vrijdag 22 februari 2019

BREAKING: Ed Jewitt: YouTube Instortende - Adverteerders vlucht voor Pedofilie Networks [Robert Steele: YouTube heeft een systeem-WIDE Failure die aanzet tot pedofilie en gestolen identiteiten en schendingen van het auteursrecht]


 03 Economie , 06 Family , 07 andere wreedheden begaan , 09 Justitie , 10 grensoverschrijdende georganiseerde criminaliteit , 11 Society , handel , corruptie , Dwaasheid , Ineptitude , IO Impotency   
YouTube verliest adverteerders via “wormhole naar pedofilie ring”
Epic Games en Disney trek advertenties via opmerkingen pedofielen op video's van kinderen.
“Video's van de kinderen met hun blote billen, ondergoed en geslachtsdelen zijn rekken tot miljoenen views op YouTube met de site met reclame van de grote cosmetica en automerken naast de inhoud,” Wired UK schreef. “Reacties onder scores van video's lijken aan te tonen pedofielen delen timestamps voor onderdelen van de video's, waar blootgesteld genitaliën te zien is, of wanneer een kind de spleten doet of liften tot hun top om hun tepels te laten zien ... De video's worden ook gelde door YouTube, inclusief pre-roll advertenties van Alfa Romeo, Fiat, Fortnite , Grammarly, L'Oreal, Maybelline, Metro: Exodus , Peloton en SingleMuslims.com. Banner reclame voor Google en de World Business Forum verscheen ook naast enkele van de video's.”

Lees het volledige bloot met links naar WIRED en andere bloot.
VERWANT:
Robert David STEELE Vivas
ROBERT STEELE:  I en verschillende anderen, waaronder Edward Snowden (die ik weet het niet) is met grote problemen die herhaaldelijk hebben gemeld naar YouTube, die moet blazen ons allemaal af. Er zijn drie sub-sets om het hele systeem falen van YouTube.
Sub-Set One: Bangldeshi, Pakistaans, en Vietnamese ondernemers hebben geleerd dat ze kunnen maken van gestolen identiteits- kanalen, zoals in de onderstaande afbeelding voor mij die heeft herhaaldelijk gemeld als frauduleus:
Robert David Steele, 13.961 abonnees
YouTube is medeplichtig aan fraude , omdat het kwaadwillig (met kennis van valsheid) monetariseren van de diefstal van mijn identiteit en de diefstal van mijn levende prestaties die bedoeld waren exclusief voor de fijne mensen die me in de eerste plaats geïnterviewd te worden. Ik ben van plan om een federale rechtszaak tegen YouTube-bestand in maart, maar met betrekking tot deze pedofilie probleem willen wijzen dat YouTube heeft een hele systeem PROBLEEM dat het niet aanpakken.
Sub-Set Two: YouTube heeft hetzelfde probleem fraude die Facebook heeft meer dan de helft van de kanalen en eindgebruikers zijn nep. Net zoals Zuckerberg zou moeten gaan naar de gevangenis voor SEC en de daarmee samenhangende waardering van fraude - Facebook's marktkapitalisatie moet de helft zijn wat het is, omdat de helft van de basis bestaat niet, dus moet ook YouTube verantwoordelijk voor worden gesteld actief aan te moedigen fraude.
Sub-set drie: YouTube wordt gecontroleerd door de Anti-Defamation League (ADL), de “trusted flagger,” en het is medeplichtig aan waardoor de ADL op het Eerste Amendement en titel schenden 7 rechten van zowel conservatieve als progressieve kanalen die durven te daag de officiële Deep State en Shadow regeringsleiders verhalen waarvoor de zionisten dienen als de Hieronder zijn enkele van de kanalen YouTube is zonder eerlijk proces vernietigd “handhavers.”:
 • Adams, Mike
 • Allen, Richie
 • CommonSenseShow (Dave Hodges)
 • Corsi, Jerome hersteld
 • Het vernietigen van de Illusion (Jordanië Sather)
 • Khait, Anna
 • Frost Titus
 • Gezondheid Masters (Ted Broer)
 • Johnson, Caitlin (Facebook, Twitter) HERPLAATST
 • Johnston, Miles
 • Morphoneous, Jake
 • Peach, Charlie (Twitter)
 • Richie uit Boston (ingehuurde advocaat, hersteld)
 • Stone, Roger (Twitter)
 • The Gateway pandit (Jim Hoft, Facebook)
 • Trump, Donald (Facebook, algoritme verstopping)
 • Victuras Libertas (Jim en Angie Blake)
 • Yiannopoulos, Milo (Twitter)
Ik ben een benadeelde partij en blijven aandringen op een RICO onderzoek naar YouTube, Facebook en Twitter omdat sommige van mijn beste interviews werden gedaan met een aantal van deze kanalen (Victurus Libertas in het bijzonder). YouTube heeft me sociale en financiële schade veroorzaakt in het uitroeien van de beste van mijn digitale levende optredens.
YouTube is een onderdeel van een groter construct Ik noem #GoogleGestapo - het omvat Amazon (verbod op boeken, recensenten, en selectieve reviews); Facebook, Google (manipuleren polls en zoekt naar digitale moord omvatten - bijvoorbeeld, veel van mijn artikelen in Teheran Times , die wordt geïndexeerd door Google News, worden niet weergegeven in Google News, maar lijken in Google Search - iemand bij Google News verschijnt er een te hebben gedaan precisie censuur baan op mijn best recente artikelen), Twitter en YouTube. Reddit en Wikipedia en WordPress zijn allemaal deplatforming straffeloos ook. Wikipedia is eigenlijk de verkoop van het bewerken van lock-downs of gratis toegang op Wikipedia te liggen, $ 150.000 lijkt de donatie niveau dat privilege koopt zijn.
Natuurlijk is de zionisten (de ADL en AIPAC in het bijzonder) liefde pedofielen - Jeffrey Epstein is hun jongen, een nep-miljardair toegewezen aan te vangen zowat iedereen op video slechte dingen doen voor kleine kinderen.
De tijd is gekomen om een ​​waarheid kanaal dat niet kan worden gebruikt om te censureren, te manipuleren, en mensen die proberen om de waarheid te vertellen digitaal vermoorden creëren.
Ik heb aangeboden $ 200M om dat te doen. Ik ben op zoek naar een andere $ 800M.

De waarheid tegen elke prijs verlaagt alle overige kosten.
Robert David Steele
https://robertdavidsteele.com