woensdag 27 juni 2018

Professor: ‘Linkse burgeroorlog tegen Trump en zijn aanhang is begonnen’


Voormalig krantenmagnaat en lid sturende comité Bilderberg Groep: Trump voert oorlog tegen verrotte establishment om Washington op te schonen – ‘Democraten activeren extreemlinkse (Antifa) groepen om geweld en burgeroorlog te ontketenen’
 Ook in Nederland actief (foto van protest vorig jaar in Amsterdam): de extreemlinkse anarchistische, pro-islamitische terreurgroep Antifa, die in de VS door de Democraten zou worden geactiveerd om een nieuwe burgeroorlog te beginnen. (Afbeelding: Getty Images (5)).

Volgens de rechtsgeleerde professor Glenn Harlan Reynolds is de lang voorspelde en gevreesde nieuwe Amerikaanse burgeroorlog ‘reeds begonnen’. In zijn ogen hebben de vele oproepen van het linkse establishment, inclusief Hollywood, tot fysiek geweld tegen Trump en zijn aanhang een kritieke grens overschreden, en dreigt het vanaf nu alleen maar erger te worden.
 
‘Hollywood heeft zijn producten en prijzen feitelijk aangewend voor ‘het verzet’. De Amerikanen zoeken nu al gemeenschappen op die voornamelijk rood (republikeins) of blauw (democraat) zijn,’ schrijft Reynolds in USA Today. Hij wijst er op dat het een generatie geleden ondenkbaar was dat de perssecretaris van het Witte Huis, Sarah Huckabee, uit een restaurant zou worden gegooid omdat de eigenaar en werknemers tegen het beleid van de president zijn. Het zwarte Democratische Congreslid Maxine Waters (Californië) riep zelfs openlijk op tot geweld tegen leden en officials van de regering Trump (3).
‘En zal dit erger worden? Waarschijnlijk wel. Voor een burgeroorlog –een ‘softe’, of andere-, heb je twee partijen nodig.’ In Reynolds ogen zal de trekker worden overgehaald door linkse ‘mobs’ van anti-Trumpers, zoals de extreem radicale anarchisten van Antifa. Zij dreigen de toch al snel tanende maatschappelijke vrede in Amerika definitief de das om te doen. (1)

‘Trump voert oorlog om Washington op te schonen’

De voormalige krantenmagnaat Conrad Black, tevens oud lid van het sturende comité van de Bilderberg Groep, zei in een interview dat ‘er een geweldloze burgeroorlog nodig was om de louche club in Washington op te schonen. De hele regering van de VS is een zootje geworden. Ik herinner u eraan dat we in de afgelopen 20 jaar de grootste economische crisis sinds de jaren ’30 hebben gehad, veroorzaakt door slecht Amerikaans beleid door beide partijen in beide takken van de overheid.’
Ook de migrantencrisis is volgens hem de schuld van de VS, vanwege de vele militaire interventies in het Midden Oosten in deze eeuw. ‘Allemaal veroorzaakt door de totaal incompetente Amerikaanse beleidsmakers.’
De armoede en misdaad namen ondertussen toe, terwijl de media daar geen enkele aandacht aan besteedde – althans, niet zolang hun ‘messias’ Barack Obama aan de macht was. ‘Trump zei dat het allemaal verrot was en moest worden opgeruimd – Hollywood, de media, de lobbyisten, de campagne financiers, alle facties van beide partijen. Ze zijn allemaal nutteloos geworden. We moeten ze van ze af, en hij doet dat. Dit is oorlog.’ (2)

‘Democraten activeren extreemlinkse groepen om burgeroorlog te ontketenen’

Omdat het ze ondanks talloze verwoede en vooral smerige pogingen niet is gelukt om Trump van de troon te stoten, activeren de Democraten nu achter de schermen extreemlinkse actie- en terreurgroepen zoals Antifa, met de bedoeling om daadwerkelijk een gewelddadige burgeroorlog tegen de regering Trump en diens aanhang te ontketenen, zo bericht Infowars op basis van veronderstelde ‘buitgemaakte documenten’ van de Democraten. (4)