vrijdag 19 oktober 2018

België: Moslim immigranten slaan een oudere man bewusteloos vanwege zijn hond!

 Beste Lezers van Ranny' s Blog

19-10-2018

Hierbij is aantoonbaar bewijs dat moslims ons land vernietigen en wij hoeven ons niet aan moslims aan te passen want men komt vrijwillig HIER NAAR NEDERLAND of andere E.U-Landen dat is niet verplicht men kan ook in eigen land blijven!!!

BELGIUM: (Muslim) migrants beat an elderly man unconscious because they didn’t like his dog

Door Realpredictor

België: Moslim immigranten slaan een oudere man bewusteloos vanwege zijn hond!

Thank God the dog-hating Muslim savages didn’t kill the dog.

België: (Moslim) migranten slaan een bejaarde man bewusteloos omdat ze zijn hond niet mogen!

De 68-jarige Lucas Claes, is het slachtoffer van bruut geweld geworden door een bende van buitenlandse (Moslim) jongeren, die zijn hond niet mochten, volgens een verslag van de Belgische omroep RTV. 
Stem van Europa (h/t Maurice) afgelopen zondag, liep Claes met zijn hond in de buurt van een park in TurnHout toen hij een groep moslim jongeren tegenkwam.
Deze (Moslim) migranten waren niet gediend van de hond die in hun buurt kwam en ze zeiden dat  zij "de hond roken". Dit liep helemaal uit de hand.
De oudere man werd brutaal neergeslagen door de groep en hij verloor het bewustzijn. Hij werd wakker toen een vrouw zei: "meneer, voelt u zich goed?"
De vrouw gebruikte zijn smartphone om een ambulance te bellen. Claes werd met spoed naar het ziekenhuis gereden, waar ze 11 botbreuken in zijn gezicht constateerden.