zaterdag 2 september 2017

Goed nieuws: referendum over privacyschendende aftapwet komt in zicht

Goed nieuws: referendum over privacyschendende aftapwet komt in zicht
aivd gebouw in zoetermeer
Foto: Het AIVD-gebouw in Zoetermeer. Screenshot Google Streetview
De aftapwet geeft de AIVD verregaande bevoegdheden om het internetgedrag van burgers te bespioneren. Tijd voor een referendum.

De aftapwet werd in februari met grote meerderheid van stemmen aangenomen door de Tweede Kamer. Verontruste burgers zijn het echter niet eens met de wet, die de inlichtingendiensten nóg ruimere bevoegdheden geeft om mensen te bespioneren op het internet. In totaal heeft de Kiesraad ruim 17 duizend handtekeningen binnengekregen met het verzoek tot een referendum over de privacyschendende wet.
Om ook daadwerkelijk een referendum af te dwingen, moeten de initiatiefnemers van de petitie van 4 september tot en met 16 oktober maar liefst 300.000 handtekeningen verzamelen. Dat is natuurlijk een stuk meer dan de 17.000 die nu zijn opgehaald, maar het is zeker geen onrealistische doelstelling. Wie zit er immers te wachten op de overheid die over je schouder heenkijkt om te zien welke sites je bezoekt?

Rechts, het nieuwe politiek correct door het AD Nieuws

Rechts, het nieuwe politiek correct

Özcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt. 
 
        
Quote
Het verleden wordt door extremen op rechts louter aangehaald om een oude rekening te vereffenen
Taal is een probaat middel om ideologische opponenten op een doeltreffende manier uit te schakelen, mits de gekozen woorden voor iedereen begrijpelijk en invoelbaar zijn.

In het maatschappelijk debat komen we al een aantal jaren de uitdrukking ‘politiek correct’ tegen, waarmee verwezen wordt naar het linkse karakter van mensen, die zich liever niet uitspreken over sociale problemen, of die alles met de mantel der liefde willen bedekken.

Terwijl de afkeer van deze groep verder toeneemt, evolueert het vocabulaire van tegenstanders. Eerst beperkte hun terminologie zich alleen tot de duistere krochten van het internet, waar beruchte heethoofden elkaar dagelijks digitaal bevechten, maar tegenwoordig komen we vreemde taalconstructies en samentrekkingen ook tegen in papieren kranten.

Een voorbeeld daarvan is ‘Gutmensch’ en de ‘deugbrigade’. Vooral dat laatste woord is interessant, met name het eerste deel – deugen – want in principe kan dat voor elk zelfstandig naamwoord worden geplaatst om iemand te elimineren: ‘Kijk, die deugmeneer met zijn deugvingertje en deugkoffie alle anderen vertellen waarom ze niet deugen.’

In het begin was het wel grappig, maar nu lijkt het steeds meer op een krachteloze karikatuur.
Dat heeft onder andere te maken met het feit dat de ‘linkse wegkijker’ (ook al jargon) in essentie nauwelijks nog bestaat: de brave progressieve elite die alle problemen wegwuifde is ingehaald door de politieke realiteit. Het verleden wordt door extremen op rechts louter aangehaald om een oude rekening te vereffenen.

En met succes. Op een organische manier is de samenleving zodanig veranderd dat we linkse mensen kunnen betichten van politiek correct zijn, terwijl iemand er in werkelijkheid pas écht bij hoort als hij zich – luid en duidelijk – achter alle conservatieve standpunten schaart, het liefst zonder de nuancering die soms broodnodig is.

Sterker nog, de nieuwe deugmensen herken je juist aan andere zaken: ze vinden álle moslims verknipt en willen altijd, bijna dwangmatig, de gekke uitspattingen van Donald Trump verdedigen. Bovendien moeten ze unaniem niets hebben van de Europese Unie en zijn ze stuk voor stuk vóór referenda. Bovendien verschijnen ze elke dag in de media om te kunnen zeggen dat ze stelselmatig door de media worden genegeerd.
 
Kortom: rechts is het nieuwe politieke correct.        

Wat gebeurt er met de ‘verwarde’ Rotterdammers?

Wat gebeurt er met de ‘verwarde’ Rotterdammers?

 
deel 1 van een serie over acute psychiatrische hulp in Rotterdam
 
Een ‘verwarde balkonman’ die afgelopen week urenlang op de twaalfde verdieping van een flat stond, werd door een arrestatieteam in veiligheid gebracht. Het aantal meldingen van verwarde personen stijgt jaarlijks in Rotterdam. Wat zit hierachter en wie geeft hen acute psychiatrische hulp?
Eerder dit jaar zorgde ook een vrouw voor chaos op de Pleinweg. Ze gooide vanaf driehoog haar gehele huisraad door het raam van haar woning naar buiten. Agenten brachten de vrouw onder controle nadat ze zelf uit haar raam ging hangen. Mogelijk was ook zij verward, meldde de politie. Ze werd doorverwezen naar de geestelijke gezondheidszorg.
Deze dossiers zijn één van de vele dat dit jaar in de ladekast van politie eenheid Rotterdam zal verdwijnen als E33-melding. We spreken hier over een vrij nieuw fenomeen, dat regelmatig opduikt in de media: de groep verwarde personen. Sinds 2011 wordt het aantal incidenten bijgehouden. Het neemt jaarlijks toe: Rotterdam turfde in 2016 maar liefst 7.046 gevallen, ruim 600 meer dan het jaar daarvoor.
De stijging van de E33-meldingen roept vragen op. Kampen Rotterdammers massaal met een acute vorm van verwardheid? Worden onze straten overspoeld met verwarde personen? Grijpt de waanzin om ons heen? En wie kan deze verwarde personen helpen?

Petitie tegen ‘terrorist’ George Soros, partner van de EU, al 100.000 x ondertekend door Xander van Uffelen

Petitie tegen ‘terrorist’ George Soros, partner van de EU, al 100.000 x ondertekend
 
 
FBI en Homeland Security bestempelen geweld extreemlinkse Antifa (financieel gesteund door Soros) officieel als ‘binnenlandse terreur’
 In Europa heeft George Soros samen met de EU door middel van ‘open grenzen’ en massale moslimimmigratie de frontale aanval geopend op de oorspronkelijke Europese volken en culturen. (foto: Soros met zijn ‘partner in crime’ in Brussel, Jean-Claude Juncker – Getty Images (3)).
 
Een Amerikaanse volkspetitie tegen de extreemlinkse globalistische miljardair George Soros is inmiddels meer dan 100.000 x ondertekend. In de petitie wordt aan president Trump gevraagd om Soros officieel tot terrorist te bestempelen, omdat hij ‘opzettelijk en voortdurend probeert de Verenigde Staten en zijn inwoners met opruiende acties te destabiliseren.’ Die beschuldiging geldt in nog ernstigere mate voor Soros’ acties in Europa; als officiële partner van de EU werkt het voormalig jongerenlid van de Waffen-SS openlijk aan de vernietiging van de samenleving en cultuur van de lidstaten en autochtone volken, door het bevorderen van het uitwissen van de grenzen en de immigratie van miljoenen moslims.
 
In de petitie wordt geëist dat het Amerikaanse ministerie van Justitie George Soros en al zijn organisaties en stafleden onmiddellijk tot binnenlandse terroristen worden  bestempeld, en al zijn persoonlijke bezittingen om die reden in beslag worden genomen.
 
Alinsky-terreurtactieken, steun voor Antifa en Black Lives Matter
 
‘(George Soros) heeft tientallen (en waarschijnlijk honderden) afzonderlijke organisaties gecreëerd en gefinancierd, wier enige doel is het toepassen van Alinsky terreurtactieken, om zo het instorten van de systemen en de constitutionele regering van de VS te veroorzaken. Ook heeft hij ongezonde en ongepaste invloed op de hele Democratische Partij en een groot deel van de Amerikaanse federale regering.’
Het ‘Alinsky (terreur)model’ waar naar wordt verwezen is een verwijzing naar Saul Alinsky’s ‘Rules for Radicals’, een letterlijk aan Lucifer (Satan) opgedragen boek* dat zo’n 8 à 9 jaar geleden op het onafhankelijke deel van het nieuwsinternet wereldwijde bekendheid verwierf omdat de vorige president Barack dat als leidraad voor zijn hele carrière zou hebben gebruikt.
In ‘Rules for Radicals’ worden tal van tactieken uiteengezet voor extreemlinkse activisten om de gemeenschap via sociale werkers (‘community organizers’), maatschappelijke instanties en politieke partijen te infiltreren en hun vertrouwen te winnen, precies wat Soros heeft gedaan met behulp van bijvoorbeeld de racistische haatgroep Black Lives Matter en de Antifa terreurorganisatie. Het vele geweld dat Antifa leden al bij tal van rellen hebben gepleegd werd overigens al in april 2016 door de FBI en het ministerie van Homeland Security als ‘binnenlandse terreur’ gekenmerkt (2).
 
* Citaat uit Alinsky’s boek: 'Laten we niet vergeten erkenning te geven aan de allereerste radicaal uit onze legendes, mythologie en historie... de eerste radicaal die in opstand kwam tegen de gevestigde orde en dit zo effectief deed, dat hij er zijn eigen koninkrijk door kreeg: Lucifer.'
 
Obama ‘beste student ooit’ van Alinsky’s tactieken
 
Soros was en is een verklaard tegenstander van Donald Trump, en ondersteunde zowel de campagne van Hillary Clinton als die van Barack Hussein Obama in 2008. Obama was ooit als ‘community organizer’ actief in ACORN, een organisatie die was opgezet door de eveneens in Chicago wonende Marxistische anarchist-satanist Saul Alinsky.
 
Obama werd door Mike Kruglik, een leraar van Alinsky's extreme visies en radicale methodes, zelfs 'de beste student die ik ooit heb gehad' genoemd. Obama heeft openlijk gezegd dat hij in die tijd 'de beste opleiding van zijn leven' had gekregen, en dat hij in die periode ‘de ware aard van het christendom’ had leren kennen.
 
Thuisland Hongarije wil Soros’ organisaties verbieden
 
In Europa is uitgerekend de regering van Soros’ geboorteland Hongarije de enige die actief probeert om de subversieve, maatschappij- en staatsondermijnende activiteiten van zijn misleidende ‘Open Society’ stichtingen –die officiële partners van de Europese Unie zijn- tegen te houden. De Hongaarse regering is zelfs van plan om al zijn organisaties het land uit te zetten.
Omdat de petitie al meer dan 100.000 x is ondertekend, is het Witte Huis wettelijk verplicht om er een officiële reactie op te geven. Mocht de Amerikaanse regering gehoor geven aan de petitie, dan kan de EU in Brussel door Washington worden aangeklaagd wegens steun aan en samenwerking met een terreurorganisatie.

Banks in The United States of America will collapse very soon.

Banks in The United States of America will collapse very soon.

02-09-2017

Trump to End the Dollar as We Know It by 2018?
 
Dear Reader,
 
 
This move is long overdue…
 
But it has nothing to do with all of the new cryptocurrencies you’ve been reading about.
 
Instead, I’m talking about a major UPGRADE to the paper dollar.
 
One that could soon revolutionize money as you know it…
 
Transforming everything familiar to you about saving… spending… investing… retiring… and banking…
 
And it could all happen within the next five months.
 
 
Regards,
 
Joe Schriefer
Publisher, Agora Financial
 

Overtuigend bewijs dat Eric Donk van de propaganda media is dankzij Nico van den Ham

https://youtu.be/ceBovAFc_Dg Overtuigend bewijs dat Eric Donk van de propaganda media is kijkt U hier naar het overtuigend bewijsmateriaal geleverd door Nico van den Ham

Klijnsma geeft pensioenen aan de E.U

Zo wordt er met onze oudere mensen omgegaan terwijl vluchtelingen en asielzoekers die hier geen slag gewerkt hebben en geen cent belasting hebben betaald en hier komen om de Europese Unie te vernietigen terwijl de Nederlandse Cultuur behouden kan worden maar dit door Kabinet Rutte lll als dit kabinet er komt en we dan gegarandeerd naar WWO lll met nucleaire wapens gaan.
Wie gaat er dan voor wie vechten want https://youtu.be/sE2yz-L64ag Jenny Arean en Frans Halsema (vluchten kan niet meer).

Natuurlijk worden klokkenluiders (alternatieve media) niet gelooft omdat men de main-stream propaganda media wel gelooft en hierdoor op een verkeerd spoor worden gezet kan politiek lieg en bedrieg kabinet doen volgens hun eigen Nazi-beleid slachtoffer worden van de door hun eigen opgezette wet-en regelgeving gereguleerd uit Japan en dit is gebaseerd op Nagasaki en Hiroshima' s Nucleaire bom.
Dit alles is beschreven in de geheime agenda 21:

[PDF]Agenda 21 - Sustainable Development Knowledge Platform - the ...
https://sustainabledevelopment.un.org/content/documents/Agenda21.pdf
United Nations Conference on Environment & Development. Rio de Janerio, Brazil, 3 to 14 June 1992. AGENDA 21. CONTENTS. Chapter. Paragraphs. 1.
 
Natuurlijk wordt ook ik Ranny niet gelooft want dit ligt bij het Openbaar Ministerie onder vermelding van ZAAKNUMMER: APAD 2016-13892 en ik heb gisteren gebeld en kreeg te horen dat ik was gebeld afgelopen week wat een leugen is want ik heb niemand gesproken en mijn contactpersoon is met vakantie en men weet niet wanneer deze weer aanwezig is.
Met andere woorden medewerkers van het Openbaar Ministerie hebben maling aan de E.U- Staatsburgers en zullen zelf het onderspit delven.
Ook dan is de door mij verstrekte informatie niet overbodig geweest maar te laat is te laat!!!

Rechter: afpakken piano vanwege Airbnb-verhuur niet toegestaan

Rechter: afpakken piano vanwege Airbnb-verhuur niet toegestaan

De inname van een piano en studiemateriaal als nieuwe loot aan de stam van Airbnb-problemen
De inname van een piano en studiemateriaal als nieuwe loot aan de stam van Airbnb-problemen © ANP


Een huurder die zijn huis op Airbnb zette, werd door zijn huisbaas het huis uitgezet. Ook werden zijn spullen ingenomen. Dat laatste was onrechtmatig, oordeelde de rechter afgelopen week.
 


Het is een nieuwe dimensie in de perikelen rondom Airbnb in de stad. Al eerder werden eigenaars die hun huis illegaal verhuurden aan toeristen beboet, maar een huisbaas die maatregelen treft na Airbnb-verhuur en vervolgens door de rechter in het ongelijk gesteld wordt, is nieuw.

Persoonlijke bezittingenOp 18 april ontving een internationale huurder in Amsterdam, die zijn huurhuis op Airbnb had verhuurd, een email. Hierin werd hij door zijn huisbaas medegedeeld dat hij erachter was gekomen dat de huurder opnieuw zijn huis via Airbnb had verhuurd. Omdat in de huurovereenkomst stond dat dit niet de bedoeling was, eiste de huisbaas dat het volledige bedrag dat de huurder via Airbnb had verdiend, naar hem overgemaakt moest worden.

"We have taken out all your personal belongings," schrijft de huisbaas aan zijn huurder. Ook het slot werd aangepast: pas als het geld zou worden overgemaakt, zou de huurder zijn spullen terugkrijgen. Hieronder waren onder meer een piano, studiemateriaal en een elektrische vouwfiets.

Dwangsom
De huurder daagde zijn huisbaas vervolgens in een spoedprocedure voor de rechter, omdat deze weigerde de inboedel terug te geven, ook nadat de huurder zich niet had verzet tegen het beëindigen van zijn huurcontract.

Afgelopen week oordeelde de rechter in het voordeel van de huurder. Hoewel in het huurcontract stond dat verhuur via Airbnb kon leiden tot beëindiging daarvan, verschafte de huisbaas zich zonder rechtelijke toestemming toegang tot de woning.

Het in beslag nemen van de huisraad van de huurder was daarom illegaal, zo stelde de rechter, die de huisbaas een dwangsom van 1000 euro per dag oplegde. De verhuurder draait ook op voor de proceskosten.

Lees ook: Maak regels, of de deeleconomie leidt tot chaos 

vrijdag 1 september 2017

Analisten vrezen nog deze maand uitbreken oorlog met Noord Korea

Analisten vrezen nog deze maand uitbreken oorlog met Noord Korea
 
Analist Brandon Smith: ‘Oorlog is heel dichtbij, juist omdat de media –‘een notoire contra-indicator’- doen overkomen alsof dit niet gaat gebeuren’
 
Afbeelding: SHTFplan.com.
Diverse internationale analisten hebben hun vrees uitgesproken dat we op de drempel staan van het volgende grote wereldwijde conflict, dat nog deze maand kan beginnen met een oorlog met Noord Korea. President Donald Trump twitterde enkele dagen geleden ‘praten is niet de oplossing’ (3), en stuurde opnieuw B1-B bommenwerpers en F-35 stealth gevechtsvliegtuigen naar Zuid Korea (4). Professor Georgy Toloraya, een Russische diplomaat en Azië deskundige, waarschuwt dat Noord Korea ongeacht de omvang van een Amerikaanse aanval in staat is om heel Zuid Korea in een woestijn te veranderen, ook zonder kernwapens te gebruiken.
 
Professor: Heel Zuid Korea kan een woestijn worden
 
Professor Toloraya wijst erop dat Zuid Korea zo’n 30 nucleaire installaties heeft die binnen luttele minuten door Noord Koreaanse raketten en granaten kunnen worden beschadigd of vernietigd. De radioactieve straling die dan zal vrijkomen, kan volgens hem heel Zuid Korea onbewoonbaar maken.
Daarom waarschuwt hij Amerika om géén aanval op Noord Korea uit te voeren. ‘Die aanval zal namelijk op onvoorstelbare verwoestingen uitlopen. De dagen dat Amerikanen grote aantallen oorlogsslachtoffers accepteerden, liggen ver achter ons, en Noord Korea beseft dit. Er is simpelweg niets wat wij kunnen aanbieden of waarmee wij kunnen dreigen om hun nucleaire programma te stoppen.’ (2)
Mocht het toch tot een oorlog komen, dat zullen Zuid Koreaanse special forces proberen om dictator Kim Jong-un zo snel mogelijk uit te schakelen, zo bericht de Telegraph. Daarnaast zullen meer dan 1000 doelen in Noord Korea, inclusief nucleaire- en raketinstallaties, worden bestookt met raketten en laser-geleide projectielen. (5)
 
Martin Armstrong verwacht binnen enkele weken oorlog
 
De bekende onafhankelijke econoom en analist Martin Armstrong gebruikt zijn computermodel al jaren om met succes belangrijke trends, crises en omwentelingen op de financiële markten en in de economie te voorspellen. Vaak gaan deze crises gepaard met internationale spanningen en/of oorlog. Armstrong waarschuwt dat er op basis van zijn model rond 11-12 september  een oorlog met Noord Korea kan uitbreken.
 
Brandon Smith: Geen wereldwijde kernoorlog, maar beperkt gebruik van kernwapens
 
Een andere analist, Brandon Smith, heeft het ook al vaak bij het juiste eind gehad. Smith leverde onlangs zware kritiek op de Westerse media, die volgens hem doen overkomen alsof de dreigementen die Amerika en Noord Korea uitwisselen niets anders zijn dan retoriek, dat wel weer zal wegebben, en dat de kans op een gewapend conflict minimaal is.
‘Dit is één van de redenen waarom ik denk dat een oorlog op het punt van uitbreken staat; de media zijn een notoire contra-indicator. Alles wat zij voorspellen is doorgaans het tegenovergestelde van wat er echt gebeurt (kijk maar naar de Brexit en de verkiezing van Trump, om mee te beginnen). Een andere generalisatie is dat het zeker is dat de mainstream media gewoonlijk liegen, of het op zijn minst meestal fout hebben.’
In zijn uitgebreide analyse van augustus gaf Smith al tal van plausibele redenen waarom er naar zijn overtuiging een oorlog met Noord Korea gaat uitbreken. Een van die zaken is het feit dat de Verenigde Staten –overigens net als de Europese Unie- feitelijk failliet zijn, en ‘on borrowed time’ leven. Een nieuwe grote (wereld?)oorlog is ook historisch gezien een perfecte afleiding van een financieel-economische crash. Een gewapend conflict, waarbij zoveel mogelijk in puin wordt geschoten, is voor de financiële wereld, de ‘banksters’, pure winst, omdat èn aan de oorlog opnieuw dik verdiend wordt, èn aan de wederopbouw.
Om die reden gelooft Smith niet dat de aanstaande oorlog met Noord Korea op een wereldwijde kernoorlog zal uitlopen. Dan is er immers vrijwel niets en niemand meer over waarmee opnieuw kan worden begonnen. Desondanks verwacht hij wèl dat Noord Korea tenminste één keer als vergelding een kernbom gebruikt, vermoedelijk om een Amerikaans doelwit te vernietigen.
 
Geven we deze keer de echte schuldigen, het banken establishment, de schuld?
 
‘Betekent dat ‘doom’ voor het Amerikaanse volk? Dat hangt ervan af hoe we erop reageren. Zullen we het banken establishment verantwoordelijk houden voor al hun sabotage die aan deze grote oorlog vooraf ging? Of zullen we ons laten meeslepen door de oorlogskoorts? Zullen we ons afvragen wie er echt achter toekomstige aanvallen op de VS zit, of zullen we onmiddellijk met de vinger wijzen naar de partijen die door de media en regering als de vijand worden aangewezen?’
‘Onze reactie zal een doorslaggevende factor zijn of het Amerikaanse ideaal van vrijheid blijft staan of zal vallen. Deze keer zie ik geen storm, maar een al te bekende donkere mist die aan het conflict vooraf gaat. Deze keer geloof ik dat we inderdaad een oorlog krijgen, maar oorlog is altijd een middel tot een bepaald doel. Oorlog is een middel van het establishment voor het op massale schaal manipuleren van de samenleving.’ (1)
 
EU zal conflict aangrijpen om federale superstaat af te dwingen
 
Waar wij wat Europa betreft aan kunnen toevoegen dat dit conflict, dat grote gevolgen zal hebben voor de financiële wereld en economie, door Brussel zal worden aangegrepen om de EU-lidstaten –of in ieder geval een aantal kernlanden, waaronder Nederland- tot een federale superstaat te dwingen, zodat ook wij opgaan in de door Berlijn, Brussel, Parijs en het Vaticaan geplande neomarxistische geïslamiseerde Nieuwe Wereld Orde.
Het zou echter wel eens kunnen dat de Westerse globalisten zich wederom totaal verkijken op de omvang van het komende conflict, en ook zelf het slachtoffer zullen worden, bijvoorbeeld van een plotselinge preventieve Russische (kern)aanval. Het ijzeren geduld van het Kremlin met de agressieve Westerse acties, zowel economische sancties als militaire opbouw langs de Russische grenzen, zal namelijk hoe dan ook een keer opraken.

Doe maar: De bom

https://youtu.be/Jw9i0bu7PyQ

Meineed gaat Joris Demmink noodlottig worden

Meineed gaat Joris Demmink noodlottig worden
 
Bron: Niburu nieuws
 
Donderdag, 31 augustus 2017 13:25
PDF Afdrukken
De Demmink Dodenlijst is inmiddels opgelopen tot zo’n 20 slachtoffers en het wordt tijd dat er een einde komt aan de reeks pedo-moorden.

De man voor wie heel Den Haag en omstreken siddert, waant zich nu onaantastbaar, maar heeft toch een enorme blunder begaan die hem uiteindelijk de kop gaat kosten.Op de site van Micha Kat staat een lijst gepubliceerd die hij de Demmink Dodenlijst noemt. Een lijst met namen van dode mensen die allemaal op een bepaalde manier in verband kunnen worden gebracht met Joris Demmink de voormalig Secretaris Generaal van Justitie en Veiligheid.

Wanneer we de Turkse Demminkdoden bij de lijst optellen, dan komen we al snel tot zo’n 20 slachtoffers die misschien nu nog in leven zouden zijn als ze geen bedreiging hadden gevormd voor de kindermisbruiker uit Den Haag.

Laat de helft van die lijst niet waar zijn, dan blijven er nog altijd tien mensen over die dankzij Joris Demmink aan een voortijdig einde zijn gekomen.

Al heel snel wordt er in dit land geroepen: complottheorie! en dan haalt iedereen opgelucht adem, want het is weer eens een complot. Gelukkig, want stel je voor dat het waar zou zijn.

Echter, iets dat aantoonbaar waar is en voor een rechtbank kan worden bewezen en niets te maken heeft met een complottheorie is het feit dat Joris Demmink onder ede heeft gelogen voor een rechtbank.

Als hij kan worden aangepakt voor meineed, dan kan er ook opnieuw een onderzoek volgen naar zijn misdaden en dit keer niet uitgevoerd door vriendjes of mensen die doodsbang voor hem zijn.

Dit is de leugen van Demmink:

3 jun. 2016: Demmink komt de Rechtszaal binnen. Demmink legt de belofte af. Heeft Demmink zich voorbereid?: “Ik heb gisteren het verzoekschrift van De Witte doorgenomen.” En: “Ik lees de krant” Heeft u beroepshalve te maken gehad met bestrijden jongensprostitutie? Demmink: “Nee!” Demmink: “Toen ik directeur politie was was dat Rijkspolitie. Die opereerde uitsluitend op platteland. Dus ik wist niks van netwerk. “Wat is uw seksuele geaardheid? Demmink: “Dat lijkt me zo langzamerhand wel bekend. Ik ben homoseksueel.” De Witte citeert uit artikel AD, dat Demmink begin jaren 80 regelmatig samen gezien met Haagse kinderpooier Willard. ‘Justitiebaas had contact met pooier van jongetjes’ 6-10-12 – 08:00 bron: Algemeen Dagblad. Artikel van @KoenVoskuil. Vraag is dat juist? Demmink: “NEE!”

Er zijn inmiddels minimaal vier getuigen die bereid zijn om onder ede te verklaren dat bovenstaande is gelogen door Demmink.

Hier is het verhaal van de eerste:

xxx
Hier is het verhaal van de tweede:

xxx
Hier is het verhaal van de derde:

xxx
Daarnaast is er uiteraard nog de getuigenis van de bekende schrijfster Yvonne Keuls die eveneens Demmink en Willard samen heeft gezien en ook bereid om dit voor een rechtbank te getuigen.

xxx
Joris Demmink denkt boven de wet te staan en ongestraft verder te kunnen gaan met het vermoorden van iedereen die een bedreiging voor hem vormt. Demmink staat alleen boven de wet omdat wij toestaan dat hij boven de wet staat.

Laat de lange lijst van Demmink-doden een symbool worden voor de strijd tegen de pedo elite in Den Haag. Zorg dat de rot uit onze maatschappij verdwijnt en dat dit soort individuen voor de rest van hun natuurlijke leven achter de tralies verdwijnen waar ze thuis horen.

PEOPLE ARE NOW GETTING MARRIED......TO THEMSELVES!

https://youtu.be/eUDrXlSYbt4

PEOPLE ARE NOW GETTING MARRIED......TO THEMSELVES!  

Bron: a call for an uprising

KLM: 'Prijsvechters op Schiphol slecht voor luchtvaartpositie Nederland'

KLM: 'Prijsvechters op Schiphol slecht voor luchtvaartpositie Nederland'

Topman Elbers wil budgetmaatschappijen naar Lelystad

Luchtvaartmaatschappijen die straks vanaf het vernieuwde vliegveld Lelystad willen vliegen, moeten daarvoor een deel van hun vluchten op Schiphol opgeven. Als de luchthavendirectie de fout maakt Lelystad in 2019 te openen zonder eerst die voorwaarde in te stellen, dan zullen prijsvechters als Ryanair en EasyJet nog meer marktaandeel winnen. Nederland loopt dan het risico zijn positie als internationaal luchtvaartknooppunt te verliezen. Dat zegt KLM-president-directeur Pieter Elbers in een interview met de Volkskrant.
 
Volgende week houdt de Tweede Kamer een hoorzitting over het luchtvaartbeleid. Elbers waarschuwt dat met Lelystad Airport hetzelfde kan gebeuren als met Eindhoven Airport, een andere dochterluchthaven van Schiphol. Daar hebben prijsvechters zich genesteld, zonder dat zij in ruil ruimte inleverden op Schiphol.

KLM, dat een belangrijk intercontinentaal netwerk verzorgt, heeft daardoor niet genoeg ruimte om uit te breiden op de Amsterdamse luchthaven. 'Eindhoven is volgelopen zonder dat er luchtvaartmaatschappijen van Schiphol zijn vertrokken', aldus Elbers. 'Alleen onze dochter Transavia verplaatste vluchten, de andere maatschappijen bleven gewoon.' Datzelfde kan gebeuren op het vliegveld in Lelystad, zegt de KLM-topman. 'En dus moet Schiphol van tevoren de spelregels bepalen. Wie plekken opgeeft op Schiphol, krijgt voorrang voor de nieuwe plekken op Lelystad Airport.'

De ruimte op vliegveld Lelystad is beperkt. Tot 2023 kunnen daar 5.000 vliegtuigen per jaar terecht. 'Maar het is belangrijk om eindelijk eens een begin te maken aan het afgesproken voorkeursbeleid. Met de betrokkenen is afgesproken dat de belangrijkste netwerkmaatschappijen op Schiphol moeten kunnen vliegen. De budgetmaatschappijen moeten dan deels uitwijken naar andere vliegvelden.'

Voorrang

Schiphol moet van tevoren de spelregels bepalen
Pieter Elbers, president-directeur KLM
Internationale bedrijven vestigen hun Europese hoofdkantoren mede vanwege het intercontinentale KLM-netwerk op Schiphol in Amsterdam, zegt Elbers. 'Met KLM en Schiphol hebben wij als klein landje een geweldige positie in de internationale luchtvaart. Maar dat is geen vanzelfsprekendheid.'

Schiphol nadert de grens van het maximale aantal vliegbewegingen. Die grens (500 duizend starts en landingen per jaar) is tot 2020 getrokken om overlast voor de omgeving te beperken. Elbers: 'Na 2020 mag Schiphol waarschijnlijk weer groeien. Eerder is gesproken van een groei van 500.000 naar 600.000 starts en landingen per jaar. Welke luchtvaartmaatschappijen mogen die extra vluchten van en naar Amsterdam straks aanbieden?' De gesprekken daarover moeten nu al beginnen, vindt hij.
Schiphol of de overheid kan niet zeggen: die maatschappij of die passagiers mogen hier wel komen en die niet.

KLM-topman Elbers: wat goed is voor de KLM, is goed voor Nederland

Volgende week buigt de Kamer zich over het aantal vluchten van en naar Schiphol. KLM-topman Elbers: 'In een dichtbevolkt land moet je samen de balans vinden.' Lees hier het hele interview.
Schiphol zegt het voorstel van KLM te steunen. 'We zijn het eens dat we nu afspraken moeten maken voor na 2020. Ook wij zouden graag zien dat Lelystad wordt ingevuld door verkeer dat op Schiphol ruimte vrijspeelt. Echter ontbreekt het ons nu aan de wettelijke bevoegdheden om deze voorwaarde te stellen en op te leggen.' Ook volgens EasyJet is het voor Schiphol 'heel lastig' invulling te geven aan het selectiviteitsbeleid zonder te discrimineren. 'Schiphol of de overheid kan niet zeggen: die maatschappij of die passagiers mogen hier wel komen en die niet. Dat druist in tegen Europese regelgeving.'

De eigen 'afspraak' met Air France, het bedrijf waardoor KLM in 2003 werd overgenomen, over groeimogelijkheden en investeringen kan volgens Elbers ook ter discussie worden gesteld. Over die uit 2003 stammende afspraak over de zogeheten 'productiebalans' (KLM verzorgt een derde van de langeafstandsvluchten, Air France twee derde) zegt hij: 'Het is altijd goed oude afspraken tegen het licht te houden.' Air France-KLM maakt sinds enkele jaren weer winst, maar dat is vooral dankzij het Nederlandse deel. De prestaties van het grotere maar logge Air France blijven fors achter.

Voor het eerst in Afrika: rechtbank verklaart presidentsverkiezingen Kenia ongeldig

Voor het eerst in Afrika: rechtbank verklaart presidentsverkiezingen Kenia ongeldig

De presidentsverkiezingen in Kenia van 8 augustus zijn ongeldig en moeten binnen zestig dagen worden overgedaan. Dat heeft de hoogste rechtbank vrijdag in Nairobi in een opzienbarend vonnis bepaald. Niet eerder in Afrika verklaarde een rechter presidentsverkiezingen ongeldig.
 
Het besluit is een overwinning voor oppositieleider Raila Odinga, die naar de rechter was gestapt, omdat er volgens hem met de uitslag was geknoeid.

De zevenkoppige rechtbank onder leiding van opperrechter David Maraga verklaarde dat er geen wangedrag is vastgesteld van de zijde van Uhuru Kenyatta, die werd uitgeroepen tot verkiezingsoverwinnaar. Maar de verkiezingen werden volgens het Hooggerechtshof wel gekenmerkt door onregelmatigheden. De grondwettelijk vereiste minimale standaard werd niet gehaald, aldus de rechtbank.
Voor het eerst is een uitslag van presidentsverkiezingen in Kenia geannuleerd
Het is voor het eerst in Kenia, én in Afrika, dat een uitslag van presidentsverkiezingen werd geannuleerd. 'Het is een zeer historische dag voor de bevolking van Kenia en in het verlengde daarvan de bevolking van Afrika', zei oppositieleider Odinga in een reactie. 'Dit schept een precedent.'

Odinga deed voor de vierde keer mee aan de presidentsverkiezingen. In 2013 stapte hij ook al naar de rechter maar die hield toen de uitslag overeind. Die verkiezingen werden gewonnen door Uhuru Kenyatta. Het gerechtelijke vonnis van vandaag zal worden gezien als een teken van onafhankelijkheid van Kenia's hoogste rechters.

Mysterieuze moord

De oppositie claimt dat er gerommeld werd met het systeem voor het tellen van de stemmen
Uhuru Kenyatta kreeg in de verkiezingen van 8 augustus officieel 54 procent van de stemmen. De oppositie claimt dat er gerommeld werd met het systeem voor het tellen van de stemmen. Kenia's kiescommissie hanteerde een digitaal systeem voor het verzenden en bekendmaken van de resultaten, maar de commissie openbaarde niet alle papieren formulieren uit de 40 duizend kieslokalen die in principe ten grondslag liggen aan de digitale cijfers. Dit feit voedde de argwaan van de oppositie, samen met de mysterieuze moord op de IT-expert van de kiescommissie kort voor de verkiezingen.

Het vonnis van vandaag kan ook leiden tot hernieuwde aandacht voor de rol van buitenlandse verkiezingswaarnemers. Die gaven in grote lijnen hun zegen aan de verkiezingen.

Aan de Edelhoogachtbare Voorzitters Staatsraden van de Raad van State: Met Rutte 3 en Staatsjournalist C Klomp + Medewerkers Openbaar Ministerie en Medewerkers Bankensector krijgen de Europese Unie Staatsburgers de ten uitvoerlegging van de nucleaire derde wereldoorlog cadeau. Deel 119

Aan de Edelhoogachtbare Voorzitters Staatsraden van de Raad van State: Met Rutte 3 en Staatsjournalist C Klomp + Medewerkers Openbaar Ministerie en Medewerkers Bankensector krijgen de Europese Unie Staatsburgers de ten uitvoerlegging van de nucleaire derde wereldoorlog cadeau. Deel 119


10-08-2017

Hierbij vraag ik Mw R.J.M Zwijnenberg Uw aandacht voor de volgende nieuwsberichten van het Meritocratisch wereldbeeld met betrekking tot de Algemene Beschouwingen:
De Zuidas in Amsterdam, waar MUFG gevestigd is.   


Waarom deze zakenbank het wél aandurft om zich na de Brexit in Nederland te vestigen

Japanse bank verhuist naar Amsterdam

De Japanse bank MUFG verplaatst een deel van haar Europese zakenbankactiviteiten na de Brexit van Londen naar Amsterdam, schreef de Financial Times maandag op basis van ingewijden. Als dat waar is, wordt MUFG de eerste bank die Nederland als vestigingsplaats kiest in een post-Brexit-scenario. Hoeveel banen levert dit Nederland op? En: zullen er nog veel meer banken volgen? Vier vragen over de mogelijke overstap van MUFG naar Amsterdam.
Door: Dion Mebius 31 juli 2017, 18:29
     
 •  

Blijf op de hoogte

Iedere dag rond lunchtijd het belangrijkste nieuws van de ochtend, de mooiste fotografie en het gesprek van de dag? Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.

Waarom zou MUFG als enige wél voor Amsterdam kiezen?

Omdat MUFG al over een Nederlandse bankvergunning met 'paspoortrecht' beschikt. Met dat recht mogen financiële instellingen die in de Europese Unie gevestigd zijn hun diensten in alle EU-lidstaten aanbieden. Door zijn EU-hoofdkantoor naar Amsterdam te verhuizen, hoeft de bank niet nog zo'n vergunning in een ander land aan te vragen. Voor de Japanse werknemers van MUFG is het bovendien prettig dat er veel Japanners in en rond Amsterdam wonen. Kinderen kunnen er naar een Japanse school, er is een Japanse vrouwenclub en de Japanse bedrijven organiseren jaarlijks een eigen festival. Van de ongeveer 1.200 Japanse expats in Nederland woont ruim 40 procent in Amstelveen, becijferde het CBS in 2015.
Voor de Japanse werknemers van MUFG is het prettig dat er veel Japanners in en rond Amsterdam wonen

Wat voor soort bank is MUFG en wat wil zij in Amsterdam?

Waar de andere City-banken naartoe verhuizen:

JP Morgan: Dublin, Frankfurt en Luxemburg
HSBC: Parijs
Barclays: Dublin
Bank of America: Dublin
Goldman Sachs: Frankfurt
Morgan Stanley: Frankfurt
Standard Chartered: Frankfurt
Nomura: Frankfurt
Daiwa: Frankfurt
Sumitomo: Frankfurt
Mizuho: Frankfurt
MUFG, voluit Mitsubishi UFJ Financial Group, is de op vier na grootste bank ter wereld. De bekendste poot van het concern is Bank of Tokyo, de grootste bank van Japan. MUFG is onderdeel van de Mitsubishi Group, die in Europa voornamelijk bekend is van het automerk. De gedeeltelijke verhuizing zou Amsterdam in eerste instantie honderd en op de lange termijn honderden extra banen opleveren. Op dit moment werken er circa 2.100 mensen bij MUFG in Londen. De Japanse bank verleent in Amsterdam al meer dan 40 jaar financiële diensten aan Japanse en Westerse bedrijven die zaken doen in Nederland, Oostenrijk, België en Oost-Europa. MUFG zit met 160 werknemers in het World Trade Center op de Zuidas.
In Londen gevestigde banken weten niet zeker of zij hun activiteiten in de EU na de Brexit probleemloos kunnen voortzetten

Waarom willen MUFG en andere banken weg uit de Londense City?

Vanwege de op handen zijnde Brexit. Veel in Londen gevestigde banken weten niet zeker of zij hun huidige activiteiten in de Europese Unie daarna probleemloos kunnen voortzetten. De bedrijven, waaronder veel grote banken, nemen het zekere voor het onzekere en verplaatsen de activiteiten voor de Europese markt naar het continent.

Maar het strenge Nederlandse bonusplafond maakt Nederland toch onaantrekkelijk voor buitenlandse banken?

Dat speelt Nederland zeker parten, zegt hoogleraar monetaire economie Casper de Vries van de Erasmus Universiteit. Zonder dat plafond, waardoor bankiers nog maar 20 procent van hun vaste salaris aan bonus mogen ontvangen, was Nederland ontegenzeggelijk aantrekkelijker geweest. 'Maar zelfs zonder bonusplafond had het gros van de banken niet voor Nederland gekozen', zegt De Vries. 'Frankfurt is de toplocatie, want daar zit de ECB (Europese Centrale Bank, red.). De kracht van de Londense City is dat alle financiële kennis daar geconcentreerd is. De banken zullen op het Europese vasteland opnieuw zo'n plek willen creëren. Frankfurt is daarvoor het geschiktst. Eigenlijk moeten de EU-landen met elkaar afspreken dat ze elke bank uit Londen naar Frankfurt dirigeren. Alleen dan kan de EU het belangrijkste financiële centrum in Europa worden en Londen verslaan.'


Atoombommen op Hiroshima en Nagasaki

De paddenstoelwolk boven Nagasaki
De atoombomaanvallen op Hiroshima en Nagasaki zijn twee aanvallen met atoombommen die in 1945 door de Amerikaanse luchtmacht zijn uitgevoerd. Op 6 augustus werd de Japanse havenstad Hiroshima gebombardeerd en op 9 augustus de stad Nagasaki. Kort daarna capituleerde Japan onvoorwaardelijk. Hiermee kwam een eind aan de Tweede Wereldoorlog. Tevens leidden de atoombomaanvallen tot de onafhankelijkheid van de Aziatische landen die Japan tijdens de oorlog had veroverd.
Eind 1945 waren als gevolg van de aanvallen circa 250.000 mensen om het leven gekomen. Als gevolg van stralingsziekte en kanker zouden nog enige honderdduizenden slachtoffers zijn gevallen.


Achtergrond[bewerken]

Nadat Leó Szilárd en Albert Einstein president Roosevelt schriftelijk waarschuwden dat Hitler mogelijk een nieuwe bom ontwikkelde die in één klap hele steden kon vernietigen, begonnen de Amerikanen in 1939, aanvankelijk nog op bescheiden schaal, aan het zogeheten Manhattanproject met als doel een atoombom te ontwikkelen en voldoende splijtbaar materiaal te produceren voor zo'n bom. In 1943 werd het onderzoek grotendeels naar Los Alamos verplaatst. Amerikaanse wetenschappers haastten zich om de kracht van de atoomkern te ontsluiten omdat gevreesd werd dat nazi-Duitsland aan een kernbom werkte. Dit was inderdaad zo, maar het Duitse project is nooit goed van de grond gekomen en toen Duitsland op 8 mei 1945 capituleerde had nog geen enkel land een werkend prototype voltooid. Op 16 juli vond de eerste test-explosie plaats (Trinity). Vervolgens kwamen twee atoombommen gereed voor gebruik, namelijk een uraniumbom (Little Boy) en een plutoniumbom (Fat Man). Er zou lang zijn nagedacht of deze bommen ook ingezet moesten worden. Veel geleerden als Józef Rotblat waren tegen: de bom was ontwikkeld om Hitler voor te zijn, maar nu was Duitsland verslagen. Uiteindelijk besloten de VS de bom tegen Japan te gebruiken. Het hierbij gehanteerde argument was dat een atoombomaanval de oorlog met Japan zou bekorten waardoor onder meer veel Amerikaanse soldatenlevens gespaard zouden blijven. De Amerikaanse ervaringen op Okinawa speelden hierbij een belangrijke rol. Tijdens de slag om Okinawa (van 1 april tot 21 juni 1945) hadden de Amerikanen als gevolg van felle Japanse tegenstand en kamikazeaanvallen onverwacht hoge verliezen geleden. Het Amerikaanse leger redeneerde dat het veroveren van het vasteland van Japan op vergelijkbare tegenstand zou stuiten en nog veel meer doden zou kosten.

Inzet[bewerken]

AtomicEffects-p7a.jpg
Hiroshima voor de bom
AtomicEffects-p7b.jpg
Hiroshima na de bom
Nagasaki voor en na de bom
Op 10 mei, twee dagen na de capitulatie van nazi-Duitsland, begon te Los Alamos een tweedaags overleg over mogelijke doelwitten van atoombomaanvallen op Japan. Gekozen werd in eerste instantie voor YokohamaHiroshimaKokuraNiigata en Kioto.[1] De laatste stad werd geschrapt omdat in deze stad veel historische tempels stonden. Het pleidooi voor het schrappen van Kioto als doel wordt gewoonlijk toegeschreven aan japanoloog Edwin Reischauer, maar deze heeft dat ontkend. Volgens Reischauer zou Henry Stimson, die er enkele decennia eerder zijn huwelijksreis had gemaakt, Kioto van de lijst hebben geschrapt. Uiteindelijk viel de keuze op Hiroshima. Deze stad had een belangrijke industriële en militaire betekenis en was tijdens de voorafgaande conventionele bombardementen redelijk gespaard gebleven, zodat het effect van een atoombomaanval goed zou kunnen worden nagegaan. De omringende bergen zouden de kracht van de explosie gedeeltelijk focussen op de stad waardoor de verwoesting nog heviger zou zijn. Bovendien was dit de enige grote Japanse stad zonder krijgsgevangenenkamp, zodat er geen slachtoffers onder de eigen troepen zouden vallen.
Van 17 juli tot 2 augustus vond in Berlijn de conferentie van Potsdam plaats. Een dag eerder hadden de Amerikanen met succes een proefexplosie uitgevoerd, de Trinity-test. De Amerikaanse president Harry S. Truman was opgetogen wegens het goede nieuws en meldde tijdens de conferentie aan de Russische dictator Jozef Stalin dat hij een nieuw en krachtig wapen tot zijn beschikking had. Stalin, die ironisch genoeg dankzij Sovjet-spionage lang voor Truman op de hoogte was dat de Amerikanen een atoomwapen ontwikkelden, moedigde Truman aan om alle mogelijke wapens te gebruiken om de oorlog zo snel mogelijk te beëindigen. Op 26 juli werd de verklaring van Potsdam uitgegeven. Hierin legden de leiders van de landen die tegen Japan vochten, Harry S. Truman, Winston Churchill en de Chinese leider Chiang Kai-shek, de voorwaarden voor de Japanse overgave vast. Bepaald werd dat Japan zich onvoorwaardelijk zou moeten overgeven, daar het anders direct en totaal zou worden verwoest. Maar voor de Japanners was een onvoorwaardelijke overgave ondenkbaar, omdat zij vreesden voor de goddelijke positie van de keizer (kokutai). Zonder dat de Japanners het beseften werden de voorbereidingen voor de eerste atoombomaanval in de geschiedenis afgerond. Het gebruik van de atoombom moet ook in een ruimere context bekeken worden. Zonder de oorlog in Japan zou de VS niet snel een mogelijkheid krijgen om de impact van het wapen te tonen aan de wereld, en meer bepaald aan Moskou. Deze gebeurtenis kadert dus ook in de oplopende spanningen tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie.

Hiroshima[bewerken]

President Truman maakt de atoombom op Hiroshima bekend.
Vista-kmixdocked.png
MENU
0:00
(download·info)
Een team onder leiding van Paul Tibbets vloog de bom Little Boy op 6 augustus in de B-29 bommenwerper Enola Gay van Tinian naar Hiroshima en wierp de bom op 9500 meter hoogte boven de stad af. De explosieve kracht bedroeg ongeveer 63 terajoule, wat overeenkomt met 15 kiloton TNT. Tijdens de aanval had de stad ongeveer 255.000 inwoners. Toen Little Boy om 8.15 uur explodeerde, kwamen vrijwel direct 78.000 mensen om het leven als gevolg van de enorme drukgolf en de intense hitte die bij de explosie vrijkwam. Een vergelijkbaar aantal mensen raakte gewond. In de daaropvolgende dagen stierven nog veel mensen als gevolg van stralingsziekte.
Het duurde enkele uren voordat men zich elders in Japan realiseerde dat in Hiroshima iets verschrikkelijks was gebeurd. De uitzending van de nationale omroep was in Hiroshima weggevallen, de belangrijkste telegraaflijn van het land was iets ten noorden van de stad verbroken, en vanuit kleine spoorwegstations in de buurt kwamen verwarde berichten over een enorme explosie die zou hebben plaatsgevonden. Ook de verbindingen met het militaire hoofdkwartier in Hiroshima leken weggevallen. Pas nadat vanuit Tokio een verkenningsvliegtuigje met een piloot en een stafofficier naar de stad was gestuurd, werd duidelijk dat zich daar een ramp van ongekende omvang had voorgedaan. Al op 160 kilometer van de stad was een enorme rookkolom zichtbaar, meldde de tweekoppige bemanning. Het vliegtuig cirkelde rond de stad, landde iets ten zuiden ervan, waarna de officier de verwoestingen rapporteerde aan het hoofdkwartier in Tokio.
Hiroshima na het bombardement
Japan wenste zich echter nog niet onvoorwaardelijk over te geven. De Japanse regering wilde aan overgave vier voorwaarden stellen:
 1. behoud van de goddelijke positie van de keizer;
 2. ontwapening en demobilisatie onder verantwoordelijkheid van het keizerlijk hoofdkwartier;
 3. geen Amerikaanse bezetting; en
 4. de berechting van Japanse oorlogsmisdadigers zou aan de Japanse regering moeten worden toevertrouwd.
Nu Japan zich nog steeds tegen onvoorwaardelijk overgave verzette besloten de Amerikanen een tweede atoombom af te werpen, ditmaal boven Kokura.

Nagasaki[bewerken]

Een team onder leiding van Charles Sweeney ging op 9 augustus in de B-29 Bockscar met de bom Fat Man op weg naar Kokura, waar zich veel oorlogsindustrie bevond. Boven Kokura hing echter veel bewolking en Sweeney had opdracht de aanval op zicht uit te voeren. Nadat drie aanlopen waren afgebroken, werd uitgeweken naar het alternatieve doel, Nagasaki. Omdat ook daar het zicht slecht was, werd het doelwit gemist. Bommenrichter Frederick Ashworth wierp de bom af op ongeveer drie mijl van het doelwit. Daardoor vond de explosie gedeeltelijk boven dunbevolkt gebied plaats.
Bij de aanval vielen 39.000 doden en 25.000 gewonden, aanzienlijk minder dan bij de aanval op Hiroshima.[2] 9 van de slachtoffers waren Nederlanders. Dat waren allen krijgsgevangenen.[3]

Capitulatie[bewerken]

De overgave van Japan op de USS Missouri
Bovendien was de Sovjet-Unie op 8 augustus, ondanks het non-agressiepact dat het met Japan ondertekend had, Mantsjoekwo (Mantsjoerije) binnengevallen. De regering van Japan besloot na dit alles te capituleren op voorwaarde dat de soevereiniteit van de keizer erkend zou worden. De Geallieerden lieten echter weten dat de regeringsvorm na het beëindigen van de oorlog slechts door de wil van het volk zou worden bepaald.
Op 12 augustus besloot keizer Hirohito tot de overgave. Bij de vergaderingen hierover werden de atoombommen nauwelijks genoemd.[4]
Hirohito nam op 14 augustus een radiorede op, die de volgende dag werd uitgezonden. In deze historische toespraak, ook wel de 'gyokuonhoso' oftewel 'uitzending van de keizerlijke stem' genoemd, richtte de keizer zich voor het eerst in de Japanse geschiedenis rechtstreeks tot het volk. De toespraak zorgde voor enige verwarring onder de luisteraars. De keizer sprak namelijk in verouderd Japans, dat voor de gewone Japanner moeilijk te verstaan was en de kwaliteit van de geluidsopname was niet al te best. Bovendien had de keizer het niet over overgave, maar over 'het aanvaarden van de Verklaring van Potsdam'. De conservatieve krachten binnen de legertop voelden ondanks de twee atoombommen nog steeds niets voor een dergelijke oneervolle overgave en hadden de avond voordien nog geprobeerd de grammofoonplaat met de toespraak erop te vernietigen. Saillant detail: volgens geruchten zou de opname vanuit het paleis in een wasmand met damesondergoed naar de radiostudio gesmokkeld zijn. Het capitulatiekabinet van Suzuki Kantaro trad af en werd opgevolgd door het Higashikuni Nomiya, aangesteld door de keizer.
Op 2 september werd de overgave van Japan officieel ondertekend aan boord van de USS Missouri, een Amerikaans slagschip in de baai van Tokyo. Voor Japan tekenden de minister van Buitenlandse Zaken Mamoru Shigemitsu en generaal Umezu Yoshijiro, voor de Verenigde Staten tekende generaal Douglas MacArthur.

Slachtoffers[bewerken]

Bestand:Medical aspect, Hiroshima, Japan, 1946-03-23, 342-USAF-11034.ogv
Beeld van enkele slachtoffers; de honderdduizenden overlevenden kampten met zware verminkingen, grote brandwonden, diverse vormen van kanker
Slachtoffer van de atoombom, 1945
In de jaren na de aanval op Hiroshima was kanker de belangrijkste doodsoorzaak. Ook het aantal miskramen in het gebied rond Hiroshima vertoonde een sterk stijgende lijn. Door de na-effecten als gevolg van de ioniserende straling liep het dodental uiteindelijk op tot ongeveer 140.000 eind 1945. Volgens een in 2004 afgerond onderzoek door de gemeente Hiroshima, heeft Little Boy in totaal 237.062 levens gekost. In Nagasaki zouden nog zo'n 70.000 mensen zijn omgekomen, onder meer als gevolg van leukemie.

Hibakusha[bewerken]

De overlevenden van de beide atoombomaanvallen worden hibakusha (被爆者) genoemd. Op 31 maart 2007 telde Japan 251.834 hibakusha. In Japan bestond aanvankelijk weinig kennis over de effecten van nucleaire straling, en de overlevenden werden gediscrimineerd. In 1956 richtten zij een vereniging op, Nihon Hidankyo, die bij de overheid een toelage afdwong. Als hibakusha worden beschouwd;
 • mensen die zich op het moment van de aanval binnen een paar kilometer van het hypocentrum bevonden,
 • mensen die zich in de eerste twee weken na de aanvallen binnen twee kilometer van het hypocentrum bevonden,
 • mensen die zijn blootgesteld aan fall-out,
 • baby's van zwangere vrouwen uit elk van de categorieën hierboven.
Een deel van de hibakusha werd in de Verenigde Staten aan de gevolgen van de atoombomaanvallen behandeld. Hibakusha strijden ook tegen atoombewapening.
Tot de overlevenden behoorden ook circa veertigduizend Koreaanse dwangarbeiders, die na de oorlog vrijwel allemaal naar Korea terugkeerden. Bij een verdrag dat in 1965 werd gesloten zag Zuid-Korea af van schadevergoeding. In 2005 werd de Japanse regering echter veroordeeld tot schadevergoeding aan veertig van de Koreaanse slachtoffers.

Herdenkingen, musea[bewerken]

Zowel in Hiroshima als in Nagasaki werd in 1955 een vredespark ingericht en een museum gebouwd dat gewijd is aan de atoombomaanval. Hiroshima heeft daarnaast een vredesmonument dat bestaat uit de ruïne van een tentoonstellingsgebouw dat als een van slechts enkele gebouwen in het centrum van de stad de aanval doorstond.
Op 9 augustus 1996, precies 51 jaar na de aanval, werd in Nagasaki een nieuw museum geopend.
De aanvallen op Hiroshima en Nagasaki worden ter plaatse elk jaar herdacht. De namen van de in het afgelopen jaar overleden hibakusha worden jaarlijks aan de cenotaventoegevoegd.

Zie ook[bewerken]

Literatuur
 • Ickmans, E. (1997) De nucleaire aanvallen op Hiroshima en Nagasaki : studie van de mogelijke politieke en diplomatieke oorzaken langs zowel Japanse als Amerikaanse kant. Thesis
 • Hershey, J. (1989) Hiroshima. New York: Random House.
 • De Ment, J. (1945) Uranium and atomic power. Brooklyn: Chemical publ. co.
 • Vande Walle, W. (2007) Een geschiedenis van Japan: Van samurai tot soft power. Leuven: Acco
 • Hogan, M. J. (1996) Hiroshima in History and Memory. Cambridge: Cambridge University Press

Referenties
Pure belastingverspilling: Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen laat asielonderkomen varen en betaalt € 16 miljoen schadevergoeding

Geplaatst op 3 augustus 2017door E.J. Bron
Screenshot_130
(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)
De Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen laat het asielonderkomen op het Opti-industriepark in Essen varen en betaalt aan de verhuurder een enorme schadevergoeding wegens het opzeggen van het contract: € 16 miljoen. In februari zorgde de ongehoorde belastingverspilling al voor krantenkoppen, een bedrag van € 28 miljoen tot 2026 voor een leeg asielzoekerscentrum. Zulke contracten met de asielindustrie zijn een grove nalatigheid en bovendien pure belastingverspilling in grote stijl. Het lijkt erop dat de verantwoordelijke politici het belastinggeld met de schenkkan verdelen, het interesseert ze niet eens in beginsel waar het geld vandaan komt en vooral wie het opbrengt, nee, ze gooien het gewoon uit het raam.
politikstube
[…] Miljoenen en nog eens miljoenen verspild belastinggeld voor een groot asielonderkomen, dat door geen mens gebruikt wordt – zo luidde het scenario sinds het vluchtelingenonderkomen in het Opti-industriepark (foto hieronder), aan de westelijke rand van de binnenstad van Essen, in mei 2016 op stel en sprong ontruimd werd. Sinds woensdagmiddag is de deelstaat Nordrhein-Westfalen van het eigenlijk nog tot eind 2026 geldige huurcontract en zodoende van de slechte pers af. Een compromis met een prijskaartje: € 16 miljoen.
“We hebben onszelf de beslissing niet gemakkelijk gemaakt”, zegt Stefanie Klockhaus, woordvoerster van de districtsregering in Düsseldorf, “want het is veel geld, zonder meer.”
Maar nog altijd beduidend minder dan wat men in het geval van een voortbestaan van het huurcontract tot eind 2026 zou hebben moeten betalen: ongeveer € 30 miljoen namelijk, waarbij de deelstaat behalve de huur en de nevenkosten voor het grote asielonderkomen ook de verplichting had om gedurende bij aan het einde van het contract het onderkomen weer te veranderen in kantoorruimte.
Screenshot_131
Ook van deze verplichting is de deelstaat sinds woensdag met de contract-ondertekening inclusief de overdracht van de sleutels af, alle wederzijdse aanspraken gelden als afgedaan. De eigenaar Peter Jänsch, ondernemer in onroerend goed, bekijkt naar eigen zeggen “met een lachend en een huilend oog” het compromis, dat men in “faire onderhandelingen” bereikt zou hebben. […]
(Bron: www.nrz.de)
Bron:
https://politikstube.comDoor: “Victoria”
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron(www.ejbron.wordpress.com)

Trump-tegenstanders storten de VS in de burgeroorlog

Geplaatst op 3 augustus 2017door E.J. Bron
Screenshot_129
George Soros en zijn organisaties ondersteunen die groeperingen, die “kleurenrevoluties” aanwakkeren.
(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)
Je kunt best kritiek hebben op Trump, net zoals op iedere andere Amerikaanse president. Maar de situatie in de VS spitst zich in toenemende mate toe.
Contra magazine
Wie enig inzicht heeft in het Amerikaanse politieke systeem en dit netwerk rondom de “deep state” ook begrijpt, ziet: “het oude establishment rondom de “liberale” financiële oligarchie stelt alles in het werk om het nieuwe “conservatieve” establishment van militairen en industriëlen te bestrijden, dat met hulp van president Trump opnieuw aan de hefbomen van de macht kwam.
Om de reorganisatie volgens de wensen van dit establishment te bestrijden, doen miljardairs rondom George Soros, Bill Gates & Co al het mogelijke. Dat ze daarbij ook een burgeroorlog riskeren, interesseert ze niet. Het gaat hier om de ene groep oligarchen tegen de andere. Om niet meer en niets minder. Gelijkend op het schouwspel dat sinds de “Maidan-revolutie” in de Oekraïne te zien is.
Door middel van diverse “burgerrechtenbewegingen”, zoals de zwartracistische “Black Lives Matter”, wordt waar het maar kan onrust gestookt. Ook milieubewegingen laten zich perfect voor de eigen belangen voor het karretje spannen. De anti-Russische reflexen, die tijdens de koude Oorlog werden getraind, werken nog steeds – zoals wel blijkt. Het is een onvervalste oorlog op meerdere fronten, waarin zo mogelijk veel verschillende bevolkingsgroepen tegen Trump en diens regering opgestookt moeten worden.
Je kunt van Donald Trump en diens politieke personeel vinden wat je wilt, maar met een dergelijke golf van haat en verachting werd zelfs George W. Bush niet geconfronteerd, hoewel hij als meer dan alleen maar controversieel werd beschouwd. Maar toch diende hij – met hulp van zijn vader – ook de belangen van de machtige oligarchie en niet alleen maar die van zijn eigen kring.
Eigenlijk is het alleen nog maar een kwestie van tijd totdat steeds meer delen van de VS verzinken in complete chaos. Geprovoceerde rassenonlusten, protesten van “links-liberalen” (volgens de Amerikaanse definitie) en zelfs diverse conservatieve groeperingen (vanwege Rusland en zo) dienen tegen Trump in stelling gebracht te worden. En terwijl de Verenigde Staten in puin gelegd worden (waarvoor men dan Trump de schuld in de schoenen schuift), wrijven al deze miljardairs en hun vazallen zich in hun handen.
Bron:
www.contra-magazin.comDoor: Marco Maier
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron(www.ejbron.wordpress.com)

In de hedendaagse cultuur zijn vele verwijzingen te vinden naar de Illuminati, een geheimzinnig genootschap dat achter de schermen de wereld bestuurt en een nieuwe wereldorde wil stichten. Tenminste, dat is wat er over wordt gezegd. In bekende boeken en films spelen de Illuminati een rol en vele beroemde popsterren verstoppen de zogenaamde Illuminati-symboliek in hun videoclips en muziek. Maar wat is nu fictie en wat zijn de feiten? Het staat in ieder geval vast dat er een historische oorsprong is van dit illustere gezelschap.

Ontstaan en ondergang van de Illuminati
In de achttiende eeuw ontstonden in Engeland de zogenaamde vrijmetselaarsloges. Deze waren afgeleid van de traditionele loges of gilden van steenmetselaars. De vrijmetselaarsloges gebruikten de metselarij als een metafoor voor een symbolisch bouwen aan de eigen ontwikkeling en verlichtingsidealen en maakten gebruik van mystieke symbolen en rituelen. Vrijmetselaars wilden vooral bouwen aan een betere maatschappij door middel van geestelijke ontwikkeling en keerden zich af van kerkelijke dogma’s. Vanuit deze gedachte werd in 1776 in Beieren de Orde der Illuminaten (aanvankelijk ‘Perfectibilisten’) opgericht door filosoof dr. Adam Weishaupt. Met deze organisatie had Weishaupt bepaalde politieke doelen voor ogen. Voor hem waren wetenschap, rationalisme en vrijheid en gelijkheid het hoogste goed, en zijn idee was dan ook dat de Illuminaten de samenleving zouden hervormen door belangrijke posities in te nemen en zo het machtsmisbruik van de staat en de positie van de Rooms-katholieke kerk af te breken.
Filosoof dr. Adam Weishaupt
Bij de oprichting van de Orde waren er nog maar vijf leden, maar al snel maakten intellectuelen en politici ook deel uit van deze organisatie. In totaal waren er naar gedacht wordt 2500 leden, die met name in Duitsland woonden. Leden van de Illuminati moesten geheimhouding zweren en werden in drie klassen verdeeld. Pas wanneer een lid tot de binnenste cirkel was doorgedrongen, werd hij op de hoogte gesteld van de geheime agenda. In 1777 verbood de keurvorst van Beieren, Karel Theodoor, alle geheime genootschappen waaronder ook de Illuminati. In 1785 moest Weishaupt vluchten waarmee er definitief een eind kwam aan de Orde. De documenten werden in beslag genomen en gepubliceerd.
Aan het eind van de 19e eeuw werd de Illuminati nieuw leven ingeblazen door sciencefiction-auteur Leopold Engel, die beweerde dat zijn orde verwant was aan die van Weishaupt en dat de oorsprong van de Illuminati lag in de oude culturen van Egypte en India. Hij hield zich onder andere op met de Britse occultist Aleister Crowley, die ook wel is beschuldigd van satanisme. De orde van Engel bleef bestaan tot 2008. In dat jaar stierf Annemarie Aeschbach als laatste leider van deze groep. Daarna bleven deze Illuminati beperkt actief en er zijn nog vele andere verenigingen ontstaan die de naam Illuminati hebben overgenomen.

Complottheorieën
Tot op de dag van vandaag keert het idee van verborgen doeleinden die niet in de gehele organisatie bekend zijn terug in complottheorieën. Complottheorieën rond de Illuminati zijn nooit volledig uitgestorven, en werden zelfs gebruikt door fascistische en andere extreemrechtse groeperingen in de periode tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog.

De eerste complotliteratuur over de Orde van de Illuminati verscheen in het jaar 1797. Een aantal auteurs onder wie de Schotse wiskundige John Robison schreef dat de Illuminati ondergronds opereerden en erg invloedrijk waren. In datzelfde jaar verscheen het boek Memoirs Illustrating the History of Jacobinism van de reactionaire katholiek Augustin Barruel, waarin werd beweerd dat de Illuminati verantwoordelijk waren voor de Franse Revolutie (1789). Als opvolgers van de Tempeliersorde die in 1314 door de Franse koning Filips de Schone was vernietigd, zouden de Illuminati wraak willen nemen op de monarchie en het christendom en wilden ze een nieuwe wereldheerschappij stichten. In 1806 reageerde J.B. Simonini hierop in een brief waarin hij beweerde dat de illuminati, en ook de vrijmetselaars, waren opgericht door de Joden die de wereldmacht zouden willen veroveren.

Historicus Norman Cohn beschouwt deze brief van Simonini als de oorsprong van de mythe van het wereldcomplot van Joden en vrijmetselaars: de antisemitische samenzweringstheorie die de Holocaust mede heeft veroorzaakt. In de roman ‘Biarritz’ van Hermann Goedsche (1867) kwam deze theorie weer terug: in een hoofdstuk werd beschreven hoe stamhoofden van twaalf Joodse stammen iedere eeuw bijeen komen om het geheime plan de wereldheerschappij te veroveren te bespreken. Helaas werd dit hoofdstuk in andere publicaties als feitelijk verslag overgenomen en leidde zo tot ‘De protocollen van de wijzen van Zion’. Deze tekst is zo geschreven dat ze lijkt op een statuut dat is opgesteld door Joodse leiders die een complot smeden en werd uiteindelijk een van de belangrijkste propagandistische teksten van de nazi’s. Ook maken extreemrechtse activisten in de VS en radicale moslims gebruik van deze antisemitische tekst.
Illuminatus-trilogie
Andere, meer populaire complottheorieën ontstonden in 1975, toen de trilogie ‘Illuminatus’ van Robert Joseph Shea en Robert Anton Wilson verscheen. In dit verhaal zou Weishaupt naar Amerika zijn gegaan en de Verenigde Staten hebben opgericht in naam van George Washington. Frappant is dat het grootzegel van de VS, zoals ook afgebeeld staat op het dollarbiljet, een aantal symbolen bevat dat wordt toegeschreven aan de Illuminati. Er is een pyramide te zien met daarop een ‘alziend oog’. De pyramide bestaat uit dertien treden, die dertien Illuminati bloedlijnen zouden symboliseren, en onderin staat in Romeinse cijfers 1776, het jaar waarin de Beierse Orde der Illuminaten werd opgericht. Het oog zou het oog van Lucifer, de duivel, moeten voorstellen. In werkelijkheid verwijst het jaartal naar het ontstaan van de Verenigde Staten. Het alziend oog is een symbool voor het oog van God. En de dertien treden verbeelden de oorspronkelijke dertien staten van Amerika.
Toch leidden deze verdachtmakingen tot een wijdverspreid geloof in de Illuminati als geheime organisatie, waar vooraanstaande staatsleiders lid van waren. De leden zouden ook aanhangers zijn van het satanisme: Illuminati betekent ten slotte ‘de verlichten’ en Lucifer is de brenger van het licht. Ook andere symbolen die in verband worden gebracht met Satanisme werden gekoppeld aan de Illuminati, waaronder het pentagram (een vijfpuntige ster) en de bokkegroet, een handsignaal waarbij de pink en de wijsvinger naar boven wijzen en dat mind control zou activeren. Vele bekende politici en popartiesten zijn vastgelegd terwijl ze dit handgebaar maken. Ook het getal 666, volgens de Bijbel het ‘teken van het beest’, is een veelgebruikt symbool van de Illuminati. Sommigen vermoeden dat de Illuminati een grote rol hebben gespeeld in bepaalde gebeurtenissen, zoals de aanslagen van 9/11, maar dat zijn complottheorieën.
Volgens sommige complotdenkers zijn aanwijzigingen voor 9/11 terug te vinden op bankbiljetten.
Illuminati-symboliek in de hedendaagse cultuur
Het gebruik van Illuminati-symboliek in de popcultuur gaat terug tot The Beatles. Ook hier komen complottheorieën om de hoek kijken. Vanaf het verschijnen van het album Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band (1967) viel de Illuminati-symboliek te ontdekken in het werk en in foto’s van the Beatles, zoals de bokkengroet en het getal 666. Een van de theorieën is dat leden van The Beatles gehersenspoeld zijn door een Illuminati-organisatie. Deze organisatie wilde namelijk grip krijgen op de wereld en The Beatles waren in de jaren zestig van de vorige eeuw enorm populair. Vanuit deze theorie is ook John Lennons uitspraak “wij zijn populairder dan Jezus” verklaard.

Waarom blijven de Illuminati zo intrigeren? Zo lang de popcultuur ermee koketteert en er dingen gebeuren in de wereld die vatbaar zijn voor irrationele verklaringen zullen de illuminati blijven opduiken. Sinds het jaar 2000 is er weer een toename te signaleren van verwijzingen naar de Illuminati in cultuuruitingen. Dan Browns populaire thriller Het Bernini mysterie beschrijft de Illuminati als een organisatie die een eind wil maken aan het Vaticaan. Ook in de film Lara Croft: Tomb Raider van 2001 vormen de Illuminati een groep die uit is op wereldheerschappij.

In de huidige muziekindustrie maken pop- en rapsterren als Madonna, Jay Z, Lady Gaga, Rihanna en Beyoncé veel gebruik van ‘verborgen’ Illuminati-symboliek. Vooral Lady Gaga, Jay-Z en Rihanna maken het bont: symbolen zoals hoorns, piramides en het alziende oog zijn doorgaans verwerkt in hun shows of clips. Zangeres Rihanna – die recent een samenwerking is aangegaan met niemand minder dan Beatle Paul McCartney – liet de zin ‘Princess of the Illuminati’ in een clip zien.

De verborgen Illuminati-symbolen lijken onderdeel van een briljante marketing strategie en leveren veel aandacht op voor de artiesten. Op internet wisselen jongeren informatie uit over de nieuwste ontdekkingen en wordt er druk gespeculeerd over de link tussen popsterren en de Illuminati. Zo zouden grote sterren hun ziel verkocht hebben aan de duivel in ruil voor roem. Op het nieuwe album van Madonna, Rebel Heart, staat het nummer Illuminati, een wel heel expliciete verwijzing. Ze maakt in dit nummer duidelijk dat de Waarheid en het Licht belangrijker zijn dan de typische symboliek en waarschuwt haar publiek om er niet iets onsmakelijks van te maken. Deze waarschuwing is niet geheel onterecht: de geschiedenis laat immers zien dat Illuminati complottheorieën gevaarlijk zijn, vooral wanneer grote groepen mensen deze voor waar aannemen.

Hoe lang de trend van het spotten van Illuminati-symbolen in clips en muziek nog zal voortduren is de vraag. Hoe explicieter en vaker deze symboliek wordt gebruikt, hoe minder interessant het wordt deze op te speuren.

http://www.scientias.nl/de-illustere-illuminati-feiten-fictie-en-symboliek/

Voorzichtig artikel natuurlijk.
Op deze website: http://hetuurvandewaarheid.info/2013/08/28/oorsprong-en-technieken-van-monarch-mind-control/
Lees je nog meer!

http://viraalvandaag.com/2015/08/06/man-die-47-jaar-bij-illuminati-zat-openbaart-de-geheimen-van-de-illuminati/#
Mind Control: Simple to Complex


By Ellen P. Lacter, Ph.D./

In What is Ritual Abuse?/

September 9, 2007/

19 Min read/

M


Organizations with a wide range of political and criminal agendas have historically relied on coercive interrogation and brainwashing of various types to force submission and information from enemies and victims, and to indoctrinate and increase cooperation in members and captors. In modern times, these techniques are used by political/military/espionage organizations, race/ethnic hate-groups, criminal groups (e.g., child pornographers and sex rings, and international traffickers of women, children, guns, and drugs) and exploitative and destructive cults with spiritual or other agendas. Methods of “thought reform” used by such groups include intimidation, social isolation, religious indoctrination, threats against victims or their loved ones, torture, torture of co-captives, and brainwashing through social influence or deprivation of basic needs, such as sleep or food (see Releasing the Bonds: Empowering People to Think for Themselves (2000), by Steven Hassan).

Mental health and law enforcement professionals working with severe trauma are increasingly seeing victims of torture for the purpose of installation of more covert mind control, that is, mind control that was “installed” in a deeply dissociated (without conscious awareness) state, and controls the person from these unconscious, dissociated, states of mind (Boyd, 1991; Coleman, 1994; Hersha, Hersha, Griffis, & Schwarz, 2001; Katchen & Sakheim, 1992; Keith, 1998; Marks, 1979; Neswald & Gould, 1993; Neswald, Gould, & Graham-Costain, 1991; Noblitt & Perskin, 2000; Oksana, 2001; Ross, 2000; Ryder, 1992; Rutz, 2001; Sheflin & Opton, 1978; Smith, 1993; Weinstein, 1990). The evidence of the existence of covert mind control has begun to surface in the legal arena as well (e.g., Orlikow v. U.S., 682 F.S. 77 (D.D.C. 1988).

The following list describes 12 forms of mind control, beginning with thought reform that is registered consciously, with memory, through the most covert forms of mind control, in which the individual has no memory of the installation, and is controlled beyond conscious awareness.

Levels of Brainwashing and Mind Control from Least to Most Complex and Binding, and often used in combination, especially in ritual abuse:

1. Terrified Submission: Outward compliance, but one’s own beliefs and identity are preserved.

2. Willful Compliance: A disturbed or abused child/adolescent/adult is provided with objects, drugs, affection, sex, “freedom”, etc., and chooses the abuser over his/her current life situation.

3. Stockholm Syndrome: Terror (abuser harms victim or threatens victim and his/her family with violence), plus isolation from prior support, often combined with lies of family abandonment, lead to dependence on abuser(s), and perceived loyalty to the abuser.


At 10:15 A.M. on Thursday, August 23rd, 1973 the “Sveriges Kreditbank” of Stockholm, Sweden was rocked by sub-machine gun fire.(1) “The party has just begun”, announced a 32 year old prison escapee named Jan-Erik Olsson. “The party”, indeed, continued for some 131 hours, or five and a half days, as Olsson held four of the bank’s employees hostage in an 11 by 47 foot vault until late in the evening of August 28th. …Later interviews with the four hostages yielded surprising results — results that have been confirmed in numerous other “hostage situations” in the years that followed. Even though the captives themselves were not able to explain it, they displayed a strange association with their captors, identifying with them while fearing those who sought to end their captivity. In some cases they later testified on behalf of or raised money for the legal defense of their captors. The Swedish location of the “Sveriges Kreditbank” gave its name to this mental aberration as “The Stockholm Syndrome”. http://www.yahoodi.com/peace/stockholm.html

4. Religious Indoctrination: A psychologically weak or dependent person submits to a charismatic leader who claims to be spiritually connected to some kind of God, professing to be chosen for a spiritual agenda, promises salvation to devotees and eternal damnation promised to non-followers.

5. Brainwashing through Social influence: An individual is placed only among successful “converts” to the abuser or cult, who profess the belief system of the group, while the person is isolated from family and previous support systems and activities.

6. Brainwashing through Deprivation of Basic Needs: Sleep, food, water, combined with chanting, social isolation, etc.


“Brainwashing”… describes …. the process of indoctrination that… occurred to some American prisoners of war during the Korean War (1950-1953). It is a term coined by journalist Edward Hunter (1951) to describe “thought reform” programs and methods developed by the Chinese Communists after taking control of China in 1949. The Communist Chinese hoped to influence their own people and some prisoners of war enough to cause them to change their beliefs and accept beliefs as true that they previously had considered false. Their methodology included starvation, deprivation of sleep and isolation of victims alone in a prison cell or a small room for long periods of time where they feared for their lives. They were told repeatedly and harshly that their political, religious or social beliefs were wrong while shown the advantages of complying with their captors’ position. http://www.thefamily.org/dossier/statements/brainwashing.htm

7. Self-View as an Accomplice or Evil: Abuser forces victim into double-binds that cause the victim to feel culpable.

8. Unidimensional directives: are communicated during severe abuse, convincing affected personalities that the abuse will re-occur if the programmed mandate is broken. The most common are, “Remember to forget” the abuse and “Don’t tell” about the abuse. A central function of most mind control is to cause the victim to physically and psychologically re-experience the torture used to install the programming should she or he act in violation of programmed commands. The re-experience of the original torture often includes somatic manifestation of the original injuries, such as bruising and swelling, though not to the degree of the original injury.

9. Spiritual “Programming”: Evil attachments, claims, curses, covenants, etc. Witchcraft ritual abuse seeks to “attach” evil entities (spirits of abusers and demons) to dissociated identities to harass and control victims for their entire lives. Claims, curses, covenants, hexes, vexes, etc. are used to forever malevolently define victims as evil, physically or mentally ill, socially devalued and isolated, sexually enslaved, a murderer, a cult member, a witch, etc.

10. Psychic driving: Taped messages are played for hours non-stop while the person is in states of consciousness altered by sleep, electro-shock, sensory deprivation, inadequate food, water, sleep, oxygen, isolated, confinement or other torture.

This methodology was utilized by Ewen Cameron, MD, in the 1950s (See film, “The Sleep Room” about 1950s CIA funding of his research.) In 1997, the U.S. CIA was sued by a number of Dr. Cameron’s ex-patients. The Canadian court found in favor of the patients who endured Dr. Cameron’s tortures in the name of creating a more efficient Manchurian Candidate for the CIA championed by Allen Dulles, the man behind the MKUltra projects. Electroshock, according to Dr. Cameron’s protocol would do the following (Emery, 1977):
•First Stage: In the First Stage of electroshock amnesia, the subject loses much of her recent memory, “yet she still knew where she was, why she was there, and who the people were who treated her.” (J. Marks, 1979, p. 135). That is called keeping your “space-time image.” The subject knows where she is, why she is there, and recognizes familiar faces. Names are harder.
•Second Stage: In the Second Electroshock Amnesia Stage, the subject loses that space-time image and is aware of the loss. That awareness causes extreme anxiety. The subject wants to remember. At his stage the subject asks repeatedly, ‘Where am I?’, ‘How did I get here?’, ‘What am I here for?’
•Third Stage: In this final stage, the subject becomes bizarrely calm. All the previous anxiety is gone. At this point the patient was moved back to their room where a speakerphone had been placed under their pillow, a tape recorder with a continuous loop played repeating the same command over and over again. While in this state, patients showed incontinence of both urine and feces.

Much of these inhumane “treatments” appear to have originated 50 years earlier in Pavlov’s abusive experiments with dogs. Read more at: http://www.ulster.net/~babs7/articles/kk/mindcontrolpart1.htm 2-22-2003, the main web-site from which this section of the outline was derived. Also, see Ross (2000) and Rutz (2001), for more information on the United States CIA projects (MKULTRA and others) using unwitting human subjects for mind control experimentation and exploitation.

11. Machiavellian manipulation of the inner psychological world of the child. Examples of process: from “The First Five Steps of Discipline” (Svali, 1999) http://www.geocities.com/lord_visionary/svali_index.htmThird Step: To Not Wish. The child is placed in a room with favorite toys, or objects. A kind adult comes into the room and engages the child in play. This adult may be a friend, aunt, parent, or trainer. The child and adult may engage in fantasy play about the child’s secret wishes, dreams, or wants. This will occur on several occasions, and the child’s trust is slowly gained. At some later point, the child is severely punished for any aspect of wishing or fantasy shared with the adult, including the destruction of favorite toys, going in and undoing or destroying secret safe places the child may have created, or even destroying non cult protectors. This step is repeated, with variations, many many times over the ensuing years. Occasionally, the child’s siblings, parents, or friends will be used to reveal inside fantasies the child has revealed to them during the daytime, or in unguarded moments. The ostensible reason the cult gives for this step is to create a child who doesn’t fantasize, who is more outwardly directed, less inwardly directed. In other words, the child is to look to adults for permission in all aspects of its life, including internal. The reality is that this step destroys all safe places the child has created internally, to retreat from the horrors it is experiencing. This step creates in the child the feeling that there is no true safety, that the cult will find out everything it thinks. Exercises like this are also used to create young alters in the child who will self report to the cult trainers any secret safe places, or covert wishes against the cult, that other alters have. This will then begin to set up intrasystem hostility and divisiveness, which the cult will manipulate throughout the person’s life span in order to control them.

12. Trauma-based Coercive Mind Control– Trauma-based mind control programming can be defined as systematic torture that blocks the victim’s capacity for conscious processing (through pain, terror, drugs, illusion, sensory deprivation, sensory over-stimulation, oxygen deprivation, cold, heat, spinning, brain stimulation, and often, near-death), and then employs suggestion and/or classical and operant conditioning (consistent with well-established behavioral modification principles) to implant thoughts, directives, and perceptions in the unconscious mind, often in newly-formed trauma-induced dissociated identities, that force the victim to do, feel, think, or perceive things for the purposes of the programmer. The objective is for the victim to follow directives with no conscious awareness, including execution of acts in clear violation of the victim’s moral principles, spiritual convictions, and volition.

Installation of mind control programming relies on the victim’s capacity to dissociate, which permits the creation of new walled-off personalities to “hold” and “hide” programming. Already dissociative children are prime “candidates” for programming. Alternatively, very young children can be made dissociative through trauma-based programming. The extreme abuse inflicted on young children in intra-familial satanic and “black” witchcraft (not Wicca) cults reliably causes dissociation. Children in these cults are programmed to the extent that the cult’s leaders understand mind control programming. Many ritual abuse survivors report that other abuser groups with criminal, political, and military agendas infiltrate their familial cults to gain access to these readily-programmable children to program them to fulfill their own agendas, often paying the cult parents large sums of money to do so.

One common function of trauma-based mind control programming is to cause the victim to physically and psychologically re-experience the torture used to install the programming should the victim consider violating its directives. The most common programs are unidimensional directives communicated during torture and impaired states of consciousness to; “Remember to forget” the abuse and “Don’t tell” about the abuse.

Much trauma-based mind control programming is significantly more complex, more technological in its methods of installation, and utilizes the individual’s dissociated identities (personalities) to effect greater layering of psychological effects. Personalities are usually programmed to take executive control of the body in response to particular cues (hand signals, tones, etc.) and then follow directives, with complete amnesia for these events. This is exemplified by the automatic response of the programmed assassin to seeing the Queen of Diamonds in the 1962 film, “The Manchurian Candidate”. Personalities are programmed to become flooded with anxiety or feel acutely suicidal if they defy program directives. Personalities are often programmed to believe that explosives have been surgically implanted in their bodies and that these will detonate if the individual violates orders or begins to recall the programming, the torture used to install it, or the identities of the programmers.

In highly sophisticated mind control, the individual is programmed to perceive inanimate structures in the unconscious inner landscape. “Structures” are mental representations of objects, e.g., buildings, grids, devices of torture, and other containers, that “hold” programmed commands, messages, information, and personalities. In many cases, walls are also installed that serve as barriers to hide deeper levels of programming and structures. Unconscious personalities perceive themselves as trapped within, or attached to, these structures, both visually (in internal imagery), and somatically (in experiences of pain, suffocation, electroshock, etc.).

Structures are installed in early childhood, generally between 2 and 5 years of age. Torture and drugs are applied beyond the endurance of all of the already-formed personalities, which usually requires that the child be taken near death. The intent is to bury all memory for the event deeply in the unconscious mind, below the level of consciousness of all personalities. When all conscious processing of information is blocked, the child cannot mentally resist any of the programmer’s input, cannot reject it as “not me” or as untrue. Instead, the input is “taken in whole”, into the unconscious mind, with no conscious memory, and therefore no ability to process or reject it later.

The child may be tortured on a device, and the personalities formed in this process then perceive themselves trapped on these devices. Or an image of an object may be projected on the child’s body or on a screen, or in virtual reality goggle, or a physical model of the object is shown.

The programmer then tells the child that this device or object is now within him or her. Because the mind of the small child does not easily discriminate reality and fantasy (this process relies on the pre-school child’s use of magical thinking), the child now perceives the object as a structure within. Then, a code is installed, for the programmer to gain future access to the structure to erase or give new information.

Immediately after the structure is installed, the programmer will generally command traumatized personalities go to places in the structures, e.g., “Go inside the grid”; The programmer will generally also install the perception of wires, bombs, and re-set buttons, to prevent removal of the structure. The child is usually shown something to make the him or her perceive these as real, e.g., a button on the belly-button.

Installed program “triggers”, “cues”, and “access codes” allow the programmer easy access to programmed personalities and program structures to install or change commands, messages, and information, and to retrieve information, all out of victims’ conscious awareness.

Personalities trapped in (or on) structures obey program directives until freed from the structures. Programmed functions are usually performed unconsciously, or with a some awareness of a compulsion to do, or not do, something. E.g., personalities are often programmed to awaken in the every morning hours to make a telephone call (use of toll-free numbers results in no record of calls) to obtain or provide information to abuser groups. Programmed “reporter” personalities report whether therapy is approaching the hidden programming. The host usually has no knowledge of making these calls, or may occasionally find him/herself holding a telephone in the middle of the night, not knowing why.

Similar methods of programming, sometimes combined with witchcraft spiritual abuse, are used to mentally install “humanoids”, e.g., robots, shells, etc., that contain no part of the person’s true humanity, i.e., no personality fragment. These humanoids carry out specific functions within the mind, or in external actions.

Programming overides the victim’s free will. Programmed individuals (usually specific personalities) follow commands and perform actions that are in clear violation of their free will, moral principles, and spiritual convictions, generally without conscious awareness.

These kinds of programming continue to control the person’s thoughts and actions for decades, usually with no conscious awareness of the programming or of the personalities under its control. Survivors of ritual abuse who re-associate their history of abuse usual begin to recover their memories of abuse from between 30 and 50 years of age. It is generally many years more before the survivor becomes aware of mind control programming and its ongoing effects on her or him.

Free will, determination, and deep spiritual faith, are usually not enough alone to find the unconscious personalities perceiving themselves inexorably trapped in programming, or the carefully hidden program structures. Finding these generally requires expertise in safely helping survivors access this information. By the programmers’ design, attempting to disable or remove programming usually “sets off” programmed self-destruction and negative health/mental health consequences. Finding, disabling, and removing programming must skillfully sidestep these negative consequences. Although the host personality may be determined to defy all such consequences, concealed personalities trapped in complex programs often perceive themselves as unable to defy programmed negative consequences.

Consultation with experts in program removal who have extensive knowledge of various kinds of programming done by the various abuser groups permits; a) the discovery of programming buried in the unconscious mind, b) techniques in side-stepping programming, and c) recognition of “red herrings” and disinformation.

The objectives of program removal are to:

1. Free all personalities controlled by programming, so they may act of their own free will:
a) to decide who and what they want to be and do!,
b) to leave the sites of their trauma and program structures,
c) to go to a healing/safe place in the inner world, and/or
d) to gain co-consciousness with the host, or integrate with the host and with the core (which is usually a young part of the host that the individual has managed to hide from the abusers).

2. Remove all injunctions and implants (structures, humanoids, hostile spiritual controls).
The free will of the host and other personalities must be respected at all times in the process of disabling/removing mind control programming. Program removal cannot be achieved with re-programming or abuse, e.g., use of coercion, manipulation, deceit, intimidation, sleep deprivation.
In most cases, skillful program removal greatly facilitates the psychotherapy process. In many cases, program removal is essential to stop ongoing contact with abuser groups.

I have worked extensively with an expert in program removal for the past eight years. I welcome people to contact me for more information about my consultant and the program removal process. My e-mail is: ellenlacter@earthlink.net.

Some Indicators of Trauma-Based Mind Control Programming:

A. Repetitive, robotic statements that do not make sense in context of dialogue, e.g., “I want to go home”, meaning to return to the abuser group.

B. Compulsive or ritualized behaviors, especially self-mutilation (esp. in patterns), singing same song.

C. Fear in response to benign stimuli, e.g., colors, shapes, cartoon characters, lights, food brands, phone rings.

D. Telephone reactions; e.g., strong startle response to phone ringing, many hang-up calls to the home, a compulsion to make calls (often toll-free), finding the phone in one’s hand in early am hours, without recalling making a phone call.

E. A pattern of increased “dead-air” phone calls (phone calls in which noone answers when the phone is picked up and when one says “hello”) around birthdays or ritual holidays

F. Severe flinching and spasms (as if being electro-shocked) when approaching trauma material.

Bibliography

Boyd, A. (1991). Blasphemous rumors: Is Satanic ritual abuse fact or fantasy? An investigation. London: HarperCollins.

Coleman, J. (1994). Satanic cult practices. In V. Sinason (Ed.), Treating survivors of satanic abuse (pp. 242-253). London, and New York, NY: Routledge.

Hassan, S. (1990). Combating cult mind control. Rochester, VT: Park Street Press.

Hersha, L., Hersha, C., Griffis, D., & Schwarz, T. (2001). Secret weapons: Two sisters’ terrifying true story of sex, spies, and sabotage. Far Hills, New Jersey: New Horizon Press.

Katchen, M., & Sakheim, D. (1992). Satanic beliefs and practices. In D. K. Sakheim, & S. F. Devine, (Eds.), Out of Darkness: Exploring Satanism and Ritual Abuse. (pp. 21-43). New York: Lexington Books.

Keith, J. (1998). Mind control, world control. Kempton, IL: Adventures Unlimited Press.

Marks, J. (1979). The Search for the Manchurian Candidate: The CIA and mind control. New York: Times Books.

Neswald, D., & Gould, C. (1993). Basic treatment and program neutralization strategies for adult MPD Survivors of Satanic ritual abuse. Treating Abuse Today, 4 (3), 14-19.

Neswald, D., Gould, C., & Graham-Costain, V. (1991). “Common programs” observed in survivors of Satanic ritual abuse. The California Therapist, 3(5), 47-50.

Noblitt, J.R., & Perskin, P. (2000). Cult and ritual Abuse: Its history, anthropology, and recent discovery in contemporary America; Revised edition. Westport, CT: Praeger Publishers.

Oksana, C. (1994, revised 2001). Safe passage to healing: A guide for survivors of ritual abuse. NY: Harper Perennial.

Rutz, C. (2001). A nation betrayed: The chilling and true story of secret cold war experiments performed on our children and other innocent people. Grass Lake, MI: Fidelity Publishing.

Ryder, D., & Noland, J.T. (1992). Breaking the circle of Satanic ritual abuse: Recognizing and recovering from the hidden trauma. Minneapolis, MN: CompCare Publishers.

Sheflin, A. & Opton, E. (1978). The mind manipulators. New York: Grosset & Dunlap.

Smith, M. (1993). Ritual Abuse: What it is, why it happens, how to help. San Francisco: Harper.

Weinstein, H. (1990). Psychiatry and the CIA: Victims of mind control. Washington, DC: American Psychiatric Press.
Modified: November 13, 2010
Mogelijk is er toch een derde wereldoorlog op komst?

Geplaatst op april 16, 2014    door HH     


derde wereld

Hoe lang zal het geweld in de Oekraïne nog duren? Het is niet onmogelijk dat het nog maar een kwestie van dagen of weken is en het escaleert en dan is het niet onmogelijk dat er een derde Wereldoorlog wordt ontketend. Als dat plaats vindt komt mogelijk de opname van de wedergeboren gelovigen snel nabij, dan kan het niet lang meer duren.

Een mogelijke derde wereldoorlog, waarbij gebruik gemaakt gaat worden van atoomwapens, kan catastrofale gevolgen hebben voor het voortbestaan van het menselijk leven hier op aarde. De risico’s bij zo’n wereldwijd conflict zijn enorm. Ook het op grote schaal gebruiken van chemische en bacteriële oorlogswapens, wat al eerder gebeurd is, heeft dramatische gevolgen voor de wereld. Zover zal het echter nog niet komen, omdat de Bijbel leert dat er een wereldleider zal opstaan, met groot gezag, die de partijen voor een korte periode weer bij elkaar zal brengen.

◾Lees Daniel 9:27 “Hij zal een sterk bondgenootschap sluiten met velen, één week lang” en met een week lang wordt in profetische zin bedoeld, een periode van 7 jaar.

In die periode zal die wereldleider die de antichrist genoemd wordt, wel zijn wereldrijk vestigen. In dat rijk is geen plaats voor christenen en het zal ook opnieuw leiden tot een verschrikkelijke vervolging van het Joodse volk.

◾Jezus profeteerde over deze periode in Matt.24: 15- 21 en zegt dat de dan levende Joden zullen moeten vluchten.
“….. dan moet iedereen in Judea de bergen in vluchten; wie op het dak van zijn huis is moet niet naar beneden gaan om nog spullen te halen, en wie op het land is moet niet terugkeren om zijn mantel te halen. Wat zal het rampzalig zijn voor de vrouwen die in die tijd zwanger zijn of een kind aan de borst hebben! Bid dat jullie niet in de winter zullen moeten vluchten en ook niet op sabbat. Want het zal een tijd zijn van enorme verschrikkingen, zoals er sinds het ontstaan van de wereld tot nu nooit geweest zijn en er ook niet meer zullen komen”.

◾In 1 Thess. 5:3 lezen we ook  over de zogenaamde vrede die de antichrist zal brengen in die periode: “Want wanneer zij zullen zeggen: Het is vrede, en zonder gevaar; dan zal een haastig verderf hun overkomen, gelijk de barensnood een bevruchte (vrouw); en zij zullen het geenszins ontvlieden”.  Er komt dan alleen spoedig een einde aan dat vreselijke antichristelijk rijk, door de wederkomst van Jezus, dan zal Hij zijn heerschappij definitief maken hier op aarde.

◾In Zacharia 14:3, 4 staat “Daarna zal de HEER uittrekken en de strijd tegen die volken aanbinden, net als weleer. Die dag zal hij zijn voeten op de Olijfberg planten, ten oosten van Jeruzalem”.

Geestelijk slapen is gevaarlijk in deze tijd.

doetmeniets

Mensen willen liever niet nadenken over deze dingen en dat geldt ook vaak voor christenen. We laten ons liever in slaap sussen door politici die ons verzekeren dat ook Rusland zo’n oorlog niet zal willen. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de plannen die men nog heeft, men moet er niet aan denken dat die misschien niet door kunnen gaan!

Men stelt zichzelf gerust door te zeggen dat een christen nu eenmaal altijd klaar moet zijn voor de komst van de Heer, maar dat we ons er aan de andere kant ook niet teveel op moeten richten. Uiteindelijk heeft Jezus ook nog gezegd dat niemand de exacte dag of uur weet, dus speculeren daarover heeft ook weer geen zin.
En natuurlijk zitten alle onheilsprofeten er ook naast, die beweren met ingewikkelde berekeningen de dag van Jezus komst te kunnen berekenen. Maar aan de andere kant heeft de Heer ons niet helemaal in het ongewisse gelaten. Hoewel het precieze moment (dag en uur) van Zijn terugkomst alleen bij Zijn Vader bekend is, legt Jezus op veel andere momenten uit dat de tekenen der tijden wel degelijk gezien kunnen worden. Bijvoorbeeld, toen zijn discipelen aan Hem vroegen over aan welke tekenen ze zouden kunnen weten dat Zijn terugkomst dichterbij komt, gaf Jezus een lange lijst van specifieke tekenen (Lees Mat.24).

De Bijbel leert: Jezus gaat nog twee keer terug komen, wat is het verschil tussen die twee?
wederkomst1
1. De eerste keer wordt de Opname genoemd.
Jezus gaat terugkomen om Zijn Bruidsgemeente (Gods kinderen, die hun leven aan God hebben gegeven en Jezus komst verwachten), op te halen. In een fractie van een seconde zal ons sterfelijk lichaam veranderen in een lichaam wat onsterfelijk wordt (net als bij Jezus gebeurde, ons voorbeeld) en Jezus zal ons in de lucht tegemoet komen en ons gedurende die 7 jaar in de Hemel houden, waar ook een hemels feest gevierd zal worden, wat we noemen de Bruiloft van het Lam (Openb.19).

Lees:

◾Math.24: 36-44 Dan zullen er twee in het veld zijn, één zal aangenomen worden en één achtergelaten worden; twee vrouwen zullen aan het malen zijn met de molen, één zal aangenomen worden, en één achtergelaten worden. Waakt dan, want gij weet niet, op welke dag uw Here komt. Maar weet dit: Als de heer des huizes geweten had, in welke nachtwaak de dief zou komen, hij zou gewacht hebben en in zijn huis niet hebben laten inbreken. Daarom, weest ook gij bereid, want op een uur, dat gij het niet verwacht, komt de Zoon des mensen


◾1 Thes. 4:16-17  Wanneer het signaal gegeven wordt, de aartsengel zijn stem verheft en de bazuin van God weerklinkt, zal de Heer zelf uit de hemel neerdalen. Dan zullen eerst de doden die Christus toebehoren opstaan, en daarna zullen wij, die nog in leven zijn, samen met hen op de wolken worden weggevoerd en gaan we in de lucht de Heer tegemoet. Dan zullen we altijd bij hem zijn.


◾Openb. 3:10  Omdat gij het bevel bewaard hebt om Mij te blijven verwachten, zal ook Ik jou bewaren voor de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken hen, die op de aarde wonen.


◾1 Cor.15:52, 53  in een ondeelbaar ogenblik, in een oogwenk, wanneer de bazuin het einde inluidt. Wanneer de bazuin weerklinkt, zullen de doden worden opgewekt met een onvergankelijk lichaam en zullen ook wij veranderen. Want het vergankelijke lichaam moet worden bekleed met het onvergankelijke, het sterfelijke lichaam met het onsterfelijke.


◾1 Thes. 1:10 en om zijn Zoon te verwachten uit de hemel: Jezus, die hij uit de dood heeft doen opstaan en die ons zal redden van het komende oordeel.


◾Luc. 21:34,35 Pas op dat jullie hart niet afgestompt raakt door de roes en de dronkenschap en de zorgen van het dagelijks leven, zodat die dag (wanneer de verdrukking begint) jullie overvalt, onvoorspelbaar als een val die dichtklapt. Want plotseling zal hij komen over allen die waar ook op aarde wonen. 36 Wees waakzaam en bid onophoudelijk om te ontkomen aan de dingen die gebeuren gaan


Daarna gaat God de natiën (en de achtergebleven geestelijk lauwe christenen) oordelen, met als bedoeling dat ze zich alsnog zullen bekeren. Hij geeft hun daar 7 jaar de tijd voor.

Op de dag dat Jezus voor de tweede keer naar de aarde gaat om Zijn Koninkrijk hier te vestigen, zal de gemeente samen met Hem terug komen hier op aarde.

armageddon2

2. De tweede keer zal Jezus samen met Zijn Bruid, na  de Bruiloft van het Lam, terugkeren op de Olijfberg.
Op deze dag zullen wij met Jezus naar de aarde teruggaan, om met Hem 1000 jaar over de aarde te regeren. Een onvoorstelbare toekomst, maar het is het Woord van God.

Lees: Openb. 19 :11 -14
“Ik zag dat de hemel geopend was, en dit zag ik: een wit paard met een ruiter(Jezus), die ‘Trouw en betrouwbaar’ heet, die een rechtvaardig vonnis velt en een rechtvaardige strijd voert. De hemelse legermacht(de gelovigen in de Hemel), gekleed in zuiver, wit linnen, volgde hem op witte paarden”.

Wees in ieder geval alert op wat er om u heen gebeurd.

Jezus zegt in Lukas 12:40 “Weest ook gij bereid, want op een uur, dat gij het niet verwacht, komt de Zoon des mensen”.
Natuurlijk zijn de ontvangen documenten van THE WHITE HOUSE Washington D.C en de geschreven documenten aan President D Trump en alle medewerkers van THE WHITE HOUSE Washington D.C gerelateerd aan de nucleaire derde Wereldoorlog die niet vanuit Korea zal starten maar vanuit Japan en dit gemanipuleerd wordt door bots media wat U Edelhoogachtbare Voorzitters Staatsraden van de Raad van State in het volgende nieuwsbericht kunt lezen wat in The Observer gepubliceerd:

Facebook and Twitter are being used to manipulate public opinion – report

Nine-country study finds widespread use of social media for promoting lies, misinformation and propaganda by governments and individuals
hands using smartphone
 Researchers found ‘the lies, the junk, the misinformation’ of traditional propaganda, is widespread online and ‘supported by Facebook or Twitter’s algorithms’. Photograph: Philip Toscano/PA
Propaganda on social media is being used to manipulate public opinion around the world, a new set of studies from the University of Oxford has revealed.
From Russia, where around 45% of highly active Twitter accounts are bots, to Taiwan, where a campaign against President Tsai Ing-wen involved thousands of heavily co-ordinated – but not fully automated – accounts sharing Chinese mainland propaganda, the studies show that social media is an international battleground for dirty politics.
The reports, part of the Oxford Internet Institute’s Computational Propaganda Research Project, cover nine nations also including BrazilCanadaChinaGermanyPolandUkraine, and the the United States. They found “the lies, the junk, the misinformation” of traditional propaganda is widespread online and “supported by Facebook or Twitter’s algorithms” according to Philip Howard, Professor of Internet Studies at Oxford.
At their simpler end, techniques used include automated accounts to like, share and post on the social networks. Such accounts can serve to game algorithms to push content on to curated social feeds. They can drown out real, reasoned debate between humans in favour of a social network populated by argument and soundbites and they can simply make online measures of support, such as the number of likes, look larger – crucial in creating the illusion of popularity.
The researchers found that in the US this took the form of what Samuel Woolley, the project’s director of research, calls “manufacturing consensus” – creating the illusion of popularity so that a political candidate can have viability where they might not have had it before.
The US report says: “The illusion of online support for a candidate can spur actual support through a bandwagon effect. Trump made Twitter centre stage in this election, and voters paid attention.”
While the report finds some evidence of institutional support for the use of bots, even if only in an “experimental” fashion by party campaign managers, Woolley emphasises that it’s just as powerful coming from individuals. “Bots massively multiply the ability of one person to attempt to manipulate people,” he says. “Picture your annoying friend on Facebook, who’s always picking political fights. If they had an army of 5,000 bots, that would be a lot worse, right?”
Research shows that Russia first developed its digital propaganda expertise for dealing with internal threats to stability and drowning out dissent to Putin’s regime.
Pinterest
 Research shows that Russia first developed its digital propaganda expertise for dealing with internal threats to stability and drowning out dissent to Putin’s regime. Photograph: Alexei Druzhinin/TASS
Russian propaganda on social media is well known in the west for its external-facing arm, including allegations of state involvement in the US and French presidential elections. But the nation’s social media is also heavily infiltrated with digital propaganda domestically according to the report on that country.
Advertisement
It shows that Russia first developed its digital propaganda expertise for dealing with internal threats to stability and drowning out dissent to Putin’s regime while providing the same illusion of overwhelming consensus that was used in the US election years later. “Political competition in Putin’s Russia created the demand for online propaganda tools,” the report’s author, Sergey Sanovich, writes, “and … market competition was allowed to to efficiently meet this demand and create tools that were later deployed in foreign operations”.
Woolley adds: “Russia is the case to look to to see how a particularly powerful authoritarian regime uses social media to control people.”
If Russia is the progenitor of many of the techniques seen worldwide, then Ukraine is the example of how the conflict might progress. There, says Woolley, “we’re seeing how computational propaganda will be in five years, because the country is a testing ground for current Russian tactics.” As a result, however, civil society organisations dedicated to tackling the problem are similarly advanced.
The report on the country’s efforts to tackle Russian misinformation highlights the StopFake project, a collaborative effort to tackle fake stories “produced mainly by the Russian media” It also mentions a Chrome extension that allowed automatic blocking of thousands of Russian websites, and even a straightforward ban from the government aimed at certain Russian social networks, including VKontakte and Yandex, as part of the country’s sanctions against Russia.

Facebook and Twitter must act

The reports suggested an apparent disinterest from the social media firms in how their networks were being used. Facebook, for instance, leaves most of its anti-propaganda work to external organisations such as Snopes and the Associated Press, who operate semi-autonomous fact-checking teams aimed at marking viral news stories as true or false while Twitter’s anti-bot systems are effective at fighting commercial activity on the site, but seem less able or willing to take down automated accounts engaging in political activity.
Advertisement
The researchers are presenting their findings to a group of “senior” representatives from the technology industry in Palo Alto. They say that the social networks need to do more, and fast.
“For the most part, they leave it to the user community to police themselves, and flag accounts,” Howard says. He points out while social networks tend to comply only with the minimum legal requirements, occasionally they’ll be ahead of public opinion – as happened when the company decided to ban adverts for payday loans. “Of all the public policy issues, I don’t know why they landed on that one. They clearly can have an impact, and between violent extremism and payday loans there’s a span of issues.”
The researchers did find one country to be significantly different to the others. In Germany, fear of online destabilisation outpaced the actual arrival of automated political attacks and has led to the proposal and implementation of world-leading laws requiring social networks to take responsibility for what gets posted on their sites.
“Germany leads the way as a cautionary authority over computational propaganda, seeking to prevent online manipulation of opinion rather than addressing already present issues,” the report says, although it adds that “many of those measures lack legitimacy and suitable enforcement, and some are disproportionate responses considering their implications for freedom of expression”.

Edelhoogachtbare Voorzitters Staatsraden van de Raad van State natuurlijk is het corrupte Japanse Rechtssysteem gebaseerd op Wicca die de heksencultus-hypothese waar de opvattingen over heksen en hekserij in Europa ook op gebaseerd is en de sabbat gebaseerd is op de incest van de Islam want in het CHRISTENDOM is dit verboden en wordt dit zwaar gestraft.
Dit is niet goed beschreven in opvattingen over heksen en hekserij want hekserij in het CHRISTENDOM is afgoderij en dus een pact met de duivel die onder de categorie: maanverering valt.
De maangod Nanna en de Godin Diana die in de Griekse mythologie duidelijk beschreven worden maar niet gebaseerd op het Christendom en het Jodendom want mensen die andere geloofstromingen hebben leven in een ander jaartal dan 2017; daarom dien ik Mw R.J.M Zwijnenberg de motie in om de vluchtelingen die hier in de Europese Unie en met name de arabieren te laten remigreren omdat de ten uitvoerlegging van nucleaire derde wereldoorlog ten uitvoer wordt gelegd als U de door mij ingediende EISEN en voorgaande moties door de schredder drukt en daarna de eigen waarheid van de vrijmetselarij invult die overigens op 13 augustus 2017 uiteen valt vanwege meineed.
Dit zal de mainstream-propaganda media in de doofpot drukken en daarom zult U Edelhoogachtbare Voorzitters Staatsraden van de Raad van State moeten optreden maar niet als Antichrist want U hoeft mij niet te geloven maar er is niet veel goeds gekomen uit de Vrijmetselarij, Pseudo-filosofische cultus Scientology die op de film de Da Vinci Code gebaseerd zijn; ook niks met het CHRISTENDOM en het Jodendom te maken hebben en er ook onderscheidt is met het Rooms-Katholieke geloof die deze chaos dankzij Mw A Merkel de bondskanselier van Duitsland heeft bewerkstelligt omdat men nog meer vluchtelingen wil opnemen is het zeer noodzakelijk dat Nederland net zoals Polen, Hongarije en Oostenrijk de grenzen dicht doen en zoals ik in het vorige deel beschreven heb zal de ten uitvoerlegging van de nucleaire derde wereldoorlog dankzij de Islam en het Boeddhisme vanwege de spiritualiteit en de wereldeconomie.
Dankzij de VOC die de rechtssystemen aan chartaal geld heeft gekoppeld en daarom het corrupte Japanse Rechtssysteem waar Rechtbanken, Gerechtshoven en de Hoge Raad der Nederlanden wat geen rechtsgeldig hooggerechtshof is vanwege het feit dat Het Koninkrijk der Nederlanden sinds 18 Mei 1945 is opgeheven.
Omdat het Nazi-beleid is gehandhaaft kan U Edelhoogachtbare Voorzitters Staatsraden van de Raad van State natuurlijk ook het Nazi-beleid handhaven volgens beleid en strategie om dit ook voor vluchtelingen en asielzoekers ten uitvoer te leggen zodat Nederlanders die emotionele en mentale/geestelijke klappen hebben moeten opvangen en dankzij Brussel vluchtelingen/asielzoekers hebben moeten laten wonen in woningen waar de gewone burger 10-15 op moet wachten en dankzij Rothschild, Rockefeller en de tax-free graai Koningshuizen wereldwijd de EU-Staatsburgers de mond werd gesnoerd net zoals terreur in dienst van de doofpotoperatie zandvoort waar #Demmink aan gerelateerd is en de Nederlandse Staatsburgers zich afvragen of Nederland een draaischijf is van internationale kinderpornohandel gerelateerd aan de geloofstroming van het boeddhisme, vrijmetselarij, Illuminatie, Scientology en Nieuwe Wereldorde vanwege het eurosysteem die gerelateerd is aan het corrupte Japanse Rechtssysteem en Japan het enige land is waar het CHRISTENDOM nooit is ingevoerd anders had men nooit de atoombom op Nagasaki en Hiroshima gegooid.
Edelhoogachtbare Voorzitters Staatsraden van de Raad van State ik Mw R.J.M Zwijnenberg dien per ommegaande de motie in om deze sekten te vernietigen en het Juridisch Ethisch Christelijk Rechtssysteem gebaseerd op een bindende Constitutionele Monarchie her in te voeren zodat de ten uitvoerlegging van de nucleaire derde wereldoorlog wordt gestopt en volgens de beraadslaging de door mij ingediende EISEN in te willigen zodat mijn standpunten die ik bij deze vermeld:GOD ALMACHTIG HEEFT IEDEREEN EEN EIGEN LAND GEGEVEN, EEN EIGEN TAAL, EEN EIGEN MUNTEENHEID EN EEN EIGEN CULTUUR!!!
De door mij ingediende eisen en moties zijn volgens de beraadslaging die blasfemie ten laste leggen omdat deze geloofsstromingen de eurozone en de EU-Staatsburgers vernietigen voldoende onderbouwd om toegewezen te worden.
Voor de goede orde voeg ik Mw R.J.M Zwijnenberg de EISEN toe:

De Eisen:

- Een bank openen met de naam JEZUS regeert over financiën in chartaal geld of financiën in chartaal geld vanJEZUS.

- De pseudo filosofische cultus Scientology Staatsbank ING gecontroleerd failliet laten gaan en de medewerkers die niet heben gefraudeert hun werkzaam heden laten voortzetten bij de bank JEZUS regeert over financiën in chartaal geld of financiën in chartaal geld van JEZUS.

-Opdoeken pseudo filosofische cultus scientology en Vrijmetselarij(NASA-Leaks) door het Ministerie vanveiligheid en Justitie en het Openbaar Ministerie omdat men de Demmink-zaak in de doofpot heeft gedrukt.

- Illuminatie en Vrijmetselarij zullen onderspit delven vanwege afvallig geloof in oog van agamotto die vergelijkbaar is met de baphomet en de nucleaire derde wereldoorlog bewerkstelligt deze sekte op te doeken.

- Sluiting van Rechtbanken die de wet- en regelgeving van de pseudo filosofische cultus scientology hanteren en van de Vrijmetselarij  per ommegaande na dagtekeningvan binnenkomst van dit document vanwege MAJESTEITSCHENNIS.

- Sluiting van Gerechtshoven die de wet- en regelgeving van de pseudofilosofische cultus scientology hanteren en van de Vrijmetselarij per ommegaande na dagtekening van binnenkomst van dit document vanwege MAJESTEITSCHENNIS.

- Scientologie-sekte Staatsbank ING opdoeken door het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

- GEEN genade voor satan en uitroeiing van demonen is een vereiste!!!
- Schadevergoedingen per ommegaande uitkeren om de materiële en immateriële schade te vergoeden want er kunnen ook miljarden worden gëinvesteerd om de euro in stand te houden dus kunnen schadevergoedingen ook uitgekeerd worden van dit bedrag omdat er uit het niets geld wordt gedrukt!!!

- Koopwoningen met de helft van de prijzen te verlagen om de ten uitvoerlegging van de Europese Unie nucleaire derde wereldoorlog te stoppen!!!

-Medewerkersvan de Bankensector die volgens de taxonomievan de hiarchie disfunctioneren zelf de schade laten vergoeden.

-Alle schulden kwijtschelden van de Europese Unie Staatsburgers en ook van alle Europese Unielanden de Staatsschulden kwijtschelden omdat de RECHTSPRAAK.NL gebaseerd is op de kiem en Nederland de grootste E.U-Belastingbetaler is.

-Mainstream media op eigen kosten laten uitzenden en niet door belastingbetaler wegens verkeerde informatie

- Makelaars die hebben meegewerkt aan Vastgoedfraude verplicht deze koopakten verstrekkenaan Dakloze Nederlandse Staatsburgers zonder financiën in chartaal geld te ontvangen.
Heeren Makelaardij die ter domicilie kantoor gevestigt hebben aan stadionweg 75, 1077 SE Amsterdam zullen als eerste dakloze Nederlandse Staatsburgers onderdak moeten verstrekken vanwege airbnb.

 
-Kostenvoorschot in depot afschaffen van Advocaten, Juristen want dit wordt in Japan als een strafbaar delict gezien en het Japanse Rechtssysteem is ingevoerd sinds 2002.

-Europese Unie Staatsburgers na griffierechtkosten te hebben voldaan zelf als belanghebbende zittingen aanlaten brengen bij Rechtbanken en Gerechtshoven gebaseerd op het Nederlands Juridisch Rechtssysteem gebaseerd op een bindende Constitutionele Monarchie van de Seculiere Rechtsstaat der Nederlanden.

- Stoppen van Nucleaire derde wereldoorlog en Machtsgreep op THE WHITE HOUSE en de Europese Unie Landen met betrekking tot de huizenmarkt door een inachtneming van wetsartikel 8:69 REFORMATIO IN PEIUS en de eigen staatsburgers hun eigen LAND, EIGEN CULTUUR, EIGEN TAAL EN EIGEN MUNTEENHEID terug te geven!!!

- Herinvoering van de Nederlandse Florijn en voor andere Europese Unie Landen hun oude munteenheden gebaseerd op het Sociale zekerheidsstelsel zodat gezondheidszorgstelsel overeind blijft en pensioenfondsen!!!

- AFSCHAFFING VAN BONUSSEN VOOR BANKIERS EN ZIEKENHUISDIRECTEUREN EN MENSEN MET HOGE FUNCTIES omdat er geen chartaal geld is voor veeboeren om de fipronilcrisis te vergoeden maar er miljarden gedrukt kunnen worden om het pedonetwerk in stand te houden en de vluchtelingen/asielzoekers op te vangen om chaos te realiseren in belastingstelsels.

Dat het Uwe Edehoogachtbare Voorzitters Staatsraden van de Raad van State moge behage en het zou oordelen dat op enige bewijslast rust, met uitvoerbaar bijvoorraadverklaring voor zover de Belgische wet dit toelaat en aan de zorgplicht moet te voldoen omdat Het Koninkrijk der Nederlanden niet meer bestaat!!!
Mocht U Edelhoogachtbare Voorzitters Staatsraden van de Raad van State geen gehoor geven aan het uitkeren van schadevergoedingen voor NL Staatsburgers dan zal de ten uitvoerlegging van de nucleaire derde wereldoorlog ten uitvoer worden gelegd dankzij de Medewerkers van de Bankensector, Medewerkers van het Openbaar Ministerie, Medewerkers van politie en Justitie,Illuminatie,Scientology,Nieuwe Wereldorde, Vrijmetselarij   en ja ook U Edelhoogachtbare Voorzitters Staatsraden van de Raad van State + Ministers/ Bewindvoerders zullen allemaal doodgeschoten worden door de Arabieren onder het mom van vluchtelingencrisis en asielzoekers de Europese Unie in terwijl er in de Arabische landen geen oorlog meer heerst!!!
Dus U krijgt de keus of DE WAARHEID AAN HET LICHT BRENGEN omdat de Arabische Lente is mislukt of moet de nucleaire derde wereld oorlog ten uitvoer worden gelegd door de arabieren?!
Dan zal de Edelhoogachtbare Mr de Werd van het Openbaar Ministerie en de Officier Mr W.J Nijkerk en mijn contactpersoon J.M.J Jansze deze verantwoordelijkheid op zich nemen en de nader te bepalen zittingsdatum die op supersnelrecht gepland gaat worden de wereldproblematiek oplossen zodat de ten uitvoerlegging van de nucleaire derde wereldoorlog wordt gestopt.
Deze zitting zal uitgezonden worden via een aantal mediakanalen en dit zal naar WAARHEID worden gepubliceerd vanwege rechtstreekse live uitzending.
Ook zal de herinvoer van het Juridisch Ethisch Christelijk Rechtssysteem gebaseerd op een Bindende Constitutionele Monarchie heringevoerd worden:

De 10 Geboden:


1:Eerste gebod.

GOD gaf de volgende grondregels:HIJ ZEI''IK DE HEER BEN JULLIE GOD''
Ik heb je uitEgypte gehaald, uit dat slavenoord, houd er dus geen andere goden op na.
IK BEN ER IMMERS.
2:Tweede gebod.

Maak geen afgodsbeeld; niets van wat in de hemel op aarde ook in water onder aarde mag je afbeelden.
Kniel voor zulke goden niet neer, vereer ze niet want IK de HEER BEN jullie GOD.
Wie zich tegen MIJ verzet zal IK straffen hem en ook zijn nakomelingen tot in de derde en vierde generatie.
Maar wie mij liefhebben en zich houden aan mijn geboden die blijf IK trouw tot in de duizendste generatie.

3:Derde gebod.
Misbruik mijn naam niet.
Want IK de HEER zal straffen wie mijn naam misbruikt.
4:Vierde gebod.
Houd de sabbat in ere.
Het moet een bijzondere dag voor je zijn.
Zes dagen heb je om te werken maar de zevende dag, de sabbat is een rustdag die aan mij de HEER je GOD is gewijd.
Verricht dan geen enkel werk.
Dat geldt voor jezelf, je zoon en je dochter, je slaaf en je slavin.
Het geldt ook voor je vee en voor je vreemdeling die in je stad woont.
Want in zes dagen heb IK de hemel, de aarde en de zee gemaakt en alles wat zij bevat, maar op de zevende dag heb IK gerust.
Daarom heb IK de sabbat gezegend en er een bijzondere dag van gemaakt.
5:Vijfde gebod.
Heb je eerbied voor je vader en je moeder.
Dan zul je een lang leven hebben in het land dat IK de HEER je GOD je ga geven.
6:Zesde gebod.
Bega geen moord.

7:Zevende gebod.
Pleeg geen overspel.

8:Achtste gebod.
Steel niet.
9:Negende gebod.

Beschuldig niemand op valse gronden.

10:Tiende gebod.

Zet je zinnen niet op het huis van een ander, ook niet op zijn vrouw, zijn slaaf of slavin, zijn koe of ezel, of iets anders dat vanhem is.

Uit Lucas 11:45

Maar KONING JEZUS ZEI:''Wee jullie wetsgeleerden! Want jullie leggen de mensen ondraaglijke lasten op maar raken die zelf met geen vinger aan.'' 

Uit Titus 3:1
Herinner allen eraan dat ze overheid en gezag moeten erkennen en gehoorzaam moeten zijn bereid om altijd het goede te doen van niemand kwaad mogen spreken, vredelievend moeten zijn en zich tegenover iedereen zachtmoedig moeten gedragen.
Uit Handelingen 28:26-31

Ga tot dit volk en zeg: met oren zult gij horen en niet verstaan.
En scherp zult gij zien en niet inzien.
Want verstokt is het hart van het volk;hun oren zijn hardhorig en hun ogen zijn gesloten opdat zij niet zouden zien met de ogen, en verstaan met het hart.
Opdat zij zich zouden bekeren en IK hen zou genezen.
Weet dan dat het heil van GOD ALMACHTIG tot de heidenen gezonden is.
Zij zullen luisteren en terwijl hij dit zeide gingen de joden heen en twistte hevig onder elkander.
Hij bleef 2 volle jaren in het huis dat hij gehuurd had en ontving er allen die hem bezochten.
Hij preekte over het KONINKRIJK GODS en leerde over de HEER JEZUS CHRISTUS in alle vrijmoedigheid en ongehinderd.

Uit Joel 2:25

Alzo zal IK u lieden de jaren vergelden die de sprinkhaan, de kever, de rups en de kruidworm heeft afgegeten.

Uit Romeinen 1:18

Want de toorn GODS word geopenbaard van den hemel over alle goddeloosheid en ongerechtigheid der mensen, als die waarheid in ongerechtigheid ten onder houden.

Uit Marcus 14:18-25

En als zij aanzaten en aten zeide JEZUS:"Voorwaar IK zeg u een van u die met mij eet mij zal verraden."
En zij begonnen allen bedroefd te worden en de een na de ander tot HEM te zeggen:"Ben ik het ?" Ben ik het?"
Maar HIJ antwoordde en zeide tot hen:"Het is een van de twaalven die met MIJ in de schotel doopt."
De ZOON des mensen gaat wel heen gelijk van HEM geschreven is maar wee dien mens door welke de ZOON verraden wordt!!!
Het ware hem goed zo die mens niet geboren ware geweest.
En als zij aten, nam JEZUS het brood en als HIJ gezegend had brak HIJ het en gaf het hun en zeide:"Neemt , eet dat is mijn lichaam."
En HIJ nam de drinkbeker en gedankt hebbende, gaf hun dien en zij dronken allen uit den zelven.
En HIJ zeide tot hen:"Dat is MIJN BLOED, het BLOED des nieuwe testaments, het welk voor velen vergoten wordt.
Voorwaar IK zeg u:" dat IK niet meer zal drinken van de vrucht des wijnstoks tot op die dag wanneer IK dezelve nieuw zal drinken in het KONINKRIJK GODS.

Uit Marcus 14:44

En die HEM verried had hun een gemeen teken gegeven en zeggende:"Dien ik kussen zal, die is het, grijpt HEM en leidt HEM zekerlijk henen.

Uit Marcus 15:22-28

En zij brachten HEM tot de plaats Golgotha, het welk is overgezet zijnde Hoofdschedelplaats.
En zij gaven HEM gemirreden wijn te drinken; maar HIJ nam die niet.
En als zij HEM gekruisigd hadden verdeelden zij ZIJN klederen werpende het lot over dezelve, wat een ieglijk wegnemen zou.
En het was het derde ure en zij kruisigden HEM.
En het opschrift ZIJNER beschuldiging was boven HEM geschreven:DE KONING DER JODEN.
En zij kruisigden met HEM twee moordenaars, een aan de rechterzijde, en een aan de linkerzijde. 

Uit Marcus 16:5-6

En in het graf ingegaan zijnde zagen zij een jongeling zittende ter rechterzijde bekleed met een wit lang kleed en werden verbaasd.
Maar hij zeide tot haar:"Zijt niet verbaasd;gij zoekt JEZUS de Nazarener, die gekruisigd was;HIJ IS OPGESTAAN;HIJ is niet hier;ziet de plaats waar zij HEM gelegd hadden.

Uit Marcus 16:19

De HERE dan nadat HIJ tot hen gesproken had is opgenomen in den hemel en is gezeten aan de Rechterhand GODS.

Uit Romeinen 14:11-12

Want er staat geschreven:
"Zo waarachtig IK LEEF"spreekt de HERE:Voor mij zal elke knie zich buigen en alle tong zal GOD LOVEN.
Zo zal dan een ieder onzer voor zichzelf rekenschap geven aanGOD.

Uit Openbaringen 19:1

Toen hoorde ik uit de hemel het geluid als van een grote menigte, die zei:"LOOF GOD!!! Van HEM komt alle redding! Voor HEM is alle EER en MACHT!!!"

Uit Openbaringen 21:1-5

Ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde.
De tegenwoordige hemel en de tegenwoordige aarde waren er niet meer; ook de zee was verdwenen.
Ik zag de Heilige stad, een nieuw jeruzalemvan GOD uit de hemel naar beneden komen.
Zij zag er feestelijk uit als een bruid die op haar bruidegom wacht.
Ik hoorde een luide stem uit de troon zeggen:"GODS huis staat nu bij de mensen."
HIJ zal bij hun wonen.
Zij zullen zijn volk zijn en HIJ zal zelf bij hun zijn.
HIJ zal alle tranen van hun ogen afwissen en er zal geen dood meer zijn.
Van verdriet, rouw en pijn zal geen sprake meer zijn.
Dat hoort allemaal bij de oude wereld en die is voorbij.
"HIJ die op de troon zat, zei:"IK maak alles nieuw."
En HIJ zei tegen mij:''Schrijf het allemaal op, want wat IK zeg is waar en betrouwbaar.''

Uit Openbaringen slot de drievoudige verzekering der waarheid.

Verzekering van KONING JEZUS.

Toen sprak HIJ tot mij :''Verzegel niet de woorden der profetie van dit boek want de tijd is nabij!''
Wie onrecht doet; laat hem onrecht bedrijven.
Wie onrein is laat hem zich verder bevlekken; maar de gerechtiger moet steeds gerechter, de heilige moet nog heiliger worden.
Zie IK kom spoedig; mijn loon draag IK bij mij.
IK BEN DE ALFA EN DE OMEGA.
De eerste en de laatste, het begin en het einde!
Zalig zij die hun klederen wassen om recht door de poorten de stad binnen te gaan.
Maar naar buiten met de honden, de tovenaars en ontuchtigen, de moordenaars en de afgodendienaars.
En al wie de leugen liefheeft en spreekt!
IK JEZUS heb mijn engel gezonden, om u dit alles te betuigen ten behoeve der kerken.
IK BEN davids wortel en spruit; de lichtende morgenster!
En de geest en de bruid zeggen:"kom!"
Wie dorst heeft, hij kome!
Wie wil neme het water des levens, om niet! 

Uit Spreuken 6:30-31

Een dief die steelt omdat hij honger heeft steelt uit noodzaak.
Men veracht hem niet,
al moet hij het gestolene ook zevenvoudig terugbetalen als hij wordt betrapt, al kost het hem ook alles wat hij heeft.

Uit Matheus: 22:17-21

Zeg ons dan: wat dunkt U? Is het geoorloofd, den keizer schatting te geven of niet?
Maar JEZUS, bekennende hun boosheid, zeide:
Gij geveinsden, wat verzoekt gij MIJ?Toont MIJ de schattingpenning.
En zij brachten HEM een penning.
En HIJ zeide tot hen: Wiens is dit beeld en het opschrift?
Zij zeiden tot HEM:Des keizers.
Toen zeide HIJ tot hen: Geeft dan den keizer, dat des keizers is en GOD, dat GODS is.
 
Met de  meeste Hoogachting

R.J.M ZwijnenbergBijlage 1: Ontvangen documenten THE WHITE HOUSE Washington D.C
Bijlage 2: Geschreven documenten the white house washington D.C
Bijlage 3: Wicca.
Bijlage 4: Heksencultus-hypothese
bijlage 5: Opvattingen over heks en hekserij in Europa.
Bijlage 6: Pact met de DUIVEL (CHRISTENDOM).
Bijlage 7: Categorie (maanverering).
Bijlage 8: nanna (god).
bijlage 10: Diana (mythology).
bijlage 11: 13 augustus
Bijlage 12: Hoe gaan we om met getallen in de bijbel.
Bijlage 13: Antichrist.
bijlage 14: vrijmetselarij.
Bijlage 15:  Scientology.
Bijlage 16: Christendom.
Bijlage 17: Rooms-Katholiek.
Bijlage 18: De Da Vinci Code (boek).
Bijlage 19: islam.
Bijlage 20: Boeddhisme.
Bijlage 21: spiritualiteit en wereldeconomie.
Bijlage 22: rechtssystemen gerelateerd aan Financiën
Bijlage 23: schadevergoedingen uitkeren aan mensen die emotionele en geestelijke pijn hebben geleden; geen vluchtelingen en asielzoekers door de herinvoer van de oude munteenheden te bewerkstelligen.

Bijlage 24: Rothschild.
Bijlage 25: Rockefeller.
Bijlage 26: Koningshuizen wereldwijd.
Bijlage 27: Terreur in dienst van doofpotoperatie kinderpornozaak zandvoort.
Bijlage 28: Is Nederland een draaischijf van de internationale kinder(porno)handel?
Bijlage 29: EUROSYSTEEM GERELATEERD AAN jAPANS RECHTSSYSTEEM VAN DE SCIENTOLOGY, VRIJMETSELARIJ, NIEUWE WERELDORDE EN ILLUMINATIE.
Bijlage 30: vErnietiging sekten dankzij herinvoer  juridisch ethisch christelijk rechtssysteem gebaseerd op bindend constitutionele monarchie.
Bijlage 31: herinvoer oude munteenheden gerelateerd aan Juridisch ethisch christelijk rechtssysteem gebaseerd op bindend constitutionele monarchie.
bijlage 32: ten uitvoerlegging nucleaire derde wereldoorlog gestopt door de eisen in te willigen en ten laste legging blasfemie andere geloofsstromingen die eurozone vernietigen
Bijlage 33: Kopie Legitimatie Mw R.J.M Zwijnenberg