donderdag 12 april 2018

‘Geen lijk te vinden’: Rusland geeft ‘Witte Helmen’ schuld van ensceneren gifgas aanvalOok Westerse journalisten twijfelen aan bronnen die door media worden gebruikt
 De ‘White Helmets’ zouden worden gebruikt voor het verspreiden van nepnieuws in het Westen over Assad en zijn zogenaamde aanvallen met chemische wapens. Afbeelding: Getty Images (2).

In een gesprek met Euronews heeft de Russische ambassadeur voor de EU gezegd dat de chemische aanval in Syrië afgelopen zondag in scene is gezet door de ‘Witte Helmen’ (foto) een door Amerika gefinancierde NGO die door de media wordt geroemd vanwege zijn zogenaamde ‘humanitaire’ werk, terwijl achter de schermen hele andere doelen worden nagestreefd en zelfs chemische aanvallen in scene worden gezet. Ambassadeur Vladimir Chizov zei tevens dat er in Douma geen enkel lichaam te vinden was, noch iemand die behandeld werd voor ‘chemische’ verwondingen.
 
‘Russische militaire specialisten hebben de regio bezocht, in de straten gelopen, zijn die huizen binnengegaan, hebben met lokale artsen gesproken en hebben het enige functionerende ziekenhuis in Douma bezocht, inclusief de kelder waar hele bergen lijken zouden liggen. Er was niet één lichaam te vinden, zelfs niet één persoon die zich na de aanval had laten behandelen.’

‘Chemische aanval in scene gezet’

De Euronews correspondent reageerde dat die lijken op filmbeelden waren te zien. ‘Er was geen chemische aanval in Douma, klip en klaar,’ antwoordde Chizov. ‘We hebben weer een in scene gezet incident gezien. Daar hebben de zogenaamde Witte Helmen speciaal getraind personeel voor, en u kunt wel raden door wie. Zij zijn eerder op heterdaad betrapt met in scene gezette video’s.’ Deze Witte Helmen zouden laatst per ongeluk een video online hebben gezet waarop was te zien hoe een nep slachtoffer werd voorbereid.
De Russische experts hebben geen spoortje gevonden wat wijst op een aanval met chemische wapens. ‘Alle beschuldigingen van de Witte Helmen zijn, net als hun foto’s met daarop de zogenaamde slachtoffers van die aanval, niets meer dan het zoveelste stukje nepnieuws, en een poging om het staakt-het-vuren te verstoren,’ aldus een verklaring van een tak van het Russische ministerie van Defensie.

Twijfels over bronnen Westerse media

Rusland wees de VN Veiligheidsraad er ook op dat het Westen niets heeft gezegd van de aanval van de islamitische terreurgroep Jaysh al-Islam op Douma, waarbij 8 burgers omkwamen en 37 gewond raakten. Vervolgens werd de Syrische regering de dag erna beschuldigd van het afwerpen van bomvaten met chemische substanties. Deze geruchten werden onmiddellijk door de ‘Witte Helmen’ opgepakt en door de Westerse media verspreid.
De afgelopen jaren hebben ook onafhankelijke Westerse journalisten grote vraagtekens gezet bij de voortdurende beschuldigingen aan het adres van Assad. De Canadese journalist Eva Bartlett zei bijvoorbeeld dat de bronnen die de Westerse media gebruiken ‘verdacht’ en ‘ongeloofwaardig’ zijn.

Britten willen bewijs afwachten

Ondertussen heeft de Britse premier Theresa May om meer bewijs gevraagd voordat ze besluit om mee te doen met de door president Trump aangekondigde aanval op Syrië. Ze wil eerst het onderzoek van de inspecteurs van het OPCW afwachten, die ter plekke gaan uitzoeken of er afgelopen zaterdag in Douma inderdaad 40 mensen zijn omgekomen door een gifgasaanval.

Trump zaait weer verwarring

Trump heeft nog een week of twee, drie om te besluiten of die aanval er gaat komen. Pas tegen die tijd is het vliegdekschip Harry Truman met bijbehorende aanvalsgroep bij Syrië aangekomen. Op zijn inmiddels kenmerkende wijze heeft Trump de nodige verwarring gezaaid door nu te stellen dat ‘die aanval er heel snel, maar misschien ook niet snel kan komen’. Hoe dan ook, voor de hele wereld is te hopen dat van uitstel afstel komt.

Escalatie?: Rusland en Iran dreigen met aanval op Israël als Westen ingrijpt in SyriëAmerikaanse drones boven Syrië reeds gestoord door Russische elektronische wapens
 Voor het eerst gaf Iran foto’s vrij van de slachtoffers en verwoestingen van een Israëlische aanval.

De gespannen situatie in het Midden Oosten dreigt helemaal uit de hand te lopen nu de Amerikaanse president volgens de media ‘op ieder moment’ kan besluiten tot een grootscheepse aanval op Syrië (2), en Rusland en Iran hebben besloten dat in dat geval niet alleen de Amerikaanse schepen en vliegtuigen worden aangevallen, maar ook doelen in Israël. Dat zal vergelding zijn voor de Israëlische luchtaanval op de Syrische T-4 basis, waarbij zeven militairen van de Iraanse Revolutionaire Garde om het leven kwamen.
 
Voor het eerst heeft Iran de namen en foto’s vrijgegeven van de slachtoffers van een Israëlische aanval in Syrië, wat opgevat kan worden als een signaal aan het Iraanse volk dat het land deze keer militair zal terugslaan. ‘Israëls luchtaanval zal niet onbeantwoord blijven,’ onderstreepte Ali Akbar Velayati, topadviseur van opperleider Ayatollah Khamenei.

Rusland en Iran besluiten tot militaire reactie

Daarbij krijgt Iran de steun van Rusland. Alexander Lavrentiev, speciale Russische afgezant voor Syrië, liet in een langdurig overleg met de Iraanse onderadmiraal annex nationale veiligheidsadviseur Ali Shamkhnani weten dat Rusland daar begrip voor heeft. Hij stelde voor om Irans geplande militaire actie tegen Israël te combineren met de Russische plannen om de in de maak zijnde Amerikaanse-Britse-Franse aanval op Syrië te stoppen.
In Moskou en Teheran is men ervan overtuigd dat de Israëlische luchtaanval op de Syrische T-4 basis het openingssalvo van die aanval is geweest, en dat tijdens het daarop volgende offensief ook Iraanse en zelfs Russische doelen zullen worden bestookt.
Het Russische veto tegen de Amerikaanse motie in de VN Veiligheidsraad voor een onderzoek naar de gifgasaanval in Dhouma was een duidelijke boodschap van het Kremlin aan Washington dat de Amerikanen deze keer een militaire reactie kunnen verwachten. De Russische ambassadeur in Beirut verklaarde dat ‘als er een Amerikaanse aanval is... de raketten zullen worden neergehaald, en zelfs de plaatsen van waar ze worden gelanceerd een doelwit zullen worden.’

Russen storen Amerikaanse drones

Volgens NBC storen de Russen inmiddels met elektronische wapens de Amerikaanse drones die actief zijn boven Syrië. Zoals we gisteren al schreven heeft president Trump de aanvalsgroep rond het vliegdekschip Harry Truman opdracht gegeven zich bij de geleidewapen destroyer USS Donald Cook, die in de buurt van Syrië ligt, te voegen. Ook zouden er veel Amerikaanse gevechtsvliegtuigen boven het aangrenzende Jordanië in de lucht zijn (2).

Vergeldingsaanvallen op doelen in Israël

De Amerikanen lijken te hebben gehoopt dat de Russen hun vliegtuigen, troepen en helikopters uit de weg zouden halen, maar dat gebeurt dus niet. In Jeruzalem heeft de regering Netanyahu mogelijk gedacht dat het ook deze keer kan wegkomen met de zoveelste aanval op een basis in Syrië. Nu blijkt dat bombardement zo goed als zeker een rode lijn voor Rusland als Iran te zijn geweest, en moet de Joodse staat zich opmaken voor vergeldingsaanvallen op het eigen grondgebied. (1)

WO-3 steeds dichterbij

Het behoeft geen uitleg dat een bovenstaande escalatie genoeg explosieve situaties bevat om een nieuwe wereldoorlog in gang te zetten. We beseffen dat de meesten het niet willen horen, maar mocht het inderdaad zover komen dat er bij die confrontatie ook kernwapens zullen worden gebruikt, het gevaar bestaat op een plotselinge massale preventieve Russische aanval met kernwapens op doelen in Amerika en Europa. De oorlog zal dan maar kort duren, maar het Westen verslagen en volledig in puin achterlaten.
Beste optie is als Trump zijn voornemen om zich uit Syrië terug te trekken alsnog uitvoert. Helaas is hij teveel omringd door ‘neocons’, die vast van plan lijken om op zeker moment de Derde Wereldoorlog te ontketenen, is het niet in Syrië, dan wel in of tegen Noord Korea, China en/of Oekraïne.

‘VS, Frankrijk en Groot Brittannië bereiden massale aanval op Syrië voor’

‘VS, Frankrijk en Groot Brittannië bereiden massale aanval op Syrië voor’

Chemische aanval werd hoogstwaarschijnlijk opnieuw uitgevoerd door rebellen, niet door Assad – Rusland en Iran waarschuwen Westen voor ‘ernstige gevolgen’ -  Israël haalt woede Rusland over zich met raketaanval op Syrische basis, kans op militaire vergelding aanzienlijk
 Een Frans Rafale gevechtsvliegtuig vliegt boven het Amerikaanse supervliegdekschip USS George Bush (Afbeelding: (1)).

Volgens Israëlische inlichtingenspecialisten bereiden de Verenigde Staten, Frankrijk en Groot Brittannië een massale en langdurige aanval met zowel schepen als vliegtuigen op Syrië voor. De Amerikanen hebben op dit moment slechts één oorlogsbodem, de met 60 kruisraketten bewapende USS Donald Cook, bij Syrië varen, maar daar kunnen er vanaf volgende week meer bijkomen. Trump zou ook in gesprek zijn met Arabische bondgenoten voor een bijdrage aan de komende aanval.
 
Aanleiding voor de geplande grote militaire operatie is de zoveelste chemische aanval in Syrië, waarvan de schokkende beelden de hele wereld overgingen. Zoals gewoonlijk werd die aanval onmiddellijk aan de Syrische president Assad toegeschreven, maar daarvoor ontbreekt -–eveneens zoals gewoonlijk- ieder bewijs.
De kans dat het opnieuw om een ‘false flag’ gaat is dan ook aanzienlijk. Het is immers vaker gebeurd, en als we de feiten op een rijtje zetten is het zelfs verreweg de meeste waarschijnlijke verklaring:
* Assad is al tijden aan de winnende hand. De rebellen zijn overal verslagen of op de terugtocht. Het inzetten van chemische wapens is daarom totaal onnodig;
* Assad weet dat hij met het gebruik van chemische wapens zijn overwinning op het spel zet, omdat hij dan op de ‘wraak’ van het Westen kan rekenen. Het nemen van zo’n enorm en onnodig risico is volkomen onlogisch;
* Wie wel het meeste baat hebben bij een chemische aanval zijn de door het Westen gesteunde islamistische rebellen / jihadisten. Alleen door een grootscheepse, door de Amerikanen geleide interventie zijn zij nog te redden.

Kremlin woedend op Israël vanwege aanval op Syrische basis

Trump liet vorig jaar al eens tientallen kruisraketten op een Syrische basis regenen nadat Assad weer eens chemische aanval in de schoenen kreeg geschoven. Gisteren haalde bondgenoot Israël zich de woede van Rusland op de hals toen twee Israëlische F-15’s in totaal acht raketten op de Syrische T-4 basis bij Homs afschoten. Vijf raketten zouden tijdig zijn onderschept, maar drie sloegen wel in, waarbij 14 mensen zouden zijn gedood.
De in opbouw zijnde Iraanse strijdkrachten in Syrië zouden opnieuw het doelwit zijn geweest. De basis wordt ook door de Russen gebruikt, maar die zouden niet zijn geraakt. Desondanks reageerde het Kremlin woedend op de Israëlische aanval, en is de kans dat de Russen deze keer met militaire vergelding komen aanzienlijk, zeker omdat Putin de regering Netanyahu twee maanden geleden had gewaarschuwd geen bombardementen meer in Syrië uit te voeren, omdat Rusland zich daar voortaan niet meer afzijdig bij zal houden.

Donderdag definitief besluit

Trump heeft gezegd op donderdag een besluit te maken over een aanval op Syrië. Op korte termijn kunnen alleen de aanvalsgroepen van de USS Iwo Jima en het vliegdekschip USS Harry S. Truman in de buurt van Syrië komen, en daarna ook het supervliegdekschip USS George Bush, dat op dit moment in de Atlantische Oceaan vaart en 350 Fransen aan boord heeft voor een gezamenlijke oefening. De Britten hebben hun militaire vliegbases op Cyprus, en de Fransen kunnen niet zoveel, want hun enige vliegdekschip, de Charles de Gaulle, ligt in het dok voor langdurige reparaties.

Rusland en Iran waarschuwen voor ‘ernstige gevolgen’

Toch zouden de Amerikanen deze keer een veel grotere militaire aanval in gedachten hebben dan de genoemde Tomahawk aanval op de Syrische basis vorig jaar. Het zal vermoedelijk een operatie worden die enkele weken in beslag gaat nemen.
Zowel Moskou als Teheran hebben gedreigd met ‘ernstige gevolgen’ als die aanval inderdaad gaat plaatsvinden. De Russen lieten gisteren al gevechtsvliegtuigen over de USS Donald Cook scheren, de met 60 kruisraketten bewapende destroyer die op dit moment het enige Amerikaanse oorlogsschip is dat onmiddellijk in actie kan komen. (1)(2)

The scourge of sex trafficking in America

April 12, 2018

Driving the Day

  • At 1:45 p.m. ET in the Rose Garden, President Donald J. Trump will announce new survey results showing historic confidence from U.S. manufacturers after tax reform. Watch live.
  • Elected leaders from rural America are joining the President this morning to discuss how better trade deals can protect American farmers and open foreign markets.

The scourge of sex trafficking in America

Human sex trafficking is an epidemic. According to the International Labor Organization, there may be nearly 25 million victims of forced labor across the world. That plight isn’t confined to developing countries: Since 2007, the National Human Trafficking Hotline has received reports of 22,191 sex trafficking cases in the United States.
The Trump Administration is taking the fight to human traffickers. Shortly after taking office, President Trump signed Executive Order 13773, “Enforcing Federal Law with Respect to Transnational Criminal Organizations and Preventing International Trafficking,” to boost the government’s response. Last month, Ivanka Trump led a bipartisan roundtable at the White House to discuss pending legislation.
Yesterday, President Trump took further action. The President signed the Allow States and Victims to Fight Online Sex Trafficking Act of 2017 (FOSTA), which gives both law enforcement officials and victims new tools to fight sex trafficking. Among these tools, FOSTA makes it easier to seek legal action against any websites that enable these crimes.
Learn more about this new law to fight sex trafficking in the United States.

A memorial just steps from the White House

Each day, 116 Americans die from an opioids overdose. In addition to “hard drugs” such as heroin and illicitly manufactured fentanyl, opioids include a range of prescription medications that roughly a quarter of patients reportedly misuse in some way.
President Trump wants the Nation to hear these victims’ stories. Beginning today, for one week, the engravings of 22,000 people who died from prescription opioid addiction in 2015 will be on exhibit as part of a temporary memorial just outside the White House. The project, led by the nonprofit National Safety Council, is intended to show Americans the depth and human toll of the crisis.
The memorial is free and open to the public from 9 a.m. to 7 p.m. daily.
Just steps from the White House, a memorial to victims of America’s drug crisis.
Interested in visiting? See more details about the memorial.

Photo of the Day


Amsterdamse huizenbezitters worden minibeleggers


Amsterdamse huizenbezitters worden minibeleggers
© ANP

Banken helpen huizenbezitters met speciale hypotheken voor een tweede huis, waardoor die zich ontpoppen als particuliere beleggers op de huizenmarkt.
Amsterdammers zetten hun huis nauwelijks meer te koop. Ook niet als ze een nieuwe woning kopen. Het vasthouden van hun huis voor verhuur is lucratiever: de huurinkomsten zijn hoger dan de kosten van een dubbele hypotheek.

Dit blijkt uit een rondgang langs makelaars, banken, financieel adviseurs en Vereniging Eigen Huis; alle partijen herkennen deze ontwikkeling.

Vorig kwartaal stonden in heel Amsterdam nog maar 1245 huizen te koop, een daling met 20 procent ten opzichte van vorig jaar.

Hiermee zorgen huizenbezitters voor nog meer druk op de almaar stijgende huizenprijzen. Doordat deze Amsterdammers hun oorspronkelijke huis niet meer verkopen, neemt het aanbod aan koophuizen nog verder af.

"De markt zat al op slot en gaat hierdoor nog verder dicht," aldus Sven Heinen, voorzitter van Makelaarsvereniging Amsterdam.

Overwaarde
Op deze manier transformeren Amsterdamse huizenkopers tot particuliere beleggers, met twee huizen in bezit.

Bij Von Poll Real Estate krijgen ze hier vaak mee te maken, zegt Marie-Christine Lodewijk.
2%
De verkoopprijzen per vierkante meter zijn vorig kwartaal weer 2 procent gestegen.

1245
Vorig kwartaal stonden in heel Amsterdam nog maar 1245 huizen te koop.

€5000
De gemiddelde prijs per vierkante meter stijgt door de overspannen markt inmiddels naar 5000 euro.
"Als het even kan, houden kopers hun eerste huis aan. Laten we eerlijk zijn, verhuur is veel lucratiever."

Een gezinswoning kan zo 3000 euro per maand aan huurinkomsten opleveren. Volgens Lodewijk is in Amsterdam zelfs sprake van huren van 4000 tot 5000 euro.

Een tweede groep particuliere beleggers bestaat uit ouders die hun overwaarde gebruiken om een tweede huis te kopen en te verhuren aan hun kinderen plus vrienden.

Banken hebben inmiddels producten ontwikkeld die Amsterdammers de mogelijkheid bieden twee huizen te financieren waarvan één in de verhuur gaat. Ze merken dat de belangstelling voor deze zogenoemde verhuurhypotheken toeneemt.

Voorzitter van Makelaarsvereniging Amsterdam Heinen herkent ook deze trend. "Op het moment dat banken hiervoor financiële producten ontwikkelen, weet je dat dit gaat gebeuren. En ik begrijp die mensen wel. Zo hebben ze een mooi appeltje voor de dorst."

Gigantisch bedrag
Door het steeds krappere aanbod - ook veroorzaakt door tekorten in materiaal en personeel bij de bouw van nieuwe woningen - neemt de gekte op de Amsterdamse huizenmarkt verder toe.
De huizenmarkt zat al op slot en gaat hierdoor nog verder dicht
Afgelopen kwartaal zijn de prijzen in de stad bijna 12 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder, blijkt uit de cijfers die de NVM vandaag heeft gepubliceerd.
En het einde is voorlopig nog niet in zicht, verzucht Heinen. "Elke keer hoop ik dat uit de cijfers iets naar voren komt dat duidt op rust op de markt. Maar daar is geen sprake van."

De gemiddelde prijs per vierkante meter nadert inmiddels de 5000 euro. Een 'gigantisch bedrag', vindt Heinen.

Uit de cijfers blijkt dat de verkoopprijzen afgelopen kwartaal 3 procent zijn gedaald ten opzichte van drie maanden daarvoor. Dit heeft niets te maken met een mogelijke afkoeling van de huizenmarkt, maar komt doordat in deze periode gemiddeld kleinere appartementen zijn verkocht. De prijs per vierkante meter nam wel toe, met 2 procent.

Lees verder: Je huis niet verkopen maar verhuren, is dat wel zo slim?

DE MEEST OMSTREDEN STUDIE: Atheïsten zijn intelligenter dan gelovigen!


Door Realpredictor
 
 
DE MEEST OMSTREDEN STUDIE "De atheïst is intelligenter dan de gelovige"
Atheïsten zijn gemiddeld intelligenter dan hun gelovige medemens, stellen onderzoekers in een nieuwe studie. Er is echter wel een belangrijke kanttekening.
Het is niet de eerste keer dat wetenschappers proberen aan te tonen dat er een verband is tussen IQ en religie. Maar onderzoekers Richard Daws en Adam Hampshire van het Imperial College London weten nu ook een verklaring te geven voor het verband. Ze bestudeerden meer dan 63.000 online deelnemers, die moesten aangeven of ze atheïst, agnost of religieus zijn. Daarna moesten ze een cognitieve test maken van dertig minuten waarin logisch redeneren, geheugen, concentratie en planning werden getest.
Zelfs als leeftijd en opleidingsniveau in beschouwing werden genomen, presteerden de atheïsten beter dan de religieuze respondenten. De agnosten zaten er tussenin. “Weer is aangetoond dat religie negatief correleert met intelligentie,” aldus Daws en Hampshire. Maar wat opvalt: bij vragen die het geheugen testten was het verschil minimaal. Vooral bij vraagstukken waarbij het vermogen om logisch te redeneren op de proef werd gesteld, bleek het verschil tussen gelovigen en atheïsten groot.
De atheïst is intelligenter dan de gelovige
Al ruim tachtig jaar wordt er onderzoek gedaan naar de relatie tussen intelligentie en religieus geloof. Wetenschappers aan de Universiteit van Rochester en de Northeastern University in het Amerikaanse Boston maakten een meta-analyse van deze studies om het verband beter in kaart te brengen. Daarnaast werd onderzocht in welke leeftijdsfase de verschillen het grootst zijn en wat de mogelijke verklaringen voor de link tussen intelligentie en religiositeit zijn.
Religieuzen zijn gemiddeld een stuk minder intelligent dan hun niet-gelovige medemensen. Dit is de conclusie van wetenschappers die 63 onderzoeken naar intelligentie en religie aan een meta-analyse onderwierpen. Met name tijdens de studietijd zouden gelovige studenten in mindere mate intelligent zijn dan hun niet-gelovige studiegenoten.
In het onderzoek wordt intelligentie gedefinieerd als ‘het vermogen om te redeneren, abstract te denken, complexe ideeën te begrijpen, van ervaring te leren’, wat ook wel analytische intelligentie wordt genoemd. Sociale en creatieve intelligentie zijn buiten beschouwing gelaten. Religiositeit wordt gedefinieerd als ‘de mate van betrokkenheid in sommige of alle aspecten van een religie’.
ALLES wat wij al jaren schrijven, is wetenschappelijk onderbouwd. Hoe dommer het volk, hoe religieuzer het is. Of eigenlijk andersom. In groepen met een gemiddeld hoger IQ is het percentage atheïsten groter. De grafiek hierboven: blauwe puntjes zijn landen, de y-as staat voor gemiddeld IQ en de x-as staat voor percentage atheïsten. Hoger IQ = meer atheïsten. Sowieso blijkt er uit de meeste studies een zeer sterke negatieve correlatie te bestaan tussen religieuze overtuiging en intelligentie. Geobsedeerd leefregels aanhangen van een fantasiefiguur bewijst gebrek aan kritisch denkvermogen.
RP: Voor mij is een conclusie pas realistisch, als de bewijzen hiervan niet alleen wetenschappelijk zijn onderbouwd, maar ook dagelijks zichtbaar zijn! Bijvoorbeeld: Grote groepen extreme moslims die wereldwijde aanslagen plegen op niet-moslims (in hun perceptie: "niet-gelovigen") zijn nog steeds de barbaren die in het stenen tijdperk leven! C'est ca!
Hier een 'Non-religieus' onderzoek met hetzelfde resultaat:
WORLD RANKING OF COUNTRIES BY THEIR A VERAGE IQ
https://iq-research.info/en/average-iq-by-country

CENSUUR IN DE EU-DICTATUUR!


Door Realpredictor
De Europese Unie intensiveert haar inspanningen om meningen die het niet eens zijn, met haar beleid te censureren en te marginaliseren, onder het handige eufemisme van de strijd tegen "nepnieuws".
De Europese Commissie heeft daartoe onlangs de publicatie gefinancierd van een handboek met richtlijnen voor journalisten t.a.v. het schrijven over migranten en migratie. Het handboek werd op 12 oktober door het Internationale Pers Instituut (IPI) uitgebracht - een vereniging van mediaspecialisten die de toonaangevende digitale, gedrukte en uitgezonden media in meer dan 120 landen vertegenwoordigen. In het bijzonder met betrekking tot moslims wordt in de richtlijnen aanbevolen:
"....Zorg ervoor dat termen als 'moslim' of 'islam' niet nog meer worden gestigmatiseerd door ze te associëren met bepaalde daden... Laat extremisten hun beweringen over het handelen 'in naam van de islam' niet onomstreden overeind staan. Belicht... de diversiteit van moslimgemeenschappen..."
Artikel 10 van het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens, getekend door Frankrijk, en met de jurisprudentie van het Europees Hof voor de rechten van de mens. Artikel 10 bepaalt dat iedereen, niet alleen het recht heeft op vrijheid van meningsuiting, maar ook "informatie en ideeën te ontvangen en door te geven zonder inmenging van overheidswege en ongeacht grenzen..." Regeringen worden niet geacht zich in dat recht te mengen - met enkele specifieke uitzonderingen zoals beschreven in artikel 10 - omdat dergelijke inmenging een overheidscensuur vormt.

A Message from President Trump

https://youtu.be/7LAkB9q6BPM


Source: Mark Dice

The biblical truth about Heaven Is For Real by Pastor David Platt

https://youtu.be/leXu9T3aPNs


Source: The Vigilant Christian

Anonymous da 48 hs a Militares antes de un ataque masivo

https://youtu.be/Z41RLwYrZuU


Source: Anonymous Legion Existensial

Wetsvoorstel over aandelen aan toonder naar Tweede Kamer

                                          

10 april 2018 - 15:00

STOMPZINNIGHEID VERMOMD ALS HUMANITEIT!


Door Realpredictor
Men moet stoppen met dat humanitaire gedoe en al die emotionele chantage!
Het debat over de migratiecrisis is intussen zo geïdeologiseerd en gepolariseerd dat het voor vele pleitbezorgers van ongeremde asiel en migratie taboe is geworden om over aantallen te praten, en over de vraag welk Europa, welk Nederland wij eigenlijk nastreven.
Een permanent en principieel open-grenzenbeleid kan in heel Europa de contrarevolutie ontketenen waarvan wij nu overal in Europa helaas de contouren al kunnen waarnemen!
EUROPA IS IN SNELTREINVAART AAN HET ISLAMISEREN!
(JoostNiemöller): "Natuurlijk is het zo dat de elitaire voorstanders van immigratie uiteraard geen ‘vluchtelingen’ bij zichzelf in huis zullen opnemen. Nee, dat is aan het ‘volk’, om deze taak van opvang te realiseren, in de steden en kleine dorpen. Het rechtse LR ( ex-UMP) probeert een onderscheid te maken tussen de opvang van ‘echte vluchtelingen’ en de afgewezen clandestiene economische vluchtelingen.
 

‘We will liberate our country’

‘We will liberate our country’ Less than a month ago, President Donald J. Trump laid out a bold vision for defeating the opioid epidemic. In the weeks since, his Administration has taken further action to combat the crisis on all fronts:
  • On March 23, President Trump signed the omnibus funding bill, providing about $4 billion for addiction treatment and prevention, drug courts, and other tools to combat the crisis.
  • Last week, Attorney General Jeff Sessions announced the results of the first operation led by the new Joint Criminal Opioid Darknet Enforcement (J-CODE) Team, which resulted in 8 arrests and the seizure of drugs and weapons.
  • The U.S. Drug Enforcement Administration (DEA) conducted a 45-day surge in February and March to investigate medical professionals who were prescribing disproportionately high numbers of opioids. The surge led to 28 arrests and 147 revoked medical registrations.

“Failure is not an option. Addiction is not our future,” President Trump says. “We will liberate our country from this crisis.”
More: How the Administration is working every day to bring an end to the opioid crisis


Step 1 to better infrastructure: Stop Washington infighting Investing in a rebuild of America’s crumbling infrastructure is important, but President Trump knows funding will only help if we fix our country’s broken approval process. Inefficient environmental reviews have led to unnecessary delays, depriving our communities of needed projects.
Yesterday, President Trump gathered Federal agency leaders to sign the One Federal Decision Memorandum of Understanding (MOU), establishing a quicker process for environmental reviews of major infrastructure projects. Instead of expecting project sponsors to navigate multiple decision-making layers, one lead agency will be responsible for navigating each project through the entire process.
Previous interagency disputes sometimes remained unresolved for years. Americans deserve better than this Byzantine system. With yesterday’s MOU, President Trump is helping repair it.
Learn more: Improving reviews, streamlining decisions, and cutting costly delays


President meets with military leaders
Top U.S. defense and military leaders met with President Trump last night, joining the Commander in Chief for dinner and meeting beforehand to review progress in protecting America’s interests at home and abroad.
The President reiterated his commitment to rebuilding our Nation’s Armed Forces, including through the budget agreement he made with Congress that invests more than $1.4 trillion in defense over the next two years. This budget supports efforts to recover readiness, grow the force, buy more modern equipment, and give our troops a much deserved pay raise.
Yesterday, President Trump also addressed this weekend’s chemical weapons attack in Syria. “This is about humanity, we're talking about humanity, and it can't be allowed to happen," the President said. He reiterated that all options remain on the table for a U.S. response.
Read the White House’s full statement about President Trump’s meeting with military leaders.

Photo of the Day


First Lady Melania Trump participates in a listening session with students | April 9, 2018 (Official White House Photo by Andrea Hanks)


Zuckerberg Short Circuits

https://youtu.be/V08imYbJ1hQ


Source: Mark Dice

Facebook Police & AI Robotcops for "Hate Speech" Identification ~ !!!

https://youtu.be/9B71pxKjIFM


Source: The Vigilant Christian

Anonymous Who is ?

https://youtu.be/hw6dsIM17hM


Source: Anonymous Global

This is Ridiculous

https://youtu.be/pM5EJlYkoMQ


By Mark Dice

Thomas Williams: Mexicaanse muur blokkeert toevoer naar concentratiekampen


Mensenhandel is een wereldwijd fenomeen. Toch worden er vanuit Zuid-Amerika grote groepen mensen naar Noord-Amerika gesmokkeld. Een deel daarvan verdwijnt in de seksindustrie en in pedonetwerken. Een ander deel verdwijnt in kampen waar ze uiteindelijk de dood vinden. De Mexicaanse muur moet een einde maken aan deze weerzinwekkende praktijken.
Hieronder een samenvatting van de de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 5 april 2018 door Thomas Williams. De uitzending bevat nog veel meer interessante onderwerpen en is de moeite waard om zelf te beluisteren. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Meerderheid Amerikanen denkt dat mainstream media Fake News brengt

35:00   Uit een enquête, uitgevoerd door het Monolith University Polling Institute, blijkt dat het overgrote deel van Amerikanen gelooft dat de meerderheid van mainstream mediakanalen fake news brengt. 77% van de 800 ondervraagden geeft aan grote nieuwskanalen te wantrouwen; zowel televisie als gedrukte media. Dat is een toename van 14% bovenop de 63% die er een jaar geleden al sceptisch tegenover stond.
Van deze groep denkt 30% dat de verspreiding van fake news regelmatig plaatsvindt. 46% denkt dat het met grote regelmaat plaatsvindt. 83% van de ondervraagden meent dat belangengroepen de mainstream media opzettelijk van valse informatie voorziet. 87% denkt dat dezelfde krachten de sociale media, zoals bijvoorbeeld Facebook en Youtube beïnvloeden. 89% van de Republikeinen wantrouwt het mainstream nieuws ten opzichte van 61% van de Democraten. Vorig jaar was dit nog maar 43% van de Democraten. Van de ondervraagden die niet specifiek tot deze politieke partijen behoren, wantrouwt 82% de mainstream media.
Een overgroot deel van de mensen vetrouwt de reguliere mediakanalen niet meer. Daarom heeft Facebook een beleid ontwikkeld om bezoekers naar bepaalde nieuwssites te loodsen. Thomas denkt dat Facebook geen lang leven meer is beschoren.

Amerikaanse Justitie krijgt versterking

38:45   Afgelopen week heeft de Amerikaanse minister van Justitie, Jeff Sessions, het besluit genomen om John Huber als Officier van justitie aan te stellen. Thomas denkt dat zijn naam de komende tijd vaker gehoord zal worden. Door dit besluit kan, met een openbaar aanklager die aanklachten kan indienen en inspecteur-generaal Jeff Sessions, de macht van het ministerie van Justitie worden verstevigd. De (verzegelde) aanklachten kunnen veel sneller resulteren in concrete acties, dan bij het aanstellen van een tweede Special Council zoals Mueller het geval zou zijn.
De rechtsmacht van de inspecteur-generaal om civiel en strafrechtelijk onderzoek te laten doen, omvat het nemen van maatregelen tegen voormalig werknemers, ook als ze niet langer voor de overheid werken. In dat geval kan Huber actie ondernemen. Dat is een grote verandering.
Als Nationaal Officier van Justitie heeft John Huber de volledige autoriteit om een Grand Jury samen te stellen en strafrechtelijke vervolging in te stellen. Deze Grand Jury kan overal worden samengesteld en bestaan uit een groep burgers uit een andere staat dan uit het Washington DC ‘moeras’. Deze groep zal dan de aanklachten doorgeven die in aanmerking komen voor strafrechtelijke vervolging. Thomas: “Nu begrijp je waarom meneer Huber is aangesteld.”
De rechtsmacht van de inspecteur-generaal gaat niet alleen over beschuldigingen die wettelijke overtredingen betreffen, maar gaat ook over beschuldigingen van justitieambtenaren die de wet overtreden. Daardoor kan de inspecteur-generaal mensen toch aansprakelijk stellen voor overtredingen die niet in strijd zijn met de wet. Huber kan al voor zijn aanstelling beschikken over maar liefst 450 rechercheurs.
E* Dit is een duidelijke aanwijzing dat er actie wordt ondernomen naar aanleiding van de vermeende en veelsproken ‘verzegelde aanklachten’.

Overname van banken

1:00:00   De Citigroup (van Citi Bank) wordt opgebroken en verdeeld over de voormalige USSR-naties. Het zal wel enige tijd duren voordat alles is verwerkt en doorgevoerd, maar de afgelopen week is flinke vooruitgang geboekt.
Er wordt verwacht dat de overname van Wells Fargo 60 tot 90 dagen duurt. In deze periode zal de bank worden genationaliseerd. Er vinden bij Wells Fargo op dit moment veel strafrechtelijke onderzoeken plaats. Dit type onderzoek kan niet in een paar dagen worden afgerond. Het lijkt er daarom op dat er niets gebeurt, maar er gebeurt, op allerlei niveaus, juist heel veel.

Gerommel met tijdslijnen

1:01:50   Er vinden steeds vaker tijdsdwalingen en tijdssprongen plaats. Dit is opgemerkt en gemeld bij de mensen ‘hogerop’. De Cabal rommelt met de tijd omdat ze het ‘convenant’ willen terugvorderen. Het ‘convenant is de langetermijnovereenkomst die onlangs (21-12-2017) ongeldig is verklaard. Daardoor raakten ze de controle kwijt. Maar hun poging om de tijd terug te draaien werkt niet. Geen van hun grootse plannen lijkt nog te slagen. Desondanks vervormt het wat we als ‘tijd’ ervaren, maar het gaat over.
Thomas geeft een officiële waarschuwing af aan deze groep. Ze gaan in tegen de natuurwetten en de strafmaatregelen zijn hoog. In het verleden was het anders dan nu. Toen konden ze doen wat ze wilden zonder dat daaraan consequenties waren verbonden. Maar die dagen zijn voorbij. Ze krijgen geen waarschuwing, maar zullen de gevolgen direct moeten ervaren. Degene die de vervormingen hebben veroorzaakt, zullen worden opgejaagd.

De druk wordt opgevoerd tot de compressiedoorbraak

1:04:00   Het SSP (Secret Space Program), wordt uitgevoerd door Nazi’s, daarom noemt Thomas het de ‘SS’-p. Ze proberen nog steeds toegang te krijgen tot de aardse portalen die over de aarde zijn verspreid en die zich bijvoorbeeld bevinden in bergen. Ze proberen toegang te krijgen om meer technologie te bemachtigen of om hun techniek te laten repareren. Zo hopen ze de huidige koers te veranderen.
De ondergrondse wezens — van wie de meesten niet mens zijn — houden stand en blokkeren hen de toegang. Thomas begrijpt dat ze ervan zijn overtuigd hun positie te kunnen handhaven. Ook zij verheugen zich op de vrijheid die in het verschiet ligt. Ze voeren de druk op. Het is vergelijkbaar met de compressiedoorbraak waar Cobra al jaren over schrijft: de druk naar boven en de druk van boven. Aan de oppervlakte betekent dit dat we ze als het ware ‘platwalsen’.

Britse Prins Philip ‘opgenomen’ in het ziekenhuis

1:06:00   Er is een bericht naar buiten gekomen dat Prins Philip (Groot-Brittannië) ‘voor een heupoperatie’ in het ziekenhuis is opgenomen. Thomas zinspeelt: “Is een ‘ziekenhuisopname’ tegenwoordig een eufemisme voor iets anders?”

ISIS recrutering gecoördineerd vanuit de CIA

1:13:25   Jasmin Green werkt voor de groep Jigsaw, dat onderdeel is van Alphabet, een afdeling van Google. Ze was betrokken bij een project om te onderzoeken waarom ISIS zo succesvol is in het recruteren op internet. Ze zijn naar de landen in het Midden-Oosten gegaan van waaruit ISIS opereert en ontdekten daar dat de terroristische organisatie werft in talloze talen, waaronder Engels en Arabisch, maar ook in Chinees, Hebreeuws en zelfs in gebarentaal.
Ze maken optimaal gebruik van de lokale media en de algoritmes van de sociale media, waardoor ze hun materiaal in alle hoeken van de wereld kunnen verpreiden, teneinde een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Dus in een verwoest Midden-Oosten kan ISIS dit allemaal voor elkaar krijgen, inclusief vertalingen naar het Chinees? En dit is allemaal tot stand gekomen vanuit ondergrondse bunkers, grotten en andere geheime lokaties met mobiele telefoons en wifi, in een land waarbij de infrastructuur totaal is kapot geschoten?
De reden dat ISIS hiertoe in staat is, zit verscholen in de naam van de groep: Jigsaw van Alphabet. Jigsaw verwijst naar een puzzelstuk. Alphabet agencies verwijst naar overheidsdiensten zoals CIA, NSA en dergelijke.

Mexicaanse muur om mensenhandel tegen te gaan

1:18:25   Het doel van de muur is te voorkomen dat tienduizenden, mogelijk zelfs honderduizenden mensen worden vervoerd naar private holdings vanuit Zuid-Amerikaanse gebieden, die worden geteisterd door oorlog, drugshandel en armoede. Private holdings is een eufemisme voor ‘concentratiekampen’. Deze kampen worden beheerd door de Bush-groep die ook de leiding heeft over de Texas Ranchers-groepen die de grens bewaken.
De muur moet talloze figuren en groepen tegen houden: huursoldaten, groepen gecreëerd door overheidsagentschappen zoals CIA en FBI, drugsbendes, gewelddadige bendes, sekshandelaren, kindersmokkelaars, mensensmokkelaars en mensen in de kinderporno-industrie.
De ergste misdaden waar deze groepen bij zijn betrokken, zijn de zaken waarbij het slachtoffer wordt vermoord. Zoals bij de productie van snuif-films (waarbij het slachtoffer écht wordt vermoord of ontleed). Of orgaandiefstal waarbij organen voor $90.000-225.000 per orgaan aan ziekenhuizen worden verkocht. Of het aftappen van adrenaline, een hormoon dat vrijkomt in het bloed als het slachtoffer (meestal een kind) zo lang en vreselijk mogelijk wordt gemarteld. Dit hormoon wordt als onderdeel gebruikt in het koolaid-drankje ‘Adrenochrome’ dat de elite drinkt als verjongingsmiddel. Het wordt ook gebruikt in psychedelische drugs. En alsof dit allemaal niet erg genoeg is, worden sommige mensen gebruikt als voedsel. De slachtoffers worden in treinen naar hun eindbestemming vervoerd en dat roept bij ons de naargeestige herinnering op aan de Holocaust.

De muur blokkeert de aanlevering aan concentratiekampen

De muur zal diep genoeg de grond in gaan om te voorkomen dat er tunnels onder kunnen worden gegraven. Hij wordt dieper ingegraven dan dat hij hoog is. De totale kosten van de muur worden geschat op 35 miljard dollar. Men is reeds begonnen aan de bouw van de muur aan de Mexicaanse grens. Het bouwproces wordt nauwlettend in de gaten gehouden en het terrein wordt met militaire precisie bewaakt. (1:01:00)
Voor veel mensen is het ‘moeilijk te geloven’. Maar volgens Thomas zijn er nieuwe feiten naar boven gekomen en ligt er bewijsmateriaal. De betrokken groepen creëren oorlog, hongersnood of een (natuur)ramp en daardoor onstaan drommen vluchtelingen. Organisaties zoals de Verenigde Naties, wereldgezondheidsorganisaties en ‘liefdadigheidsinstellingen’ (zoals het Rode Kruis – red.) en de Clinton Foundation, komen vervolgens naar die gebieden om (reddings)operaties op te zetten.
Door trauma’s naar aanleiding van een gebeurtenis en de chaos die vervolgens ontstaat, kunnen mensen gemakkelijk naar bepaalde gebieden worden gemanoeuvreerd, als ze denken daar veilig te zijn. Daarbij zijn ook militairen betrokken. Van daaruit worden ze met allerlei vervoersmiddelen naar de eindbestemming vervoerd. De wereldwijde toename in migratie is in wezen hetzelfde spel dat overal wordt gespeeld. Gezinnen worden opzettelijk gescheiden.

‘Hulpverleners’ spelen een cruciale rol in deze mensenhandel

Allerlei maatschappelijke organisaties zijn bij deze praktijken betrokken; militairen, agenten, rechters, advocaten, leraren, maatschappelijk werkers, artsen en verpleegkundigen. Binnen al deze beroepen spelen bepaalde mensen een rol in het misbruik van de kinderen, maar een groot deel heeft geen idee dat ze erbij betrokken is.
Veel kinderen die zogenaamd worden ‘gered’, komen terecht in de pleegzorg. Uit recent onderzoek blijkt dat in Californië 45% van alle pleegouders pedofiel is. Komen al die kinderen daar ‘toevallig’ terecht?
De meeste beroemde mensen in Hollywood nemen aan sommige of aan alle misdaden deel, die hierboven staan beschreven, zoals pedofilie en het nuttigen van Koolaid om jong en vitaal te blijven. Ze hebben hun ziel verkocht. ‘Je ziel verkopen’ moet je hierbij heel letterlijk nemen.
Dit alles heeft geleid tot de radicale maatregel om een muur te bouwen. Thomas was er eerst niet voor, tot hij het hele verhaal hoorde. We moeten de mensen beschermen tegen deze psychopaten. Hij had liever gehad dat Trump de wérkelijke reden van de muur bekend had gemaakt. Hij heeft afgelopen week wel bekend gemaakt dat hij overweegt buitenlandse troepen terug te halen en deze langs de muur op te stellen. (1:50:00)

Met de eindtijd nam het aantal walk-ins en ‘psychische aandoeningen’ toe

2:18:45   Thomas deelt zijn inzichten met betrekking tot psychische ‘ziekten’ zoals bipolariteit en schizofrenie. Hij oppert dat er in die gevallen wellicht sprake is van een walk-in, waarbij een tweede ziel je lichaam inneemt. Dat zou ook de stemmen verklaren die patiënten in hun hoofd horen. Thomas ziet een duidelijk verband tussen de transitieperiode en het stijgende aantal mensen met dit soort stoornissen. Is het soms onderdeel van de Draco-agenda? Dat het proces in de periode waarin veel mensen ontwaken, wordt verstoord door de invasie van een Draco-ziel in iemand’s lichaam? Het zou ook de op dualiteit gerichte figuren in de alternatieve media kunnen verklaren.

Is ingrijpen een schending van vrije wil?

1:54:30   Er zijn reacties van luisteraars op de acties van de Manna World Holding Trust waarin de meeste mensen geen zeggenschap hadden. “Waar blijft dan mijn vrije wil?” De wedervraag is of deze mensen de afgelopen jaren hun vrije wil hebben benut om naar een oplossing toe te werken. Of wachtten ze misschien af totdat anderen het deden, om daarna te klagen over de ‘schending van de vrije wil’? De meeste mensen vergeten hun vrije wil actief in te zetten.
2:02:50   Thomas geeft een ander voorbeeld van de vrije wil. “Stel dat er een Galactische Council bestaat. Die vliegt op verzoek van een aantal mensen rond de aarde om de droevige stand van zaken op de planeet waar te nemen. Om te kijken of er corrigerende maatregelen genomen kunnen worden. De Council observeert vanuit een onbevooroordeelde positie en ziet veel mensen in armzalige conditie of in een armoedig leven. Een relatief klein groepje mensen klaagt dat hun vrije wil wordt geschonden en dat het leven hier naar en oneerlijk is. Als jij de Council zou zijn in de rol van neutrale observant, zou je dan ingrijpen in die situatie? Waarom zouden ze, als de meerderheid denkt dat ze wel beschikt over een vrije wil en tevreden is met het leven? Dit laat zien dat ‘vrije wil’ voor en tegen je kan werken.”
E*: In bovenstaand voorbeeld heeft de Council op verzoek van de minderheid ingegrepen, waardoor we nu de kans krijgen om te worden bevrijd. Dat ging echter in tegen de vrije wil van de grootste groep, de slapers.

De afgelopen maand zijn er drie presidenten gearresteerd. Toch zeggen mensen dat er niets gebeurt in de wereld om ons heen. Wanneer heb je dat nou gezien, drie (voormalige) presidenten gearresteerd in één maand?” (2:50:30)
3:13:50   Er wordt nog steeds snelle vooruitgang geboekt, ondanks dat er weinig in het (mainstream) nieuws komt. Maar als je goed kijkt, gebeurt er veel. Drie presidenten gearresteerd in één maand? Dát is vooruitgang.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen.
Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl
Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”


Thomas Williams: Trump gaat ons niet redden      

Afgelopen week was Thomas Williams te gast bij Open Your Mind-radio en hij sprak over de politieke situatie in de Verenigde Staten, de verzegelde aanklachten en de risico’s van technologie. Het is een kritisch geluid en hij relativeert de veelbelovende berichten die nu naar buiten komen. Desondanks blijft hij optimistisch over de naderende val van de Cabal. Hieronder een samenvatting van de Open Your Mind-radio van 10 december én de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 7 december 2017.
Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]
E*: Nu we ons middenin the end game bevinden, is het lastig om volledig te doorgronden wat er wereldwijd plaatsvindt. Het geopolitieke spel dat wordt gespeeld, is enorm gelaagd, en achter elke zet kan een andere strategie schuil gaan. Niets is wat het lijkt en bijna niemand heeft het totaaloverzicht. Het is onduidelijk wie bij welke groep hoort en welke agenda daadwerkelijk wordt uitgerold. Tegenstrijdige berichten zijn onvermijdelijk. Het is daarom belangrijk om zelf kritisch te blijven en bereid te zijn eerdere standpunten te heroverwegen.
Het is voor mij wél evident dat Trump de strijd aangaat met de Deep State. Dit lijkt verder te gaan dan alleen de VS. Ook in andere delen van de wereld wordt ‘de boel schoongeveegd’. Denk aan de zuiveringen in Saoedi Arabië en de strijd tegen ISIS en de internationale drugs- en mensenhandel. De vraag is of Trump onderdeel is van de alliantie die de strijd aangaat met de gehele Cabal, of slechts een factie binnen de Illuminati.
Thomas deelt zijn visie hierop in de Open Your Mind radioshow. Het is een interessant gezichtspunt, waarbij ook hij waarschijnlijk niet het totaaloverzicht heeft. Hij was altijd erg kritisch op Trump en maakt sinds de breuk met Cosmic Voice geen onderdeel meer uit van de alliantie die Trump steunt. Daardoor heeft hij ook geen toegang meer tot bepaalde, militaire intel.
Zijn intel komt letterlijk uit een andere hoek en hij biedt daarom ook een ander perspectief. Omdat we er rekening mee moeten houden dat er achter de alliantie rond Trump nog een heel andere agenda schuil kan gaan, is het zeker interessant om zijn gezichtspunt te delen.

Thomas Williams te gast bij OYM-radio op zondag 10 december 2017

De factie-oorlog binnen de Illuminati versus neerhalen van de gehele Cabal

1:29:00   Thomas waarschuwt dat veel informatie die nu via de alternatieve media naar buiten wordt gebracht te maken heeft met de factie-oorlog binnen de Illuminati, waarbij een bepaalde factie een andere groep binnen de Illuminati uitschakelt. Om die reden brengt de alternatieve media volgens hem een bepaald script naar buiten, dat veelbelovend lijkt, maar dat in het kader van deze factie-oorlog moet worden gezien.
Volgens hem worden velen indirect door de Covens betaald en aangestuurd. De Covens zijn de derde laag van de controlestructuur na de Draco’s en de Parents. Deze factie-oorlog heeft voordelen voor de mensheid, omdat een deel van de Illuminati wordt uitgeschakeld, maar impliceert geen nederlaag voor de gehéle Cabal.
Sommige berichten klinken heel aantrekkelijk zoals Open Source information and intelligence, maar er zit een verborgen agenda achter van vergaande artificiële intelligentie. De Covens promoten technologieën waarmee de mensheid nóg meer kan worden gecontroleerd en onderdrukt. Ze gebruiken zwarte magie om mensen negatief te beïnvloeden en propageren een 50 jaar oude disclosure-agenda, waarbij veel van de misdadigers allang zijn gestorven.
Thomas waarschuwt ook voor conferenties zoals Contact in the Desert. Bezoekers kunnen via zwarte magie worden geïnfecteerd als ze deze conferentie bezoeken. Hij heeft over verschillende voorvallen gehoord.

Hillary Clinton en andere grote namen waarschijnlijk aangeklaagd

23:30   Thomas spreekt over de verzegelde aanklachten, waarvan iedereen hoopt dat het allerlei Cabal-kopstukken betreft. Hij relativeert dat niet alle  aanklachten te maken zullen hebben met de verwachte arrestaties van hooggeplaatste personen. Dit zou wel eens teleurstellend kunnen zijn. Hij verwacht wél dat Hillary Clinton één van de aangeklaagden is. Dat geldt ook voor Soros, want hij is net als Hillary vorig jaar gestorven. We zien nu klonen die hen vervangen. Hillary en Obama werken heimelijk voor de Bush-groep en worden opgeofferd om de Bush-groep te beschermen, aldus Thomas.
Hij plaatst dit allemaal in het daglicht van de factie-oorlog, waarbij de Zionisten de Nazi’s nu voor de leeuwen werpen. Deze interne strijd binnen de Illuminati levert voordelen op voor de mensheid, omdat grote spelers worden aangeklaagd en verwijderd. Hij vermoedt dat er na deze interne strijd een rivaliserende factie opkomt, zoals de Jezuïeten of wellicht de geheime genootschappen. Daarvan is niet eens duidelijk wie daarbij horen, maar in ieder geval ‘de Ridders van Malta’.
28:45   Thomas gaat wat dieper in op de claim dat de originele Hillary Clinton vorig jaar op 4 september is gestorven en nu wordt vervangen door dubbelgangers en/of klonen. Het is een herhaling van de informatie die hij regelmatig in zijn shows naar buiten brengt en in deze uitzending gedetailleerder toelicht.

New World Order wordt heimelijk verder uitgerold

45:00   Er wordt ondertussen een geheime agenda uitgerold waarbij mensen worden gedwongen om in een steeds kleinere stedelijke omgeving te gaan wonen. Volgens Thomas worden de mensen op het platteland in de VS momenteel ‘aangevallen’ waardoor hun gezondheid gemiddeld slechter is dan die van stedelingen. Ook de aangestoken bosbranden in Californië zijn onderdeel van de agenda om mensen uit bepaalde gebieden te verjagen.

Bitcoins en robot Sofia zijn onderdeel van een sinistere NWO-agenda

32:30   Thomas waarschuwt voor de gevaren van Bitcoins en andere crypto-valuta’s. Dezelfde mensen die de Dinar-agenda hebben doorgedrukt — waarbij mensen overigens nooit zijn uitbetaald — promoten nu de Bitcoin.
46:00   De agenda achter de Bitcoins heeft te maken met de robotisering van onze wereld en de introductie van een artificiële intelligentie waarbij mensen worden vervangen door robots. Thomas verwacht dat over 5 jaar 800 miljoen banen overgenomen zijn door robots.
Bitcoins zijn sowieso geen goede investering, omdat deze munteenheid opzettelijk zal crashen. Er is Thomas verteld dat dit in januari of februari 2018 zal gebeuren. Sterker nog: de Bitcoin is afgelopen week al gecrasht, iets dat men probeerde te verhullen door een zogenaamde hack als oorzaak voor de waardedaling aan te wijzen. (TH&I-show 1:13:05)

De Cabal zal niet slagen in hun NWO- en transhumanisme-agenda

1:03:00   Het is belangrijk dat we de agenda van de Cabal niet volgen en kritisch nadenken over wat de verborgen agenda is. Door bijvoorbeeld niet lukraak allerlei Smart apparaten aan te schaffen.
Desondanks denkt Thomas dat hun dagen zijn geteld. “Ze weten dat we eraan komen. Het is slechts de vraag hoe lang het duurt en hoe lang ze het kunnen uitstellen en volhouden.”
1:10:00   Thomas denkt dat we in het nieuwe jaar een echte kans krijgen om de wereld opnieuw op te bouwen naar onze wensen. De energie of frequenties zullen omhoog gaan. De paniek van de Cabal zal toenemen, net als het eenheidsbewustzijn van de mens. “Ze kunnen ons niet meer tegen houden. De vraag is hoe lang het nog duurt en hoe erg het wordt. Ze zullen hun transhumanisme en Nieuwe Wereld Orde niet krijgen.” Thomas pleit ervoor dat we de Cabal niet langer de macht geven en wij het moeten claimen en hun posities moeten innemen.

Trump komt ons niet redden

1:12:40   “Mensen hebben hoop gebaseerd op het idee dat Trump hen komt redden.” (…) “In werkelijkheid komt niemand je redden behalve… jezelf!” We moeten volgens Thomas volwassen worden en voor onszelf zorgen, zodat we geen anderen meer nodig hebben die ons bevoogden.
Hij meent dat als je gelooft dat Trump, Poetin of de Plejaden ons komen redden, je onderdeel bent van het probleem. “Heeft een president of premier ooit iets voor ons gedaan? Nee. Waarom verwachten we dan nu wel dat ze in ons belang handelen, terwijl onze eigen mensen nog niet op hun posities zitten?”
Thomas denkt dat Trump ten behoeve van de VS bv handelt. “America first,” niet de mensen eerst. “Laten we onszelf niet wijsmaken dat Trump alles oplost. Hij zal sommige dingen oplossen, als onderdeel van de fractie-oorlog.”
De problemen in de wereld zijn zo groot dat ze niet in 5 minuten kunnen worden opgelost. Dat men dit vaak denkt is een ander probleem van de mensheid. Men verwacht pasklare oplossingen en een redder van buiten. Een boodschap die door veel New Agers naar buiten is gebracht. Maar zo werkt het niet. Het kost veel tijd en inspanning om nieuwe systemen in te voeren.

Vooruitblik op 2018-2020

1:36:00   2020 is een belangrijk jaar omdat de mensheid dan meer kan zien dan nu het geval is. De Cabal rolt een agenda uit waarbij 2020 een belangrijke rol speelt. Wat betreft 2018 voorspelt Thomas dat Hillary Clinton het offerlam wordt. Dit om de Bush-groep te beschermen. Door de aandacht op Hillary Clinton te vestigen wordt men afgeleid van degene die de Clintons aansturen, namelijk de Bush-familie.
Thomas verwacht ook dat Kushner en Netanyahu in 2018 zullen vallen. Dat geldt wellicht ook voor Trump zelf.
E*: Ik ben ervan overtuigd dat Trump door de Amerikaanse legertop is gevraagd om mee te doen aan de presidentsverkiezingen. Hij krijgt de steun van de legertop die heimelijk samenspant tegen de Cabal, een plan dat al sinds de jaren vijftig bestaat en nooit van tafel is geveegd. Dat is waarom oud-militair Drake Bailey hem in de aanloop naar de verkiezingen heeft gesteund, omdat het Plan met Trump in het Witte Huis voor het eerst sinds lange tijd de kans krijgt om te worden uitgerold.
Dit Plan is inmiddels in werking en we zien concrete aanwijzingen dat het moeras van corruptie en misbruik wordt leeggepompt. Trump heeft ook de steun van de Marine, de White Hats en bepaalde sleutelfiguren binnen de overheidsorganisaties zoals de NSA. Hij is tevens onderdeel van een internationale alliantie die de economische macht weg haalt bij de Cabal, door de invoering van een alternatief bancair systeem en de aanval op ISIS en geldstromen uit drugshandel en mensensmokkel.
Desondanks is er twijfel over Trump als persoon. Is hij geen onderdeel van de Cabal en hun lange termijn plan? Was hij niet al lang geleden uitverkoren als president? Werd zijn presidentschap niet al aangekondigd in de profetische Simsons-serie? Profetie is immers in veel gevallen simpelweg een plan dat uitgevoerd wordt. Wat is dan de werkelijke agenda achter dat plan? Wordt er niet heimelijk een nieuwe Nieuwe Wereld Orde uitgerold, met het 5G-netwerk en AI-technologie als high tech controlesysteem?
Ten eerste moeten we Trump beoordelen op zijn merites en niet op beeldvorming, of die nu positief of negatief is. Hij is dan misschien niet het ideale toonbeeld van de nieuwe wereld, maar wel een uitstekende strateeg die geschikt is om de uitvoering van het Plan te coördineren en faciliteren. Iemand hoeft niet perfect te zijn, om perfect te zijn voor een bepaalde rol. Zoals een oud-politie-agente onlangs zei: “Met boeven vang je boeven.”
Ten tweede is de verwijdering van (een deel van) de Cabal een noodzakelijke tussenstap. Het zal blijken of de Bush-groep en de Europese zwarte adel buiten schot blijft. Met de aanval op de Deep State snijdt het overgebleven deel van de Cabal zichzelf in ieder geval in de vingers, omdat daarmee een deel van hun controlesysteem is verdwenen en hun misdaden op straat liggen. Ze zullen daarna zwaar op technologie leunen. Deze wint het uiteindelijk nooit van de natuur. Er is daarom alle reden voor optimisme, ook als Trump en de alliantie de agenda van een andere Illuminati-factie uitvoeren.
1:36:45   Thomas is optimistisch over het verslaan van de Cabal: “Men weet dat de mensen achter ze aankomen, ze weten dat mensen ook achter hun misdaden zijn gekomen. Iedereen vecht voor zichzelf, dus werpen ze elkaar voor de leeuwen. Dat neemt alleen maar toe.”
Wat de verzegelde aanklachten betreft weet hij niet om welke namen het gaat. Hij verwacht niet dat het allemaal grote namen zijn. Maar zelfs als het om onbekende namen gaat, bijvoorbeeld de pedofielen, dan hebben wij er in de alternatieve media voor gezorgd dat ze opgepakt worden. Hij raadt aan om de druk op te voeren en door te gaan met het blootleggen van hun misdaden.

Truth Honor & Integrity-show van 7 december 2017

17:00   Er is in Rusland een wet aangenomen die klokkenluiders beschermt als ze corruptie melden binnen hun overheidsorganisatie. Thomas heeft al jaren gesproken over het creëren van een opstapje voor mensen die uit het systeem willen stappen. Door deze wet hebben ze de mogelijkheid om dat te doen, zonder dat ze het slachtoffer worden van wraakacties door de organisatie die ze ontmaskeren.
40:00   Thomas ziet de beslissing om Jeruzalem als hoofdstad van Israël te verklaren als een uitvloeisel van Trump’s relatie met AIPAC. Zijn schoonzoon Kushner heeft banden met Mossad. (1:12:20 OYM-radioshow) Het is onderdeel van een oud New World Order-plan om Israël en het Midden-Oosten ‘schoon te vegen’ (waarbij de bewoners gedwongen worden om te vertrekken) en Jeruzalem tot hoofdstad van de NWO te benoemen.
Men is al lange tijd op zoek naar bepaalde archeologische monumenten waarvan men aanvankelijk dacht dat deze zich op de Tempelberg bevonden. Men heeft nu met nieuwe technologieën de locatie van een bepaald monument gevonden en Thomas vermoedt dat men om die reden dat deel van Jeruzalem wil vrijmaken. De aanval op de CIA in Turkije past perfect in het plan zoals in het manifest van de Jezuïeten is beschreven.
1:57:00   Thomas geeft nog wat informatie over de mogelijkheden om uit Matrix te ontsnappen, als aanvulling op de stappen die hij in de TH&I-radioshow van 2 december 2017 heeft uiteen gezet.
Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.
Zijn intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl
Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
> Beluister de Open Your Mind-radioshow van 10 december 2017 of download MP3