donderdag 4 oktober 2018

DE WAARHEID OVER DE ISLAMITISCHE INVASIE!


Door Realpredictor
(Door: “bozeoudeman”)

Hebzucht van lifestyle links

Waarom worden bijna dagelijks via met name de media en politiek wagonladingen leugens, bedrog en zelfs ook geestelijke terreur op ons losgelaten? Simpel, omdat we allang zijn overgenomen door de Saoedi’s en hun versie van de islam via de EU en de VN, waar alle fascisten, oplichters en landverraders bij elkaar in een grote zaal lijken te zitten. 
Zolang de islam uit het Arabische schiereiland nog niet in het openbaar alle macht heeft, gedoogt hij domme zwarte activisten en geestelijk gestoorde Antifa-terroristen, die straks als eersten door de “islamisten” worden uitgeschakeld, maar te stom zijn om dat in te zien. Voorlopig in het belang van de versie van de islam uit dat schiereiland mogen zij de maatschappij, nog meer dan al gebeurt, ondermijnen via het brengen van onrust, chantage en terreur.
Het leeuwendeel van deze zogenaamde actievoerders staat op iemands loonlijst die daarvoor weer geld uit dat olierijke schiereiland krijgt. Zo betalen wij eigenlijk allen zelf grotendeels voor terreur die op ons wordt losgelaten via de olie en dus ook de benzineprijs.
Enkel een paar landen proberen stand te houden tegen de wereldwijde wens tot dominantie van de schiereiland islamisten, maar je ziet wat daar mee gebeurt, ze worden via de VN en de EU in de ban gedaan en geïsoleerd, zoals straks met Myanmar zal gebeuren, omdat dat land de invasietroepen vanuit Bangladesh probeert uit hun nu nog boeddhistische land terug te jagen naar het islamitische Bangladesh, van waaruit deze invasietroepen, onder het mom van ‘vluchtelingen’ zijn gekomen. Vreemd, islamitische vluchtelingen uit een islamitisch land.
Domheid die nu heerst door hebzucht bij velen, helaas ook bij vrijwel alle leiders van de eens socialisten, is de eigenlijke oorzaak waarom dit alles kan plaatsvinden en waarom wij aan de vooravond van totale vernietiging staan. En door dit te stellen, in de ijdele hoop nog iets te keren, ben ik in de ogen van carnaval en lifestyle links een vuile smerige Neonazi die in de Middellandse Zee verzopen moet worden. Zo is mij eerder eens gesteld.
Lees hier het hele artikel: 
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)