vrijdag 18 mei 2018

Dit is groter dan Watergate! Trump reageert op berichten dat Obama een FBI-spion liet infiltreren in zijn campagneteam


De New York Times heeft een artikel geschreven over een onderzoek, Crossfire Hurricane geheten, dat de FBI 100 dagen voor de presidentsverkiezingen is gestart naar de Trump-campagne.
President Trump zei donderdag dat deze onthulling weleens ‘groter dan Watergate kan zijn’.
“Wauw, het is nu bekend geworden dat Obama’s FBI de Trump-campagne liet bespioneren door een informant,” tweette hij, verwijzende naar een artikel in de National Review afgelopen week.

Groter dan Watergate
“Andrew McCarthy schrijft dat er waarschijnlijk geen twijfel over mogelijk is dat ze tenminste één geheime informant in het campagneteam hadden,” vervolgde hij.
“Als dit zo is, is dit groter dan Watergate!” klonk het.
In het artikel wordt gesteld dat agentschappen onder Obama de Trump-campagne hebben bespioneerd.
Grootste heksenjacht
“Gefeliciteerd Amerika, de grootste heksenjacht in de Amerikaanse geschiedenis is nu al twee jaar bezig en er is nog steeds geen [bewijs voor] collusie,” zei Trump.
“De enigen die zich schuldig hebben gemaakt aan collusie zijn de Democraten, die niet in staat bleken om de verkiezingen te winnen hoewel ze veel meer geld hebben uitgegeven,” vervolgde hij.

Meest succesvolle regering
Ondanks de walgelijke, illegale en ongegronde heksenjacht hebben we de afgelopen 17 maanden veruit de meest succesvolle regering in de Amerikaanse geschiedenis gehad, aldus de president.
“Jammer voor de fake news-media en de haters, maar zo is het nu eenmaal,” zei hij.

[Gateway Pundit]