woensdag 4 april 2018

‘Ze verafschuwen christenen’: Google negeert PasenAfbeelding: (1).
De meest onbekende ‘progressieve’ figuren, hindoestaanse en islamitische feestdagen worden door Google geëerd met een aanpassing c.q. versiering van het bekende vierkleurige logo. Nu het echter Pasen is, het belangrijkste christelijke feest, wordt dat compleet genegeerd. ‘Ze verafschuwen christenen’, is de korte, maar overduidelijke conclusie van de bekende acteur James Woods.
 
De tijdelijk versierde letters worden een ‘Google Doodle’ genoemd. Die eer viel bijvoorbeeld te beurt aan het feit dat 95 jaar geleden Yuri Kochiyama (wie kent haar niet?) werd geboren, een communistische activist die ooit zei dat ze bewondering had voor Osama bin Laden.
Naast Pasen zijn al eerder een aantal typisch conservatieve Amerikaanse feestdagen zoals Veterans Day en Memorial Day door Google genegeerd. Tijdens kerst werd het logo tot nu toe wel steeds aangepast, maar zonder ook maar enige christelijke symboliek erbij.
Hindoestaanse en islamitische feestdagen en belangrijke figuren worden regelmatig geëerd, net als tal van ‘progressieve’ en extreemlinkse figuren. Nu twee miljard christenen over de hele wereld herdenken dat Jezus Christus bijna 2000 jaar geleden uit de dood is opgestaan, vindt Google het echter onnodig om daar ook maar één verwijzing naar te doen. Zelfs niet-christelijke symbolen zoals paaseieren of de paashaas ontbreken.
‘Dus Google heeft een doodle voor iedere denkbare obscure gebeurtenis of persoon, maar niets voor Pasen?’ twitterde Paul Joseph Watson. Waarop hij antwoord kreeg van de bekende acteur James Woods: ‘Het is klip en klaar: ze verafschuwen christenen.’
 
Xander

NAVO tegen NAVO: Franse troepen in Syrië om Turkse invasie te stoppenAmerikaanse en Franse mariniers blokkeren Turkse opmars naar Manbij – Voorbereidingen om alle Amerikaanse bases van Turkije naar Saudi Arabië te verplaatsen – Versneld Russische afweerraketten voor de Turken – Erdogan en Netanyahu beschuldigen elkaar over en weer van ‘onmenselijke wreedheden’
 Terwijl Erdogan (L) in Afrin de uitbreiding van de Turkse invasie aankondigde, kwamen Franse mariniers (R) in Manbij aan om deze te stoppen. (Afbeelding: (1)).

Zoals we al vaker hebben geschreven is Turkije alleen nog op papier lidstaat van de NAVO. In realiteit is dictator Recep Tayyip Erdogan een nauwelijks meer verhulde vijand van het Westen, en daarnaast ook van Israël. De Amerikanen zijn op dit moment bezig met voorbereidingen om hun bases in Turkije, inclusief Incirlik, waar kernwapens zijn opgeslagen, te verplaatsen naar Saudi Arabië. Nadat president Macron het al aankondigde, zijn Franse troepen op twee Amerikaanse bases in het noorden van Syrië gearriveerd. Zij zijn daar om de Turkse invasie een halt toe te roepen.Franse en Amerikaanse mariniers blokkeren Turkse opmars

Op 3 april had president Donald Trump nog gezegd dat hij ‘heel snel een besluit zal maken’ om de Amerikaanse troepen uit Syrië weg te halen. Op dat moment waren Amerikaanse mariniers juist onderweg naar Manbij, om daar de reeds aanwezige troepen te versterken tegen een eventuele verdere Turkse opmars in Syrië. De mariniers namen posities in langs de Sajur rivier, een aftakking van de Eufraat. Daarmee werd de rechtstreekse route van het door het Turkse leger veroverde Afrin naar Manbij geblokkeerd.
Afgelopen zondag en maandag kwamen daar voor het eerst in de burgeroorlog Franse eenheden bij. Franse mariniers voegden zich in Manbij bij hun Amerikaanse collega’s, en Franse gevechtsvliegtuigen en –helikopters landden op de Amerikaanse bases in Remelin. Maandag, op de dag dat Erdogan zijn soldaten in Afrin feliciteerde met hun overwinning op de door de Amerikanen gesteunde Koerdische YPG milities, kwamen de Fransen in Manbij aan. Geen moment te vroeg, want Erdogan gaf in zijn toespraak in Afrin aan dat het Turkse offensief tegen de Koerden in het noorden van zowel Syrië als Irak zal worden uitgebreid.
De Turken zien zich in Syrië tegenover de Amerikanen en Fransen gesteld, en in Irak tegenover de Iraakse 5e divisie, die op aandringen van Washington allerijl naar de noordelijke grenzen met Syrië werd gestuurd. Om de feitelijke breuk met de NAVO nog eens te onderstrepen, kondigde de Russische president Vladimir Putin vandaag aan dat de levering van geavanceerde S-400 luchtafweerraketten aan Turkije zal worden versneld (3).

Erdogan woest op Macron

Erdogan uitte eind maart al zijn woede over Macron, nadat die een delegatie van de Koerdische YPG en het Syrische SDF had geprezen voor hun strijd tegen ISIS. Erdogan noemde Macron een ‘bedrieger’ die ‘een Franse militaire invasie van Syrië’ uitvoert. Op Macrons voorstel om te bemiddelen tussen de Turken en de Koerden reageerde Erdogan dat de Franse president zich niet moet bemoeien met de Turkse militaire operaties. Daarop reageerde Macron met het sturen van Franse troepen naar Manbij. (1)

Ook confrontatie met Israël

Erdogan blijft tegelijkertijd ook de confrontatie zoeken met Israël. Nadat Hamas afgelopen zondag ongeveer 17.000 Palestijnen op de Gazastrook dwong tot een provocatieve mars op de Israëlische grens, en deze burgers vervolgens als schild gebruikte om Israël onder vuur te nemen, kon het Israëlische leger weinig anders dan het vuur beantwoorden. Daarbij vielen 16 Palestijnse doden en honderden gewonden. Erdogan noemde Israël vervolgens een ‘terroristenstaat en bezetter’, met een ‘onmenselijk wreed’ leger.
Daarop reageerde de Israëlische premier Netanyahu: ‘Het meest morele leger ter wereld laat zich niet de les lezen over moraliteit door iemand die al jaren nietsontziende bombardementen op (Koerdische) burgers uitvoert.’ Volgens Erdogan zijn sinds de start van de sarcastisch ‘Operatie Olijftak’ genoemde anti-Koerdische invasie al 3844 ‘terroristen geneutraliseerd’. In de ogen van de Turken is iedere Koerd, hoe oud of jong ook, een ‘terrorist’, waarmee de wrede Turkse acties, die ronduit oorlogsmisdaden kunnen worden genoemd, worden gerechtvaardigd.

Nieuwe grote oorlog in de maak?

Opgeteld bij de recente (veronderstelde) Israëlische F-35’s die (als laatste waarschuwing?) het luchtruim van Iran binnendrongen, het met Amerikaanse wapens platbombarderen van Jemen door Saudi Arabië –met inmiddels een half miljoen doden als gevolg-, enkel om de door Iran gesteunde Houthi rebellen te stoppen, en de Houthi’s die daarop reageerden met een raketaanval op een Saudische olietanker (4), lijken alle ingrediënten aanwezig voor een nieuwe grote Midden Oosten oorlog, één waarbij supermachten Amerika en Rusland rechtstreeks betrokken zullen zijn.


Xander

God verdwijnt uit Europa: Helft bevolking, driekwart jonge mensen in Nederland niet (meer) religieus
Islam in bijna 8 van de 10 gevallen oorzaak van christenvervolgingen - Open Doors heeft speciale theologie voor lijdende en vervolgde christenen samengesteld
 In Pakistan zijn christenen zelfs in het ziekenhuis hun leven niet zeker, en worden soms zelfs letterlijk aangevallen door moslim artsen, in dit trieste geval met dodelijke afloop (6).

Met uitzondering van de islam is religie in Europa al jaren flink op de terugtocht. In Nederland zegt 72% van de jonge mensen tussen 16 en 29 jaar helemaal nergens meer in te geloven. Dat percentage is in Europa alleen in Tsjechië (91%), Estland (80%) en Zweden (75%) hoger. Nederland geldt van oudsher als een protestants (calvinistisch) land, maar ook dat is voorbij. Het aantal katholieken (zowel praktiserende als niet-praktiserende) is met 24% inmiddels veel groter dan het aantal protestanten (15%). Nog maar 3% van de bevolking gaat regelmatig naar een PKN kerk; gevolgd door 2% naar de Gereformeerde Kerk, en 2% naar de Ger.Kerken in Nederland.
 
Onder de hele Nederlandse bevolking steeg het aantal niet-religieuzen naar 50% (peil 2015), waarmee de groep ongelovigen groter is dan van wat voor kerk of religie dan ook. 24% beschouwt zich nog als katholiek, maar slechts 4% is praktiserend. 6% ziet zichzelf nog als protestants (/ 3% praktiserend), 6% als gereformeerd (/ 2%), en tevens 6% als Nederlands (‘gewoon’) gereformeerd (/ 2%). 11% zegt tot een andere religie te behoren, waarvan 5% praktiserend is. Het aantal moslims stond 3 jaar geleden officieel op 5% van de bevolking, waarvan de meesten een Marokkaanse of Turkse achtergrond hebben.
De verschillen in Europa zijn groot. Zo zegt in Polen slechts 17% van de jonge mensen niet religieus te zijn. De meesten beschouwen zich als christelijk. In buurland Duitsland is het aantal ongelovigen jongeren met 45% weliswaar groter, maar veel lager dan in Nederland.
Van de gelovigen zijn de meeste kerkgangers in Nederland 75 jaar of ouder (20% gaat nog minimaal een keer per week), gevolgd door 65 tot 75 jarigen met 12%. Voor alle jongere gelovige mensen schommelt het percentage tussen de 8% en 10%.

Ook ongelovigen geloven in iets

Eigenlijk bestaan er geen ‘ongelovigen’, want ook de mensen die zeggen niet religieus te zijn en dus niet in (een) God te geloven, moeten toch een idee hebben waar wij vandaan komen, hoe alles is ontstaan. Doorgaans wordt dan verwezen naar de evolutietheorie, maar omdat daarvan slechts enkele procenten wetenschappelijk kan worden onderbouwd, en de rest pure speculatie is, is hier feitelijk eveneens sprake van een ‘geloof’, al is het dan (nog) geen officiële religie.

Islam veruit grootste christenvervolger

Het christendom staat wereldwijd onder toenemende druk. De belangrijkste oorzaak (voor ca. 75%-80%) is vervolging, verdrijving en/of ook uitroeiing door de islam. Het aantal christenen in bijvoorbeeld Irak en Syrië is dankzij de jihadoorlog van ISIS, Al-Qaeda en andere moslim terreurgroepen gedecimeerd.
Iedere maand worden er gemiddeld 255 christenen vermoord vanwege hun geloof, 104 ontvoerd, 180 christelijke vrouwen verkracht, aangerand of gedwongen tot een huwelijk, 66 kerken aangevallen, en 160 christenen zonder vorm van proces in de gevangenis gegooid (5). Christenen in meer dan 60 landen worden door de overheid vervolgd, enkel omdat ze geloven in het evangelie van Jezus Christus.
 
Veel bekeerlingen, maar ook veel afhakers

Door kerken en organisaties wordt nogal eens beweerd dat het aantal christenen in de landen waar ze worden vervolgd explosief toeneemt, maar exacte (verifieerbare) cijfers ontbreken, mede omdat de velen die wèl hun geloof verliezen, meestal niet worden geteld. Vooralsnog moeten de meeste sensationele bekeringscijfers van de afgelopen tientallen jaren daarom met een korrel zout worden genomen, want anders zou het halve Midden Oosten inmiddels tot het christendom zijn bekeerd.

Dit helpt volgens Open Doors christenen om pijn en lijden te doorstaan

De bekende internationale hulporganisatie Open Doors heeft wel een heuse ‘theologie’ samengesteld waar vervolgde christenen steun uit zouden kunnen putten. De lessen die christenen over de hele wereld uit vervolging kunnen trekken bestaan onder andere uit:
* Een kerkleider in China, die 23 jaar in de gevangenis zat, zei tegen christenen die niet worden vervolgd dat ‘jullie je eigen cel moeten maken, want jullie hebben geen tijd om God te leren kennen. Zo kunnen jullie voor jezelf doen wat vervolging met mij deed: mijn leven versimpelen en God leren kennen’;
* Waarom God zoveel ellende in het leven van sommige christenen toelaat, weet alleen Hij (maar of die wetenschap ook echt een troost is, zal van persoon tot persoon verschillen);
* Pijn en lijden verzwakken weliswaar een gelovige, maar is het enige pad naar echte (geestelijke) kracht. Een Egyptenaar die christen werd en daarom vervolgd werd, zei dat ‘je in groot lijden een andere Jezus leert kennen dan in het normale leven... Pijn en lijden brengen alle zwakke punten van je persoonlijkheid omhoog. Op mijn zwakste punt had ik een ongelooflijke ervaring dat Jezus zelfs toen van me hield.’
* Vervolgde christenen zouden niet zozeer om een einde aan de vervolgingen bidden, maar om er tegen bestand te blijven, omdat dat meer hun geloof zou versterken en God zou eren (* ook hier weer het voorbehoud dat dit beslist niet altijd de realiteit is). Ook zouden ze zich gesterkt voelen door de kracht van het gebed van andere christenen.

Thomas Williams: diverse banken worden overgenomen en gered

Thomas Williams: diverse banken worden overgenomen en gered

De misdaden van de banksters liggen op straat. Bewijzen zijn naar alle banken en inlichtingendiensten over de wereld gestuurd. Een deel van de Aziatische banken zijn overgenomen door de Trust. Wells Fargo is voor $1 aan de Amerikaanse overheid verkocht. Amerika gaat terug naar de goudstandaard.
Hieronder een beknopte samenvatting van de de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 29 maart 2018 door Thomas Williams. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Facebookschandaal strekt zich uit naar Britse koninklijke familie

19:45   De onthullingen omtrent Cambridge Analytica schandaal strekt zich uit naar de koninklijke familie en aangetrouwden. Tijdens het onderzoek van de dubieuze deals van de consultancy-firma omtrent de datavergaring, kwamen banden bloot te liggen die helemaal naar het koningshuis leiden. Er worden steeds meer verbanden zichtbaar tussen Cambridge Analytica en het establishment, zoals kamerleden, politici en de legertop. Ze opereerden onder de naam van verschillende corporaties, maar zijn in wezen dezelfde structuur. Cambridge Analytica heeft een groot bedrag ontvangen om privégegevens van 50 miljoen Facebook gebruikers te verzamelen. Dit om voor de verkiezingen in 2016 profielen samen te kunnen stellen van Amerikaanse kiezers. Thomas denkt dat we hier in de nabije toekomst veel meer over gaan horen.

Misdaden van banksters liggen op straat

43:43   Vorige week vrijdag zijn documenten van in totaal 15.000 pagina’s wereldwijd naar alle banken verzonden. Deze documenten bevat de namen, het type fraude en alle misdaden die gepleegd zijn. De zogenaamde Fulcrum-files. Eveneens bevatten de documenten het bewijs dat de Trust* al het kapitaal en de benodigde documenten bezit. Dat betreft ook de aandelen en het kapitaal van de banken.
*) De term (World) Trust wordt als afkorting gebruikt voor Manna World Holding Trust.
Dit was naar buiten gebracht als voorbereiding op acties die daarna volgden. Zoals de voortgang in de overeenkomst met betrekking tot het militaire materieel, dat door het Amerikaanse leger aan China was verkocht en terug geleast werd. Als deze zaak is opgelost zal dit het politieke landschap gaan veranderen.

Amerikaanse regering vult goudvoorraad aan

45:50   De afgelopen week heeft de Trust tevens een hele berg goud gekocht, bestemd voor de Amerikaanse schatkist. Daar zal het omgezet worden in contanten, zodat de liquiditeit in de kleinere banken op peil gebracht kan worden. Dit geld zal deels besteed worden aan humanitaire projecten en deels bestemd zijn voor de schatkist en de overheid.
De Trust heeft de afgelopen week ook veel vooruitgang geboekt met de Aziatische banken, behalve met de grootste bank ICBC China. Het goud dat gekocht was voor de Amerikaanse schatkist was afkomstig uit deze Aziatische banken. Dit is veelzeggend, omdat daaruit blijkt dat er in het westen blijkbaar onvoldoende goud opgeslagen ligt.
Nadat de Trust aangetoond had daadwerkelijk in het bezit te zijn van de fondsen, kwamen de kleine Aziatische banken aan de onderhandelingstafel bij de Trust. Het goud dat de Trust van een van deze banken heeft gekocht was aanvankelijk bestemd voor de Chinese Elders en verscheept naar Hongkong. Zoals te verwachten was waren de Chinese Elders echter niet in staat om voor het goud te betalen. Toen kocht de Trust deze partij goud.

Aziatische banken worden overgenomen door de Trust

Inmiddels heeft de Trust de meeste Chinese banken overgenomen. Ze waren allemaal failliet. Nu is het wachten op de Westerse banken. Chase Bank ligt in de vuurlinie en wenst tevens niet mee te werken. Dat geldt ook voor de Deutsche Bank, die volgens Thomas niet alleen dé bank was voor de Nazi’s in de Tweede Wereldoorlog, maar ook nog steeds terroristische organisaties financiert.
48:30   Dit alles had als gevolg dat er vorige week woensdag nieuwe bedreigingen werden geuit, onder andere vanuit de Hillary Clinton groep en de Chicago gangsters gelieerd aan Obama. Men verwacht dat HSBC en City Bank een van de eerste banken zullen zijn die verkocht gaan worden. City Bank was destijds van de USSR gestolen en zal aan Rusland worden teruggegeven. Men heeft inmiddels besloten dat City Bank onder alle voormalige USSR-naties verdeeld gaat worden, van wie het tijdens de Koude Oorlog gestolen is. Rusland bezit 44% van City Bank.

Amerikaanse dollar terug naar de goudstandaard

50:00   De aanschaf van het goud zou kunnen betekenen dat de Amerikaanse dollar teruggaat naar de goudstandaard of de Federal Reserve gaat verdwijnen. Dit laatste is slechts een publiek front zonder enige macht. Het kan geen valuta uitgeven en heeft geen enkele macht of zeggenschap meer. De reden waarom het niet officieel gesloten is, heeft te maken met een recente VN-bijeenkomst. De VN heeft toen gedreigd om biologische wapens te gebruiken, in welk land dan ook dat publiekelijk een beweging in die richting maakt. Dit zijn zaken die aangepakt moeten worden voordat er voortgang voor het grote publiek zichtbaar wordt.

Op 22 maart heeft het kabinet Trump een wetsvoorstel ingediend om de dollar weer te baseren op de goudstandaard.

Huis van Afgevaardigden wet H.R.5404: “Het definiëren van de dollar als een vast gewicht in goud.”
Lees het opmerkelijke punt bij nummer zeven: “De goudstandaard oefent controle uit op de geldvoorraad op de markt in plaats van de Federal Reserve.”

Wells Fargo wordt voor $1 aan Amerikaanse overheid verkocht

52:50   Eerder in de uitzending zegt Thomas: “We wachten op bericht of Wells Fargo genationaliseerd en gesloten wordt en voor $1 aan de Amerikaanse overheid verkocht wordt.” (50:00) Later krijgt hij tijdens de uitzending bericht en vertelt dat de Amerikaanse overheid het aanbod om Wells Fargo voor 1 dollar over te nemen heeft geaccepteerd, waardoor de aandelen aan hen zullen worden overgedragen. Ze zeggen dat ze een aantal dagen nodig hebben om uit te zoeken hoeveel kapitaal er nodig is om de bank weer te financieren. Reguliere rekeninghouders zullen niet door de overname benadeeld worden.
In het hoofdkantoor van Wells Fargo zijn velen ontslagen gevallen. Het team van de Trust heeft pogingen gedaan om met Wells Fargo te onderhandelen, maar ze probeerden de Federal Reserve vorig jaar over te nemen. Dat werd geblokkeerd.
Daarna volgde in verschillende kantoren diverse ontslagen, mede als gevolg het vrijgeven van de Fulcrum-files (dossiers met misdaden van Cabal en Deep State). Het betreft het document van 15.000 pagina’s dat afgelopen vrijdag naar alle banken en inlichtingendiensten over de hele wereld is gestuurd. Met name alle landen die benadeeld zijn door City Bank, Bank of America, Wells Fargo en JP Morgan.
Nieuwsberichten over ontslagen en aftredens bij Wells Fargo
 

Wanhoop begint bij Cabal toe te slaan

54:50   De Cabal is in totale wanhoop. Ze schreeuwen naar alles en iedereen, ze bedreigen banken en organisaties en ze eisen hun kapitaal terug van de Trust. Maar dat kan niet want ze hebben dit kapitaal in onderpand gegeven. Om het terug te krijgen moeten ze (de rente – red.) terugbetalen, maar die intentie hebben ze niet, dus wordt de schuld gevorderd. En dat bedrag kunnen ze niet terugbetalen, want ze hebben geen kapitaal meer over dat ze kunnen gebruiken in een hefboomfinanciering. “Als je gokt, kun je soms verliezen, zie je… en je hebt nu verloren.”

Bedreigingen tegen Trustee Kim en bankmedewerkers

56:00   In een wanhoopsdaad hebben ze Kim op een ‘wordt gezocht lijst’ van de FBI geplaatst. Alleen deze lijst bestaat officieel niet. Deze valse lijst werd verspreid in een poging om te voorkomen dat Kim de fondsen bij de banken zou verspreiden.
Daarnaast heeft de Cabal memo’s naar alle banken gestuurd dat het geld in de Trust aan hen toebehoord. De banken hebben deze memo en de bedreigingen genegeerd. Dat is een enorme verandering. Ze zijn niet meer onder de indruk van hun dreigementen. Ze weten inmiddels aan wie de Trust toebehoort en waar het naar toe gaat.
Vervolgens heeft men een beloning in het vooruitzicht gesteld om Kim te vermoorden. Het is echter twijfelachtig of ze deze überhaupt wel kunnen uitbetalen. Deze actie zal voor de betrokkenen echter grote consequenties hebben.
1:03:00   “Op alle fronten wordt er vrij veel vooruitgang geboekt. We zijn er bijna uit om de deal omtrent het militaire materieel op te lossen. We naderen de uitkomst aangaande een groot aantal zaken, maar alles hangt nu nog aan een zijden draadje. Zeker gezien de dreigementen.”

Talloze namen gelieerd aan Clintons worden ontmaskerd

1:04:00   Een naam die je binnenkort veel gaat horen is Lisa Barsoomian. Ze is de echtgenote van Rod  Rosenstein. Zijn naam staat op de lijst van personen die binnenkort ontslagen gaan worden. Hij is de man die Muellers heksenjacht op Trump leidde. Lisa Barsoomian was de persoonlijke advocaat van Hillary en Bill Clinton. Ze was tevens betrokken in de Uranium One deal. De echtgenote van de man die een prominente rol in het onderzoek naar de vermeende Russische collusie van Trump speelde, komt uit het Clinton-misdaadsyndicaat. Het vangnet is zich aan het sluiten.
Het is goed om acht te slaan op de echtgenotes van hooggeplaatste figuren, zoals politici. De meeste zijn agenten provocateurs.

Arrestaties binnen seks-sekte NXIVM

1:06:00   Thomas bespreekt het schandaal bij NXIVM. Het is een sekte waarbij vrouwen op vreselijke wijze seksueel en op andere wijze misbruikt werden. Ze werden gechanteerd met compromitterende naaktfoto’s en gebrandmerkt wanneer ze tot de sekte toe traden.
You Are Free TV besteed in een van haar video’s uitgebreid aandacht aan dit internationale criminele netwerk, waarbij de connecties zelfs tot presidentiële kringen in Mexico leiden. Ook andere prominente namen worden met de sekte in verband gebracht zoals miljonair Richard Brandson, Emmy Award-winnende actrice Allison Mack en vele anderen.
De sekte wordt tevens in verband gebracht met de Clintons en heeft grote sommen geld aan de Clinton-campagne gedoneerd tijdens de presidentsverkiezingen in 2008. De president van NXIVM, een zekere Nancy Salzman wiens huis is  doorzocht door de FBI, is tevens een lid van de Clinton Global Initiative.

Oprichters Google en CEO Youtube liggen onder vuur

1:15:00   Sergey Brin mede-oprichter van Google is getrouwd met Anne Wojcicki de mede-oprichter van 23andMe. Zij is de zus van Susan Wojcicki de CEO van Youtube. Thomas zinspeelt dat deze  mensen in de nabije toekomst in het nieuws zullen komen.
Cameron Casky*, vermeend slachtoffer van de schietpartij in Parkland, is de dochter van Jeff Kasky, de onderdirecteur van One World Adoption Services, een agentschap voor adopties. Deze organisatie werd in 2012 vervolgd vanwege mensenhandel en illegale orgaanhandel. Hij is ook gelinkt met CNN en was in 2004 de woordvoerder inzake de adopties vanuit Haïti.
(E*: Het is de vraag of Cameron’s achternaam in de media opzettelijk verkeerd gespeld is om het verband met haar vader en de verdenkingen in illegale mensen- en orgaanhandel te verbloemen.)
Jeff Kasky is ook gelinkt met Laura Silsby. Zij was in 2010 gearresteerd en beschuldigd van kidnapping van kinderen die uit Haïti gesmokkeld werden. Ze kreeg steun uit de Clintonhoek die ervoor zorgden dat ze minder straf kreeg. Haar advocaat was destijds ook gearresteerd vanwege betrokkenheid bij een mensenhandel-netwerk.
Jeff Kasky en Laura Silsby gaan om met David Hogg. Ook deze namen zullen binnenkort in het nieuws komen. Er zullen steeds meer connecties duidelijk worden.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen.
Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.
Ella Ster* | bron: ellaster.nl
Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?
Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

De uitspraak van Alexander Pechtold over Russen is niet strafbaar – en dat is mogelijk goed nieuws voor Geert Wildersalexander pechtold d66 rusland uitspraken geert wilders
D66-leider Alexander Pechtold. Foto: ANP

De uitspraken van D66-leider Alexander Pechtold over Russen zijn niet strafbaar.
Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM). Er is volgens het OM geen sprake van groepsbelediging.
Zeven mensen hadden aangifte tegen Pechtold gedaan na zijn uitspraak: “Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet.”
Hij zei dat naar aanleiding van de verklaring van ex-minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra, die erkende dat hij had gelogen over een ontmoeting met de Russische president Poetin.
Volgens het OM is de uitspraak van Pechtold strafrechtelijk gezien niet beledigend. Daarnaast moet de uitspraak volgens justitie ook in de “context van het maatschappelijk debat” gezien worden. Ook is de tekst volgens het OM “niet onnodig grievend”.
Pechtold laat weten kennis te hebben genomen van het besluit van het OM. Hij had eerder al gezegd dat zijn uitspraak over Russische politici ging.

Goed nieuws voor Geert Wilders?

De uitspraak is mogelijk goed nieuws voor Geert Wilders. De PVV-leider en zijn advocaat Geert-Jan Knoops opperden afgelopen weekeinde nog dat de strafzaak over Wilders’ uitlatingen over ‘minder Marokkanen’ uitgesteld moest worden, in verband met de aangiftes tegen Pechtold. Volgens hen vertonen de aangiftes “sterke parallellen”.
Wilders moet zich vanaf half mei in hoger beroep verantwoorden voor de uitspraken die hij over Marokkanen heeft gedaan.
De politicus liet in maart 2014 zijn aanhangers op tv liet roepen dat ze “minder Marokkanen” wilden. Eind 2016 werd de politicus veroordeeld voor groepsbelediging en het aanzetten tot discriminatie van Marokkanen. Hij kreeg geen straf opgelegd. Zowel Wilders als het OM ging in hoger beroep.
Knoops heeft nog niet gereageerd op de uitspraak van het Openbaar Ministerie.

Meer

"Anonymous: A Strange Mystery in America!"

https://youtu.be/Cpou_iTwA68

The energy to dump the dollar


Nick Hubble

Dear Reader

We hope you had a happy Easter. The US financial markets didn’t. They were open yesterday. And it wasn’t a pretty sight.

The worst opening day for the second quarter since the Great Depression led the S&P 500 below its 200-day moving average – a key level traders watch. It had been a steady support level until now.

The Dow bounced off the same level, and the Nasdaq is still approaching it. The point is, we’re at a crossroads for the stockmarket. A few more down days and we’re in for a bear market. Thanks to lower lows and lower highs in the market’s usual gyrations, it’s looking likely.

Not to mention this simple crash predictor, which also tells you how far down stocks will go.

A bear market now is a horrific prospect for British investors. The FTSE finally made new highs before returning to the 1999 level in the latest correction.

Speaking of corrections, Easter’s political news was just as remarkable as the American stockmarket tumble.

In Europe, President Emmanuel Macron faces vast strikes. Rail services and Air France are expecting partial service. Energy and garbage collection companies are in trouble too. Not to mention the usual student protests. Ms Macron has disappeared from the news cycle.

In 2015, I was almost tear gassed in an Uber by the Seine. It was a nice reminder of the nature of European politics. In Australia, our protests look a little different. One recently featured white South African immigrants screaming their thanks to an Australian politician for suggesting humanitarian visas for South African farmers...

The EU’s politics got interesting too. The Dutch have taken on the British mantle of trying to keep the EU under control. With the EU’s key supporter Macron under fire in France, and Angela Merkel facing the Alternative für Deutschland (AfD) party as an opposition, the EU is starting to realise it’s in trouble. The 2019 EU elections are on the horizon. I wonder what a largely eurosceptic parliament would do?

In the US, the hilarious PR battle over Donald Trump continues. And the same man continues to win. The president’s approval ratings are rising and far ahead of Barack Obama’s equivalent at the same point in their two presidencies. This after the media interviewed a porn star about her affair with Trump, delivering the highest number of viewers for the programme in ten years.

But the biggest news wasn’t even in the news.

Commerzbank: palladium en platina zullen minder presteren

Commerzbank: palladium en platina zullen minder presteren


Analisten van Commerzbank zien het tekort in palladium afnemen, zo gaven ze afgelopen woensdag aan in een rapport.

Lees verder »


Genoeg redenen voor goudbulls optimistisch te blijven


Goud staat op het punt voor het derde kwartaal op rij met winst uit te gaan. Iets dat sinds 2011 niet meer voorkwam.

Lees verder »


3.000 ounces goud op de blockchain vastgelegd


Goldcorp Inc deed gisteren haar eerste goudstorting op het nieuwe gedigitaliseerde handelsplatform Tradewind. 3.000 ounces van het goud afkomstig uit haar Red Lake mijnbouwcomplex in Ontario werd op de blockchain vastgelegd.

Lees verder »


Goud staat op het punt nieuwe hoogtes aan te doen


De enige belegging waar investeerders veilig op in kunnen zetten is goud, aldus miljardair Eric Sprott, edelmetaalinvesteerder en oprichter van Sprott Inc.

Lees verder »


Goudreserves Rusland naar 1882 ton


De Central Bank of Russia (CBR), heeft ook in februari haar goudreserves weer opgekrikt. In januari kocht Rusland ook al 19 ton goud op, waarmee het totaal aan goudreserves op 1.857 ton uitkwam.

Lees verder »


Goldman Sachs voor het eerst in vijf jaar bullish op goud

Watch the Lie, Part 2: The Big Interest-Rates Lie

                                            
By Dr. Steve Sjuggerud
Tuesday, April 3, 2018
Last week, I warned you to watch out for the lie about stocks.

This week, I want to warn you about the interest-rates lie...

Most people think interest rates are about to go dramatically higher.

But they aren't going to go dramatically higher. They CAN'T go dramatically higher.

Even the Federal Reserve – which recently raised short-term interest rates to 1.50%-1.75% – said in late March that it will raise short-term interest rates to 3.4% by 2020.

The Fed is lying...

It can't possibly raise interest rates that high. It would cause the next Great Recession.

I understand why the Fed wants to raise interest rates. It wants to "normalize" interest rates to what we are used to... It wants to have the ability to lower them if the economy starts to struggle again.

I get it.

The problem is, "what we are used to" is irrelevant. Yesterday is not today. And right now, one of the market's biggest legends is saying the same...

----------Recommended Links---------
The Truth Behind Trump's Great 'Trade War'
Dr. Steve Sjuggerud reveals what a trade war really means for your wealth – and how this event could actually be one of the last major buying opportunities of the Melt Up. Click here to learn more.
If You Didn't Buy Bitcoin at 5 Cents, Read This
The $6 trillion potential in "ID Coin" technology is 13 times bigger than every other cryptocurrency in the world today put together. Yet almost no one knows about it, just like bitcoin in 2010. And you can own a stake right through your brokerage account. Details here
---------------------------------

"The Fed's purported three to four hikes this year beginning in March are likely exaggerated," Bill Gross said last month.

Gross is known as the "Bond King" for his many decades of correct calls about interest rates.

Today, he agrees with me. Significantly higher rates are not possible.

His explanation is simple: "The U.S. and global economies are too highly leveraged to stand more than a 2% [short-term interest rate] level in a 2% inflationary world." In other words, the U.S. and global economies carry a lot of debt today.

So why does that mean the markets can't handle interest rates higher than 2%?

As Gross puts it, "When it comes to financial markets... the 'beast' is really leverage." It's what caused the Great Recession. And if central banks raise rates too quickly, we'll risk going down that road again.

"The Fed, under Jerome Powell, hopefully has learned that lesson, and should proceed cautiously," he adds. In other words, the Fed should stop raising interest rates at closer to 2%.

If Gross is right, then what does that mean for investors in long-term bonds – like 10-year Treasury bonds?

"Investors should therefore look for 3% plus or minus on the 10-year for the balance of 2018," he says.

So... The Federal Reserve says short-term interest rates are going to 3.4%. But the Bond King says we can't have short-term rates higher than 2% in a world of 2% inflation.

Who do you think will be right? The Bond King, or the Fed?

The Fed is lying to you – in my opinion. It is trying to fool the markets into thinking that it will raise short-term interest rates to 3.4% by 2020.

The Fed wants to keep markets in check. It wants folks to know that low rates won't be around forever. Posturing is the best tool it has right now. But 3.4% by 2020? I don't buy it.

In my book (and the Bond King's book), as long as inflation is in the range of 2% or less, that won't happen in this economic cycle.

Good investing,

Steve
Further Reading:
Last week, Steve warned DailyWealth readers about a different lie that's catching on right now. "It's true... Stocks hit all-time record highs earlier this year," he writes. "But it's NOT true that stocks are expensive today." Read more here.
 
In a recent essay, Justin Brill argues that the Fed's manipulations have historically led to ruin – and you shouldn't expect a "soft landing" this time, either. "What comes next will be no ordinary recession or bear market," he says. Learn more here.

VVD wil arbeidsgehandicapten pensioen afpakken!


Door Realpredictor
SCHANDALIG ! 

Eerst wil het kabinet werkende gehandicapten onder het minimumloon betalen en nu ook nog hun pensioen afpakken!

De VVD komt met een wetsvoorstel dat het aantrekkelijker moet maken voor werkgevers om mensen met een handicap in dienst te nemen. Bedrijven mogen hen onder het minimumloon gaan betalen, maar gehandicapte werknemers kunnen bij de gemeente een aanvulling tot het minimumloon krijgen. De consequentie daarvan is echter wel dat arbeidsgehandicapten hun recht op pensioen verliezen en daarnaast ook nog eens minder aanspraak opbouwen voor de werkloosheidsuitkering en de arbeidsongeschiktheidsuitkering. Dat meldt de Volkskrant. Volgens VVD-staatssecretaris van Sociale Zaken Tamara van Ark is het voorstel ‘eenvoudiger’, ‘eenduidiger’ en goedkoper voor werkgevers.
Volgens de huidige wetgeving krijgen werkgevers subsidie als zij een gehandicapte werknemer in dienst nemen. Ook de werkgeverspremies worden vergoed. In juli volgend jaar zou de nieuwe wet ingaan, waarbij gehandicapte werknemers worden betaald naar productie. Volgens het ministerie van Sociale Zaken wordt de hoogte van die productie en de bijbehorende beloning ‘onafhankelijk vastgesteld’. Indien het weekloon onder het minimum komt, kan de gemeente dat aanvullen tot het minimumloon. Voor gehandicapte werknemers die minder dan vijf dagen werken kan het zijn dat zij door de combinatie van loon en uitkering een hoger inkomen krijgen dan nu het geval is. Maar arbeidsgehandicapten die geen werk kunnen vinden of wel werken maar in de toekomst dus geen recht meer hebben op pensioen zijn veel slechter af.
RP: Met andere woorden: De werkgevers (multinationals) profiteren weer volop en de gehandicapten die al voor een schijntje moeten werken, krijgen ook nog geen pensioen! Dit is pure uitbuiting van de zwakkeren in de samenleving!

THE WORD ORDER 2018!


Door Realpredictor

EINDELIJK PUTIN'S GEWELDIGE DOCUMENTAIRE VIDEO!

De keiharde waarheid!


VIDEO!Verbeterde versie: Nationale Herdenking en Viering Bevrijding 4 en 5 mei

                                           

3 april 2018 - 19:34


5G wireless: a ridiculous front for global control


(To read about Jon's mega-collection, The Matrix Revealed, click here.)
5G wireless: a ridiculous front for global control
 
By Jon Rappoport
 
First, two quotes to give a bit of background.
 
5G speed, for people who must download a whole season of their favorite show in two seconds: "It's the next (fifth) generation of cellular technology which promises to greatly enhance the speed, coverage and responsiveness of wireless networks. How fast are we talking about? Think 10 to 100 times speedier than your typical cellular connection, and even faster than anything you can get with a physical fiber-optic cable going into your house. (You'll be able to download a season's worth of 'Stranger Things' in seconds.)" [CNET.com]
 
Lunatic 5G installation of small transmitters packed close together every few hundred feet: "The next big thing in cellular technology, 5G, will bring lightning-fast wireless Internet - and thousands of antenna-topped poles to many neighborhoods where cell towers have long been banned."
 
"Wireless companies are asking Congress and state lawmakers to make it easier to install the poles by preempting local zoning laws that often restrict them, particularly near homes. The lobbying efforts have alarmed local officials across the country. They say they need to ensure that their communities do not end up with unsightly poles cluttering sidewalks, roadsides and the edges of front yards."
 
"They also are hearing from residents worried about possible long-term health risks. Until now, much of the cell equipment that emits radio-frequency energy has been housed on large towers typically kept hundreds of feet from homes [also harmful to health]. The new 'small cell' technology uses far more antennas and transmitters that are smaller and lower-powered, but clustered closer together and lower to the ground." [The Washington Post]
 
I keep hammering on this 5G issue, because it contains the blueprint of a future only elite madmen want.
 
For the rest of us, it's a catastrophe in the making.
 
I've covered the extreme health dangers of 5G in another article. Here, I want to flesh out the hidden agenda.
 
A few decades ago, a movement was started to create an interconnected power grid for the whole planet. We were told this would be the only way to avoid wasting huge amounts of electricity and, voila, bring all nations and all people into a modern 21st century.
 
But now, it's a different story, a classic bait and switch. The bait was the promise of One Grid for all. The switch is what 5G will bring us:
 
100 billion or more NEW devices online, all connected to the Internet and the Cloud. What could be more wasteful? What could be more ridiculous? This is the opposite of sane energy use.
 
Who really cares whether his 5G-connected refrigerator keeps track of the food items inside it and orders new items when the supply dwindles? Who has to have a 5G driverless car that takes him to work? Who must have a 5G stove that senses what is being cooked and sets the temperature for four minutes? Who lives and who dies if a washing machine doesn't measure how much soap is stored inside and doesn't order new soap? Who is demanding a hundred devices in his home that spy on him and record his actions?
 
With 5G, the ultimate goal is: every device in every home that uses energy will be "its own computer," and the planetary grid will connect ALL these devices to a monitoring and regulating Energy Authority.
 
As Patrick Wood details in his classic, Technocracy Rising, that worldwide Energy Authority was the dream of the men who launched the Technocracy movement, in America, in the 1930s.
 
They set out the key requirements---which weren't technically possible then, but are quite doable now: continuous real-time measuring of both energy production and energy use from one end of the planet to the other...
 
So that both energy production and energy consumption could be controlled. "For the good of all," of course.
 
5G is the technology for making this happen.
 
"We're promising a stunning long-range future of 'automatic homes', where everything is done for you. But really, that's the cover story. Ultimately, we want to be able to measure every unit of energy used by every device in every home---and through AI, regulate how much energy we will let every individual consume, moment to moment. We control energy. We are the energy masters. If you want to run and operate and dominate the world, you control its energy."
 
Terms and projects like smart grid, smart meters, sustainability, Agenda 21, smart cities, climate change---all this is Technocratic planning and justification for Rule through Energy.
 
The beginning of an actual rational plan for energy would start this way: DUMP 5G. Dump the whole plan of installing small transmitter-cells on buildings and homes and trees and lampposts and fences all over the planet. Forget it. Don't bring 100 billion new devices online. Aside from the extreme health dangers, it's ridiculously expensive. It's on the order of saying we need thousand-foot robots standing on sidewalks washing the windows of office buildings.
 
If some movie star wants to install 30 generators on his property and have engineers build him an automatic home, where he can sit back, flip a switch, and have three androids carry him into his bathtub and wash him and dry him, fine. But planning a smart city? Who voted for that? Who gave informed consent? Nobody.
 
A global Energy Authority, of course, is going to decide that a small African country needs to be given much more energy, while Germany or France or the US will have to sacrifice energy for the cause of social justice. But this is yet another con, because you won't see government cleaning up the contaminated water supplies of that small African country, or installing modern sanitation, or curtailing the forced movement of populations into poverty-stricken cities, or reclaiming vast farm land stolen by mega-corporations and giving that land back to local farmers.
 
The whole hidden purpose of an Energy Authority is control.
 
And because the Authority is Globalist and Technocratic, it aims to lower energy use in industrial nations and help wreck their economies, making it much easier to move in and take over those countries.
 
Having said all this, there are gaps in our knowledge about 5G. For example, who in his right mind would propose a wireless system that relies on many, many, many cells/transmitters placed closely to each other, all over the world?
 
This system would be far more vulnerable to physical disruption than the present 4G.
 
You can find many articles that claim the US military must have 5G for their most advanced planes---and for their developing AI-controlled weapons. How does that work? Where will all the transmitter/cells be placed on the ground and in the air?? Something is missing here. Is there another version of 5G we're not being told about? Is geoengineering of the atmosphere the means for tuning up space so 5G signals can be passed along without cells/transmitters?
 
Part of the US obsession to bring 5G online quickly stems from competition with China, which at the moment is in the lead on developing and exporting the technology. "If China has it, we have to have it sooner and better." This attitude sidesteps the issue of why we must have 5G in the first place.
 
And now there are reports that the US government is considering a plan to build the whole 5G network itself---rather than leaving the job to corporations. Of course, a few favored companies (like Google) would be chosen by the government in a non-bid situation to provide VERY significant help. If such a plan were to launch, we would have a very tight club at the top of the communications and energy pyramid. And that club would maximize 5G to expand already-saturated surveillance of populations.
 
Wouldn't you---if you had nothing better to do than control the world?