donderdag 9 augustus 2018

100% PROOF KUNDALINI YOGA IS EVIL!

https://youtu.be/4_2-Kvlzwtk

Herstel voor SBM Offshore krijgt gestalte


Bron: FD


Oil Prices Hit 7-Week Low As Trade War Heats Up


oil storage
After plummeting more than 3 percent on Wednesday, oil prices steadied early on Thursday, but still traded close to their seven-week low as the U.S.-China trade war is escalating and currently trumping fears of a significant Iranian supply loss later this year.
At 7:25 a.m. EDT on Thursday, WTI Crude was trading down 0.12 percent at $66.86, while Brent Crude was up 0.17 percent at $72.40, holding steady after a 3-percent plunge yesterday, when China and the United States traded a new round of tariffs and counter-tariffs on US$16 billion worth of each others’ imports, with China slapping tariffs on 333 U.S. goods, including petroleum products. China, however, removed crude oil from the list of products up for tariffs beginning on August 23.
Despite China backing off crude oil import tariffs for now, the escalating trade war has traders and investors worried that not only it could drag crude trade in the dispute, but also slow down economic growth in the two biggest economies in the world, which in turn could affect global oil demand and demand for other commodities.
The EIA weekly inventory report on Wednesday was also more on the bearish side, despite a draw of 1.4 million barrels of crude oil for the week to August 3.

Some analysts had expected a larger draw, of more than 3 million barrels. Gasoline inventories added 2.9 million barrels last week, the EIA said, against expectations for a drop of 1.7 million barrels in a Reuters poll. Related: Why Saudi Oil Production Suddenly Dropped
While the trade war and the U.S. inventories report dragged oil prices down on Wednesday, for the coming months, investors, traders, and analysts expect the return of the U.S. sanctions on Iran to continue keeping a floor under the price of oil.
“The impact of it is the greatest known unknown of the year. If worst comes to worst and 1.5-2 million bpd of Iranian disappears from the market ... calculations will go out of the window and oil bears will have to brace themselves for a very rough ride,” PVM Oil Associates analyst Tamas Varga told Reuters.
By Tsvetana Paraskova for Oilprice.com
More Top Reads From Oilprice.com:

EUROPESE MASOCHISME?


Door Realpredictor

Europese masochisme?

Niemand vraagt zich af waarom dit soort "immigranten" altijd in grote groepen opereren tegen 1 man! Maar nóg onbegrijpelijker is waarom wij ze blijven binnenhalen in ons land!

No one wonders why this kind of "immigrants " always operate in large groups against 1 man!  But more incomprehensible is why we continue taking them in our country!

European masochism?

Fondsnieuws

Partnernieuws
> BNP Paribas AM: Political manoeuvres and the implications for inves...
> Pictet: Pensioenfondsen nemen mogelijk te weinig risico
> GAM: Eerder kunst dan wetenschap
> Kempen: Boeken en podcasts die inspireren
> Janus Henderson: Navigating the drug pricing debate

Live stream THE WHITE HOUSE

https://youtu.be/oSka95d4Los
PVV Raadslid Willie Dille pleegt zelfmoord

willie.dille
at 183 × 275 in PVV-raadslid Willie Dille overledenHet Haagse PVV-raadslid Willie Dille (53) heeft gisteren zelfmoord gepleegd. Dat melden de PVV en betrokkenen uit haar omgeving, waaronder haar beste vriendin.
Rond de Haagse politica ontstond gisteren ophef nadat zij een filmpje plaatste op haar Facebook. Dille verklaarde daarin dat zij slachtoffer was van een groepsverkrachting door moslims die wilden dat ze haar mond zou houden in de gemeenteraad. Ze oogde op de beelden vermoeid en was zichtbaar vermagerd en diep aangeslagen.
Het raadslid vertelde op het filmpje dat ze deze week nog bedreigd was en voor haar leven vreesde.
De PVV vroeg gisterenmiddag na het verschijnen van het filmpje nog om rust rond de Haagse. Fractievoorzitter Karen Gerbrands bestreed dat Willie een fantaste was of in de war was.
,,Het beeld dat nu wordt geschetst als zou Willie een labiel gekkie zijn, wil ik met kracht ontkennen. Vriend en vijand zullen bevestigen dat Willie een ijzersterke vrouw is, die zich niet gek laat maken,'' was gisteren de verklaring van de PVV.
De partij zegt vandaag dat ze diep geschokt en verslagen is door het overlijden van het raadslid. ,,Met verslagenheid en intens verdriet hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van onze collega, strijdmakker en bovenal vriendin Willie Dille. Wat haar is overkomen en vooral de reacties daarop kon zij niet meer dragen,'' aldus de PVV.
De partij stelt diep mee te leven met de nabestaanden. ,Wij wensen haar familie en vrienden alle kracht en sterkte bij het verwerken van het enorme verlies. We zullen doorstrijden zodat haar dood niet voor niets is geweest.''
Ook burgemeester Pauline Krikke reageerde geschokt op het nieuws. Zij liet weten haar vakantie te onderbreken en terug te keren naar Den Haag. ,,Het bericht van het overlijden van Willie Dille raakt mij zeer'', zegt zij. ,,De gemeenteraad van Den Haag verliest een betrokken en gepassioneerd raadslid en collega. Willie Dille stond voor haar zaak. Ze kon stevig debatteren, maar ook humoristisch uit de hoek komen. We zullen haar zeer missen in de raad en in het debat.' 

Nog even en we worden gedwongen Nederland te verlaten

Bron: Niburu nieuwsWoensdag, 08 augustus 2018 23:04
PDF Afdrukken
Soms is het leuk om te dromen van de toekomst, maar niet als je in Nederland woont, want dan praat je over een nachtmerrie.

Een land waar mensen ogenschijnlijk in vrijheid leven, maar waar nu grote haast wordt gemaakt met het verplicht vaccineren van de bevolking en waar je organen bij je geboorte automatisch aan de overheid toebehoren.


Stukje bij beetje wordt ons eens zo mooie Nederland een volkomen en vooral ook onveilige Orwelliaanse controlestaat, waarbij de overheid ingrijpt in het meest fundamentele recht van de mens en dat is de beschikking over je eigen lichaam en dat van je kinderen, ook wel het zelfbeschikkingsrecht genoemd en wat verankerd is in onze grondwet.
Stap voor stap gaat de programmering richting verplichte vaccinatie en keer op keer wordt ons nu verteld dat er een meerderheid van de bevolking voorstander is voor verplicht vaccineren.
Niet zo vreemd natuurlijk als je ziet hoe men de programmering aanpakt. Zoals de uitzending van Een Vandaag enkele dagen geleden. Een uitzending die niet anders omschreven kan worden dan als een promotiereportage voor de vaccinatie mafia.
Een uitzending waar een soort hysterische vrouw weet te vertellen dat het recht op zelfbeschikking voor wat betreft het wel of niet vaccineren niet boven het recht gaat van haar kind om te leven.
Klaarblijkelijk had haar kind de mazelen opgelopen toen het acht maanden oud was in een kinderdagverblijf. Normaal gesproken is het geen enkel probleem als een kind de mazelen krijgt, maar in dit geval waren er een aantal niet nader verklaarde complicaties en kwam het kind in het ziekenhuis terecht.
Wat er dan wordt gesuggereerd is dat een klaarblijkelijk niet gevaccineerd kind even op bezoek was geweest bij de groep waar het kind van de vrouw in zat. Dat kind kreeg enkele dagen later mazelen en is "dus" verantwoordelijk voor de mazelen die het kind van de vrouw kreeg.
Hiermee heb je dan een voorbeeld van een schandalig voorbeeld van propaganda en misleiding, want het zijn juist de gevaccineerde kinderen die de primaire dragers zijn van het virus die zorgen voor de verspreiding en niet de niet gevaccineerde kinderen.
Dit is inmiddels aangetoond in diverse onderzoeken zoals wij eerder schreven en heel recent nog in Oekraïne waar als gevolg van de oorlogssituatie de vaccinatiegraad voor onder andere mazelen heel sterk was gedaald.
Toen men dan ook begon met een inhaalslag om dit te "corrigeren" steeg het aantal nieuwe gevallen van mazelen dramatisch.
Maar, dit soort essentiële zaken weerhoudt EenVandaag er niet van om een misselijkmakende vaccinatiepromotie reportage te maken.
Natuurlijk kwamen er ook mensen aan het woord die grootse plannen hebben om de kinderbijslag te stoppen of te korten voor mensen die niet op tijd hun kind laten vaccineren.
Om te voorkomen dat mensen zelf op zoek gaan naar de waarheid, wordt er gewaarschuwd dat mensen vooral niet naar indianenverhalen op internet moeten luisteren. En aangezien wij in een omgekeerde wereld leven, is er natuurlijk maar één plek waar je werkelijke indianenverhalen tegenkomt en dat is op televisie en andere mainstream publicaties.
De uitzending van EenVandaag is helemaal "the bloody limit". Een omroep die door ons allemaal, met publiek geld, wordt betaald, haalt het in hun hoofd een schaamteloze propaganda reportage te maken voor de vaccinatiemafia. Geen enkele nuancering in dat programma, geen enkel tegengeluid. Alleen heel veel hysterie, bangmakerij en keiharde leugens.
Als je wilt weten hoe gevaarlijk de mazelen werkelijk zijn en hoeveel mensen er nu eigenlijk daadwerkelijk dood gaan aan de mazelen, raden wij je aan het volgende stuk te lezen, afkomstig uit een artikel van vorig jaar.

Een aantal dagen geleden verscheen er ineens een bericht over dat er een vrouw in Duitsland zou zijn overleden aan de mazelen volgens een artikel in de gedrukte Telegraaf:

Vorige week stierf een drievoudige moeder in de universiteitskliniek van het West-Duitse Essen aan mazelen, dat als een besmettelijke kinderziekte geldt.

En dus gaat de Duitse overheid maatregelen nemen:

Er ligt nu een wetsontwerp dat kinderdagverblijven verplicht om de autoriteiten te waarschuwen als ouders niet met hun kind bij het consultatiebureau zijn langsgeweest voor een vaccinadvies.

Op dit moment kunnen Duitse ouders al een boete van 2500 euro krijgen als ze niet met hun kind op het consult verschijnen. Kinderdagverblijven mogen ook al kinderen weigeren die niet zijn ingeënt. Maar de overheid wil duidelijker in beeld krijgen om welke kinderen het gaat. De meldplicht voor kinderdagverblijven moet daarbij helpen.

Dit jaar hebben zich in Duitsland al 410 gevallen van mazelen voorgedaan. Dat is meer dan de 325 uit het hele vorige jaar. In Essen is zelfs één vrouw, een 37-jarige moeder, aan de ziekte overleden. “Niemand kan ongevoelig blijven voor het feit dat er nog steeds mensen aan mazelen sterven”, aldus de Duitse minister van volksgezondheid Hermann Gröhe.

Keer op keer wordt de op zich vrij onschuldige ziekte “mazelen” gebruikt als argument voor de komende verplichte vaccinatie.

Er zou dan nu een vrouw zijn overleden aan de gevolgen van de mazelen.

Dat lijkt een beetje op dat verhaal uit 2015 toen er een vrouw in Amerika was overleden aan de gevolgen van de mazelen.

Later bleek het te gaan om een vrouw die de mazelen had gekregen, ondanks dat ze was gevaccineerd, die was gestorven aan andere gezondheidscomplicaties.


xxx
Media zoals de Telegraaf zien ook absoluut geen bezwaar om keihard te liegen in hun verslaggeving om zo de farmaceutische industrie van dienst te zijn.

In haar gedrukte zaterdag editie weet dit propagandakanon te melden dat er maar liefst drie van alle duizend mensen die de mazelen krijgen, overlijden. Dat zijn hele alarmerende cijfers.


xxx
Dit is schandalige en letterlijk levensgevaarlijke misleiding om mensen toch maar vooral richting vaccinatiespuit te duwen.

De werkelijkheid is echt anders zoals te lezen op de website van het RIVM:

De kans om te overlijden bij patiënten met mazelen is in Nederland kleiner dan 1 op de 1000 gevallen.

Minder dan één op de duizend klopt, maar ook dat is nog misleidend. De werkelijkheid is bijvoorbeeld te vinden in de Wikipedia waarin staat dat er per jaar in een groot land als Duitsland ongeveer één tot twee mensen sterven aan de gevolgen van mazelen.

En als die enkele gevallen nader worden onderzocht, zal waarschijnlijk blijken dat die mensen zijn gestorven als gevolg van complicaties omdat ze een andere ziekte hadden, net zoals die overleden nota bene gevaccineerde vrouw in Amerika.

Help mee om de waarheid te verspreiden en te zorgen dat alle mensen die zijn blootgesteld aan de grove leugens van de Telegraaf, in ieder geval de kans krijgen om uit te vinden dat ze worden voorgelogen.

Dat de keiharde cijfers laten zien dat mazelen een onschuldige ziekte is waar mensen met een normaal werkend immuunsysteem echt niet aan dood gaan.

Meer informatie over vaccinaties:

Vaccinvrij

The war to destroy Alex Jones, Part 3


(To read about Jon's mega-collection, The Matrix Revealed, click here.)
The war to destroy Alex Jones, Part Three
 
By Jon Rappoport
 
When several big-tech companies remove a person from their platforms in a 12-hour period, which is what happened to Alex Jones, you need to ask:
 
Where are the specific violations Jones is charged with?
 
Where is the bill of particulars against him?
 
Where is the "hate speech" he is accused of spewing to his audience?
 
What definition (if any) of hate speech is being used as a measuring stick?
 
Asking those questions, you come up very short on answers.
 
Jones is being made into a SYMBOL of a hater by social media and the mainstream press---and when THAT is the objective, the whole idea is to avoid specifics and just smear the target with a very broad and general brush.
 
"Hate speech" is replacing the 1st Amendment as a standard of judgment. The question now is: did you express hate toward someone? Rather than: did you commit slander or libel?
 
Did you utter something that could offend and might disturb a victim or victim-group? Yes? YOU'RE BANNED. CENSORED. Of course, social media giants decide what constitutes hate and who is designated a victim-group with "protected status."
 
The term "hate speech" is very elastic. Its definition can be changed on a moment's notice.
 
Don't like someone?
 
Upset at their actual ideas?
 
Disturbed at their success?
 
Embroil them in charges of being a hater and expressing hatred toward victims. Ban and censor them from online platforms based on that accusation. Ignore millions of their words---instead, invoke a few outbursts they committed over the years.
 
And finally, make the conversation all about whether the accused---in this case, Jones---is good or not, is honest or not, is caring or not, is worthy or not---AS IF THE ANSWERS TO THOSE QUESTIONS WOULD DECIDE WHETHER BANNING JONES FROM ONLNE PLATFORMS WAS A CORRECT ACTION.
 
This is the ultimate diversion and distraction, for increasing numbers of the dumbed-down public.
 
And toss the brain-challenged a bone---permission to HATE THE HATER.
 
"You see, in this case, it's OK to hate, because the target is a hater. So go to it, express all that bottled-up emotion. Have a field day."
 
"With every molecule of hate you express, you change the meaning of the Bill of Rights and the 1st Amendment. And this is exactly what we need: a new society based on less freedom and more goodness."
 
Less freedom, more goodness.
 

GOD made idiots

           
at 600 × 315 in We zijn de klos!In het begin schiep God idioten als test, daarna schiep hij Politici!
En nu zijn wij de klos!

Meer geld voor arme EU regio’s blijkt massale corruptie in de hand te werkenMiljarden overmaken naar arme landen en gebieden zinloos en zelfs averechts als dat niet gepaard gaat met goed beleid en minder bureaucratie
 Voorbeeld van verspild EU-geld in Roemenië, waar al jaren een brug over een meer ongebruikt is omdat de aansluitende snelweg door bureaucratie nog steeds niet gebouwd is. (Afbeelding: WikiMedia Commons (2)).
De eurocraten in Brussel willen de EU begroting de komende jaren fors opschroeven. Door het Brexit zal de verplichte afdracht van de Nederlanders, die naar verhouding toch al het meeste kwijt zijn, met miljarden per jaar stijgen. Nu uit een officieel onderzoek ook nog eens blijkt dat al die West Europese miljarden voor arme regio’s in Zuid en Oost Europa nauwelijks zin hebben, en juist massale corruptie in de hand werken, zou premier Mark Rutte juist voor een forse verlaging van de EU begroting moeten pleiten.
 
Vroeger ging 70% van de EU begroting op aan landbouwsubsidies, vooral voor Frankrijk. Nu is dat nog ‘maar’ 39%. Nog altijd veel te hoog, want het ondersteunen van boeren en rijke landeigenaren (inclusief de Britse koningin) met miljarden belastinggeld veroorzaakt niet alleen overproductie, maar haalt tevens iedere prikkel om concurrerend te worden weg. Ook maken arme Afrikaanse boeren hierdoor geen schijn van kans op de Europese markt, wat armoede en mede daardoor de emigratiestromen naar de EU in hand werkt.

Positieve effecten van financiële hulp zeer gering

De Europese Structurele en Investeringsfondsen (ESIF) vormen bijna een derde van de EU begroting, en zijn bedoeld om de economie en levenskwaliteit in armere, achtergestelde regio’s te verbeteren. Het geld hiervoor wordt opgebracht door de rijkere landen en regio’s, waardoor er feitelijk dus een interne welvaartsverplaatsing plaatsvindt. ‘Convergentie’, oftewel het samenbrengen van arme en rijke regio’s, is dan ook het officiële doel van deze fondsen.
Aan de oppervlakte lijkt dit wellicht een nobele doelstelling, zeker gezien de wijd verspreide armoede die er nog heerst in met name Oost Europese lidstaten zoals Roemenië en Bulgarije.
Desondanks komt uit een recent officieel onderzoek naar voren dat de positieve effecten van deze miljarden uit het rijkere West Europa zeer gering zijn. Net als bij het Marshall plan na de Tweede Wereldoorlog blijkt dat het overmaken van grote sommen geld naar arme landen en gebieden nauwelijks effect heeft, als dit niet gepaard gaat met goed beleid, dus zo min mogelijk bureaucratie, lage belastingen, en wettelijke garanties voor het privé bezit van mensen en bedrijven.

EU stortingen doen witte boorden criminaliteit aanzienlijk stijgen

Sterker nog: gratis miljarden voor arme gebieden werkt vaak zelfs averechts, omdat het ‘sociale kapitaal’, de samenwerking en het vertrouwen tussen landen en burgers onderling, er juist door kan dalen. Dit komt ook naar voren uit een recent rapport van de Italiaanse centrale bank, dat onderzoek deed naar de ‘onbedoelde gevolgen van publieke transfers’ van EU gelden naar Zuid Italië. € 43,8 miljard euro van de genoemde structuurfondsen voor Italië worden rechtstreeks naar het armere zuiden overgemaakt.
De Italianen constateerden dat in de gebieden die steun ontvangen ‘stortingen van de EU het aantal witte boorden misdrijven aanzienlijk doet stijgen’. Kortom: gratis geld met bijna geen controle en nauwelijks eisen werkt corruptie in de hand. Als je als arme regio zó makkelijk aan fondsen kan komen, verdwijnt iedere prikkel om moeite te doen om je eigen gebied op poten te zetten, en wordt de verleiding voor veel ambtenaren en officials overduidelijk te groot om zelf niet de nodige graantjes mee te pikken.
Dit alles had allang bekend kunnen en moeten zijn, want op basis van tal van eerdere onderzoeken is vast komen te staan dat ook de miljardenhulp aan Derde Wereldlanden in vooral Afrika nauwelijks iets hebben bereikt, en eerder het tegendeel hebben bewerkt en de armoede en corruptie in stand hebben gehouden, of zelfs hebben vergroot. Waarom willen al die miljoenen anders hierheen komen? lijkt een niet meer dan terechte vraag.

Welvaartsverplaatsing veroorzaakt corruptie en houdt armoede in stand

Het OLAF, het officiële onderzoeksbureau van de EU, constateerde in 2015 dat er voor bijna € 1 miljard gefraudeerd was met hulpfondsen. Een jaar later was dat € 600 miljoen. De oorzaak is steevast de extreem overmatige bureaucratische structuur van Brussel en zijn armere vazalstaten, waardoor er amper verantwoording hoeft te worden afgelegd voor het gekregen en (uit)gegeven geld . ‘Corruptie is een normaal effect van interventionisme,’ schreef Ludwig von Mises in zijn meesterwerk Human Action.
Uit het onderzoek van de Italiaanse centrale bank blijkt andermaal dat de EU begroting niet moet worden opgevoerd, zoals Brussel eist, maar juist fors moet worden verminderd. Het is niet alleen economisch tamelijk zinloos om miljarden belastinggeld van Noord naar Zuid en van West naar Oost te blijven verplaatsen, maar het veroorzaakt ook nog eens grootschalige corruptie en passiviteit aan de ontvangende, en achterdocht en wrevel aan de gevende kant.
Ook hieruit blijkt dat socialisme en socialistisch beleid, hoe ‘eerlijk’ het ook wordt voorgesteld door te claimen dat de rijkeren meer moeten gaan betalen voor de armeren, niet werkt. Ontwikkelingshulp, of dat nu aan Afrika of de arme regio’s in Oost en Zuid Europa is, heeft alleen zin als er streng toezicht en keiharde verifieerbare eisen aan verbonden zijn, en bovendien duidelijk wordt gemaakt dat deze hulp beperkt en eindig is, en mensen en volken op zeker moment op eigen benen dienen te leren staan.

Memo Democratische senatoren gelekt met plan om internet totaal over te nemenPaul Craig Roberts: YouTube, Facebook, Google, Twitter, Apple onderdrukken de waarheid en vrijheid van meningsuiting, dwingen meer censuur af dan de Gestapo en Stalin
 (Afbeelding: Getty Images (4)).

Uit een gelekte memo die onder Democratische senatoren in Amerika rondgaat blijkt dat de partij van de Clintons en Obama’s verregaande autoritaire maatregelen wil nemen om politiek incorrecte berichten en opinies permanent van het internet te halen. Dat zal worden gedaan onder het mom van het bestrijden van ‘nepnieuws’ en ‘Russische trollen’, precies de termen die ook de reguliere nieuwsmedia in Nederland constant gebruiken in hun verwoede pogingen om hun misleidende propaganda over bijna alle belangrijke onderwerpen geloofwaardig te houden. Kortom: progressief-links staat op het punt het internet totaal over te nemen. Deze week werd daar in de VS de eerste stap toe genomen met het bannen van Infowars door grote tech giganten.
 
De Democratische senatoren willen volgens eigen zeggen de vrije pers en democratie ‘redden’, maar die is nu juist dankzij hen en de door hen gecontroleerde media zo goed als volledig afgebroken. Wat ze in werkelijkheid willen redden is zichzelf, hun eigen machtspositie en het globalisme.
In de door senator Mark Warner opgestelde memo wordt beweerd dat het internet en de sociale media platforms ‘bijna ontworpen lijken te zijn voor Russische desinformatie technieken’. Dat is de waarheid, met één belangrijk verschil: de tech giganten en hun sociale media hebben het internet volledig opengesteld voor onbeperkte controle en manipulatie door de Amerikaanse inlichtingendiensten, zoals bijvoorbeeld Edward ‘NSA’ Snowden met duizenden documenten heeft aangetoond.

Gebruikers mogen niet langer anoniem zijn

In het plan van de senator staat onder meer dat social media en providers moeten worden gedwongen om de locatie van alle gebruikers openbaar te maken. Die accounts moeten in het vervolg worden geverifieerd als zijnde ‘authentiek’. Ook moeten er meer mogelijkheden komen om de identiteit mensen met bepaalde politieke opmerkingen en standpunten te achterhalen.
Een autoritair –om niet te zeggen totalitair- voorstel is om de grote tech platforms te dwingen om al hun (gebruikers)gegevens over te geven aan ‘onafhankelijke researchers’, die ‘voor het algemeen belang' gaan’ bepalen of artikelen en reacties potentieel schadelijk zijn voor de samenleving. Platforms en media die niet meewerken aan het op deze wijze terugdringen en blokkeren van ‘desinformatie’ en ‘nepnieuws’ –iets waarvan wordt erkend dat dit heel lastig is-, kunnen daarvoor strafmaatregelen zoals boetes worden opgelegd. (1)

‘Meer censuur dan Gestapo en Stalin’

Het zal niemand hoeven worden uitgelegd dat deze maatregelen met koeienletters CENSUUR schreeuwen, maar het wordt op typerende Orwelliaanse wijze uitgelegd als het ‘beschermen van de waarheid’. En als dit eenmaal in de VS is doorgevoerd, zal het niet lang duren voordat de EU –dat al jaren vergelijkbare plannen heeft- zal volgen. De linkse globalisten willen hoe dan ook de opinievorming volledig naar hun eigen hand zetten, en al het conservatieve, onafhankelijke en rechtse tegengeluid de mond snoeren.
Paul Craig Roberts, hoofd van het Institute for Political Economy, schrijft dat Apple, Google, YouTube, Facebook, Spotify en Twitter de grondwet, vrijheid van meningsuiting, en ook de algemene vrijheid afbreken met hun aanval op Infowars. ‘Het is al het bewijs wat we nodig hebben dat... deze machtige bedrijven, die aan niemand verantwoording schuldig zijn, meer censuur kunnen afdwingen -niet alleen in Amerika, maar ook in Washingtons vazalstaten (in o.a. de EU)- dan de Nazi Gestapo of Stalins NKVD ooit hebben kunnen doen.’
Roberts wijst erop dat zowel de digitale wereld als de geschreven en TV-media dankzij het globalisme voor 90% in handen is van 5 of 6 giganten, die over de hele wereld hun takken en blindelingse napraters en ‘naschrijvers’ hebben (zoals voor bijna alle reguliere media in Nederland geldt. Eén van de grootste ‘nieuws’verstrekkers aan ‘onze’ media is de New York Times, die zojuist redacteur Sarah Jeong heeft aangenomen, die openlijk haat zaait tegen blanken en letterlijk heeft getwitterd dat blanken wat haar betreft onder de grond moeten worden gestopt. Bizar: Een zwarte conservatief verving in Jeongs tweets demonstratief het woord ‘blanken’ door ‘zwarten’ en ‘Joden’, en kreeg vervolgens wèl een ban. (3)).

Anno 2018 is de waarheid ‘haatspraak’

Kopman Alex Jones van Infowars is slechts het begin, waarschuwt Roberts. ‘Hij is heel direct en gaat soms over het randje. Maar hij zet zaken in de schijnwerpers die de heersende machten in de schaduw willen houden. Dit, en enkel dit, is de reden dat de elite probeert hem af te sluiten. De ‘haatspraak’ aanklacht is een belachelijk verzinsel.’
 ‘Wat Apple, Facebook en de rest van de Amerikaanse Gestapo bedoelen is dat de waarheid haatspraak (/ haat zaaien) is. Dit komt rechtstreeks uit George Orwells 1984. Echte journalisten zijn overal ontslagen’ (niet alleen in de VS, ook in Nederland). Als Infowars eenmaal is verdwenen, dan zullen er veel meer volgen, ‘totdat iedere brenger van de waarheid de mond is gesnoerd. Dat is slechts een kwestie van tijd.’

Diversiteitsbeleid = geïnstitutionaliseerde haat tegen de blanken

Eén van de belangrijkste voorwendselen waaronder er over niet al te lange tijd totale censuur in het Westen heerst is het ‘diversiteitsbeleid’, waaronder iedere minderheidsgroep die zich ‘slachtoffer’ voelt van ‘de blanke man’, zich met onbeperkte haat tegen hen kan keren, en met medewerking van de elite in media en politiek de vrijheid van meningsuiting van die ‘blanke man’ tot op de grond toe kan afbreken.

‘In Westerse politiek is niets minder welkom dan de waarheid’

‘De heersende elite is namelijk bang dat hun bedenksels zo doorzichtig zijn, dat als de waarheid verspreid mag blijven worden, zelfs degenen die zijn gehersenspoeld op een keer het licht zien (door de onafhankelijke alternatieve media),’ vervolgt Roberts. ‘In het Westen wordt niets zo bedreigd als de waarheid. Geen enkel openbaar of privaat (overheids)instituut heeft nog enig respect voor de waarheid. In de Westerse politiek is niets minder welkom dan de waarheid... en de presstitutes (de slaafse massamedia) dienen hun verborgen agenda’s, niet de waarheid.’
‘Wat we kunnen doen? Nooit meer iets van Apple kopen. Ga van YouTube, Facebook, Twitter en Spotify af. Delete je Google accounts, gebruik nooit meer hun zoekmachine. Want deze bedrijven zijn Nazi Gestapo firma’s. Ze verdienen onze veroordeling. Het zijn verachtelijke bedrijven die moeten worden genationaliseerd of opgeheven, of gearresteerd voor het deelnemen aan het complot om de president van de VS af te zetten.’
Roberts vraag zich af of de Amerikanen –en met hen de Europeanen- inderdaad zo dom en onbenullig zijn dat ze niet kunnen zien wat er nu gaande is, dat ze niet beseffen dat ook zijzelf op een keer aan de beurt zijn. In dit opzicht haalt hij een beroemde tekst van de Duitse Lutherse voorganger Marin Niemöller aan, die tijdens het Nazi bewind het volgende schreef:
‘Eerst kwamen ze voor de socialisten, en ik zei niets, omdat ik geen socialist was.
Toen kwamen ze voor de vakbondsleden, en ik zei niets, omdat ik geen lid van een vakbond was.
Daarna kwamen ze voor de Joden, en ik zei niets, want ik was geen Jood.
En toen kwamen ze voor mij – en was er niemand over om het voor mij op te nemen.’
‘Binnenkort zijn wij allemaal aan de beurt,’ waarschuwt Roberts. In Amerika en Europa wordt de vrijheid van meningsuiting onder het mom van ‘de waarheid’ en het ‘bestrijden van nepnieuws’ of ‘Russische trollen’ systematisch vernietigd. Wij leven dan ook nog enkel in naam in een vrije democratie. In werkelijkheid is die al lang overgenomen door linkse globalistische ideologen, die nu stap voor stap hun machtsgreep naar een totalitaire onderdrukkende dictatuur verrichten.

Get your dirty hands off my daughter!donald and ivankaWhat would you do to defend your daughter?
Take that, multiply it by $3.1 trillion, and that’s a good guess what You Know Who is about to do for Ivanka. No more Mr. Nice President!
The fireworks… and the hidden cashflows… could start as early as Friday (see what I mean right here).
Find out how you can position yourself to profit if the Trump family’s enemies pay bigly…

Femke Halsema geeft toe: 'Ik reed door rood'  President Trump’s New Short-Term Health Insurance Rule is a Major Victory for Young People and Working Families


  “The average family enrolled in [an Obamacare] Silver Plan will pay a maximum of $13,725 for out-of-pocket expenses, with Silver Plan deductibles increasing by 13 percent in just the past year alone,” Justin Haskins of the Heartland Institute writes. “Health insurance this expensive is virtually useless.”
  The Trump Administration is giving working families a break. Last Wednesday, Health and Human Services Secretary Alex Azar announced a rule that will provide customers greater access to flexible, affordable health insurance plans.
  The Investor’s Business Daily Editorial Board writes that Americans give President Trump an “A” grade on the economy, according to a new poll. The money quote—literally: “People are feeling more secure in their finances than they have at least since the early 2000s.”
  In The Washington Times, Stephen Dinan reports that “more than 400,000 people came to the U.S. on legal visitor visas in 2017 but were still here six months after their time was up,” according to new information from the Department of Homeland Security. “Visa overstays’ account for a large percentage of new immigrants who settle illegally in the country every year,” Dinan explains.
  As about 100 wildfires burn across the Western United States, “President Donald Trump has taken decisive action, issuing an emergency disaster declaration for California,” Interior Secretary Ryan Zinke writes in USA Today. “We owe it to the firefighters we have lost, like Cal Fire bulldozer operator Braden Varney and National Park Service Arrowhead Interagency Hotshot Captain Brian Hughes, to work harder to improve the health of our forests.”
  In The Washington Free Beacon, Natalie Johnson reports that “the first round of U.S. sanctions reinstated against Iran this week makes clear to the Islamic Republic the Trump administration's willingness to financially squeeze the regime until it curbs its destabilizing behavior, according to regional experts.”