vrijdag 27 april 2018

Christenen vogelvrij: Duitse parlement weigert ze te beschermen, Britten zetten ze zelfs uit


Jodenhaat uit Nazi periode teruggekeerd bij Duitse overheid: Arabische vliegmaatschappijen mogen op luchthaven Frankfurt Joden weigeren – Britse analist: Europees immigratiebeleid gecontroleerd door vijandige kabaal dat tegen Europese volken werkt
 Christelijke nonnen eruit, moslimterroristen erin - het is maar net welke toekomst je voor ogen hebt voor je land, volk en werelddeel. Een Afghaanse migrant verklaarde dat Groot Brittannië vanwege de exploderende criminaliteit inmiddels ‘net zo onveilig’ begint te worden als zijn thuisland (4). (Afbeelding: Flickr (6)

Om te onderstrepen dat de islam wel degelijk een speciale voorkeursstatus geniet bij de Europese elite, heeft het hele Duitse parlement, met uitzondering van de vrijheidspartij AfD, onlangs geweigerd om extra maatregelen te nemen om christenen te beschermen tegen de massale vervolgingen door moslims. De Britten maken het nog bonter, en weigerden onlangs een Iraakse non toe te laten die haar zieke zus wilde bezoeken. ISIS terroristen die openlijk erkennen getraind te zijn om mensen te martelen en te vermoorden, worden echter ogenblikkelijk toegelaten, en krijgen zelfs met voorrang huizen en werk.

De AfD diende vorig week een motie in om sancties in te stellen tegen landen waarin christenen worden vervolgd. Zo wil de partij dat de ontwikkelingshulp aan die landen wordt gestopt, en politici uit deze landen een inreisverbod krijgen. Ook in Duitsland moet actief tegen christenvervolgingen –vrijwel uitsluitend uitgevoerd door moslimmigranten- worden opgetreden.
Deze motie kwam de AfD op zware kritiek te staan van alle andere partijen (1), in wier ogen moslims alleen maar slachtoffers kunnen en mogen zijn, en wier religieuze haatideologie zelfs speciale bescherming nodig heeft. Zodoende wordt opnieuw niets ondernomen om de islamitische uitroeiing van het christendom in het Midden Oosten en Noord Afrika een halt toe te roepen, waardoor het risico dat deze zich naar Europa verspreidt met de dag groter wordt.

Nonnen eruit, terroristen erin

De Britse regering werkt net als de Duitse dan ook volop mee aan de islamisering van Europa. Schrijnend voorbeeld was de weigering om zuster Ban, een non, toe te laten tot het land, waar ze haar zieke zus wilde bezoeken. Zuster Ban werd door moslimterroristen verdreven uit Qaraqosh in Irak, waarna ze in het Koerdische gedeelte een kleuteropvang voor gevluchte kinderen opzette.
Tegelijkertijd kreeg de jonge Irakees Ahmed Hassan wèl toegang tot Groot Brittannië, waar hij in 2015 illegaal was binnengegaan. Aan hetzelfde ministerie van Binnenlandse Zaken dat zuster Ban afwees vertelde hij dat hij door ISIS was getraind om mensen te vermoorden, en dat het zijn ‘plicht was om Groot Brittannië te haten’. Prompt kreeg hij een woning en studieplek toegewezen, en dat terwijl hij vorig jaar september nog een mislukte bomaanslag op een metro had gepleegd.

‘Europees immigratiesysteem gecontroleerd door vijandige kabaal’

Christelijke organisaties zeggen dat zuster Ban niet de enige christen is die het slachtoffer is geworden van het op zijn zachtst gezegd bizarre immigratiebeleid van de Britten. Zo moest een katholiek opleidingsinstituut zijn deuren sluiten omdat de overheid stelselmatig weigert om buitenlandse studenten toe te laten. Een non zou enkel de deur zijn gewezen omdat ze geen eigen bankrekening had.
De Britse auteur en analist Douglas Murray concludeert dat ‘het Britse immigratiesysteem, en dat van heel Europa, gecontroleerd lijkt te worden door een vijandige kabaal, die niet wil dat de Europese volken enig normaal medeleven, gezond verstand of zelfs overlevingsinstinct hebben.’ (2)

Franse prominenten erkennen etnische zuiveringen door moslims

Naast christenen worden ook de Joden weer op de korrel genomen in Europa. Gisteren kwam een door 300 prominente Fransen ondertekend manifest in het nieuws, waarin eindelijk wordt erkend dat er in Frankrijk sprake is van etnische zuiveringen door moslims, en Joden daar expliciet het slachtoffer van zijn. Vele tienduizenden Joden zijn reeds verhuisd of geëmigreerd naar Israël of andere veiligere landen buiten Europa. In Frankrijk lopen Joden inmiddels 25 x meer kans het slachtoffer te worden van geweld dan moslims (3).

Duitsland keert terug naar jaren ‘30

In Duitsland waarschuwde de president van de nationale Onderwijzersbond dat moslimscholieren massaal ISIS onthoofdingsvideo’s met elkaar delen en meisjes dreigen te vermoorden. Vooral Joodse kinderen durven niet meer naar school vanwege de vele doodsbedreigingen die ze krijgen.
De Duitse rijksoverheid lijkt de terugkeer naar de duistere jaren ’30 geen enkel probleem te vinden, en werkt het zelfs actief in de hand. Zo mag de Arabische vliegmaatschappij Koeweit Airways op de luchthaven van Frankfurt ongestraft Joden discrimineren. Als het andersom was geweest en moslims door een bedrijf zouden worden geweigerd, zouden politiek en media onmiddellijk massaal op hun achterste benen staan en ‘racisme!’ en ‘discriminatie!’ roepen. (5)
We schreven het de afgelopen jaren al vaker: het antisemitische spook in Europa is terug van nooit weggeweest. Helaas worden de meeste mensen net als in het verleden vermoedelijk pas wakker als het veel te laat is.

Xander