zaterdag 12 januari 2019

Mass Arrest, GITMO, Military Tribunals!?!? Warning Patriots!!

https://youtu.be/aBdsP6lFOOo


 Source: Chad Swans

1-10-19 – CELEBRITIES DARK AGENDA REVEALED AT GITMO

https://youtu.be/BRWFZumoCb4


 Source: Paradoxman

ARREST HAVE BEEN MADE!, what the Graham- Kavanaugh Gitmo conversation meant

https://youtu.be/1gaI9MX4_3s


 Source: Thecodesearcher dotcom

President Trump Holds Border Security Roundtable 1/11/19

https://youtu.be/UzVoD0uSjgE

 
Source: Live on air news


GITMO ON THE WAY!! Pelosi, Schumer NEVER SAW THIS COMING!! SEE What THEY Just DID On BORDER! (VIDEO)

https://youtu.be/ZNUIm-JZkvk


 Source: The Progressive Voice

Obama & His FELLOWS GOING TO GITMO Right After THIS!! DARK SECRET He NEVER WANTS AMERICAN To KNOW!!

https://youtu.be/MBBAXr9OOmA


 Source: Conservative Radio Live

Big Pharma Maffia

Bron: Realpredictor
 
Post: Michel Mulder
Mag ik ijskoud zeggen dat de ziekte kanker, en andere levensbedreigende ziektes nooit genezen zullen worden?
Ja, dat mag ik zeggen want kanker is de melkkoe voor de farmaceutische industrie, waarop deze hele verziekte industrie draait. 
vanmorgen verscheen weer het bericht dat een kankermedicijn dat door Nederlandse ziekenhuizen is ontwikkeld, en voor €4000,- per behandeling beschikbaar was, nu is aangekocht door een grote farmaceutische speler en direct 6x zo duur is gemaakt waardoor iedere behandeling nu €23000,- kost.
Hiermee is genadeloos aangetoond dat de ziekte kanker voor de farmaceutische industrie enkel een verdienmodel is geworden, en nergens meer een levensbedreigende ziekte die ten koste van alles genezen zou moeten worden.
De grote bazen en aandeelhouders van deze zwaar verziekte industrie zijn mensen zonder ziel of geweten, en gaan net als de maffia letterlijk over lijken om hun miljardenwinsten te blijven opstrijken, en uiteraard verhogen.
 
Het lijkt mij, als simpele ziel met een geweten, dat je gaat werken in een bedrijfstak als de big pharma omdat je een heilige overtuiging hebt om de mensheid te willen helpen, maar hoe anders zijn de medewerkers van deze poel des verderfs.
De huidige gang van zaken in de big pharma begint overeenkomsten te tonen met het aktion T4, dat als doel had het behouden van de genetische zuiverheid van het Germaanse volk door het systematisch vermoorden van mensen door euthanasie en sterilisatie.
De huidige bedrijfsvoering van de big pharma toont in zoverre overeenkomsten dat levensreddende medicijnen enkel nog beschikbaar gaan worden voor de superrijken, en het plebs eronder mag uitsterven door een gebrek aan betaalbare medicijnen of zorg.
Een patiënt die een zeldzame ziekte heeft waarvoor wel medicijnen zijn maar die volgens de optiek van de zorgverzekeraars en de big pharma te duur zijn, die mag wegteren in een lijdensweg ingegeven door de sociale status van de patiënt. 
Uiteraard is eenzelfde medicijn wel beschikbaar voor de Wim-Lexen, de Beatrixen en de Ruttes van deze wereld, want wanneer je bij het verheven oppergroepje hoort is the sky the limit.
Het is een ware schande zowel voor de patiënten als voor al die goedwillende artsen, verplegers en overig personeel in de gezondheidszorg hoe hun harde werk, dat wel is ingegeven door medemenselijkheid en oprechte intenties, teniet wordt gedaan door de over lijken gaande roofdieren in de top van de gezondheidsbranche die in plaats van het heil van hun patiënten slechts het heil van geld zien........ en waar hebben wij dit soort (sieg) heil al vaker gehoord?

Gele hesjes’ protesten in Maastricht, Emmen en andere steden: het gaat los!


Bron: De Dagelijkse Standaard

De ‘Gele hesjes’ leken van de radar verdwenen, maar vandaag demonstreren ze overal in het land! De burgers zijn ontevreden over het beleid van kabinet Rutte 3 en laten het weten ook. In Maastricht demonstreren nu honderden mensen tegen het kabinet en ook op andere plaatsen in het land komen mensen bijeen om hun ongenoegen te tonen. Bijvoorbeeld in Emmen, waar zo’n 50 ‘Gele hesjes’ een tocht door de binnenstad maakten. Tijdens de tocht liepen de bewoners van de grensstad langs megalomane projectjes zoals het nieuwe Gemeentehuis en het oude dierenpark waar miljoenen euro’s aan subsidies worden verspild.
Wanneer we ‘Gele hesjes’ op Google Trends invoeren dan zien we dat na de wilde decembermaand het bereik van de demonstraties sterk is afgenomen, maar in de afgelopen week zijn de ‘Gele hesjes’ weer populairder geworden. Als we deze indicator als voorspeller mogen rekenen dan kan Rutte maar beter zijn borst nat maken: de hesjes zijn back! Een eerste dode kunnen we ondertussen al noteren jammer genoeg.
Een burger stierf tijdens het uiten van zijn ongenoegen op een snelweg toen hij werd aangereden door een vrachtwagen. Heel sneu dat het kabinetsbeleid van Rutte 3 mensen tot wanhoop drijft waarbij zelfs ongelukken plaatsvinden. Ga dan ook niet langs de kant van de weg staan is het advies. Maar zelfs als je de vrachtwagens weet te ontwijken is het gevaarlijk om een geel hesje te dragen. Je moet er lef voor hebben.
Zo zijn er beelden opgedoken waarbij aanvankelijk vreedzame demonstranten werden belaagd door ordediensten. In Den Haag beukten politieagenten nietsvermoedende burgers hard in hun rug. Dat daarbij hernia’s worden geboren zal Rutte een worst zijn. Zoiets doen zelfs eervolle judoka’s niet, maar onder Rutte 3 kan het allemaal. Elders escaleerde een gesprek tussen ‘Gele hesjes’ en politieagenten.
Politie heeft zojuist weer een geel hesje gearresteerd, reden is omdat hij "misselijke eikel" zei. "Deze man werd boos" omdat er een foto gemaakt werd van zijn ID zonder een goede reden door een van de agenten." #gelehesjes pic.twitter.com/T2wGxkRRlp
— Gele Hesjes NL (@GeLeHesjesNL) January 9, 2019
De status quo is natuurlijk doodsbenauwd voosituaties zoals in Parijs en denken middels repressie de spirit van de demonstranten te kunnen breken, maar het is de verwachting dat dit harde optreden juist leidt tot meer onvrede. En dat is best dapper want de beeldvorming staat niet aan hun kant. De media rapporteren voornamelijk de gewelddadige scenes van de demonstraties. De duizenden die vreedzaam bijeen komen worden niet of nauwelijks getoond.
De vraag is natuurlijk waarom. De reden is simpel: winstbejag. Niemand zit te wachten op beelden van vreedzame protesten want geweld en explosies leveren véél meer clicks op. Maar wellicht is het ook een moedwillige poging om de demonstranten de wind uit de zeilen te halen. Hoe het ook zij, de demonstraties van de ‘Gele hesjes’ gaan in 2019 nog wel even aanhouden onder het rampenkabinet van Rutte.

TRUMP JUST RED-PILLED AMERICA ON CHILD TRAFFICKING.... HIGH LEVEL ARRESTS COMING SOON!

https://youtu.be/20PrHAhafYw


 
 Source: Black Conservative Patriot

De ware reden van de Amerikaanse muur én shutdown
President Trump heeft in een aantal recente persconferenties een boekje open gedaan waarom de Amerikaanse muur er moet en zal komen. De mainstream media verzuimt om de werkelijke reden te melden. Trump’s onthullingen zijn onderdeel van de strijd tegen de Deep State en ontmaskeren daarmee hun ware motieven.
De Trump-regering wil dat er in het zuiden van Amerika een muur komt. Die muur wordt een hekwerk, bestaande uit dikke stalen spijlen. Dat was een eis van de Democraten die ingewilligd is. President Trump heeft binnen het Congres ook hun stemmen nodig, om het budget voor de muur goed te keuren. De Democraten zitten echter dwars. Een overheids-shutdown moet de druk opvoeren om het budget vast te stellen. Althans… dat is de officiële versie.
Dit politieke steekspel is al weken bezig. De Democraten schreeuwen moord en brand omdat de Amerikaanse muur onmenselijk zou zijn. Ze uiten zware kritiek op het immigratiebeleid van president Trump. Regelgeving waarvan ze voor het gemak even vergeten, dat deze ook onder het Obama-bewind van kracht was.
Door Trump’s beleid zouden kinderen onterecht gescheiden worden van hun ‘ouders’ en in sommige gevallen sterven. Wat ze er vergeten bij te vertellen is dat veel van die kinderen helemaal niet met hun ouders reizen. Deze kinderen zijn ontvoerd door mensensmokkelaars en arriveren zwaar verwaarloosd aan de Amerikaanse grens. De grensbewaking scheidt deze kinderen van hun volwassen begeleiders om vast te kunnen stellen of het wel hun ouders zijn, of dat ze slachtoffer zijn van mensensmokkel. Maar het blijft dweilen met de kraan open en daarom moet de grens dicht.

De ware noodzaak voor de Amerikaanse muur

In zijn toespraak die president Trump de afgelopen week in de Oval Office hield, windt hij er geen doekjes om. Hij vertelt het Amerikaanse publiek waarom de muur er moet komen. Juist om te voorkomen dat er nog meer kinderen misbruikt worden. De muur draait de kraan dicht van de lucratieve business die mensenhandel heet.
“Er is een groeiende humanitaire en veiligheidscrisis aan onze zuidelijke grens.” (…) “Afgelopen week zijn 20.000 immigrantenkinderen illegaal de Verenigde Staten binnengebracht, een dramatische toename. Deze kinderen zijn gebruikt als menselijke pionnen door wrede roofdieren en meedogenloze bendes. Een op de drie vrouwen wordt tijdens hun gevaarlijke reis richting Mexico seksueel misbruikt. Vrouwen en kinderen zijn veruit de grootste groep slachtoffers van ons kapotte systeem.”
“Sommige opperen dat de bouw van de muur immoreel is.” (…) Het enige ding dat immoreel is, is de politicus die niets doet en daarmee toestaat dat het blijft voortduren, dat zo veel onschuldige mensen op een verschrikkelijke manier het slachtoffer worden.”

Donald Trump

Mensenhandel is big business

Voor de Deep State is mensenhandel, in al zijn vormen, een grote bron van inkomsten. Zij hebben er belang bij om de regie over de illegale immigratie aan de grens te behouden. Dat is waarom ze cybermaatregelen promoten in plaats van een fysieke muur. Het implementeren van hun firewall en elektronische beveiligingssysteem geeft ze inzicht in hun ‘koopwaren’ die de grens overtrekken.
Er zijn allerlei zaken die men de VS binnen kan smokkelen, vanwege een grensbewaking die zo lek (en corrupt) is als een verrot mandje. Drugshandel, wapenhandel, criminele MS13-leden, terroristen en mensenhandel. Allemaal zeer lucratief. En allemaal ten koste van de veiligheid van andere mensen; een meedogenloze industrie van smokkelaars.
Mensen die men de grens over smokkelt, worden getraind als terroristische cel, gebruikt voor slavenarbeid, de seksindustrie, pedofilie- en satanische netwerken, orgaanhandel en adrenochrome-oogst. [1] Dat laatste is een van de dingen waar Trump op doelt wanneer hij tegen journalisten zegt: “Er gebeuren dingen die jullie niet eens willen weten.”
[1] Adrenochrome is een drugs dat verkregen wordt door het slachtoffer langdurig en in extreme mate te terroriseren en pijnigen. Daardoor maakt het slachtoffer een hoge doses adrenaline aan. Deze wordt ‘geoogst’ door bloed uit de hersenstam af te tappen. De slachtoffers overleven de procedure niet. Kinderen zijn veruit de grootste slachtoffers, omdat zij de grootste hoeveelheid adrenaline produceren. Door de oxidatie van de adrenaline ontstaat adrenochrome. Deze drugs is erg populair in Hollywood en elite kringen, onder andere vanwege een enorme high en verjongend effect.
> Luister ook naar de beschrijving van adrenochrome in de Truth, Honor & Integrity-show van 1 januari 2019. (50:50)

De Deep State heeft belang bij een open grens

Het tegenhouden van deze handel is slecht voor de Deep State’s zaken. De elektronische beveiliging en menselijke grensbewaking garandeert de doorstroom van hun ‘goederen’. Een fysieke muur of hekwerk houdt het juist tegen, aangezien je een muur niet kunt omkopen of ‘eventjes’ kunt uitzetten.
“De muur gaat over mensenhandel. Mensenhandel is een grote industrie en er zijn grote belangen. Handel in kinderen levert veel op. Kinderen zijn waarschijnlijk de meest getroffen groep. Ze grijpen hen, plakken tape over hun mond, binden hun handen vast en brengen ze naar een ander land. Er gebeuren dingen die jullie niet eens willen weten.”
President Trump tijdens een persconferentie op de White House Lawn, op 6 januari 2019
Met de sluiting van de Amerikaanse regering die al aanhoudt sinds 22 december 2018, lijkt de strijd om de muur een beslissende rol te spelen. Dat is (volgens insiders) slechts een toneelspel. De muur gaat er sowieso komen. Het benodigde budget is al toegezegd door de Manna World Holding Trust en het geld is volgens Thomas Williams zeker geen issue. Er zal een geavanceerde high-tech muur komen. De ‘muur’ gaat net zo diep de grond in als deze hoog is, waarbij sonar technologie nieuwe tunnels detecteert.
In een recente persconferentie bevestigt president Trump dat hij zelfs de instemming van het Congres helemaal niet nodig heeft. Hij kan zich beroepen op de noodtoestand en de bouw van de muur erdoor drukken, met of zonder goedkeuring van het Congres. Hij zegt zelfs dat hij overweegt dit te doen, maar het liever doet via een parlementair besluit, omdat er dan meer draagvlak is.

Trump heeft allang de noodtoestand verkondigd

Sommige bronnen denken dat de aanhoudende overheids-shutdown te maken heeft met de voorbereidingen van arrestaties van hooggeplaatste politieke figuren. De immuniteit die ze normaal gesproken genieten zou dan niet gelden. Om die reden was er ook de verwachting dat Trump tijdens zijn Oval Office-speech de noodtoestand of Martial Law zou verkondigen.
Maar die noodtoestand is vanaf 20 december 2017 allang van kracht, sinds het uitvaardigen van de Executive Order 13818 inzake mensenrechtenschendingen en corruptie. Dit presidentieel besluit is op 18 december 2018 verlengd. De noodtoestand is overigens niet hetzelfde als Martial Law. Bij Martial Law krijgt het leger meer bevoegdheden. Bij de noodtoestand heeft de president meer zeggenschap over zaken, zonder al de mediahype. De mainstream media heeft het destijds niet eens naar buiten gebracht dat Trump de noodtoestand heeft afgekondigd.
Wanneer hij zich beroept op zijn presidentiële beslissingsbevoegdheid zullen de Deep State marionetten als reactie moord en brand schreeuwen, dat Trump zijn macht misbruikt en zich als een dictator aan het ontpoppen is. Maar al sinds de tijd van Ronald Reagan beroepen de Amerikaanse presidenten zich op hun Gecentraliseerde Executive beslissingsbevoegdheid. Dit recht is vastgelegd in de Amerikaanse grondwet.

De overheids-shutdown

Een van de pressiemiddelen die de oppositie tegen de president probeert te gebruiken, is het verwijt dat al het overheidspersoneel tijdens een overheids-shutdown niet uitbetaald wordt. Maar volgens Thomas Williams [2] is het personeel in december wél betaald, met geld uit de Manna World Trust. Het leger is niet uitbetaald, zo schrijft Tank. Het heeft wellicht te maken met de verdeeldheid binnen het Amerikaanse leger, waarbij een deel van de generaals heimelijk werkt voor de Rothschilds en Chinese Elders.
[2] Open Your Mind Radio, 23 december 2018, 10:55
Ondertussen kan de overheid niet heropend worden, omdat ze gegijzeld wordt door de tirannieke schaduwregering. Deze heeft de controle over (een deel van) het financiële systeem (Federal Reserve, US Treasury en de banken), de mainstream media, delen van het militaire apparaat en andere sleutelposities in de samenleving, die de Deep State dienen en niet het Amerikaanse volk.
Het is inmiddels grotendeels een illusionaire macht, zeker op financieel gebied. De ooit zo machtige financiële instituten zijn blut. Er zit geen geld meer in het oude systeem om de overheid te openen. Dat laat geen andere optie open dan het geld te accepteren van de Manna World Trust. De Trust betaalde de Trump-regering recentelijk 857 miljoen dollar om de regering tot 4 januari te laten draaien. Zelfs een deel van de Congresleden is inmiddels overtuigd dat de Trust een betere partij is om zaken mee te doen dan de RV- en Federal Reserve-groep. [2]

De afschaffing van de Amerikaanse belastingdienst

Deze financiële injectie geeft president Trump de speelruimte om de IRS (Amerikaanse belastingdienst) [3] op de schop te nemen en de Federal Reserve te onderwerpen aan een audit. Dit zal ongetwijfeld een enorme fraude en corruptie blootleggen. Dit is het steekspel wat er achter de schermen speelt, waarvan wij slechts af en toe een glimp zien.
[3] De huidige IRS is niet een belastingdienst in de ware zin van het woord, maar meer een incassobureau voor de private Federal Reserve (=Rothschilds), waarbij de inkomstenbelasting niet in de Amerikaanse schatkist terechtkomt.
Dat is ook de reden waarom Steven Mnuchin nog steeds officieel het hoofd is van de Treasury. Dit terwijl hij volgens Thomas Williams in werkelijkheid ontslagen is, zijn security clearance is kwijtgeraakt en slechts een ceremoniële rol vervult. Als deze claim inderdaad klopt, betekent dit dat Mnuchin nog steun krijgt van machtige spelers. Hij is een pion van een gigantisch schaakspel, waarbij het offeren van dit schaakstuk — door de officiële bekendmaking van zijn ontslag — blijkbaar grote impact heeft op het geheel, of samenhangt met andere hervormingen van de financiële instituten.
Dat weerhoudt de Trump-regering er niet van om ondertussen het Amerikaanse belastingsysteem drastisch te hervormen. Op 3 januari diende de Trump-regering een wetsvoorstel in om de IRS, de Amerikaanse belastingdienst, af te schaffen. “(Wetsvoorstel – red.) H.R.25 – Het promoten van vrijheid, billijkheid en bevorderen van economische kansen door de inkomstenbelasting en andere belastingen in te trekken, de belastingdienst af te schaffen en een nationale omzetbelasting vast te stellen die primair door de staten wordt beheerd.”

Mainstream media zwijgt over voorgenomen hervorming belastingstelsel

Het wetsvoorstel is een verstrekkende hervorming van het Amerikaanse belastingstelsel met maatregelen waar veel Amerikanen verheugd op zouden reageren. Het afschaffen van de inkomstenbelasting betekent een veel groter besteedbaar inkomen voor de doorsnee Amerikaan. ‘Gek genoeg’ is er geen enkel (mainstream) mediakanaal dat erover bericht.
Thomas Williams kondigde al in zijn show van 27 september 2018 aan dat de onderhandelingen voor deze hervormingen gaande waren. De inkomstenbelasting kwam in het oude (huidige) systeem niet terecht bij de Amerikaanse regering, noch het volk. Het was een ‘vrijwillige’ bijdrage aan de Britse Kroon (City of London in handen van de Rothschilds), waarvan een deel werd weggesluisd naar het Vaticaan.
Het afschaffen van de (formeel vrijwillige) inkomstenbelasting, zal een enorme boost geven aan de economie. Er zijn berekeningen gemaakt om te zorgen dat het nieuwe belastingsysteem economisch haalbaar is voor de regering.

Hoofdpunten uit het voorstel om de IRS te hervormen:

 • De IRS verhuist van Puerto Rico terug naar Amerika. Het verandert van een buitenlandse entiteit naar een Amerikaans bedrijf.
 • Opheffen van de inkomstenbelasting.
 • Een allesomvattende bestedingsbelasting van 10%. Deze zal de huidige 6-20% VAT (BTW) gaan vervangen.
 • Rente op studieleningen en -schulden worden aanzienlijk verlaagd of kwijtgescholden.
 • In 3 tot 5 jaar tijd kan Amerika volledig zelfvoorzienend opereren, zonder de financiële inmenging of controle van buitenlandse instellingen of corporaties.
 • Belastinggeld komt in de Amerikaanse schatkist en wordt niet meer weggesluisd naar de Britse Kroon of een andere buitenlandse entiteit.

Lees meer over de hervormingen in de THI-samenvatting van 27 september 2018: “Thomas Williams: Ingrijpende hervormingen van Amerikaanse belastingsysteem.”
Het politieke spelletje met betrekking tot de Amerikaanse muur lijkt vooral tot doel te hebben om tijd te rekken. Voor de Deep State om hun plannetjes uit te rollen, terwijl dit voor Trump de gelegenheid biedt om in de tussentijd allerlei zaken op financieel vlak drastisch aan te pakken. Er zijn aanhoudende geruchten dat de Federal Reserve — in tegenstelling tot de algemene veronderstelling geen nationale bank, maar een private onderneming in handen van de Rothschilds — genationaliseerd zal worden.
Na de hervorming van de IRS en de Federal Reserve kunnen we ook uitkijken naar een hervorming van de Treasury. Al deze organisaties moeten niet alleen reorganiseren, maar ook schoon schip maken door de corrupte elementen te verwijderen. We zien steeds meer tekenen dat dit ook daadwerkelijk gaande is.

In de recente uitzending van de Truth, Honor & Integrity-show spreekt Thomas in het intel-deel van de show (vanaf 85:40) over een aantal onderwerpen in dit artikel: de muur, de positie van Trump, de interne oorlog, de positie van de media en de hervormingen van de IRS belastingdienst.

 
Ella Ster* | bron: ellaster.nl

De Multi-Culturele Landen

 

Who is Q?

https://youtu.be/BmkPJeIzap8


 Source: X Anon

Ronald Bernard - Revelations from an insider part 4 - English voice over

https://youtu.be/G4WweIRkhvc


 Source: Friends of Ronald Bernard

Baghdad Bob Visits the Border

https://youtu.be/wyif5jVBKWw


 Source: Mark Dice


Trump Destroys Hillary Clinton Coup Attempt

https://youtu.be/qshWxLWRSso

Source: Lucid Dreamer

Hillary Clinton greed, 5 scandals EXPOSED: whitewater, chappaqua, Foster, mena, black panthers

https://youtu.be/nInC6Mz6DGw


 Source: Jeremiah films

Robert David Steele - OPEN SOURCE INTELLIGENCE IS NOT SECRET AND NOT EXPENSIVE

https://youtu.be/v87CmLuYVtw


 Source: Global News

Researchers funded by Mark Zuckerberg test brain implant technology

https://youtu.be/LSU5bXXmgyc


 Source: Strange Things

The Clintons' DAY IS COMING!! Whistleblowers Just STEPPED DOWN & EXPOSED EVERYTHING!! UNTHINKABLE!!

https://youtu.be/EKq1sdWJzMA


 Source: News Today

Camp David All About The Situation With Fed & GITMO [No Doubt] AWAKE

https://youtu.be/PzETs1DUEvM


 Source: The Patriot Hour


Luciferian Agenda= Agenda 21- A Blending Of The Times [R.I.P William Cooper]

https://youtu.be/MvMcwiZZ1vA


 Source: The Patriot Hour

Did Bob Enyard murderJonBenet Ramsey?

https://youtu.be/gXw77VaqFRc
 Source: Annette Cividanes

Slave

https://youtu.be/x7X62mBaS6g

 Source: X Anon

BREAKING: 5G TOWERS WILL IRRADIATE EVERY CHILD IN AMERICA BY 2020

https://youtu.be/ich2zyZbKBw


 Source: Stranger Than Fiction

New Evidence Links BENGHAZI Attack To Clinton Foundation

https://youtu.be/BnAlm-EVUJA


Source: The Patriot Hour

SUPREME COURT SECRET CASE 18-3071 UPDATE!

https://youtu.be/S7ThS_pOtm4


 Source: WHITE RABBIT NEWS

They Might Live on The Moon and Mars! 2019-2020

https://youtu.be/vg4C_FM6WeA

 
 Source: ThirdPhaseOfTheMoon

OFFSET DRESSES AS SATAN AT ΡRΙVATE ΙLLUMΙNΑTI ΕVENT? (WATCH WHAT'S REVEALED)

https://youtu.be/xS0V-AL6_4w Source: Visual

Cabal Notebook found/MK-Ult victim. Severe Newest Vid.

https://youtu.be/aQvPx5pe9Ws


 Source: The Sainted Anon


Tientallen gewonden in centrum Parijs na gasexplosie in bakkerij
VideoIn de Rue de Trévise in Parijs heeft vanochtend, nadat brand in een bakkerij uitbrak, een zware explosie plaatsgevonden. Daarbij zouden zeker 36 gewonden zijn gevallen, maar geen doden. vijf gewonden verkeren echter in levensgevaar, meldt nieuwszender Franceinfo. De omgeving is een enorme ravage.
 
    
 
Volgens minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner zijn er veel slachtoffers gevallen bij de explosie in het centrum van Parijs. Zeker 36 personen raakten gewond, waarvan twaalf zwaar. Vijf mensen verkeren in levensgevaar, aldus Castaner. Onder de zwaargewonden zijn ook drie brandweerlieden. Voor zover bekend zijn er geen doden te betreuren.

De ontploffing deed zich voor omstreeks negen uur. Drie brandweerlieden, die al bij de bakkerij waren om een brand te blussen, raakten zwaargewond toen de explosie plaatsvond. TV-zender France 3 meldt dat een brandweerman wordt vermist. De oorzaak van de explosie is nog niet duidelijk, maar persbureau AFP meldt dat het mogelijk om een gaslek gaat. 

Straten schudden

 
Pedro Goncalves, een medewerker van het Mercure-hotel tegenover de bakker, zegt dat hij de brandweerlieden de bakkerij zag binnengaan, maar hij en zijn collega’s dachten dat het vals alarm was. Beiden gingen weer aan het werk. Ongeveer een uur later deed de explosie de omliggende straten schudden.

,,Vanuit het niets hoorde ik een zware explosie’’, vertelt Goncalves. ,,Ik voelde de druk en er was veel zwarte rook en rondvliegend glas. Ik had net genoeg tijd om weg te duiken en mijn hoofd te bedekken.’’ De hotelmedewerker werd getroffen door glasscherven en liep een paar snijwonden aan zijn hoofd op.

Geen aanslag

De bakkerij was gesloten toen de explosie plaatsvond en de politie gaat niet uit van een aanslag, melden Franse media. Politie en brandweer, die ruim 200 manschappen hebben ingezet, roepen op om het gebied te mijden en hulpdiensten vrije doorgang te verlenen. Overal in de straten staan brandweerwagens.

De pui van het pand werd volledig weggeblazen en in de ruimtes eronder woedde brand. Ook andere gebouwen liepen zware schade op. Straten liggen vol puin.  In de wijde omgeving sneuvelden ramen en voertuigen raakten zwaar beschadigd. Bewoners van de bovengelegen woningen werden met ladders omlaag geholpen.

Op de Place de l’Opéra staan twee helikopters klaar om de gewonden af te voeren. Het ministerie heeft in de buurt een opvangcentrum geopend. Premier Edouard Philippe is samen met Castaner en de burgemeester van Parijs, Anne Hidalgo, aanwezig op de rampplek. 

Overweldigend geluid

Een getuige vertelt op de Franse televisie over het ‘overweldigende’ geluid van de explosie en de kreten van mensen die vastzaten in de omliggende gebouwen. De plaats van de explosie ligt om de hoek van het bekende theater Folies-Bergère en niet ver van een drukbezocht winkelgebied.

,,We lagen allemaal te slapen en dachten dat er aardbeving was’’, zegt een jonge vrouw, die wakker schrok. ,,We gingen naar beneden en zagen dat het gebouw in brand stond, vult haar broer aan. Ook andere buren schrokken wakker door de explosie. Sommigen liepen in nachtkleding en blootsvoets de straat op.

,,Alle ramen van het appartement sprongen en deuren vlogen uit hun scharnieren’’, vertelt een buurtbewoner. ,,Kinderen waren in paniek.’’ Ook gasten van in de wijk gelegen hotels maakten zich in allerijl uit de voeten, meldt AFP. Diverse geëvacueerde toeristen liepen met hun koffers in de hand over straat. 
 

Gele hesjes

Volledig scherm
Bewoners boven de bakkerij worden met ladders omlaag geholpen. © AFP
Voor vandaag staat Parijs nieuwe demonstraties van de ‘gele hesjes’ te wachten. De Franse hoofdstad heeft politie in gepantserde voertuigen klaarstaan en sommige steden hebben uit voorzorg winkels dicht laten timmeren.

De afgelopen weken kwam het tot heftige confrontaties tussen politie en betogers. In totaal zijn voor het negende weekeinde op rij zo'n 80.000 veiligheidstroepen opgetrommeld. Minister van Binnenlandse Zaken, Christophe Castaner, heeft gedreigd streng op te zullen treden tegen relschoppers. 
 
 

Ophef over verplicht moskeebezoek in Nederlandse basisscholen!

           

WELKOM in HOLLANDISTAN!
In Nederland is ophef ontstaan over de verplichte uitstappen naar de moskee die kinderen moeten maken. Ze moeten er onder meer leren hoe ze moeten bidden als een moslim. “De eerste stap naar bekering tot de islam is gezet”, klinkt het. De Nederlandse politieke partij SGP wil een wetswijziging. Dat meldt Algemeen Dagblad.
islam

Dwangsom voor prins Bernhard en partners


   


De gemeente heeft vorig jaar een dwangsom opgelegd voor het overtreden van de regels bij de verhuur van een pand van prins Bernhard van Oranje en zijn zakenpartners. Ook Tweede Kamerlid Wybren van Haga is betrapt.

De last onder dwangsom is opgelegd omdat panden, die in handen zijn van Bernhard en consorten, werden verhuurd aan te grote groepen zonder vergunning. Dit mag niet volgens de Amsterdamse regels. De eigenaren kregen daarvoor al diverse waarschuwingen van de gemeente, zo blijkt uit documenten die door deze krant zijn opgevraagd met een beroep op de Wet Openbaarheid Bestuur.

Bernhard en zijn zakenpartners hebben lang volgehouden dat ze niets wisten van overtreding van Amsterdamse regels. De verhuur van hun vastgoed is uitbesteed. 'Navraag leert dat voor zover wij weten dergelijke situaties zich niet voordoen,' mailde zijn woordvoerder in november 2017, als reactie namens Bernhard en zijn consorten - Paul-Louis Napoleon Mol, Menno de Jong en Coen Groeneveld - op vragen van deze krant naar de verhuur van kamers aan de Admiraal de Ruijterweg aan te grote groepen, zonder vergunning. 

Ook de leden van de Amsterdamse gemeenteraad kregen in november een mail waarin namens 'de heer Van Oranje' werd gesteld dat er geen sprake was van constructies om de regels van de gemeente te omzeilen.

'Alles uitbesteed'
Naar nu blijkt kreeg prins Bernhard al op 19 juni 2017 een aangetekende brief van de gemeente, met daarin de waarschuwing dat hij in overtreding is: een huis werd verhuurd aan zes personen, zonder vergunning. De vrienden blijven er nog altijd bij dat ze van niets wisten; niet alleen de verhuur van de panden is uitbesteed, ook de afhandeling van de post.
In december 2017 gingen nog meer aangetekende brieven naar de bevriende vastgoedbeleggers over verhuur aan te grote groepen. Omdat ze geen maatregelen namen om de situatie te legaliseren, volgde eerst een 'voornemen' tot een last tot dwangsom, een laatste waarschuwing, gevolgd door de last onder dwangsom. Pas eind mei verstrekte de gemeente vergunningen voor de panden.

Zandvoort
Bernhard is als privépersoon en via zijn bv's een van de grootste vastgoedbeleggers van deze stad, met meer dan 300 adressen. Ook is hij eigenaar van het circuit in Zandvoort en onlangs kocht zijn bedrijf Pinnacle het vastgoed op het Mediapark in Hilversum.
Ook Wybren van Haga, VVD-Kamerlid, kreeg een sommatie van de gemeente om een einde te maken aan de verhuur van een van zijn huizen aan zes personen. Van Haga heeft privé en via zijn vehikels tientallen adressen in bezit, veelal in Amsterdam en Haarlem en heeft bij de verhuur hiervan de regels overtreden.

Na publicaties in deze krant deed de VVD onderzoek en concludeerde dat Van Haga aan kon blijven als Kamerlid. Van Haga liet de onderzoekscommissie van de VVD op 22 februari 2018 weten dat alle zaken zijn opgelost. Naar nu blijkt, kreeg hij een dag eerder nog de brief van de gemeente waarin stond dat hij in overtreding was.
Lees verder: Gemeente sommeerde prins Bernhard en: Ook Wybren van Haga werd betrapt
Reactie prins Bernhard:Bernhard van Oranje is voor 25 procent eigenaar van 102 appartementsrechten in Amsterdam. Het beheer is sinds jaar en dag uitbesteed. Dit geldt ook voor de afhandeling van alle correspondentie hieromtrent.
Daarnaast is Bernhard van Oranje minderheidsaandeelhouder in het vastgoedontwikkel- en beleggingsbedrijf Pinnacle. Ook in dit bedrijf heeft hij een geheel passieve rol. Pinnacle transformeert oude kantoren naar woningen en voegt dus juist woonruimte toe in Amsterdam. Noch Bernhard van Oranje noch Pinnacle heeft de afgelopen 10 jaar woningen verworven om deze te verhuren. De buy to let discussie is in beide gevallen dus geheel niet van toepassing. Bernhard van Oranje houdt zich op dagelijkse basis bezig met zijn stichting Lymph & Co in de strijd tegen lymfeklierkanker, zijn IT bedrijf Levi9 en het Circuit Zandvoort.

Reactie Van Haga:

Volgens Van Haga was met de huurder van het pand afgesproken dat die op 31 juli 2017 zou vertrekken. Dat deed hij niet. Bovendien verhuurde de huurder kamers onder. Vervolgens is een 'juridisch traject' opgestart en dat leidde ertoe dat de huurder eind maart 2018 is vertrokken, waarmee de situatie op 1 april was gelegaliseerd.Op 15 februari 2018 was Van Haga opnieuw met de huurder overeengekomen dat die zou vertrekken. "Strikt juridisch gezien was het op 15 februari 2018 opgelost en uiteindelijk eind maart 2018 ook fysiek opgelost.

The Oil Bull Market Is BackDear Member ,
 Upgrade to premium
Why upgrade?
Greetings from London.

Oil is officially back in a bull market as confidence grows over both the strength of the global economy and the willingness of OPEC+ to adhere to its production cut agreement.

Friday, January 11th, 2019


Oil entered a bull market this week, having gained 20 percent since the low point reached in December. WTI rose above $52 per barrel, while Brent moved above $61. “The mood brightens, and the market realizes that the world economy and oil demand are not grinding to a halt,” Norbert Ruecker, head of macro and commodity research at Julius Baer Group Ltd. in Zurich, told Bloomberg. “Moreover, there is confidence that the petro-nations will cut supplies as promised to balance the market.”

Saudi Aramco releases audit of oil reserves. Saudi Aramco released figures on its oil reserves this week, a figure that has been the subject of speculation for decades. The independent audit was originally initiated in anticipation of Saudi Aramco’s now-delayed IPO. The audit largely
confirmed what Saudi officials have long said – that the Kingdom is sitting on massive reserves. The audit revealed 266.3 billion barrels of oil reserves and 307.9 trillion cubic feet of natural gas. Meanwhile, Aramco is expected to issue its first ever international bond sale later this year, with plans to use the proceeds to finance its acquisition of petrochemical giant Sabic.
BP eyes gas find in Caspian. BP (NYSE: BP) plans on drilling six new exploration wells in Azerbaijan by 2020, with the hopes of making another giant natural gas discovery. BP only recently brought its $28 billion Shah Deniz gas field online, but as Bloomberg reports, the oil major hopes to replicate that success. “Alongside Brazil, Azerbaijan stands out in terms of the areas of focus for the next few years,” Gary Jones, BP’s regional president for Azerbaijan, Georgia and Turkey, told Bloomberg in a phone interview. “It’s a very significant exploration program for us, which demonstrates the confidence and the role that we see in the Caspian.”

Automakers to spend $300 billion on electric vehicles. Global automakers have plans to spend at least $300 billion developing and rolling out electric vehicles over the next decade, according to a
Reuters analysis. Nearly half of that total – $135 billion – will be spent in China, where a suite of government policies are pushing technologies and EV adoption forward.

Offshore oil spending to rise by 6 percent. The oil industry will increase offshore spending by 6 percent this year, according to
Bloomberg and Rystad Energy. That figure will jump to a 14-percent increase in 2020.

China pulls back on renewables subsidies as costs decline. China is paring back subsidies for solar and wind because new projects can compete without government support. Reuters
reports that unsubsidized renewable energy now costs about the same as coal-fired power plants. “Some regions with good natural resources and firm demand have already achieved subsidy-free, or grid price parity, conditions,” said China’s National Development and Reform Commission (NDRC).

New generation in U.S. mostly renewable. The EIA
expects 23.7 gigawatts of new electric capacity to be installed in the U.S. this year, and more than 60 percent of that will be wind and solar.

Pompeo lays out activist U.S. foreign policy. U.S. Secretary of State Mike Pompeo laid out a “new” vision for U.S. foreign policy in a speech in Cairo, declaring that “the age of self-inflicted American shame is over.” The speech was vague but promised more action in the Middle East, mostly centered on containing Iran. The speech raised questions, however, because it seemed to contradict President Trump’s desire to withdraw troops from Syria.

Government shutdown hits ANWR. The U.S. Bureau of Land Management
delayed hearings on its draft Environmental Impact Statement for oil and gas leasing in the Arctic National Wildlife Refuge due to the government shutdown.

Potential Permian pipeline delay. The 900,000-bpd EPIC oil pipeline that will run from the Permian to the Texas coast in Corpus Christi could face some delays due to regulatory holdups. EPIC Crude Pipeline LP
said the expected third quarter startup is in “some jeopardy.”

India pays for Iranian oil in rupees. India has begun paying for oil from Iran in rupees, according to
Reuters. India received a waiver from the U.S., allowing it to buy Iranian oil through May. Iran is attempting to construct payment structures and barter deals to bypass U.S. sanctions.

TAP pipeline eyes 2020 startup. The Trans-Adriatic Pipeline (TAP), which will ferry natural gas from the Caspian to Italy, and then on to other parts of Europe, has
completed the $4.5 billion in project financing. This will allow the pipeline to finish up its final leg, putting the $40 billion project on track for a 2020 startup. TAP will allow Europe to access non-Russian gas, and as such, it has enormous geopolitical implications.

U.S. oil boom sets off scramble for ports. There are seven proposed oil export terminals for the U.S. Gulf Coast, as developers race to profit off of the export boom. Major developers, including Trafigura and a company backed by Carlyle Group, are
battling it out to be the first mover.

Mexico faces widespread gas shortages. The Mexican government shifted gasoline shipments from pipelines to tanker trucks in an effort at cracking down on fuel theft from pipelines. However, the move has caused widespread fuel shortages in the country.
ExxonMobil considers EV infrastructure investment. ExxonMobil (NYSE: XOM) is reportedly mulling an investment in EV recharging infrastructure, although the company has declined to reveal details. If true, it is a glaring recognition that even the more conservative oil executives see the future as one dominated by clean energy. While several European oil majors have made investments in EVs, recharging infrastructure and renewable energy, Exxon has notably refrained from such moves.

Thanks for reading and we’ll see you next week.

Best Regards,

Tom Kool
Editor, Oilprice.com

How the Unholy Trinity is destroying the eurozone

The end of the euro

This book is about how the euro dies. I’m talking about the end of Europe’s common currency. A disorderly bust-up of the greatest political project in history. It sounds extraordinary, but it’s nothing new.

There are two key arguments:

The euro was always doomed. For the same reasons that Europe’s other monetary unions died in the past. A steady build-up of imbalances that eventually gets out of hand.

Secondly, the eurozone’s reckoning is approaching fast. A specific default will trigger the end. And the largest financial crisis in history along with it.

These two arguments are intertwined. And they are true for four simple reasons, which form the structure of this book:
 1. The Unholy Trinity – this economic law dates back to the 60s and exposes the fatal flaw of the eurozone. A flaw which predicts the inevitable demise of the euro.
 2. Target2 – Europe’s backdoor bailout mechanism reveals that capital flight taking place inside Europe is far worse right now than during the European sovereign debt crisis of 2012. Watching Target2 is like watching the probability of a financial crisis in a mirror. And it’s at record levels.
 3. Democracy – at some point, the people have had enough of the economically sadistic euro project. Just as Britons did in 1992. And the voters in Asian countries did in 1998, when they gave up fixed exchange rates. Europeans will vote to leave the euro system, as the British government did. But they’ll do it with a clean slate, not with the trillions in euro debt they’ve accumulated.
 4. Europe’s rescue is used up – The ECB’s capital key and issuer limit rules prevent the ECB from bailing out its members by limiting how much government debt it can buy. And the limit is approaching. Even the new ECB bailout rules are compromised, with ratings agencies poised for a dramatic comeback.
These four horsemen of Europe’s debt-pocalypse are why I’ve decided to go public with my extraordinary prediction – the largest bankruptcy in history and the death of the euro.

But there’s something crucial you need to understand.
 

All four factors of the euro’s demise apply in only one place

It’s only when you put all four factors together that a major financial crisis is exposed as unavoidable. And there’s only one place that meets the criteria of all four. In coming months, they’re all coming to a head in one country.

The country suffering worst under the thumbscrew of the euro has had enough. Unable to devalue its currency, it can’t compete economically. It has barely grown since it joined the euro thanks to five recessions.

The ECB’s monetary policy is about to stab its biggest victim in the back by tightening policy and raising interest rates. And a rescue effort is out of the question.

A huge government and private debt burden is slowly crushing the government and the banks. Which is why money is fleeing for the safer banking systems of the north. Put all this together and the conclusion is clear:

Italy will go broke, leave the euro and trigger the greatest financial panic in history. 

Just as Lehman Brothers’ troubles quickly spread around the world, and Thailand’s in 1997, a sovereign debt crisis in Italy will quickly go global. Britain serves Italy as a financial centre and the eurozone is our biggest trading partner. This means we are one of the biggest stakeholders around when it comes to Italy’s financial health. And so we’ll be among the most harmed.

Unless you’re prepared.

But what makes me so sure I’ve discovered something others have missed? You’ve probably heard about the death of the euro and Italy’s debt crisis for years now.

I think I’m the only one predicting the imminent bankruptcy of Italy and the failure of the euro for the four reasons mentioned above. And like I said, you need all four for a proper crisis to play out.

It’s only when you put all four factors together that a major financial crisis is exposed as unavoidable. And there’s only one place that meets the criteria of all four. In coming months, they’re all coming to a head in one country.

The country suffering worst under the thumbscrew of the euro has had enough. Unable to devalue its currency, it can’t compete economically. It has barely grown since it joined the euro thanks to five recessions.

The ECB’s monetary policy is about to stab its biggest victim in the back by tightening policy and raising interest rates. And a rescue effort is out of the question.

A huge government and private debt burden is slowly crushing the government and the banks. Which is why money is fleeing for the safer banking systems of the north. Put all this together and the conclusion is clear:

Italy will go broke, leave the euro and trigger the greatest financial panic in history. 

Just as Lehman Brothers’ troubles quickly spread around the world, and Thailand’s in 1997, a sovereign debt crisis in Italy will quickly go global. Britain serves Italy as a financial centre and the eurozone is our biggest trading partner. This means we are one of the biggest stakeholders around when it comes to Italy’s financial health. And so we’ll be among the most harmed.

Unless you’re prepared.

But what makes me so sure I’ve discovered something others have missed? You’ve probably heard about the death of the euro and Italy’s debt crisis for years now.

I think I’m the only one predicting the imminent bankruptcy of Italy and the failure of the euro for the four reasons mentioned above. And like I said, you need all four for a proper crisis to play out.

But don’t take my word for it. Let’s see if I can convince you…

And let’s get started with what I call the fatal flaw of the eurozone.
 

How the Unholy Trinity is destroying the eurozone

If you want to understand why the euro will inescapably fail eventually, you need to know about the Unholy Trinity.

In more politically correct textbooks it’s also known as the Impossible Trinity and the Trilemma. And they call it that for a reason. It’s an impossible three-way dilemma. It can’t last – something has to give. And that’s when you get a crisis.

Unfortunately, the entire eurozone is built on a violation of this simple economic law. And that’s why it was doomed from the beginning.

The result will be a global banking crisis thanks to rapid contagion, tumbling asset prices across the board, and the destruction of the euro. The Unholy Trinity says it has to happen eventually. But what is this fatal flaw of the eurozone?

The basic idea is that a country cannot have all three of the following at once: a fixed exchange rate, independent monetary policy and free capital flows. (Capital flows are transfers of money in and out of a country.)

One of those three has to act as an economic pressure valve. Otherwise, there will be an economic crisis.

History is full of the economic wreckages of countries who tried to violate this economic law. Just about every sovereign debt crisis can be explained in terms of the Unholy Trinity.

A country attempts to fix exchange rates, control monetary policy and allow freely flowing capital, all at the same time. Eventually, faced with a resulting economic crisis, it is forced to abandon at least one of the three. Britain did in 1992 and repeatedly in the 70s, when it gave up fixed exchange rates.

Britain’s miserable experience with the Unholy Trinity is one reason the country evaded the eurozone in the first place. As I’ve mentioned, Brits used to call the ERM the Eternal Recession Machine. And for good reason, which we’ll get to in a second.

The Unholy Trinity also applies to currency unions like the eurozone. They make things more complicated, but the idea is much the same. That’s why Europe’s many currency unions of the past all failed. Including those in the run-up to the euro.

Here’s how the foundation of the eurozone is built on a bizarre violation of the Unholy Trinity:
 1. Fixed exchange rates between member countries thanks to the euro.
 2. A messy, semi-independent monetary policy for the eurozone through the ECB.
 3. Free capital flows between countries, which means money can flood into or flee from parts of Europe, as well as international capital flows into and out of the eurozone itself.
The Unholy Trinity predicts that one of these three policies will fail. Either countries will abandon the euro’s fixed exchange rate and return to their own currency, capital flight will see money leave southern Europe for the north triggering a banking or sovereign debt crisis, or countries will seek to regain control of their monetary policy... by leaving the euro.

I’m expecting all three. In fact, one of the three has already begun. As I’ll show you in Chapter 3, it accelerated to record highs in 2018. And that will most likely lead to the end of the euro.

To keep reading, get your free hardback copy of How the Euro Dies here.

Nick Hubble
Capital & Conflict  

HET SMERIGE SPEL: STEMMEN RONSELEN IN DUITSLAND EN NEDERLAND!

Door: Realpredictor

 

De Openbaring!

In de afgelopen jaren hebben we ons vaak afgevraagd waarom de Duitse kanselier Angela Merkel zo gebrand is op de bevolkingsuitwisseling in Europa. Niet alleen gaf zij in 2015 bevel om de grenzen open te zetten voor alle migranten en gelukzoekers, ze was ook de leidende kracht achter zowel het migratie als het vluchtelingen pact van de VN. Wat bezielt zo iemand om de levens en de welvaart van het eigen volk op het spel te zetten?
Intussen is gebleken dat Merkel inderdaad nog een andere reden had, en deze reden had niets met humanisme te maken. Het ging veel meer om egoïstisch politiek gewin. Via activisten in Oostenrijk is nu een geheim document naar buiten gekomen, dat Merkel’s obsessie met migranten en open grenzen verder verklaart.
Het document dat nu naar buiten is gekomen is in de zomer van 2014 opgesteld, en is een zogenaamd strategie-document. Men wilde de grote steden terugveroveren. Tot die tijd waren het vooral oudere kiezers die voor de CDU kozen. Daar moest nu verandering in komen. De CDU wilde vooral de migranten bereiken om een nieuw blik kiezers open te trekken, deze keer via de import van toekomstige stemmers. Dus werden er in de haast migranten kandidaten gezocht. Volgens het document moest echter het gestelde doel vooral bereikt worden door intensieve contacten met moskeeën, en dan vooral met de besturen van deze moskeeën. Men wilde tonen dat de CDU een open oor had voor de wensen en de eisen van migranten, en dan vooral voor de leden van de moskeeverenigingen. Er werden zelfs banden aangeknoopt met de moskeeën die hun orders direct ontvangen uit Ankara van de bloed sultan Erdogan.
De taken die in het document voorkomen werden meteen ter hand genomen. Er kwamen contacten met moskeekoepel-organisaties en met de moskeebesturen. In feite sloeg men de weg in die al eerder door de SPD was bewandeld. Op zich lijkt het allemaal heel onschuldig, maar dat is het niet. De contacten zijn namelijk niets meer dan een ordinaire koehandel over de stemmen van de moskee leden. De leden stemmen op de kandidaat die door het bestuur wordt uitgekozen. In ruil voor wat ook wel de etnische stem wordt genoemd, beloofde men de migratie beter te laten verlopen. Met andere woorden; de grenzen zouden open gaan. De regels voor familiehereniging zouden soepeler worden gemaakt, en vanuit de CDU zou er geen kritiek op de islam zijn. Sterker nog, de CDU zou scherp antwoord geven aan iedereen die ook maar de moed had om de islam te bekritiseren. Dat gold ook voor kritische stemmen van buiten de partij.
Overigens zitten in de eisenpakketten van de islamisten vaak ook lokale zaken, zoals een nieuw of beter gebouw, en een soort vertegenwoordigingsrol, waarbij kandidaten moskeebesturen en leden ter zijde staan. En het werkt; in sommige gebieden is het percentage migranten kiezers dat op de CDU stemt van 6 naar 32% gestegen. Het openen van de grenzen had dus niets met humanisme te maken, het was gewoon stemmen ronselen om zelf in de toekomst aan de macht te kunnen blijven. Gelijktijdig werd de eigen achterban, en de bevolking in het algemeen, verraden. Ook het beetje democratie dat er nog is, werd op deze wijze om zeep geholpen. 
Dit soort praktijken zien we niet alleen in Duitsland. Ook in Nederland wordt er koehandel gedreven met migranten stemmen. Dat is al jaren zo, maar het is altijd goed om het even in herinnering te roepen. Van af het begin kozen de meeste migranten in Nederland voor de PvdA. Niet omdat het allemaal sociaal democraten waren, maar omdat de PvdA toen al veel op had met Multi-Culti, en het potentieel van de migranten stemmen duidelijk voor ogen had. De PvdA stelde ook als een van de eerste migranten kandidaten op. 
Maar als het om stemmen gaat is het heel anders. Ook in Nederland kiezen moskeebesturen kandidaten waar de leden dan vervolgens als een blok op moeten stemmen. Deze kandidaten doen dan eerst beloften aan het bestuur. Ze helpen met problemen oplossen, subsidies lospraten en met het vinden of bouwen van nieuwe gebouwen!

Voor de slachtoffers van deze politiek hebben ze geen enkele aandacht. En, dit is nog maar het begin, want het migratie pact dat in Marokko is getekend, zal deze situatie nog vele keren erger maken. Tot het volk er eigenhandig een eind aan maakt natuurlijk.

Lees hier meer over dit Smerige Politieke Islamiseringsspelletje, dat onze "machthebbers" hebben gespeeld!: