samenwerkten, ondersteunde gedurende het proces het team van het OM. Tijdens de zittingen kon het continu een beroep op hen doen, zodat alternatieve scenario’s die door de verdediging werden ingebracht konden worden geverifieerd of gefalsificeerd.
Tammes en Stempher noemen het ‘een ongelofelijk geluk’ dat het tussen hen ‘zo ontzettend goed matcht’. Voorafgaand aan de zaak-Holleeder kenden ze elkaar niet. Stempher vindt dat het Openbaar Ministerie voorafgaand aan een omvangrijke, langdurige strafzaak beter zou moeten uitzoeken of collega’s goed met elkaar overweg kunnen. ‘Stuur ze bijvoorbeeld uit eten, kijk of er een klik is. Voor ons was het gewoon van hogerhand bepaald. Eigenlijk heeft het Openbaar Ministerie gewoon geluk gehad dat het tussen ons zo goed gaat.’

Meer over de zaak Holleeder

Ruim vier jaar werkten officieren Lars Stempher en Sabine Tammes intensief samen om Holleeder veroordeeld te krijgen. Nu is het volbracht. Hoe kregen ze dat voor elkaar?
Willem Holleeder moet levenslang de gevangenis in. Hij werd donderdag door de rechtbank van Amsterdam voor alle aanklachten veroordeeld. De rechtbank oordeelde keihard. Het vonnis ontleed in vijf liquidaties. 
Het proces-Holleeder trok veel aandacht van juristen, publiek en de media, en dat komt niet alleen door de bekendheid van Holleeder zelf. Wat maakt het proces zo uitzonderlijk?