donderdag 4 oktober 2018

De protesten zijn zeer gecoördineerd en ingestudeerd. Zoveel kregen de betogers tegen Kavanaugh van de schimmige miljardair Soros

Zeer gecoördineerd en ingestudeerd. Zoveel kregen de betogers tegen Kavanaugh van de schimmige miljardair SorosBron: 9 for news

in Buitenland 4 oktober 2018 17:00 2 Reacties 613 Bekeken
De betogers die Republikeinen confronteerden na de nominatie van opperrechter Brett Kavanaugh, blijken deel uit te maken van een georganiseerde groep.
Vrouwen die senator Jeff Flake en meerderheidsleider in de Amerikaanse Senaat Mitch McConnell in de afgelopen dagen lastigvielen, zijn lid van de ngo Center for Popular Democracy.
Een video waarin Flake op Capitol Hill in een lift wordt toegeschreeuwd door activisten, ging vrijdag viraal. De vrouwen claimden dat ze ook slachtoffer waren van seksueel wangedrag.
Ingestudeerd
Uit documenten blijkt dat de groep wordt gefinancierd door de schimmige miljardair George Soros.
“Het is geen toeval dat deze incidenten plaatsvinden,” zei Howard Kurtz, presentator van het tv-programma MediaBuzz.
“De protesten zijn ‘zeer gecoördineerd en ingestudeerd’, hoewel ze door veel nieuwsmedia worden bestempeld als ‘spontaan’, aldus Kurtz.
1,5 miljoen dollar
De documenten laten zien dat Soros in de afgelopen twee jaar 1,5 miljoen dollar heeft gepompt in de ngo van de betogers.
Ook senatoren Ted Cruz en Bill Cassidy werden geconfronteerd of lastiggevallen vanwege de nominatie van Kavanaugh.
Totale oorlog
De beschuldigingen aan het adres van Kavanaugh en de verslaggeving hierover van de media hebben geleid tot een ‘totale oorlog’ tegen de rechter, zei Kurtz.
“Dit constante spervuur van verhalen over hoeveel rechter Kavanaugh dronk op de middelbare school of universiteit, dat hij betrokken was bij een kroeggevecht, dat hij ijs op iemand gooide… deze dingen hebben weinig van doen met zijn geschiktheid als opperrechter,” besloot hij.
Foto: Szerek Wikimedia Commons