maandag 15 oktober 2018

Wel huurinkomsten zonder onroerend goed in bezit te hebben…


Download zonder enige verplichting mijn gloednieuwe rapport
  
Geachte Lezers van Ranny' s Blog

Het gloednieuwe rapport over een wel hele bijzondere beleggingsvorm is klaar. Het rapport stel ik aan iedereen beschikbaar, zonder enige verplichting. Gewoon een druk op de knop en het verschijnt op uw scherm. Wel even opslaan op uw computer, zodat u het later nog eens kunt teruglezen.
Ik ben heel enthousiast over dit bijzondere verhaal!
The Dividend FactoryWaarom zou u dit moeten lezen? Ik leg het u uit.
Het kopen van onroerend goed is een gewilde vorm van investeren. Het heeft als bijkomend voordeel, dat als je een woning verhuurt, je maandelijks huur incasseert.
Deze vorm van beleggen heeft ook behoorlijk wat nadelen. Het grootste nadeel is dat u gelijk een fors kapitaal in één enkel object moet investeren. Hier kleven behoorlijke kosten aan en u heeft te maken met jaarlijks terugkomende financiële verplichtingen zoals onroerend goed belasting en milieuheffingen.
 

“Help! Het dak lekt” 

In geval van verhuur heeft u te maken met onderhoudsplicht, mogelijke wanbetaling, leegstand of u betaalt een vermogen aan commissies aan verhuurbureaus in geval van recreatief onroerend goed.
Wilt u uw bezit verkopen, dan maakt u opnieuw kosten. U heeft te maken met fiscale afdrachten, administratieve rompslomp en u zult geduld moeten hebben tot het moment dat het object uiteindelijk is verkocht. Een hoop gedoe waar de meesten niet op zitten te wachten.
 

Maar het kan ook anders!

In het rapport presenteer ik een bijzondere beleggingsvorm, waarbij u zonder het in bezit hebben van onroerend goed toch maandelijks tegen gunstige fiscale voorwaarden (!) kunt profiteren van de huurinkomsten.
Hoe dat precies werkt vertel ik u in het rapport. Een absolute aanrader! U kunt het rapport zonder enige verplichting hieronder downloaden.