zaterdag 12 augustus 2017

Nibiru Planet X Its here, you will know the day it arrives now

Nibiru Planet X Its here, you will know the day it arrives now

Geen straf voor man die koran verbrandt: Denemarken schrapt verbod op godslastering

Geen straf voor man die koran verbrandt: Denemarken schrapt verbod op godslastering

Het Deense parlement schaft met een overtuigende meerderheid de wet af die blasfemie verbiedt. Door die maatregel zal een Deense man die de koran in brand had gestoken, niet voor de rechter moeten verschijnen.

Tot nu toe kon in Denemarken een boete en een gevangenisstraf van maximaal vier maanden worden uitgesproken tegen mensen die schuldig worden bevonden aan het beledigen of beschadigen van mensen of voorwerpen die als heilig worden beschouwd. Maar de afschaffing van die honderd jaar oude wet tegen blasfemie werd vrijdag met 75 stemmen tegen 27 goedgekeurd. Enkel parlementsleden van de sociaaldemocratische partij, die in de oppositie zit, stemden tegen.

Romy en Savannah slachtoffer van pedonetwerken #Demmink

Beste Lezers van Ranny' s Blog 

12-08-2017

Hierbij deel ik Ranny U mee dat de Nucleaire derde wereldoorlog ten uitvoer wordt gelegd als de pedonetwerken niet openbaar worden gemaakt en de Bouldercase niet wordt opgelost.
Dit ligt niet aan President Poetin en President Trump maar aan de pedo-elite die de leugen in stand houden en natuurlijk de staats-Propaganda media van Chris Klomp en Marcel Gerlauff.
In de volgende videofilm die ook op revolutionaire te zien is kunt U zien hoe de pedo-elite met de uitroeiing van de volgende generaties bezig is en natuurlijk mag de WAARHEID niet aan het LICHT worden gebracht anders staat het Koninklijk Huis er gekleurd op wat zo langzamerhand bij iedereen bekend is.Wanneer gaan wij Nederlanders opstaan om de vluchtelingen en asielzoekers die ons land naar de verdoemenis helpen ons land terug EISEN gebaseerd op het CHRISTENDOM want in alle andere geloofstromingen die gebaseerd zijn op drijfzand en gebakken lucht is de staats-propaganda media bang voor ons CHRISTENEN; JEZUS DE ZOON VAN GOD ALMACHTIG heeft als enige de dood en de wereld OVERWONNEN!!!
Nederland voor de CHRISTENEN EN VOOR DE NEDERLANDERS!!!

WO-3 angst in VS: Stormloop op survival winkels door Xander van Uffelen

WO-3 angst in VS: Stormloop op survival winkels
Grote online keten ziet bestellingen in één week met 1200% stijgen – Ook kleine bunkers zeer in trek – Autoriteiten eiland Guam geven inwoners instructies voor overleven kernaanval – Radiopresentator Michael Savage verwacht plotselinge aanval met neutronenbom, mogelijk wraak op VS met nucleaire kofferbommen
 Jodiumtabletten zijn volgens de manager van een dumpstore in Detroit één van de meest gewilde artikelen.

In de Verenigde Staten is een ware stormloop ontstaan op dump-, prepper- en survival stores. Vooral jodiumtabletten, die de schadelijke effecten van radioactieve straling kunnen tegengaan, zijn niet aan te slepen, al zijn ook gasmaskers zeer in trek. De rijkeren schaffen massaal bunkers aan. Al deze bedrijven en winkels spinnen dus duidelijk garen bij de over en weer geuite oorlogsdreigementen tussen Washington en Pyongyang. Of het daadwerkelijk tot een (wereld)oorlog komt valt onmogelijk te voorspellen, maar de bekende conservatieve radiopresentator Michael Savage gelooft in ieder geval dat er een aanval met neutronenbommen wordt voorbereid.
‘We hebben het heel druk, ongewoon druk zou ik zeggen,’ verklaarde Ben Orr, manager van een ‘Army Surplus Store’ in Detroit. ‘Er worden absoluut meer ‘prepper’ spullen verkocht, einde-van-de-wereld materiaal. Heel veel voor water en voedsel, en militaire maaltijden.’
Daarnaast vliegen de ‘anti-straling’ jodiumtabletten, waar er normaal maar weinig van worden verkocht, van de schappen. ‘Deze voorkomen dat je schildklier straling absorbeert. Ze vullen je schildklier met jodium, wat die normaal gesproken sowieso al doet.’ Nog een populair artikel is vrijwel uitverkocht: gasmaskers. ‘Die zijn ook enorm in trek, maar die verkopen we alleen nieuw.’

Bestellingen in één week met 1200% gestegen

Ed Thomas, woordvoerder van TopTierGearUSA.com, dat de duurdere beschermende artikelen tegen nucleaire, biologische of chemische calamiteiten verkoopt, zei dat het aantal bestellingen de afgelopen week met 1200% is gestegen. ‘We kunnen het amper verwerken. Ons personeel werkt dubbele uren om alles verzonden te krijgen. De mensen maken zich zorgen over Noord Korea, de Derde Wereldoorlog en wat president Trump zou kunnen gaan doen.’
‘Op deze schaal heb ik dit nog nooit meegemaakt. Echt alles.... anti-stralingspillen, gasmaskers, lichaamspakken en zuurstoffilters... mensen proberen deze cruciale zaken in huis te krijgen voor het geval het echt gebeurt. Onze grootste zorg is dat onze producenten de vraag niet aankunnen.’ De prijzen van al deze artikelen zullen de komende weken vermoedelijk gaan exploderen.

Bunkers niet aan te slepen

Een dreigende wereldwijde kernoorlog is ook voor Ron Hubbard, president van Atlas Survival Shelters in Los Angeles, reden om zich te verheugen, want ook hij noteert ongekende verkopen. ‘Het is gestoord, dit heb ik nog nooit meegemaakt. En het is in het hele land. Ik heb vandaag in tal van staten bunkers verkocht.’ Ook uit Japan heeft hij bestellingen binnen gekregen.
De bunkers kosten tussen de $ 10.000,- en $ 100.000,- moeten zo’n zes meter onder de grond worden geplaatst, en kunnen –afhankelijk van het gekozen model- tot een jaar lang als schuilkelder dienen. (3)

‘Kijk niet in de flits of vuurbal van kernexplosie’

De situatie is dermate gevaarlijk, dat de autoriteiten van het eiland Guam, dat recent met vernietiging werd bedreigd door de Noord Koreaanse dictator Kim Jong-un, een emergency-gids aan de inwoners heeft verstrekt waarin onder andere staat te lezen dat ze beslist niet naar de flits of vuurbal van een kernexplosie moeten kijken (omdat je daardoor in één klap blind kunt worden – X.).

‘Aanval met neutronenbom, wraak met nucleaire kofferbommen’

President Trump is in ieder geval ‘locked and loaded’ voor een eventuele oorlog. Volgens de bekende conservatieve radiopresentator Michael Savage doelt Trump met zijn ‘fire and fury zoals de wereld nog nooit heeft meegemaakt’ op een aanval met een neutronenbom, waarmee vooral de materiële schade wordt beperkt. ‘Ik denk dat het gaat gebeuren, sneller dan je denkt, in een oogwenk, heel plotseling.’ Vervolgens moeten de Amerikanen oppassen voor wraak. ‘Er kunnen Noord Koreaanse agenten met (nucleaire) kofferbommen in het ons land zijn.’ (3)


"GOP Leaders Should Welcome Trump Move to End Congress's Obamacare Bailout"

"GOP Leaders Should Welcome Trump Move to End Congress's Obamacare Bailout"

- Phil Kerpen, American Commitment

Yesterday, Phil Kerpen at American Commitment urged GOP leaders to welcome the President's "move to end Congress’s Obamacare bailout." If the President reverses the Office of Personnel Management's (OPM) rule, he could “end an act of interbranch collusion whose sole purpose was to allow Congress to avoid the pain of a law they passed without the political consequences of actually changing that law.”
Click here to read more.
------------
In President Trump's first 6 months, CNS News reports that “the number of removal orders for illegal immigrants increased by about 28 percent.” This spike in removal orders is a result of President Trump’s Executive Order. The Executive Order also allowed the Justice Department to hire “54 additional Immigration Judges since President Trump took office, and continues to hire new Immigration Judges each month” and review “internal practices, procedures, and technology in order to identify ways in which it can further enhance Immigration Judges’ productivity without compromising due process.”
------------
With regard to the Nation's opioid crisis, The Washington Times reports on President Trump’s remarks on the epidemic, noting that the President announced his plan “to make it a national emergency,” deeming it “a serious problem the likes of which we have never had.” The Tennessean reports that President Trump's decision to declare the opioid crisis a national emergency was met with praise across the state "from the governor and lawmakers to law enforcement and community health groups."
------------
Christopher Beach, editor of RealClearEducation reports on Secretary DeVos’ work to return educational decision making to states and localities, writing DeVos' philosophy is that "states, [school] districts and families can best serve and protect their students.” Despite the Secretary's hands-off approach, “State lawmakers around the country are pushing bold and ambitious education reform plans” that DeVos describes as "encouraging" and “pro-student and pro-parent legislation that expands the educational opportunities available to children and their families.”

Rijke Nederlanders verstoppen hun vermogen in gezamenlijk fonds

Rijke Nederlanders verstoppen hun vermogen in gezamenlijk fonds

Steeds meer rijke Nederlanders verstoppen hun vermogen achter een speciale juridische constructie. Door hun geld te parkeren in een 'fonds voor gemene rekening' hopen zij anoniem te blijven.

Blijf op de hoogte

Iedere dag rond lunchtijd het belangrijkste nieuws van de ochtend, de mooiste fotografie en het gesprek van de dag? Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.
De Belastingdienst bevestigt dat het aantal aanvragen voor zulke fondsen flink is toegenomen, zoals Trouw donderdag meldde. De afgelopen jaren ging het om zo'n honderd aanvragen per jaar. Sinds januari is plotseling sprake van een veelvoud. 'Maar een aanvraag is nog geen toewijzing', waarschuwt woordvoerder Eveline Petit. 'We houden scherp in de gaten of er geen sprake is van misbruik.'
25 of 40 procent belasting over de daadwerkelijk behaalde winst op hun vermogen betalen beleggers in een fonds voor gemene rekening
Vermogende particulieren lijken hiermee een oude juridische vluchtroute te hebben herontdekt. Bij een fonds voor gemene rekening legt een aantal deelnemers vermogen bij elkaar om dat vervolgens samen te beleggen. Deze constructie, waaraan geen notaris te pas hoeft te komen, bestaat al sinds 1969.

Tot nu toe werd zij vooral gebruikt door rijke personen om minder belasting te betalen. Dat kan veel schelen. Deelnemers aan een fonds betalen weliswaar 25 of 40 procent belasting, maar die wordt slechts geheven over de daadwerkelijk behaalde winst op hun vermogen. Dit in tegenstelling tot de omstreden vermogensrendementsheffing. Daarbij rekent de Belastingdienst met een fictief rendement. Door de extreem lage rente ligt dat percentage soms aanzienlijk hoger dan het werkelijke rendement op spaargeld of beleggingen. Deelnemers aan een fonds omzeilen de vermogensrendementsheffing.
Een fonds voor gemene rekening kan daarnaast gunstig uitpakken voor rijke particulieren die, bijvoorbeeld, in een verzorgingshuis terechtkomen. Zij betalen via deze weg een lagere eigen bijdrage. Een lager inkomen uit vermogen kan ook leiden tot meer zorg-, huur- of kinderopvangtoeslag.

De snelle groei van het aantal aanvragen wijst ook op een ander motief. Het fonds is tevens een middel om anoniem te blijven. Dat is steeds lastiger voor rijke Nederlanders. De Europese Unie wil belastingontduiking, witwassen en financiering van terrorisme bestrijden. Daarom komt er een speciaal register. Daarin moeten alle 'ultimate beneficial owners' worden opgenomen. Ook Nederland werkt aan zo'n register.

Het huidige immigratiebeleid bedreigt de sociale vrede in Nederland!


Het huidige immigratiebeleid bedreigt de sociale vrede in Nederland!

Door Realpredictor

RP: Niet alleen de sociale vrede maar ook de persoonlijke veiligheid van alle Nederlandse burgers!

'Feitelijk is het migratiebeleid één grote daad van agressie van elite tegen laaggeschoolde burgers'

In het huidige vluchtelingendebat is in toenemende mate sprake van ongerustheid, angst, boosheid en agressie, met name van mensen aan de zogenaamde ‘onderkant’ van de samenleving. Een belangrijke verklaring hiervoor is dat de immigratie van de afgelopen decennia langzaam maar zeker de verzorgingsstaat vernietigt. Dit proces is nu zo ver voortgeschreden dat de sociale vrede in Nederland bedreigd wordt. Met dit stuk wil ik de urgentie van dit probleem naar voren brengen.

Werkelijke kosten veel hoger dan 100 duizend euro

Daarnaast becijferde het CPB de kosten voor de schatkist van de komst van één immigrant – afhankelijk van de leeftijd bij binnenkomst – op 50 duizend tot 100 duizend euro over de gehele verblijfsduur. Een politieke reactie op dit verontrustende CPB-rapport bleef echter uit, constateert hoofdauteur Hans Rodenburg in het Financieel Dagblad, het bleef ‘oorverdovend stil’.

Wist u dat:

- Mesaanvallen de afgelopen jaren 1200% is toegenomen – het vermelden van afkomst van daders wordt zorgvuldig vermeden!

- Criminele asielzoekers zorgen voor maar liefst 800 incidenten in zes maanden tijd http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/10/criminele-asielzoekers-zorgen-voor-maar-liefst-800-incidenten-in-zes-maanden-tijd/

Een feit blijft dat voor het merendeel jonge criminele mannen ons land binnen kunnen komen. In de meeste gevallen ongecontroleerd , waarna zij kunnen onderduiken in de illegaliteit, bovendien nog geholpen door de overheid!

Maar met de recente terreur aanslagen, zoals wij die constant 'gepleegd door verwarde mensen' blijven noemen, is het afgelopen met de verdoezelende politiek, het onder het tapijt schuiven van deze gruweldaden.

Bekijk deze video's. Onderstaande is slechts het topje van de ijsberg! Tientallen van dit soort beelden zijn reeds getoond!

Dit gebeurt er in Nederland als je tegen een groep zegt dat ze geen meisje moeten lastigvallen!

https://youtu.be/ROEaVfjRM_0

Vader sprak jongens aan en bekocht dit met de dood!
https://wnl.tv/2017/08/11/jordy-bijna-tranen-gewoon-doodgeslagen/


De Boulder Case Joran van der Sloot niet de moordenaar van JonBenet Patricia Ramsey; misschien wel J Demmink?!

Dankzij de elite/ klassejustitie die gehele rituele kindermoorden in de hand waaronder ook de Boulder moordzaak van JonBenét patricia Ramsey
zie afbeelding:
Image result for Jon benet patricia ramseyImage result for JONBENET RAMSEY

Hier in deze videofilm die ook op revolutionaire online van Micha Kat is gepubliceerd dat Joran van der Sloot niet de moordenaar is van Natalee Holloway

https://vk.com/video392153926_456239046


https://youtu.be/81zslMZy9CI

Natuurlijk is Joran van der Sloot door de elite erin geluisd en de echte moordenaars gaan vrij uit.
Nu er allerlei geruchten rondgaan dat de ten uitvoerlegging van de derde wereld en de medewerkers van politie, Justitie en Openbaar Ministerie liever in de leugen geloven en het corrupte Japanse Rechtssysteem in stand houden dan hun ongelijk toegeven want fouten toegeven daar zit kracht in en dat doet de pedo elite niet want dan moeten er schadevergoedingen uitgekeerd worden.
De Boulder case zoals men deze zaak noemt en Dhr J Demmink die zijn pensioen vanuit Panama ontvangt waar J Demmink ook woont heeft ongetwijfelt cacao in de melk te brokkelen.
18-08-2017 IS HET DE VAL VAN PEDONETWERKEN OF EEN KRISTALNACHT!!!

Bereid U voor op het ergste want de gehele Eurozone staat voor een Interbellum (vooravond van de derde wereldoorlog).vrijdag 11 augustus 2017

Ter Kennisgeving onder vermelding van: Uw Kenmerk APAD 2016-13892 Ten uitvoerlegging nucleaire derde wereldoorlog bewerkstelligt dankzij medewerkers Openbaar Ministerie

Aan de Edelhoogachtbare Mr de Werd, Contactpersoon J.M.J Jansze, Officier van Justitie Mr W.J Nijkerk en de Medewerkers van het Openbaar Ministerie.

11-08-2017


Mw R.J.M Zwijnenberg
E-Mail: jesusrulesinthemediaforranny@yahoo.comBetreft: In gebreke stelling ten uitvoerlegging nucleaire derde wereldoorlog dankzij Medewerkers Openbaar Ministerie vanwege nalatigheid uit te keren schadevergoeding aan Mw R.J.M Zwijnenberg en tevens nalatigheid hierover te corresponderen naar bovenvermeld e-mail adres.
De ten uitvoerlegging zal dankzij U medewerkers van het Openbaar Ministerie geschiedde en dit kunt U uit het volgende nieuwsbericht concluderen:

Ten uitvoerlegging nucleaire derde wereldoorlog wordt dankzij pedo elite naar Europese Unie gedraaid i.p.v Korea

Beste Lezers van Ranny' s blog

11-08-2017

Hierbij deel ik U mee dat de ten uitvoerlegging van de Nucleaire derde wereldoorlog wordt gedraaid en niet in Korea zal beginnen maar in Japan en dan in een sneltreinvaart de Europese Unie zal bereiken.
Dit heeft U te danken aan de (pedo) elite medewerkers van politie, Justitie, Openbaar Ministerie, Medewerkers van de bankensector en natuurlijk de VVD pedo politici.
Leest U hier het volgende nieuwsbericht van Xandernieuws:

China waarschuwt VS: Wij zullen aanval op Noord Korea tegenhouden
Analisten: Koreaanse situatie is net zo gevaarlijk als Cubaanse raketcrisis
 China beschikt inmiddels over hypermodern materieel waarmee het de Amerikanen heel lastig kan worden gemaakt. (afbeelding: J-20 stealth gevechtsvliegtuig (2)).
China heeft de Verenigde Staten en Zuid Korea gewaarschuwd dat het niet zal toestaan dat met een militaire aanval zal worden geprobeerd om het Noord Koreaanse regime omver te werpen. ‘Wij zullen hen beletten dat te doen,’ aldus een officiële verklaring die werd gepubliceerd in de gezaghebbende staatskrant Global Times. Met andere woorden: dan wordt het oorlog. Tegelijkertijd hebben de Chinezen ook Noord Korea gewaarschuwd: als dat land als eerste de VS en/of Amerikaanse doelen aanvalt, zal China een Amerikaanse tegenaanval niet stoppen, en neutraal blijven.

Alle partijen blijven erop hameren dat een diplomatieke oplossing de voorkeur heeft, maar die komt steeds verder uit het zicht nu zowel de regering Trump als het regime van Kim Jong-un elkaar met steeds hardere taal bedreigen. Veel analisten denken dat Trump nu nauwelijks meer terug kan, en geen andere keus heeft dan Noord Korea aan te vallen, of dat nu morgen of pas over een jaar is.

Rakettesten en militaire oefeningen

Terwijl Noord Korea een volgende rakettest lijkt voor te bereiden, zijn Amerikaanse en Japanse troepen gisteren aan een 18 daagse oefening begonnen op het eiland Hokkaido. Daar nemen 3500 man aan deel, en wordt met ‘scherpe’ artillerie geschoten. Deze Northern Viper oefeningen worden regelmatig gehouden, en zouden geen rechtstreeks antwoord op de Noord Koreaanse spanningen zijn.
Op 21 augustus volgt een veel grotere, eveneens jaarlijks terugkerende oefening met Zuid Korea, genaamd Ulchi Freedom Guardian. Daar zullen tot 30.000 Amerikaanse soldaten aan deelnemen. Noord Korea beschouwt deze oefeningen als provocaties die een voorbereiding zouden zijn voor een militaire invasie.

Net zo gevaarlijk als Cubaanse raketcrisis

De Zuid Koreaanse Nationale Veiligheid Adviseur Chung Eui-yong heeft vandaag een 40 minuten durend telefoongesprek gevoerd met zijn Amerikaanse collega H.R. McMaster over de almaar gevaarlijker wordende situatie op het Koreaanse schiereiland. Analisten noemen het inmiddels een moderne versie van de Cubaanse raketcrisis uit het begin van de jaren ’60, die op een haartje na in een kernoorlog uitmondde.

In afwachting van uw reactie,

Met de meeste hoogachting

Mw R.J.M Zwijnenberg

Vrije pers? Journalist die niet positief over migranten schrijft keihard aangepakt door XANDERNIEUWS.

Vrije pers? Journalist die niet positief over migranten schrijft keihard aangepakt

Net als in de DDR / Sovjet Unie: Comités stellen vast hoe zenders en journalisten over bepaalde onderwerpen moeten berichten
 Of het nu om migranten, Syrië, Rusland, Oekraïne of tal van andere onderwerpen gaat: de overheid bepaalt inmiddels grotendeels op wat voor manier hierover bericht mag worden.

Een vrije en onafhankelijke pers wordt algemeen beschouwd als één van de vier belangrijkste pijlers van een democratie. In Europa, en zeker in Duitsland, wordt die pijler in snel tempo afgebroken. De Duitse journalist Claudia Zimmermann, die het waagde kritisch over de massa immigratie van miljoenen moslims te berichten, en onthulde dat de pers in Duitsland gedwongen wordt zich aan de instructies van Berlijn te houden, werd keihard aangepakt.

Afgewezen artikelen, geboycotte telefoongesprekken, een publicatie waarin ze rechtstreeks wordt tegengesproken – freelance journalist Claudia Zimmermann moest het allemaal ondergaan nadat ze had onthuld dat de WDR, onderdeel van de staatszender ARD, door de regering in Berlijn verplicht wordt om uitsluitend positief over de massa immigratie te berichten, en grote druk uitoefent op alle journalisten om geen enkele kritiek te uiten op het open-grenzen beleid van bondskanselier Angela Merkel.

DDR-achtige comités bepalen wat het publiek (niet) te horen mag krijgen

‘We zijn een publieke zender, we worden uit belastinggeld betaald, en dat betekent dat wij de visie van de overheid interpreteren, en niet die van de oppositie,’ had Zimmermann al in januari 2016 tijdens een interview met de Nederlandse radiozender L1 Limburg gezegd. Haar meerderen hadden haar te verstaan gegeven dat ze ‘op een positievere manier’ over het migrantenbeleid moest schrijven. ‘
‘Er zijn verschillende comités die het beleid van de programma’s bepalen, en die de redacteurs hebben geïnstrueerd dat ze het beleid van de regering Merkel moeten steunen.’ Dit doet sterk denken aan de voormalige Sovjet Unie en DDR, waar zoals u weet Angela Merkel zelf werkzaam was bij de beruchte Stasi, die op vergelijkbare wijze alles controleerde en bepaalde wat de burgers van de pers te horen en te lezen kregen.

Instructies uit Berlijn mondeling afgedwongen

‘In de media, niet alleen in de WDR, wordt Merkels migrantenbeleid door journalisten zeer krachtig gesteund. Sommige journalisten, inclusief ikzelf, probeerden meer kritische onderwerpen te belichten, maar die werden niet goedgekeurd.’ De instructies uit Berlijn staan volgens haar overigens niet letterlijk op papier, ‘want dat zou te opzichtig zijn geweest en protesten hebben ontlokt. De druk komt (mondeling) van bovenaf. Niet gewenste onderwerpen krijgen simpelweg geen groen licht, dus een journalist heeft geen enkele kans bij het aanbieden van zo’n onderwerp.’
Zo beloofde de WDR weliswaar om Zimmermann niet te ontslaan, maar weigerde de zender vervolgens wel een groot aantal van haar bijdragen, ook over andere onderwerpen. Enkele van deze verworpen bijdragen werden vervolgens aan andere WDR journalisten gegeven. Hen werd tevens van hogerhand ‘aanbevolen’ om een verklaring te ondertekenen waarin ze afstand namen van Zimmermann, en de WDR prezen vanwege diens ‘integriteit’.
Zimmermann: ‘Het grappigste hieraan was dat de helft van alle medewerkers dat niet wilden ondertekenen. Er was een verhitte interne discussie over ontstaan.’ Uiteindelijk weigerde meer dan de helft de verklaring te ondertekenen, maar werd tegenover het publiek doodleuk beweerd dat het een ‘unanieme veroordeling’ van haar onthullingen was. Enkele van haar collega’s fluisterden in haar oor dat ze de opdracht hadden gekregen niet meer met haar te praten.

Ook eenzijdig nieuws over Oekraïne, Rusland en Syrië

Naast de migrantencrisis wordt er in Duitsland en Europa over nog een onderwerp zeer eenzijdig bericht: Oekraïne en daarmee verbonden Rusland, waarvan nog steeds ten onrechte wordt beweerd dat het land de Krim heeft ‘geannexeerd’, terwijl in werkelijkheid sprake is van een 100% democratische hereniging. ‘Ik zou willen dat de berichtgeving hierover veel substantiëlere en meer gebalanceerd zou zijn, ‘ aldus Zimmermann.
Hetzelfde geldt voor het conflict in Syrië, vervolgde ze. Ze wees op een collega die vorig jaar een reportage wilde maken over de andere kant van het leven in Syrië, wat niet getekend is door de oorlog. ‘Ze wilde het prachtige Syrië laten zien, de schoonheid van het land, over hoe ze daar vakantie vieren, en dat het daar lang niet overal oorlog is.’ Maar deze journaliste kreeg te horen dat zo’n bijdrage niet op prijs zou worden gesteld. ‘Het betekent dat ze alleen oorlogsberichten over Syrië willen, geen mooie beelden. Dat is volgens mij ook een vorm van eenzijdige verslaggeving.’ (1)

 Umvolkung, maar dat mag u niet weten of zeggen

Het mocht eens dat het publiek ontdekt dat Syrische ‘vluchtelingen’ helemaal niet naar Europa, maar doorgaans maar enkele tientallen kilometers hoeven te reizen om in veilig gebied met meer dan voldoende voedsel en voorzieningen te komen, nota bene in eigen land. De Europese elite wil beslist niet dat de burgers dan ontdekken dat de migranten’crisis’ een extreemlinks ideologisch besluit is geweest, pure leugenpropaganda, waarmee onze grenzen, culturen en volken door islamisering doelgericht worden uitgewist. En daar is als conclusie weer dat beruchte woord wat dit beleid het beste omschrijft: Umvolkung.
Eenzelfde vorm van staatspropaganda kennen we helaas ook in Nederland, ook al mag er hier en daar in een column nog wel een kritische vraag over de massa immigratie worden gesteld. Maar dat is dan ook alles, want ook hier is de exploderende migrantencriminaliteit in de massamedia een zo goed als verboden onderwerp. Van tal van zo kort en neutraal mogelijk omschreven steekpartijen en andere gewelddaden mag beslist de identiteit, afkomst en/of huidskleur van de daders niet worden vermeld.


Ten uitvoerlegging nucleaire derde wereldoorlog wordt dankzij pedo elite naar Europese Unie gedraaid i.p.v Korea

Beste Lezers van Ranny' s blog

11-08-2017

Hierbij deel ik U mee dat de ten uitvoerlegging van de Nucleaire derde wereldoorlog wordt gedraaid en niet in Korea zal beginnen maar in Japan en dan in een sneltreinvaart de Europese Unie zal bereiken.
Dit heeft U te danken aan de (pedo) elite medewerkers van politie, Justitie, Openbaar Ministerie, Medewerkers van de bankensector en natuurlijk de VVD pedo politici.
Leest U hier het volgende nieuwsbericht van Xandernieuws:

China waarschuwt VS: Wij zullen aanval op Noord Korea tegenhouden
Analisten: Koreaanse situatie is net zo gevaarlijk als Cubaanse raketcrisis
 China beschikt inmiddels over hypermodern materieel waarmee het de Amerikanen heel lastig kan worden gemaakt. (afbeelding: J-20 stealth gevechtsvliegtuig (2)).
China heeft de Verenigde Staten en Zuid Korea gewaarschuwd dat het niet zal toestaan dat met een militaire aanval zal worden geprobeerd om het Noord Koreaanse regime omver te werpen. ‘Wij zullen hen beletten dat te doen,’ aldus een officiële verklaring die werd gepubliceerd in de gezaghebbende staatskrant Global Times. Met andere woorden: dan wordt het oorlog. Tegelijkertijd hebben de Chinezen ook Noord Korea gewaarschuwd: als dat land als eerste de VS en/of Amerikaanse doelen aanvalt, zal China een Amerikaanse tegenaanval niet stoppen, en neutraal blijven.

Alle partijen blijven erop hameren dat een diplomatieke oplossing de voorkeur heeft, maar die komt steeds verder uit het zicht nu zowel de regering Trump als het regime van Kim Jong-un elkaar met steeds hardere taal bedreigen. Veel analisten denken dat Trump nu nauwelijks meer terug kan, en geen andere keus heeft dan Noord Korea aan te vallen, of dat nu morgen of pas over een jaar is.

Rakettesten en militaire oefeningen

Terwijl Noord Korea een volgende rakettest lijkt voor te bereiden, zijn Amerikaanse en Japanse troepen gisteren aan een 18 daagse oefening begonnen op het eiland Hokkaido. Daar nemen 3500 man aan deel, en wordt met ‘scherpe’ artillerie geschoten. Deze Northern Viper oefeningen worden regelmatig gehouden, en zouden geen rechtstreeks antwoord op de Noord Koreaanse spanningen zijn.
Op 21 augustus volgt een veel grotere, eveneens jaarlijks terugkerende oefening met Zuid Korea, genaamd Ulchi Freedom Guardian. Daar zullen tot 30.000 Amerikaanse soldaten aan deelnemen. Noord Korea beschouwt deze oefeningen als provocaties die een voorbereiding zouden zijn voor een militaire invasie.

Net zo gevaarlijk als Cubaanse raketcrisis

De Zuid Koreaanse Nationale Veiligheid Adviseur Chung Eui-yong heeft vandaag een 40 minuten durend telefoongesprek gevoerd met zijn Amerikaanse collega H.R. McMaster over de almaar gevaarlijker wordende situatie op het Koreaanse schiereiland. Analisten noemen het inmiddels een moderne versie van de Cubaanse raketcrisis uit het begin van de jaren ’60, die op een haartje na in een kernoorlog uitmondde.

Onomstotelijk bewijs dat Clinton foundation wordt gesponsord door PEDO Hellywood (Hollywood)

Beste Lezers van Ranny' s Blog

11-08-2017

Hier is onomstotelijk bewijs dat Hillary Clinton verbonden is aan Hellywood waar de pedosexuelen en pedosatanisten werken en dit ook bewijs is dat de familie Clinton kinderen laat misbruiken dankzij Clinton Foundation.

Clinton Foundation Calls on Hollywood to Help Raise Awareness About Gender Inequality

SAUL LOEB/AFP/Getty Images
Chelsea Clinton and Hilary Clinton

With Chelsea Clinton at the helm, the foundation has enlisted the support of Amy Poehler, Blake Lively, Chrissy Teigen and Sienna Miller to participate in the Not There campaign to inspire young people to "take action for the full participation of women and girls" around the world.

A joint study by the Clinton and Gates foundations has compiled the most comprehensive database ever on women’s participation in the global economy and politics, documenting not just the persistent wage gap in the U.S. but also that women’s participation in the workforce has stagnated over the last 20 years.
The study is an outgrowth of the No Ceilings initiative, first begun by Hillary and Chelsea Clinton. Its findings will be available Monday — the day after International Women's Day — on an interactive website, www.noceilings.org.
As a follow-up to the report, the Clinton Foundation has enlisted a roster of celebrities, publications, fashion brands and social media sites, including Facebook, Twitter and Instagram, that on Monday will temporarily remove women from their magazine covers, billboards, advertisements and online venues to make the point that the world is lagging on gender equality. Among the celebrities participating in the "Not There" campaign are Amy PoehlerBlake LivelyChrissy Teigen and Sienna Miller.
Chelsea Clinton, at the helm of the campaign, began a media tour on the Clinton Foundation's efforts last week amid revelations that her mother kept a private email account while she was secretary of state. Clinton repeatedly dodged that question, along with another pressing inquiry: Was her mother planning to run for president. "I support my mom in whatever she does," she told The Hollywood Reporter, "and I realize that might sound flippant, but I mean it so sincerely, because ultimately, kind of first and last, she is my mom. I have no doubt that she'll make the right choice for herself and our country, and regardless of whatever choice she makes, she'll still be my mom, and I'm so lucky and grateful I get to say that."
Aiming to stay focused on the topic at hand — the No Ceilings initiatives — Clinton said that the joint Clinton-Gates study and ensuing campaign grew out of "conversations with Melinda Gates" and ultimately compiled "what we believe to be the most comprehensive dataset ever around the participation of women and girls, relying on data from traditional development partners like the UN and the World Bank, less traditional development partners but academic partners from UCLA and others, think-tank partners like The Economist Intelligence Unit, technology partners like Facebook."
Clinton said she was surprised that labor-force participation has stagnated around the world in the last 20 years. "There's been a lot of focus on the wage gap, and so I was sadly not surprised by the wage gap that still yawns, not just here in the United States but across the world," she said. "But I was surprised that labor-force participation has not changed as much as we would have hoped it would have."
"There still are more than 100 countries where there are legal restrictions around the types of jobs women can have, where it's legal to discriminate against women in hiring or employment, legal to discriminate in pay," Clinton said. "There are dozens of other countries where it's legal to discriminate against women in access to credit, to loans and financing."
Clinton, who said she "stood up in my living room and cheered" when Patricia Arquettedenounced gender discrimination from the Oscar podium, believes the social media reaction to Arquette's speech "clearly exposes how keenly [gender inequality] is felt in the United States.
"What she was talking about in Hollywood, and also more broadly, is clearly backed up by the evidence," Clinton said. "Very real pay gaps exist between women and men in multiple sectors of our economy."
According to Clinton, the study found that, while women globally have made significant progress in gaining electoral office, their participation still dramatically lags their percentage of the population.
"In 1995, 12 percent of national legislators were women; last year, it was 22 percent," she told THR. "In this country, 20 percent of our Congressional lawmakers are women. Again, we've made progress, but we still have a long way to go. Part of that involves countries removing legal barriers to women's political participation — there are still countries where women are not allowed to run for office — but part of it is helping to shift mindsets. Surveys in many countries, and this is something we talk about in the report, show that people — men and often women, too — continue to believe that men make better political leaders than women do."