donderdag 4 oktober 2018

Bitcoin en andere cryptocurrency is gratis geld vanwege loophole

Elon Musk Gaat Weg Bij Tesla, Springt Op Financiële Tech

Elon Musk doet zijn grootste investering
De levensechte Ironman, Elon Musk, heeft zopas aangekondigd dat hij zijn baan bij Tesla gaat opzeggen om meer tijd vrij te maken voor een nieuwe onderneming waarvan hij denkt dat die de wereld ingrijpender gaat veranderen dan Tesla, SpaceX en Solar City ooit konden. De naam van zijn nieuwe onderneming is Bitcoin Loophole en ook al is het niet zijn eigen idee, hij heeft er $770 miljoen in geïnvesteerd, waardoor hij invloed heeft op alle beslissingen die worden genomen bij Bitcoin Loophole.
BVoor we in de details van Bitcoin Loopholeduiken, laat ons even uitleggen wie Elon Musk precies is. Elon Musk is een visionair, sommigen noemen hem de meest verstandige ondernemer van onze eeuw. Hij gelooft in vernieuwbare energie en ook al lijken zijn ideeën te radicaal en onmogelijk voor vele mensen, Elon bewijst jaar na jaar het tegendeel. Hij heeft er zijn levensdoel van gemaakt om van de wereld een groenere, betere plek te maken. Enkele van zijn ondernemingen zijn elektrische auto’s (Tesla), goedkopere en publiek toegankelijke ruimtereizen en de kolonisatie van Mars (Space X) en zonnepanelen van de nieuwe generatie (Solar City).
Maar nu heeft Musk beslist om zich gedeeltelijk terug te trekken uit het dagelijks bestuur van Tesla om zich toe te kunnen leggen op zijn nieuwe onderneming in de financiële sector. Daarom heeft hij Bitcoin Loophole gekocht.
Wat is Bitcoin Loophole precies? Bitcoin Loophole is een financiële technologie die de bedoeling heeft de rijkdom in de wereld te herverdelen. Het komt eenvoudig neer op het volgende: wegnemen van de top 0,1% en teruggeven aan de 99,9%. Elon gelooft dat de rijkdom onvoldoende is verdeeld in onze maatschappij, en hoewel er altijd wel iemand rijker en iemand armer zal zijn, de huidige situatie waarbij de top 0,1% bijna 90% van de rijkdom in de wereldcontroleert is niet aanvaardbaar. Musk gelooft dat hij dat kan reduceren tot ongeveer 20% zonder een wereldwijde financiële crisis te veroorzaken. Dus wat betekent dat precies voor jou, de gewone middenklassepersoon of persoon die het wat moeilijker heeft? Het betekent dat je 2 – 3 keer rijker zal worden, en alleen de superrijken zullen er iets van voelen. Klinkt fantastisch, niet?
OK, dat is de theorie, maar hoe werkt het zul je wel vragen? Algemeen is het idee eenvoudig. De top 0,1% investeert zijn rijkdom in aandelen, en handelaars op Wall Street verhandelen deze voor hen. Het idee is om de handelaars op Wall Street in hun eigen spelletje te verslaan – winstgevende transacties uitvoeren zodat Wall Street en zijn bergen rijkdom langzaam maar zeker geld begint te verliezen. Net zoals in een pokerspel, waar een nieuwe speler komt aanschuiven aan een tafel waar de inzetten hoog zijn, en begint te winnen.
Om dat te kunnen doen zou je de koersbewegingen beter moeten kunnen voorspellen dan Wall Street dat kan. Met de hulp van cloud computing kan dat nu, en het gebeurt zelfs vandaag, zoals Bitcoin Loophole heeft aangetoond! Dat is exact de reden waarom Musk op deze technologie is gesprongen zodra hij erover hoorde. Het is revolutionair.
We interviewden de CTO van Bitcoin Loophole, Robert Drijver, zodat hij beter kan toelichten hoe Bitcoin Loophole precies werkt.
Kunt u ons vertellen hoe Bitcoin Loophole werkt?
Bitcoin Loophole werkt zoals een team spionnen. We beschikken over miljoenengeautomatiseerde robots die op sociale media gaan en realtime gegevens verzamelen – berichten, afbeeldingen, tekst, video’s en alles dat mensen publiek aan het zeggen zijn. Dan analyseren we al deze gegevens, op zoek naar onderwerpen die te maken hebben met bedrijven op de beurs. Eens we een bepaald onderwerp over een groot bedrijf hebben dat een trend weergeeft, analyseren we of de trend positief of negatief is. Als de trend positief is, gokken we erop dat de koers zal stijgen. Als de trend negatief is, gokken we erop dat het aandeel gaat zakken. Het is echt zo eenvoudig.
Hoe vaak heeft Bitcoin Loophole het fout?
Helemaal niet zo vaak. Wat de mensen vertellen op sociale media is echt, het staat er en het is waar, we maken dus zelden fouten. Onze software bevindt zich nog in de bèta-fase, maar toont nu al 87%geslaagde handelstransacties. Dat betekent dat op 100 transacties die automatisch door Bitcoin Loophole worden uitgevoerd, er 87 winstgevend zullen zijn.
Hoeveel geld kan een gewone gebruiker van Bitcoin Loophole verdienen?
Het hangt sterk af van het geld dat ze investeren en de handelaar waarmee ze werken. Laat ons een algemene gebruiker nemen die van start gaat met € 500 en € 20 per transactie inzet. In 24u tijd zal Bitcoin Loophole ongeveer 200 transacties hebben uitgevoerd, gebaseerd op trends op sociale media. Ongeveer 174 van deze transacties zullen winstgevend zijn en 26 verlieslatend. Dat betekent dat deze gebruiker ongeveer € 3.480 zal winnen en € 520 zal verliezen. Dat betekent dus een winst van € 2.960 op een enkele dag. Er worden enkele kleine commissies toegevoegd door de handelaar, maar dit is doorgaans minder dan 2%.
Is het al voorgevallen dat een gebruiker zijn investering heeft verloren?
Nee, het is nog nooit gebeurd dat een gebruiker zijn geïnvesteerd kapitaal heeft verloren. Zelfs in de slechtste gevallen werd er uiteindelijk altijd winst gemaakt.
gebeurd dat een gebruiker zijn geïnvesteerd kapitaal heeft verloren. Zelfs in de slechtste gevallen werd er uiteindelijk altijd winst gemaakt.
Momenteel hebben we enkel toegang tot informatie die mensen publiek delen op sociale media. Eens we uit bèta-modus zijn en Bitcoin Loophole voor iedereen toegankelijk is, zullen we onze gebruikers vragen om toegang te krijgen tot hun individuele nieuwsfeeds. Dit zal ons nog meer gegevens opleveren om te analyseren, waardoor Bitcoin Loophole nog accurater zal worden.
Individuele nieuwsfeeds? Is het veilig om daar toegang voor te geven?
Het is 100% veilig. We vragen gewoon toegang om de nieuwsfeed te kunnen raadplegen met behulp van geautomatiseerde systemen. Er is geen risico dat we berichten plaatsen in uw naam. Bovendien zal er nooit een echte persoon uw nieuwsfeed lezen. Het zijn algoritmes die op zoek zijn naar sleutelwoorden. We nemen uw privacy heel ernstig en zullen nooit risico’s nemen die onze gebruikers kunnen schaden.
Hoeveel zal het kosten om het geautomatiseerde systeem van Bitcoin Loophole te gebruiken?
Dat weten we nog niet. Maar de eerste 1.000 plaatsen zullen gratis zijn. We overwegen om nadien € 10.000 per maand aan te rekenen voor de gewone gebruikers en honderd keer zo veel voor makelaars die Bitcoin Loophole. willen gebruiken. We willen de aandelenmarkt niet te veel verstoren, dus de plaatsen zullen worden beperkt tot 1.000 makelaars en 1.000.000 gewone gebruikers.
Wanneer zal Bitcoin Loophole beschikbaar zijn?
Heel snel. We leggen nu de laatste hand aan het systeem en we zullen de eerste leden heel snel kunnen verwelkomen. Eerst openen we onze deuren voor kleine handelaars – gewone mensen en later ook voor grotere handelshuizen. Nogmaals, de eerste 1.000 mensen krijgen gratis een levenslang lidmaatschap.
Na het interview toonde Robert Bitcoin Loophole in actie. Het leek wel een echt mirakel voor het eerst met eigen ogen zien. Roberts software was geld aan het maken op automatische piloot. Robert had zoveel vertrouwen in zijn software dat hij ons een gratis lidmaatschap aanbod zodat we onze eigen onafhankelijke tests konden doen. Dat hebben we dus gedaan.
We hebben ook Toon Vandamme geïnterviewd, voormalig handelaar die bedragen tot 6 cijfers verhandelde, die op deze bitcoin-opportuniteit is gesprongen. Hij legde ons met plezier de eenvoudige stappen uit over hoe hij is gestart en hoe hij zijn eerste winsten heeft gerealiseerd.
De eerste stap was vrij eenvoudig – hij moest enkele gegevens invullen zoals voornaam, familienaam, e-mailadres en telefoonnummer. Nadat het formulier was doorgestuurd, kwam hij terecht op het Bitcoin Loophole -dashboard. Daar zag alles er redelijk eenvoudig uit.
De volgende stap was het voorzien van fondsen op de handelsrekening via een vertrouwde handelaar. De handelaar die Bitcoin Loophole selecteerde voor Toon was BinaryTilt. Terwijl we de stortingspagina lazen, ontving Toon een telefoontje van BinaryTilt. Het was zijn persoonlijke accountmanager die ondersteuning bood bij het stortingsproces. Met de hulp van zijn accountmanager duurde het storten niet lang, aangezien alle belangrijkste creditcards zoals VISA, MasterCard en American Express worden aanvaard. Toon ging verder en stortte € 250. Eens overgemaakt, gingen we verder naar de “Automatisch handelen”-sectie van de software, stelden het transactiebedrag in op de aanbevolen € 20 en activeerden het.
Voor onze ogen begin Bitcoin Loophole automatisch transacties uit te voeren en realiseerde winsten bij de meeste transacties. We lieten de software 23u actief en toen we terugkwamen had Toon al al € 2.592,37 op zijn rekening.
Toon was nog niet overtuigd. Om zeker te zijn dat dit allemaal echt was en niet gewoon een paar fictieve nummers op een scherm, vroeg hij een overschrijving van € 2.500 naar zijn bankrekening. Dit was een snel en eenvoudig proces aangezien BinaryTilt een vertrouwde handelaar is. Na 2u stond het geld op zijn rekening! Op dat moment wisten Toon en wij dat dit echt was.
We kunnen niet wachten tot deze software live gaat. Dit gaat de levens van miljoenen mensen veranderen. Soms zijn de dingen die te goed lijken om waar te zijn, toch echt waar.
UPDATE
Het ongelofelijke is net gebeurd. Robert heeft ons net laten weten dat Bitcoin Loophole live is!Ze aanvaarden de eerste 1.000 leden, levenslang en gratis. Hij biedt zelfs € 250 gratis om mee te handelen. Dit is letterlijk gratis geld! Op het moment van schrijven zijn er nog 937 plaatsen vrij, maar het zal niet lang duren voor alle plaatsen in gebruik zijn, aangezien dit een unieke opportuniteit is, dus aarzel niet. Klik nu op de onderstaande link om te registreren.
Klik hier om toegang te krijgen tot Bitcoin Loophole