vrijdag 24 augustus 2018

De geheime geschiedenis van Hollywood zal je schokken! Bekijk dit filmpje


Je zult verbaasd staan hoeveel wegen naar Rome leiden. Even ten zuiden van Rome bevindt zich de plaats Nemi, waar het oorspronkelijke ‘Hollywood’ gelegen is. Nemi is namelijk afgeleid van het Latijnse woord ‘nemus’ wat ‘heilig woud’ (Engels: holy wood) betekent.
Bij het heilige bos bevindt zich ook het Meer van Nemi, ook wel Spiegel van Diana genoemd, waar keizers zichzelf verhieven tot ‘sterren’. Dat lees je goed.
Het heilige bos lijkt sprekend op het moderne Hollywood. Alleen de iconische letters ontbreken.
Gehersenspoeld
In de oudheid waren hier tempels van de cult van Diana Lucifera. Aan deze tempels was een bloedige eredienst verbonden. De hogepriester offerde mensen aan godin Diana.
Nietsvermoedende Romeinen werden aangetrokken door de schoonheid van het meer en geofferd in de tempel van Diana.
Dit doet erg denken aan het moderne Hollywood, dat mensen naar zich toetrekt met haar pracht en praal. Mensen worden als het ware geofferd: ze worden erdoor gehersenspoeld en verliezen zichzelf.
Mensen offeren een groot gedeelte van hun leven op aan Hollywood. De mainstream media en Hollywood hebben de mensheid veranderd door ze af te leiden, door ze egocentrisch te maken.
Betovert
De tv heeft culturen over de hele wereld gecorrumpeerd. En alles gebeurt vanuit die ene plek, die de kijkers betovert.
In het heilige bos werd Diana, de Romeinse godin van de jacht, aanbeden. Overal in en rond Nemi zie je de pijl-en-boogsymboliek. Alles wijst erop dat het ging om een satanische cult.
Men denkt dat dit inmiddels allemaal verdwenen is en niet meer gebeurt, maar niets is minder waar. De Luciferianen zijn niet gebonden aan één plek.
Het moderne Hollywood is nog altijd onderdeel van dezelfde Luciferiaanse religie. Het Meer van Nemi heet niet zomaar Spiegel van Diana: Hollywood draait alleen maar om zelfingenomenheid en zelfaanbidding.
Jachtgebied
Hollywood is eigenlijk niet meer dan een kunstmatige, plastic versie van wat er al was. Een moderne replica van een plek ten zuiden van Rome.
Ze zullen je nooit vertellen waar de ‘entertainment’ vandaan komt die je iedere dag over je uitgestort krijgt, of wiens agenda er via de mainstream media wordt doorgedrukt.
Hollywood wordt gebruikt als jachtgebied, om te jagen op de ziel van mensen, net zoals dat in de oudheid gebeurde in het ‘heilige woud’.
Bekijk het filmpje hieronder:

[Round SaturnsEye]