zaterdag 23 maart 2019

What FBI found In Weiner's Laptop Will Put Hillary In Jail


https://youtu.be/xV6Fe7baFOU

        

WHY DIAMONDS ARE THE ILLUMINATI'S BEST FRIEND....

https://youtu.be/sI3aFSG7Y3g


        

THE ILLUMINATI'S FAVORITE WITCH BEYONCE ISN'T EVEN HIDING WHO SHE WORSHIPS ANYMORE....

https://youtu.be/h_MPVMzOWLo


         

THE GREAT AMERICAN WITCH HUNT


https://youtu.be/Si6d4g8Zpv4


        

Mass Mind Control - The Prison For Your Mind Exposed!

https://youtu.be/OqEZtyjkiK0

Source:         

Child Abuse & Paedophilia By The Elite


https://youtu.be/4hzwHv2zr4Y

        

Follow the White Rabbit: Satanic & Occult Obsession with the Hare


https://youtu.be/sZ2UEemukGY

        

Slaves in Wonderland: A Ride Through Satan's Matrix


https://youtu.be/O3D_OJJitgI

        

Stem van de Straat: SALTO moet blijven #handenafvansalto, Teken Petitie!! Power to the People !!

 

(Door  Underground presentator Steve Brown, Allesdeskundige Joke, geluidsdame Syl de Godmother van De Pijp en editor ‘Lady Sorry What?’, De Stem van de Straat redactie en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir redactie)

AMSTERDAM-NOIR-TEKEN HIER PETITIE   !!! Salto moet blijven! Power to the People!!

Watch this if you lost your way with God - (The Story Of The Prodigal Son)


https://youtu.be/uXWKiJD5kmA


        

A WAKE UP CALL FOR ALL BELIEVERS (ESPECIALLY MEN)

https://youtu.be/iLkPi59GxuQ


        

Nepvideo’s bestrijden met… de techniek achter nepvideo’s!

The Arrival - Everything Is About To Change 2019-2020 ᴴᴰ


https://youtu.be/O3wDNItE8PE

Source:   


Europese Commissie verklaart Marrakesh immigratiepact toch voor bindend

 
Oostenrijkse Europarlementariër: ‘Europese Commissie probeert dit pact met smerige trucjes de lidstaten in hun maag te splitsen’
 Een Belgische demonstrant tegen ‘Marrakesh’ wijst op een even treffende als huiveringwekkende parallel met het begin van een extreem duistere tijd in ons verleden. (Afbeelding: Getty Images (3)).
 
De Nederlandse burgers blijken plat gezegd opnieuw belazerd te zijn door de pro-Brusselse politieke partijen en media. Op onafhankelijke blogs en sites zoals deze werd meteen gewaarschuwd dat het VN Migratiepact van Marrakesh- in tegenstelling tot wat alom werd beweerd- wel degelijk bindend is. De massamedia schreeuwden vervolgens gezamenlijk ‘nepnieuws!’, want de regering Rutte liet een speciale verklaring in het pact opnemen dat ondertekening geen juridische rechten voor migranten betekende. En nu blijkt dit er door de zich almachtig wanende Europese Commissie tòch te worden doorgedrukt.
 
De Oostenrijkste minister van BuZa Karin Kneissl reageerde ‘met verbazing’ op een rapport van de juridische dienst van de Europese Commissie, dat op 1 februari werd gepubliceerd. In het stuk werd namelijk gezegd dat delen van het migratiepact wel degelijk bindend kunnen worden verklaard.
De voorstanders van het pact, aangevoerd door bijna de hele gevestigde Europese politiek, bleven eind vorig jaar en in januari maar herhalen dat ‘Marrakesh’ niet bindend is, en dat degenen die anders beweerden ‘complottheorieën’ verspreidden. Toch werd het verdrag door maar liefst negen EU-landen, waaronder Oostenrijk en Hongarije, niet ondertekend.
 
Soft law: pact tòch bindend via Europese wetgeving
 
De Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz legde destijds uit dat zijn land deze handtekening weigerde omdat er in pact geen onderscheid wordt gemaakt tussen vluchtelingen en economische asielzoekers en migranten. Met andere woorden: dat iedereen die maar wil naar Europa mag komen.
Verleden week beschuldigde de Hongaarse minister van BuZa Peter Sczijártó de Europese Commissie er op basis van een ‘geheim document’ van dat het migratiepact volgens de genoemde juridische dienst verplichtend is voor àlle lidstaten, ook degenen die niet hebben ondertekend. EU-parlementslid voor het Vlaams Belang Gerolf Annemans bevestigde dit (2).
Wij legden al eerder uit dat het pact weliswaar ‘niet bindend’ is omdat Nederland het heeft ondertekend, maar wèl bindend omdat Nederland EU-lid is en de EU-wetten –met medewerking en medeweten van Den Haag- boven de onze worden gesteld. Dit gebeurt via ‘soft law’, een beproefd recept van de EU om ‘vrijblijvende’ verdragen via het veelgebruikte achterdeurtje van de Europese rechtsbanken alsnog dwingend aan de lidstaten op te leggen.
 
‘Smerige trucjes van Europese Commissie’
 
Collega Europarlementariër Harald Vilimsky, lid van de Oostenrijkse vrijheidspartij FPÖ, reageerde in een persverklaring dat EC-president Jean-Claude Juncker zelf heeft gezegd dat landen die het migratiepact willen verlaten ‘het niet hebben gelezen.’ Vilimsky interpreteerde dit als een ernstige bedreiging:
‘De Commissie lijkt te proberen dit pact met smerige trucjes de lidstaten in hun maag te splitsen. Deze handelwijze is onacceptabel en moet worden afgewezen. Het laat zien hoe belangrijk een duidelijk signaal aan de EU-centralisten bij de Europese Verkiezingen (op 23 mei) is.’
 
Umvolkung muss sein
 
Het Marrakesh immigratiepact, dat de door de VN en EU gewenste islamitische ‘Umvolkung’ van Europa al binnen enkele jaren tot een onomkeerbaar feit moet maken, is één van de belangrijkste redenen waarom veel mensen afgelopen woensdag op het Forum voor Democratie hebben gestemd. Leider Thierry Baudet is net als PVV leider Geert Wilders van meet af aan een felle tegenstander van ‘Marrakesh’ geweest. Hun gelijk is nu andermaal bewezen.
 
Laat op 23 mei weten wat u hiervan vindt
 
De Nederlandse kiezer kan deze zoveelste schaamteloze inbreuk op onze democratie en zelfbeschikkingsrecht door de EU, en de glasharde leugens die er door de Nederlandse politiek en media over werden en worden verspreid, mooi op 23 mei meenemen naar het stemhokje, en de heren in Den Haag en Brussel opnieuw laten weten dat wij het uitleveren van de toekomst van ons land aan een extreemlinkse groep globalisten niet langer over onze kant laten gaan, en weer leiders willen die de wensen en belangen van ons volk respecteren en voorop stellen.
En anders moeten we misschien inderdaad naar het uiterste redmiddel grijpen, om met Thierry Baudet te roepen: ‘NEXIT!’

Xander
(1) Epoch Times
(2) Doorbraak.be
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Nine Minutes in Heaven


https://youtu.be/GMN28qbWvmQ


        

The Second Coming of the Lord is at Hand! Expect Him Now


https://youtu.be/eEy1GN6Bciw

        

EXPOSED!! END TIMES PLAN FOR BREXIT: WE TOLD YOU SO

https://youtu.be/RcG3jJWWk-I


        

Jews Preparing For The Arrival of Antichrist


https://youtu.be/ptoH14R_x7s


        

Special Report: The 2020 election is going to shock listeners...

https://youtu.be/Bn_0RBCioRA


Source:   

STOCK MARKET COLLAPSE 2019!! WORST IN HISTORY!

https://youtu.be/Oe5ZmgpPgNc


         

Buitenlands Nieuws over verkiezingen in Nederland!

           

Eindelijk! Een anti-islamitische migratie-, Euro-sceptische, Nederlandse partij wint groots in de lokale verkiezingen in Nederland!

Dit resultaat toont de blijvende kracht van het extreemrechtse populisme in Nederland, bijna twee decennia na de moord op de populist Pim Fortuyn in 2002, dat leidde tot een soortgelijke situaties bij de parlementsverkiezingen.

Een parvenu-rechtse populistische partij heeft de Nederlandse provinciale verkiezingen gewonnen en heeft de vierpartijencoalitie van premier Mark Rutte een slag toegebracht. Het Forum voor Democratie ondersteunt “Nexit” – Nederland verlaat de EU, is tegen moslimimmigratie en de sluipende islamisering van hun land.

Dit resultaat toont de blijvende kracht van het extreemrechtse populisme in Nederland, bijna twee decennia na de moord op populist Pim Fortuyn in 2002 leidde dit tot een soortgelijke consternatie bij de parlementsverkiezingen.

Het Forum voor Democratie (FvD) van Thierry Baudet is woensdag de grootste winnaar geworden van de lokale verkiezingen en heeft 14 procent van de Nationale verkiezingen gewonnen. De verkiezingen bepalen de samenstelling van de Senaat.

De “Nederlandse Donald Trump” zoals ze Thierry Baudet (35) noemen, die Donald Trump heeft ‘gekopieerd’ met het “Dutch First” -beleid, heeft het “kartel” van gevestigde partijen in Nederland de grond ingeslagen en tegen de euro geschopt!

Origineel artikel: https://barenakedislam.com/2019/03/23/finally-anti-muslim-migration-euroskeptic-dutch-party-wins-big-in-local-elections-in-the-netherlands/

Exit From The Matrix: Having big goals, big dreams

 
by Jon Rappoport
In my collection Exit From The Matrix, the importance of big goals and big dreams comes to the foreground.  This is the main event.  This is where electricity occurs.  This is where old habits are swept off the board and new plans take their place.  This is where previously unseen energies emerge and a person feels a new deep sensation: power.

Focusing on achieving a goal you don't really care about is deadening, to say the least.

Every individual is "built" for achieving big personal dreams/desires.  This is where magic can happen, in the form, for example, of synchronous events that spontaneously come together and fortify each other.

In working with clients, I've learned the importance of doing what's necessary at the right time.  Sometimes it's all about unearthing those big desires and dreams; and then there are periods when the strategy of how to bring a dream to fruition is paramount.

In the end, what transforms a life is pursuing, with great intensity, a major dream.  Then, EVERYTHING moves up on to another level of experience.  Then, a person knows what it means to be alive.

Am I talking about imagination?  Absolutely.  This is where it starts.  This is where the new path originates.  This is the dream and the vision.  In my collection, Exit From The Matrix, I include a large set of unique imagination exercises that are designed to liberate that far-reaching quality of the individual.  Does the quality have a limit?  No.  It isn't a machine or a robot or a computer.  It isn't programmed.  And that's the whole point.  The limitless nature of imagination wakes up the individual.  He wakes up to infinity.

Here are the full contents of my mega-collection Exit From The MatrixYou can order it here:

First, my new audio presentations:

* INTRODUCTION: HOW TO USE THE MATERIALS IN EXIT FROM THE MATRIX

* EXIT FROM THE MATRIX

* 50 IMAGINATION EXERCISES

OVERWINNINGS SPEECH FVD


            


https://www.parool.nl/

   

The Division of Drug Information (DDI) - serving the public by providing information on human drug products and drug product regulation by FDA

Today the U.S. Food and Drug Administration (FDA) is making available a draft guidance titled Rare Diseases: Natural History Studies for Drug Development, Guidance for Industry. This guidance is intended to help inform the design and implementation of natural history studies that can be used to support the development of safe and effective drugs and biological products for rare diseases. Specifically, this guidance describes the broad potential uses of a natural history study in all phases of drug development for rare diseases. It covers the strengths and weaknesses of various types of natural history study designs, common data elements and research plans, and a practical framework for the conduct of a natural history study.  Most rare diseases have no approved therapies. Overall, this presents a significant unmet public health need, making this area a priority for the FDA.

FDA looks forward to receiving comments on this draft guidance from stakeholders via the associated docket (FDA-2019-D-0481). More information on FDA’s efforts pertaining to rare diseases is available on FDA’s Office of Orphan Products Development and Center for Drug Evaluation and Research’s Rare Diseases Program websites. 


This is an automated message delivery system. Replying to this message will not reach DDI staff. If you have comments or questions, please contact us at: 1-888-INFO FDA (1-888-463-6332) or (301) 796-3400 from 8:00 am - 4:30 pm ET Monday - Friday. You can also email us at druginfo@fda.hhs.gov.

U.S. Food and Drug Administration
10903 New Hampshire Avenue, Silver Spring, MD 20993
1-888-INFO-FDA (1-888-463-6332)
Privacy Policy | www.fda.gov.com