donderdag 22 maart 2018

Rothschilds hebben de macht over Wereldbank en Amerikaanse overheid. Raadslid doet boude uitspraken

Bron: Nine for News

Beleidsmaker Trayon White Sr. uit Washington DC raakte in opspraak vanwege een Facebookbericht waarin hij claimde dat de Rothschilds het klimaat controleren.
Eerder heeft White gezegd dat de Rothschilds ook de Wereldbank en de Amerikaanse overheid in de tang hebben, zo is nu gebleken.
Hij deed deze uitspraak op 27 februari tijdens een bijeenkomst van topfunctionarissen, waaronder burgemeester Muriel E. Bowser en andere raadsleden.
Wereldbank
“De Rothschilds hebben de macht over de Wereldbank zoals we allemaal weten en stoppen dollars in grote steden,” zei White tijdens de bijeenkomst.
“Ze hebben de macht over bijna de hele federale overheid en nu hebben ze een project waarbij ze hun geld en invloed gebruiken om lokale steden in handen te krijgen,” vervolgde het raadslid.
Hij vroeg vervolgens hoeveel geld ze geïnvesteerd hebben in de University of the District of Columbia (UDC), wiens voorzitter juist een presentatie had gegeven.
Relatie
“Het draait allemaal om infrastructuur en klimaatcontrole,” zei White. “Wat heeft dit te maken met de UDC? Hebben ze geld geïnvesteerd in de UDC? Wat is de relatie tussen de Rothschilds en de Rockefellers?”
Eerder zei White in een Facebookbericht dat onverwachte sneeuwval in Washington DC het gevolg was van klimaatcontrole door de Rothschilds, die ‘natuurrampen veroorzaken om de macht over steden te krijgen’.
Foto: Thaidigsmann Wikimedia Commons
[Washington Post