(van onze antidemocratische Rent a D66 redactie)
AMSTERDAM-NOIR-Het Lieg en Bedreig ‘Taxfree-Shell- kabinet Rutte3 wil niet terugkomen op de domme ‘Bral-uitspraak’ van
‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte 3’ blijft no Mattter What achter ‘Mad dog- DDR-66-Ollongren’ staan.
D66 Minister ‘Bilderberg- Jonkvrouw- Kajsa-Stasi- Ollongren’ (Binnenlandse Corrupte Zaken) dat de Brunssumse wethouder Jo Palmen beter kon vertrekken. De ‘CDA- Rat Vicepremier -domme-Hugo de Jonge’ voorheen Wethouder voor de Onleefbare in Rotterdam(Video) wil niet brallen of Ollongren in december te vroeg heeft geoordeeld over Palmen, van wie de integriteit in twijfel was getrokken. Wat ze dus De Facto heeft gedaan. Twee hoogleraren concludeerden deze week dat geen sprake is van een groot integriteitsrisico. Volgens hoogleraar Arno Kosten heeft Ollongren „erg vlug uit de heup geschoten net zoals de seniele US President ‘Mad Dog Trump’altijd doet als hij niet bezig vrouwen in hun Kruis te grijpen”.De ‘DDR66- Minister Ollongren’ die inmiddels net als Trump bekent berucht staat als een antidemocraat die zich uitsluiten inzet voor de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’ en het ‘Taxfree Shell-Kongingshuis’  sloot in december niet uit dat zij zou ingrijpen als Palmen niet zelf zou vertrekken. De Godsdienstwaanzinnige CDA Burgemeester Luc Winants stapte zelfs op vanwege de kwestie en ging het Luxe Wachtgeld in, omdat hij niet kon instaan voor de integriteit. Maar volgens de hoogleraren dikte de Godsdienstwaanzinnige Burgemeester de conclusie van een eerder integriteitsonderzoek aan. Ontlastende informatie werd eruit weggehouden.
Jonkvrouw Kajsa Ollongren van Taxfree ‘Graai- King Willem’ wordt uitgejouwd voor Moordenaar en Maffia:
’Niet recenseren,want Ollongren draait het laatste restje democratie en Vrije news(video) en de nek om voor de Bilderbergroup en de ‘Taxfree- EU-Elite’.
De Corrupte CDA-Rat Vicepremier De Jonge wil de domme, hysterische uitingen van Ollongren „,niet recenseren,wat dat laat ik aan onze GodShell over”. Hij noemt het een „uitzonderlijke uitspraak van een uitzonderlijke Lesbo van ‘Gay Rutte’ met puike connecties bij de Staat-NPO(video)” in een „uitzonderlijke context van ons ‘Taxfree -Shell Kabinet’  ”. Met de aanstelling van interim-burgemeester de extreem corrupte oude  ‘CDA-Rat- Gerd Leers‘ heeft onze Ollongren volgens hem de „ Duivelse stappen gezet die nodig waren”. Ollongren zelf denkt dat ze niet te vroeg heeft gesproken, want aan zelf reflectie heeft zij nog nooit gedaan als ras DDR-er. „Op dat moment was de situatie zoals die was, met de burgemeester die opstapte en met de motivatie die hij daarbij gaf en daar heb ik mij over uitgesproken en niemand die mij wat doet, Houzee! ” Volgens de schaamteloze en gewetenloze DDR-66-Minister zelf liggen er verschillende rapporten en moet nu eerst de gemeenteraad zich uitspreken.