woensdag 4 april 2018

Thomas Williams: diverse banken worden overgenomen en gered

Thomas Williams: diverse banken worden overgenomen en gered

De misdaden van de banksters liggen op straat. Bewijzen zijn naar alle banken en inlichtingendiensten over de wereld gestuurd. Een deel van de Aziatische banken zijn overgenomen door de Trust. Wells Fargo is voor $1 aan de Amerikaanse overheid verkocht. Amerika gaat terug naar de goudstandaard.
Hieronder een beknopte samenvatting van de de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 29 maart 2018 door Thomas Williams. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Facebookschandaal strekt zich uit naar Britse koninklijke familie

19:45   De onthullingen omtrent Cambridge Analytica schandaal strekt zich uit naar de koninklijke familie en aangetrouwden. Tijdens het onderzoek van de dubieuze deals van de consultancy-firma omtrent de datavergaring, kwamen banden bloot te liggen die helemaal naar het koningshuis leiden. Er worden steeds meer verbanden zichtbaar tussen Cambridge Analytica en het establishment, zoals kamerleden, politici en de legertop. Ze opereerden onder de naam van verschillende corporaties, maar zijn in wezen dezelfde structuur. Cambridge Analytica heeft een groot bedrag ontvangen om privégegevens van 50 miljoen Facebook gebruikers te verzamelen. Dit om voor de verkiezingen in 2016 profielen samen te kunnen stellen van Amerikaanse kiezers. Thomas denkt dat we hier in de nabije toekomst veel meer over gaan horen.

Misdaden van banksters liggen op straat

43:43   Vorige week vrijdag zijn documenten van in totaal 15.000 pagina’s wereldwijd naar alle banken verzonden. Deze documenten bevat de namen, het type fraude en alle misdaden die gepleegd zijn. De zogenaamde Fulcrum-files. Eveneens bevatten de documenten het bewijs dat de Trust* al het kapitaal en de benodigde documenten bezit. Dat betreft ook de aandelen en het kapitaal van de banken.
*) De term (World) Trust wordt als afkorting gebruikt voor Manna World Holding Trust.
Dit was naar buiten gebracht als voorbereiding op acties die daarna volgden. Zoals de voortgang in de overeenkomst met betrekking tot het militaire materieel, dat door het Amerikaanse leger aan China was verkocht en terug geleast werd. Als deze zaak is opgelost zal dit het politieke landschap gaan veranderen.

Amerikaanse regering vult goudvoorraad aan

45:50   De afgelopen week heeft de Trust tevens een hele berg goud gekocht, bestemd voor de Amerikaanse schatkist. Daar zal het omgezet worden in contanten, zodat de liquiditeit in de kleinere banken op peil gebracht kan worden. Dit geld zal deels besteed worden aan humanitaire projecten en deels bestemd zijn voor de schatkist en de overheid.
De Trust heeft de afgelopen week ook veel vooruitgang geboekt met de Aziatische banken, behalve met de grootste bank ICBC China. Het goud dat gekocht was voor de Amerikaanse schatkist was afkomstig uit deze Aziatische banken. Dit is veelzeggend, omdat daaruit blijkt dat er in het westen blijkbaar onvoldoende goud opgeslagen ligt.
Nadat de Trust aangetoond had daadwerkelijk in het bezit te zijn van de fondsen, kwamen de kleine Aziatische banken aan de onderhandelingstafel bij de Trust. Het goud dat de Trust van een van deze banken heeft gekocht was aanvankelijk bestemd voor de Chinese Elders en verscheept naar Hongkong. Zoals te verwachten was waren de Chinese Elders echter niet in staat om voor het goud te betalen. Toen kocht de Trust deze partij goud.

Aziatische banken worden overgenomen door de Trust

Inmiddels heeft de Trust de meeste Chinese banken overgenomen. Ze waren allemaal failliet. Nu is het wachten op de Westerse banken. Chase Bank ligt in de vuurlinie en wenst tevens niet mee te werken. Dat geldt ook voor de Deutsche Bank, die volgens Thomas niet alleen dé bank was voor de Nazi’s in de Tweede Wereldoorlog, maar ook nog steeds terroristische organisaties financiert.
48:30   Dit alles had als gevolg dat er vorige week woensdag nieuwe bedreigingen werden geuit, onder andere vanuit de Hillary Clinton groep en de Chicago gangsters gelieerd aan Obama. Men verwacht dat HSBC en City Bank een van de eerste banken zullen zijn die verkocht gaan worden. City Bank was destijds van de USSR gestolen en zal aan Rusland worden teruggegeven. Men heeft inmiddels besloten dat City Bank onder alle voormalige USSR-naties verdeeld gaat worden, van wie het tijdens de Koude Oorlog gestolen is. Rusland bezit 44% van City Bank.

Amerikaanse dollar terug naar de goudstandaard

50:00   De aanschaf van het goud zou kunnen betekenen dat de Amerikaanse dollar teruggaat naar de goudstandaard of de Federal Reserve gaat verdwijnen. Dit laatste is slechts een publiek front zonder enige macht. Het kan geen valuta uitgeven en heeft geen enkele macht of zeggenschap meer. De reden waarom het niet officieel gesloten is, heeft te maken met een recente VN-bijeenkomst. De VN heeft toen gedreigd om biologische wapens te gebruiken, in welk land dan ook dat publiekelijk een beweging in die richting maakt. Dit zijn zaken die aangepakt moeten worden voordat er voortgang voor het grote publiek zichtbaar wordt.

Op 22 maart heeft het kabinet Trump een wetsvoorstel ingediend om de dollar weer te baseren op de goudstandaard.

Huis van Afgevaardigden wet H.R.5404: “Het definiëren van de dollar als een vast gewicht in goud.”
Lees het opmerkelijke punt bij nummer zeven: “De goudstandaard oefent controle uit op de geldvoorraad op de markt in plaats van de Federal Reserve.”

Wells Fargo wordt voor $1 aan Amerikaanse overheid verkocht

52:50   Eerder in de uitzending zegt Thomas: “We wachten op bericht of Wells Fargo genationaliseerd en gesloten wordt en voor $1 aan de Amerikaanse overheid verkocht wordt.” (50:00) Later krijgt hij tijdens de uitzending bericht en vertelt dat de Amerikaanse overheid het aanbod om Wells Fargo voor 1 dollar over te nemen heeft geaccepteerd, waardoor de aandelen aan hen zullen worden overgedragen. Ze zeggen dat ze een aantal dagen nodig hebben om uit te zoeken hoeveel kapitaal er nodig is om de bank weer te financieren. Reguliere rekeninghouders zullen niet door de overname benadeeld worden.
In het hoofdkantoor van Wells Fargo zijn velen ontslagen gevallen. Het team van de Trust heeft pogingen gedaan om met Wells Fargo te onderhandelen, maar ze probeerden de Federal Reserve vorig jaar over te nemen. Dat werd geblokkeerd.
Daarna volgde in verschillende kantoren diverse ontslagen, mede als gevolg het vrijgeven van de Fulcrum-files (dossiers met misdaden van Cabal en Deep State). Het betreft het document van 15.000 pagina’s dat afgelopen vrijdag naar alle banken en inlichtingendiensten over de hele wereld is gestuurd. Met name alle landen die benadeeld zijn door City Bank, Bank of America, Wells Fargo en JP Morgan.
Nieuwsberichten over ontslagen en aftredens bij Wells Fargo
 

Wanhoop begint bij Cabal toe te slaan

54:50   De Cabal is in totale wanhoop. Ze schreeuwen naar alles en iedereen, ze bedreigen banken en organisaties en ze eisen hun kapitaal terug van de Trust. Maar dat kan niet want ze hebben dit kapitaal in onderpand gegeven. Om het terug te krijgen moeten ze (de rente – red.) terugbetalen, maar die intentie hebben ze niet, dus wordt de schuld gevorderd. En dat bedrag kunnen ze niet terugbetalen, want ze hebben geen kapitaal meer over dat ze kunnen gebruiken in een hefboomfinanciering. “Als je gokt, kun je soms verliezen, zie je… en je hebt nu verloren.”

Bedreigingen tegen Trustee Kim en bankmedewerkers

56:00   In een wanhoopsdaad hebben ze Kim op een ‘wordt gezocht lijst’ van de FBI geplaatst. Alleen deze lijst bestaat officieel niet. Deze valse lijst werd verspreid in een poging om te voorkomen dat Kim de fondsen bij de banken zou verspreiden.
Daarnaast heeft de Cabal memo’s naar alle banken gestuurd dat het geld in de Trust aan hen toebehoord. De banken hebben deze memo en de bedreigingen genegeerd. Dat is een enorme verandering. Ze zijn niet meer onder de indruk van hun dreigementen. Ze weten inmiddels aan wie de Trust toebehoort en waar het naar toe gaat.
Vervolgens heeft men een beloning in het vooruitzicht gesteld om Kim te vermoorden. Het is echter twijfelachtig of ze deze überhaupt wel kunnen uitbetalen. Deze actie zal voor de betrokkenen echter grote consequenties hebben.
1:03:00   “Op alle fronten wordt er vrij veel vooruitgang geboekt. We zijn er bijna uit om de deal omtrent het militaire materieel op te lossen. We naderen de uitkomst aangaande een groot aantal zaken, maar alles hangt nu nog aan een zijden draadje. Zeker gezien de dreigementen.”

Talloze namen gelieerd aan Clintons worden ontmaskerd

1:04:00   Een naam die je binnenkort veel gaat horen is Lisa Barsoomian. Ze is de echtgenote van Rod  Rosenstein. Zijn naam staat op de lijst van personen die binnenkort ontslagen gaan worden. Hij is de man die Muellers heksenjacht op Trump leidde. Lisa Barsoomian was de persoonlijke advocaat van Hillary en Bill Clinton. Ze was tevens betrokken in de Uranium One deal. De echtgenote van de man die een prominente rol in het onderzoek naar de vermeende Russische collusie van Trump speelde, komt uit het Clinton-misdaadsyndicaat. Het vangnet is zich aan het sluiten.
Het is goed om acht te slaan op de echtgenotes van hooggeplaatste figuren, zoals politici. De meeste zijn agenten provocateurs.

Arrestaties binnen seks-sekte NXIVM

1:06:00   Thomas bespreekt het schandaal bij NXIVM. Het is een sekte waarbij vrouwen op vreselijke wijze seksueel en op andere wijze misbruikt werden. Ze werden gechanteerd met compromitterende naaktfoto’s en gebrandmerkt wanneer ze tot de sekte toe traden.
You Are Free TV besteed in een van haar video’s uitgebreid aandacht aan dit internationale criminele netwerk, waarbij de connecties zelfs tot presidentiële kringen in Mexico leiden. Ook andere prominente namen worden met de sekte in verband gebracht zoals miljonair Richard Brandson, Emmy Award-winnende actrice Allison Mack en vele anderen.
De sekte wordt tevens in verband gebracht met de Clintons en heeft grote sommen geld aan de Clinton-campagne gedoneerd tijdens de presidentsverkiezingen in 2008. De president van NXIVM, een zekere Nancy Salzman wiens huis is  doorzocht door de FBI, is tevens een lid van de Clinton Global Initiative.

Oprichters Google en CEO Youtube liggen onder vuur

1:15:00   Sergey Brin mede-oprichter van Google is getrouwd met Anne Wojcicki de mede-oprichter van 23andMe. Zij is de zus van Susan Wojcicki de CEO van Youtube. Thomas zinspeelt dat deze  mensen in de nabije toekomst in het nieuws zullen komen.
Cameron Casky*, vermeend slachtoffer van de schietpartij in Parkland, is de dochter van Jeff Kasky, de onderdirecteur van One World Adoption Services, een agentschap voor adopties. Deze organisatie werd in 2012 vervolgd vanwege mensenhandel en illegale orgaanhandel. Hij is ook gelinkt met CNN en was in 2004 de woordvoerder inzake de adopties vanuit Haïti.
(E*: Het is de vraag of Cameron’s achternaam in de media opzettelijk verkeerd gespeld is om het verband met haar vader en de verdenkingen in illegale mensen- en orgaanhandel te verbloemen.)
Jeff Kasky is ook gelinkt met Laura Silsby. Zij was in 2010 gearresteerd en beschuldigd van kidnapping van kinderen die uit Haïti gesmokkeld werden. Ze kreeg steun uit de Clintonhoek die ervoor zorgden dat ze minder straf kreeg. Haar advocaat was destijds ook gearresteerd vanwege betrokkenheid bij een mensenhandel-netwerk.
Jeff Kasky en Laura Silsby gaan om met David Hogg. Ook deze namen zullen binnenkort in het nieuws komen. Er zullen steeds meer connecties duidelijk worden.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen.
Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.
Ella Ster* | bron: ellaster.nl
Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?
Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.