dinsdag 2 oktober 2018

IDENTITAIR VERZET!


Door Realpredictor
De orthodoxe islamieten, zichzelf salafisten noemend, zijn als een veenbrand onder onze samenleving. Salafisten leven volgens de letterlijke woorden van de koran. In het Midden-Oosten is deze stroming onder andere politiek vertegenwoordigd door Islamitische Staat in Syrië en Irak. In ons Nederland zijn er tegen de veertigduizend salafisten. Een paar honderd reisden af naar Islamitische Staat om daar andersdenkenden te vermoorden en te leven zoals in het jaar 600 deden in de tijd van Mohammed.
Salafisten leven volgens de koran. En een belangrijk onderdeel is de strijd tegen, in hun ogen, de ongelovigen. Door heel Europa zijn er door vele tientallen islamitische aanslagen tegen de vierhonderd doden en duizenden gewonden gevallen. Iedereen heeft de aanslagen in Parijs, Nice, Brussel en die in Berlijn nog op het netvlies. Maar minder ruchtbaarheid wordt gegeven aan de bewuste aanrijdingen en de steekpartijen op straat. Gisteravond nog werden drie Duitsers levensgevaarlijk verwond door een salafist in Ravensburg. Om de angel uit het verhaal te halen, de angst bij burgers weg te nemen, word er bijna altijd direct gezegd dat het motief onbekend is, de dader verward. Ook als er een spoor van honderden meters slachtoffers vallen en de dader ‘Allah Akbar!” roept.
De afgelopen dagen kwam het nieuws naar buiten dat er een salafistische terreur cel is opgerold. Zeven mannen werden tegelijkertijd ingerekend terwijl ze vijf pistolen op zak hadden en thuis materialen hadden liggen voor een autobom en bomgordels. Maar er zijn al meerdere salafistische aanvallen in het recente verleden geweest: Op Amsterdam Centraal werden twee mensen neergestoken door een salafistische economische immigrant. In Den Haag sneed en stak een salafistische man op drie mensen in. In Rotterdam werd er eerder een cel opgerold die al een Kalasjnikov en explosieven klaar hadden liggen.
Het pappen en nathouden van de salafisten in Nederland werkt averechts.  Wij leven in een land waar wij al jaren op dreigingsniveau 4 (van de 5) leven. Overal worden betonblokken neergezet om preventief aanslagen met vrachtwagens te voorkomen. De overheid zal niet optreden, hopende de problemen voor zich uit te kunnen schuiven.