vrijdag 23 februari 2018

Federal Reserve is nog zekerder over Amerikaanse economie

Federal Reserve is nog zekerder over Amerikaanse economie

Door Hans de Groot op Feb 22, 2018 04:12 pm
De Amerikaanse Federal Reserve is erg positief over de economische groei in de Verenigde Staten dit jaar. De groei zal volgens het instituut zelfs nog hoger zijn dan eerder verwacht. Dat positieve vooruitzicht kan ervoor zorgen dat het rentepercentage van de centrale bank snel verhoogd zal worden.
Lees verder »

Wat zegt de fraudezaak van Modi over het Indiase banksysteem?

Door Jos Stellendam op Feb 22, 2018 04:11 pm
De afgelopen week heeft er zich een groot schandaal voorgedaan in India: een van de meest bekende miljardairs van het land, Nirav Modi (geen familie van de minister-president, Narendra Modi), zou een van de grootste banken van India voor meer dan een miljard dollar hebben opgelicht.
Lees verder »

Venezuela experimenteert met cryptovaluta

Door Xavier Boutinge op Feb 22, 2018 04:09 pm
Wat doet een land in een diepe economische crisis wanneer haar valuta praktisch waardeloos is? Venezuela besloot dinsdag te experimenteren met een moderne oplossing. Het introduceerde de petro, de eerste nationale cryptomunt.
Lees verder »

Een stukje van een bedrijf

Door Sam Hollanders op Feb 21, 2018 04:35 pm
Vorige week verklaarde ik heel stoer dat als ik niet bereid ben een daling van 20% te incasseren bij een aandeel in mijn portefeuille, dat het aandeel dan eigenlijk geen plaats zou mogen hebben in mijn portefeuille.
Lees verder »

Aandelenkoers Daimler daalt stug verder

Door Xavier Boutinge op Feb 21, 2018 04:32 pm
De Duitse aandelenmarkt heeft zich vorige week na een aantal tumulte dagen aardig weten te herstellen. Toch bleek de beurs in Frankfurt afgelopen maandag iets van die positieve prestaties in te moeten leveren.
Lees verder »

Aandelen nu verkopen?

Denkt u dat de beurs op instorten staat?
Heeft u een vermogen van € 350.000? Lees dan dit rapport met analyses en marktvooruitzichten! 

Download nu!