dinsdag 2 oktober 2018

Ondanks voorkomen Iraanse mega terreuraanslag Parijs wil EU deal met Teheran houden


Woordvoerder Belgische justitie: Iedere Iraanse diplomaat is feitelijk terroristische slaapcel
 Maryam Rajavi, de leider van de Iraanse oppositie organisatie NCRI, die vorig jaar maar net aan een grote terreuraanslag ontsnapte. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De Europese Unie wil hoe dan ook blijven handelen met Iran. Ook wil Brussel per se de door president Obama gesloten nucleaire overeenkomst, dat de mullahs in Teheran alle ruimte heeft gegeven om kernwapens en langeafstandsraketten te blijven ontwikkelen, overeind houden, al was het alleen maar vanwege de enorme afkeer van de eurocraten van de Amerikaanse president Donald Trump. De harde realiteit is echter dat Iran er alles aan doet om Europa te ondermijnen. Een Iraanse diplomaat in Oostenrijk reed vorig jaar met een professionele bom naar Luxemburg, bedoeld voor een grote terreuraanslag met honderden slachtoffers in Parijs. Hij en zijn handlangers konden tijdig worden opgepakt, maar het kan niet anders dan dat het een volgende keer wèl raak is. Misschien zelfs wel in Nederland.

In Luxemburg gaf de Iraanse diplomaat de bom aan en op het oog normaal getrouwd jong stel, dat in Parijs een aanslag wilde plegen op een politieke bijeenkomst in het grootste congresgebouw van Frankrijk. Als het hen gelukt was, dan waren een groot aantal van de tienduizenden bezoekers van dat congres, inclusief parlementariërs en andere afgevaardigden uit de VS, Europa en het Midden Oosten, omgekomen.
Het stel plaatstse de bom in de kofferbak van hun Mercedes, en de vrouw deed de ontsteker in haar handtas. Ze vertrokken richting Parijs...

Hoeveel meer doden en gewonden door massa immigratie en islamisering beleid?

Het klinkt als het plot van de zoveelste James Bond film, maar vorig jaar juni is dit echt gebeurd. De als diplomaat vermomde Iraanse explosievenexpert heet Assadollah Assadi, en zit op dit moment gevangen in Duitsland. Het jonge stel en nog een andere handlanger zijn vastgezet in België, dat hen aan de grens met Frankrijk wist op te pakken en de bom door een speciale legerheenheid onschadelijk liet maken.
Het was Assadi net niet gelukt naar Oostenrijk te vluchten, waar hij diplomatieke onschendbaarheid geniet vanwege zijn jarenlange werk in de Iraanse ambassade. Nu zal hij waarschijnlijk veroordeeld worden voor het plannen van een grote terreuraanslag op landgenoten van de Iraanse oppositie en hun Europese steunbetuigers.
Lord Keith Maginnis of Drumglass schrijft voor The Daily Caller dat dit ‘incident’ vermoedelijk nog maar een proloog is voor wat Europa te wachten staat. De vraag is alleen of de politiek werkelijk bereid is het gevaar te benoemen en er maatregelen tegen te nemen, of zich net als na de aanslag op het concert van Ariana Grande in Manchester en zoveel andere islamitische terreuraanslagen enkel geschokt zal voordoen, maar vervolgens zal blijven volhouden dat de vele doden en gewonden in het geheel niet werden veroorzaakt door het massa immigratie en islamisering beleid van de Europese Unie.

‘Iedere Iraanse diplomaat is terroristische slaapcel’

Een woordvoerder van de Belgische rechterlijke macht verklaarde na de arrestatie van Assadi dat bijna iedere Iraanse diplomaat in Europa een medewerker van de geheime dienst is, en daarmee een ‘terroristische slaapcel’ die op ieder willekeurig moment in actie kan komen tegen de Europese bevolking. Ook de Nationale Raad van het Iraanse Verzet (NCRI), het doelwit van de voorkomen aanslag, waarschuwde hiervoor.
Zo werden in maart in Albanië twee Iraniërs gearresteerd die een terreuraanslag op de PMOI/MEK wilden plegen, een islamistische groepering die lid is van de NCRI coalitie. Onmiddellijk na het onder supervisie van de VN verplaatsen van deze groep van Irak naar Albanië stuurde Iran plotseling een groot aantal extra ‘diplomaten’ naar de ambassade in het land, wat eens te meer duidelijk maakt waar de Iraanse ambassades in Europa in realiteit voor worden gebruikt.
De aanslag in Albanië zou weliswaar tegen dissidente landgenoten zijn gericht, maar de bom in Parijs zou tevens een groot aantal Europeanen en Amerikanen hebben getroffen. De VS heeft vorige week in de VN de internationale gemeenschap daarom om hulp gevraagd om de verspreiding van het terrorisme over de wereld door Teheran te stoppen.

‘Misdadig nalatig’ om niets te ondernemen tegen Iran

Lord Drumglass schrijft dat de Europese landen niet echt genegen zijn om hiernaar te luisteren, laat staan er actie op te ondernemen. Integendeel, de EU doet er alles aan om extremistische moslimdictators zoals de Turkse president Recep Erdogan en de Iraanse Ayatollah Khamenei te vriend te houden. De EU gaat zelfs een apart betalingssysteem in het leven roepen om de handel met Iran, dat opnieuw is getroffen door Amerikaanse sancties, overeind te houden.
Gezien de maar net voorkomen Iraanse terreuraanslagen in Europa zou het ‘absoluut misdadig nalatig zijn om de oproep voor adequate gecoördineerde druk op het Islamitische Republiek terzijde te schuiven,’ schrijft Drumglass. ‘Er staat simpelweg teveel op het spel.’ (1) Daarmee bedoelt hij ongetwijfeld de levens van de gewone Europese burgers.
De EU laat de afgelopen jaren met massa immigratie, islamisering en propaganda hiervoor in de media –inclusief het bagatelliseren van de fors gestegen dagelijkse migrantencriminaliteit- echter zien dat het beschermen van zijn eigen oorspronkelijke onderdanen nauwelijks prioriteit geniet. Deze ongeïnteresseerde houding lijkt vroeg of laat te worden afgestraft door de volgende grote terreuraanslag die niet voorkomen kon worden, met louter onschuldige mensen –of dat nu congres- en concertbezoekers, treinreizigers of winkelende passanten zijn- als nu nog nietsvermoedende slachtoffers.

Xander