vrijdag 24 augustus 2018

Smart Money

Smart Money 

dat alles weet voor de
grote massa er op uitkomt

 
Geachte heer/mevrouw,

Deze nieuwsbrief is bijzonder to the point.
Ik wil u graag een TIP meegeven die u absoluut in portefeuille moet hebben. Aan de hand van deze belegging surft u immers mee op de golven van een van de rijkste en invloedrijkste families ter wereld. De naam ga ik uiteraard niet verklappen… dat is voer voor de abonnees van MACRO Trends!
Maar wat als ik u vertel dat ze samen met de Rockefellers, de Warburgs, de Schiffs, de Harrimans, de Morgans en nog een paar andere families participaties bezitten in alle centrale banken van de wereld behalve in die van Cuba, Iran, Syrië en Noord-Korea?
Tiens tiens. Toeval?
Uiteraard niet.
Dit is het echte smart money in de strikte zin van het woord. Het geld dat alles weet voor de grote massa er op uitkomt. Het geld dat profiteert ook van de domheid van de massa.
Klinkt cru?
Wel sorry beste belegger, de beurs is er niet voor u! De beurs is er voor de best geïnformeerde, en voor degene met de slimste voelsprieten.
200_brecht_arnaert_foto2.jpgBrecht is heus niet zo arrogant dat hij denkt dat hij de waarde in pacht heeft. Soms is het gewoon gemakkelijker om in te haken op de enorme kennis die een kleine club groten der aarde heeft. Mensen die zo rijk zijn dat ze toegang hebben tot de allerbeste informatiebronnen die er zijn. Dan zou het dom zijn om daar als belegger je karretje niet aan vast te haken, toch?
Daarom nodig ik je dan ook met spoed aan om het volgende nummer van MACRO Trends meteen te downloaden. Je vindt er niet enkel dit dossier in terug, en hoe je kan inspelen op deze familiale grootheden, maar ook een belegging die volgens ons x12 kan.
Dat lees je goed, x12.
Niet gebaseerd op nattevingerwerk, maar op zuivere boekhoudkundige analyse.
Het enige wat we vragen, is organisatie en geduld. Eigenschappen die het lezerspubliek van MACRO Trends volgens ons zeker in huis heeft!
Dit wordt geen gemakkelijk dossier, maar wel een van de meest winstgevende die je ooit zal meemaken in je carrière. Dus schaar je vandaag nog achter Brecht, hij heeft het netwerk en de kennis opgezet om hier een enorme slag mee te slaan.
Wil je deze ultra-winstgevende projecten vandaag nog opnemen in je portefeuille?Abonneer je dan vandaag nog op MACRO Trends.