vrijdag 18 mei 2018

Zweedse massa media berichten dat 90% daders groepsverkrachtingen migranten zijnOok in Finland: 93% zedenmisdrijven migranten gepleegd door moslims, helft slachtoffers zijn minderjarige autochtone meisjes – Nederlandse korpschef erkent dat politie 25% vaker moet uitrukken voor ‘verwarde mannen’, de afgelopen 5 jaar in totaal 83.501 keer


 
Voor het eerst in jaren mochten de Zweedse massa media de linkse staatscensuur negeren door iets negatiefs over moslimmigranten te schrijven, vermoedelijk omdat de feiten te hard zijn om nog langer te blijven negeren. Zo’n 90% van de groepsverkrachtingen in het land worden gepleegd door migranten. Desondanks wagen Zweedse ‘experts’ nog steeds te stellen dat er geen enkel verband bestaat met het niet meer te ontkennen feit dat bijna alle daders migranten zijn.
 
Van de in het afgelopen jaar 43 veroordeelde groepsverkrachters hadden er 42 een migranten achtergrond. Tussen 2012 en 2017 ging het  om 112 veroordeelden, waarvan minimaal 88% migrant was, waarvan 73% afkomstig van buiten Europa.
Duidelijke en harde feiten, maar de kranten moesten vervolgens wel ‘experts’ aan het woord laten die met droge ogen beweerden dat de er ‘geen oorzakelijk verband’ is tussen de stijging van het aantal groepsverkrachtingen, en het –wederom: vastgestelde- feit dat de daders bijna uitsluitend migranten zijn of een migrantenachtergrond hebben. Dat is net zo logisch als beweren dat een blauwe lucht niets te maken heeft met het feit dat op die dagen de zon schijnt.


Migranten al 13 jaar geleden 5 x zo vaak verdacht van verkrachting


De BRA, de Zweedse instantie die de criminaliteitsstatistieken samenstelt en publiceert, heeft al vele jaren de opdracht van de regering in Stockholm om de etniciteit en afkomst van de daders niet meer te publiceren. Toch erkende onderzoeker Stina Holmberg van de BRA dat ‘de cijfers ons niet verbazen, omdat het al in 2005 vijf keer waarschijnlijker was dat iemand die in het buitenland is geboren verdacht wordt van verkrachting, dan iemand die in Zweden geboren is en Zweedse ouders heeft.’
Maar haar oplossing? ‘Harder werken aan integratie,’ hoewel dat ondanks het pamperen van al die migranten, en hen de Westerse waarden proberen bij te brengen, tot nu toe vrijwel volledig is mislukt.


Sociaal werkster: daders zijn eigenlijk de slachtoffers


Een sociaal werkster deed er nog een schepje bovenop door niet migranten, maar de Zweedse samenleving de schuld te geven, enkel vanwege het publiceren en erkennen van deze feiten, die volgens haar genegeerd dienen te worden. Kortom: de daders zijn in haar ogen eigenlijk slachtoffers – niet de door hen verkrachte Zweedse vrouwen en meisjes. (1)


Finland: 93% daders zedenmisdrijven migranten is moslim


In buurland Finland zijn de cijfers al niet anders. Uit een onderzoek van de politie academie blijkt dat 93% van de migrantendaders van zedenmisdrijven afkomstig is uit islamitische landen, waarvan twee derde uit Irak, gevolgd door Afghanistan en Marokko. Bijna de helft van al hun slachtoffers zijn minderjarige Finse meisjes.
Vorig jaar beleefde Finland zijn eerste officiële terreuraanslag toen een Marokkaanse asielzoeker in de stad Turku op straat ineens 10 mensen neerstak. (2)


Ook Nederlandse politie moet veel vaker uitrukken voor ‘verwarde mannen’


In ons eigen land riepen de media en politiek gezamenlijk hosanna na het recente nieuws dat de geregistreerde criminaliteit in ons land verder is gedaald. Vandaag komt dan toch schoorvoetend, en met de nodige bagatellisering, de ontnuchtering: korpschef Erik Akerboom erkent dat deze lagere criminaliteit ‘botst met de realiteit’, omdat er steeds meer ‘onzichtbare’ criminaliteit is.
Drugshandel en liquidaties worden als eerste genoemd, maar welke gewone burger heeft daar nu echt last van? Tussen neus en lippen wordt dan toch de echte reden genoemd: de politie moest in 5 jaar tijd een kwart vaker uitrukken voor spoedsituaties, waarvan 83.501 keer voor ‘verwarde personen’. Bijna de helft van die stijging vond het afgelopen jaar plaats. (3)
Inmiddels hoeft weinig Nederlanders meer te worden uitgelegd wat de afkomst en religie van 9 van de 10 ‘verwarde mannen’ is – kijk maar naar de officiële Zweedse en Finse cijfers.