maandag 24 juli 2017

IS zint op wraak, stuurt 173 zelfmoordterroristen naar Europa!


IS zint op wraak, stuurt 173 zelfmoordterroristen naar Europa!

Door Realpredictor

Terreurgroep Islamitische Staat wil zo’n 173 terroristen naar Europa sturen. De potentiële zelfmoordterroristen moeten wraak nemen voor de overwinning van de coalitie tegen IS in het Midden-Oosten.
Dat blijkt uit een lijst van de internationale politieorganisatie Interpol, waarover de Britse krant The Guardian bericht.

Reden tot paniek
Op de lijst staan getrainde terroristen die gericht naar Europa worden gestuurd om zelfmoordaanslagen te plegen. Het gaat om personen die ‘waarschijnlijk zijn getraind om explosieven te maken die enorme schade kunnen aanrichten. Men gelooft dat ze internationaal kunnen reizen om deel te nemen aan terroristische activiteiten.’

Reden tot paniek
Er is vooralsnog geen bewijs dat een van de terroristen zich al in Europa bevindt.

Volgens The Guardian is de lijst van Interpol reden voor paniek. Interpol doet naar aanleiding van de lijst onderzoek naar de terroristen. Europese landen kunnen op vrij grote schaal terreuraanslagen verwachten.
Lijst is routine

De lijst van Interpol is tot stand gekomen naar aanleiding van onderzoek in gebieden die de internationale coalitie en het leger van Irak en Syrië op IS hebben heroverd. In IS-kantoren en op militaire bases van het ‘kalifaat’ zijn documenten gevonden over de individuen. Tot nu toe zijn er 173 geïdentificeerd.

Nu IS op grote schaal terrein verliest in Irak en Syrië is de verwachting dat jihadisten uit westerse landen massaal terugkeren. Een deel van de Syriëgangers is mogelijk bereid in het thuisland aanslagen te plegen.

http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/07/is-stuurt-173-zelfmoordterroristen-naar-europa-525325/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_24jul17


Dr. Lenkei's Bijwerkingen van medicijnen 4e doodsoorzaak

"In de westerse wereld zijn de bijwerkingen van medicijnen doodsoorzaak nummer 4.

Deze informatie is sinds
april 1998 algemeen bekend.

Ik vraag mij af hoeveel artsen deze informatie
in overweging nemen terwijl zij
hun dagelijkse werk doen.

Houden ze het in gedachten
wanneer ze medicijnen voorschrijven?


Hoeveel mensen die medicijnen gebruiken
weten dit?
"Astronomische
hoeveelheden
Medicijnen worden in astronomische hoeveelheden geconsumeerd.

Maar volgens de farmaceutische lobby kan er nog veel meer weggezet worden.

In de Verenigde Staten zijn overheidsmaatregelen getroffen waardoor er een aantal medicijnen zonder recept verkocht mag worden.

Op eenzelfde wijze wordt ook in Hongarije ‘hulp’ geboden, door regelingen erdoor te drukken die het mogelijk maken om medicijnen bij tankstations te kopen.
 
Ach, u bent maar degene die het gebruikt, dus u hoeft niet alles te weten.
Veel meer
zorgvuldigheid
Ik zeg ook niet dat alle medicijnen met één veeg van tafel kunnen.

Maar 
bij het voorschrijven van medicijnen moet veel meer zorgvuldigheid betracht worden, dat is wel zeker.

Dr. Michael Colgan stelt dat er jaarlijks 130.000 mensen in Amerikaanse ziekenhuizen overlijden als gevolg van medicijngebruik.
Maar geloof hem vooral niet.

Hij houdt ervan om problemen te creëren en spijkers op laag water te zoeken.
Meeste ziekten
gevolg van tekorten
Hij is ervan overtuigd dat je gezond kunt blijven en ziekten kunt voorkomen wanneer je een natuurlijke voedingswijze volgt, een aantal voedingssupplementen gebruikt en wat beweging krijgt.
Hij zegt ook dat de meeste ziekten het gevolg van tekorten zijn.

Toegegeven, er zal wel iets inzitten, want er worden tienduizenden mensen gezonder en sterker door het opvolgen van zijn adviezen, maar toch...

Die man is gestoord, zoals hij tegen de farmaceutische industrie gekant is...

In het voorwoord van zijn boekMedicine for the New Millenniumschrijft dr. Colgan:

Dit boek analyseert het bewijs dat voortvloeit uit overheidsdocumenten en medisch en wetenschappelijk onderzoek; het bewijs dat wij onze aardbodems hebben uitgeput, onze wateren vergiftigd, ons voedsel vervuild en ons lichaam mishandeld, en op deze wijze zelf een groot deel van de ziekten veroorzaakt hebben die ons huidige bestaan teisteren".
Dit boek analyseert het bewijs dat voortvloeit uit overheidsdocumenten en medisch en wetenschappelijk onderzoek; het bewijs dat wij onze aardbodems hebben uitgeput, onze wateren vergiftigd, ons voedsel vervuild en ons lichaam mishandeld, en op deze wijze zelf een groot deel van de ziekten veroorzaakt hebben die ons huidige bestaan teisteren".
In de greep van de
ziekte-industrie
Verder onthult dit boek dat een groot deel van deze teloorgang te wijten is aan de misplaatste en oneerlijke activiteiten van bepaalde gezondheidsdiensten, die halfduistere samenwerkings-verbanden aangaan met inhalige commerciële ondernemingen die hun macht en winst willen optimaliseren ten koste van de gezondheid van de mens.
Amerika bevindt zich vandaag de dag in de ijzeren greep van een uitgebreide ziekte-industrie.

Overheid en gezondheidsdiensten staan machteloos en kunnen u geen bescherming bieden.

U moet leren om uzelf te beschermen.

Misschien is Amerika niet de enige die zich in de wurggreep van de reusachtige ziekte-industrie bevindt.
Hoe groot is
werkelijke aantal? 
In hun uitgave van april 1998 bevestigt zelfs de JAMA ('Journal of the American Medical Association') dat er jaarlijks meer dan 130.000 doden vallen als gevolg van mogelijke bijverschijnselen van medicijnen.
Dit aantal omvat slechts de gevallen waarbij geen sprake is van nalatigheid en waarbij de medicijnen volgens voorschrift en in de voorgeschreven doses werden ingenomen.

Verbijsterend!
       
Na hart- en vaatziekten, kanker en problemen met de bloedsomloop in de hersenen is de vierde meest belangrijke doodsoorzaak: sterfte als gevolg van de bijverschijnselen van medicijnen.
 
In de statistieken zijn slechts de als dusdanig herkende en gerapporteerde ziekenhuisgevallen opgenomen
 
Dus alleen die gevallen waarbij aangetoond werd dat de patiënt overleden is als gevolg van een geneesmiddel én waarbij een rapport werd opgemaakt.
 
We hebben geen flauw benul hoeveel gevallen zich voordoen waarbij het overlijden niet teruggeleid wordt op een bijwerking van een toegediend medicijn of waarbij geen rapport wordt opgemaakt.
 
Hoe groot zou het WERKELIJKE aantal zijn?
Doodsoorzaak
nummer 4
En ondanks het feit dat patiënten behandeld worden voor hart- en vaatziekten, kanker en bloedsomloopproblemen in de hersenen, blijven ze eraan overlijden.
Medicijnen zijn niet alleen niet-werkzaam.

Ze zijn nog veel erger dan dat.

In de westerse wereld zijn de bijwerkingen van medicijnen doodsoorzaak nummer 4.

Deze informatie is sinds april 1998 algemeen bekend.

Ik vraag mij af hoeveel artsen deze informatie in overweging nemen terwijl zij hun dagelijkse werk doen.

Houden ze het in gedachten wanneer ze medicijnen voorschrijven?


Hoeveel mensen die medicijnen gebruiken weten dit?
Wereld moet en zal
veranderen
Waarom kunnen we niet eenvoudigweg vertrouwen op een geneesmiddel?
Zit er niet iets immoreels achter, een of andere gewetenloze corrupte macht?

Is het misschien mogelijk dat we verblind geweest zijn?

Winsten – tegen welke kosten?

Kan dit zomaar?

Kan men hier zomaar mee wegkomen?

De wereld zal gewoon moeten veranderen.

En snel!

En het zal lukken.   
 
Oneerlijkheid in de medische wereld dient met wortel en al te worden uitgeroeid.

Niemand, niet de gezonden van lijf en leden, niet de artsen en niet de zieken, wil slaaf zijn van een geldmachine.

zondag 23 juli 2017

Moet ik mijn schamele hobby-inkomen opgeven aan de Belastingdienst?

Moet ik mijn schamele hobby-inkomen opgeven aan de Belastingdienst?

Geldvraag

Ik heb als beginnend schrijver 300 euro royalty's ontvangen. Aan kosten was ik meer kwijt: 500 euro voor redactie en correctie en 2.000 euro aan een uitgeverij, alles exclusief btw. Moet ik mijn inkomsten opgeven bij de belastingen? Ik heb geen uitkering.

Blijf op de hoogte

Iedere zaterdag rond het middaguur de recensies en interviews die u niet mag missen en het boek van de week? Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.
Zolang de kosten hoger zijn dan de inkomsten, kunt u dit gerust als een hobby beschouwen. U hoeft de inkomsten dan niet op te nemen in de  aangifte. U moet wel de kostenoverzichten minstens vijf jaar bewaren.

Als het boek een succes wordt, kunt u de kosten alsnog op de inkomsten in mindering brengen. Dat kan ook als het volgende boek meer succes heeft. Dat moet dan wel binnen afzienbare tijd gebeuren. Kosten van meer dan vijf jaar geleden zijn niet meer aftrekbaar. Schrijvers die na tien jaar ploeteren eindelijk een bestseller schrijven, kunnen niet al hun aanloopkosten met de fiscus verrekenen.
De fiscus speurt het internet af naar dit soort ondernemers
Meestal draagt een uitgeverij het risico, maar u neemt zelf de gok. Dapper, maar ook wat naïef. Een gevestigde uitgeverij krijgt meer aandacht voor haar boeken, via recensies in kranten en tijdschriften. Misschien lukt het u wel, via sociale media en lezersbeoordelingen op boekensites.

Niet alle inkomsten hoeft u aan te geven bij de belastingen. Er is niets aan de hand als u werkt tegen kostprijs of tegen een minimale vergoeding, vooral niet als het voor vrienden of familie is. Er kraait geen haan naar als u via Marktplaats een oud meubelstuk of een fiets verkoopt. Knapt u meubels en fietsen op en maakt u er een handeltje van via zo'n site, dan kan de Belastingdienst wel bij u aankloppen.
De fiscus speurt het internet af naar dit soort ondernemers. Daar hebben de inspecteurs speciale software voor, bijvoorbeeld de 'webspider' Xenon. Dat woord komt uit het Grieks en betekent vreemdeling.

Het programma kijkt of verkopers gebruik maken van diverse schuilnamen. Als hij een netwerk ontdekt dat tot een persoon te herleiden valt, slaat deze webspin alarm. Xenon is in Nederland ontwikkeld, maar wordt wereldwijd gebruikt om belastingontduiking op te sporen.
Bij minder dan 1.345 euro btw hoeft u helemaal geen btw af te dragen
Een ondernemer kan zich aanmelden bij de Kamer van Koophandel en een btw-nummer aanvragen. Dan kunt u misschien profiteren van btw-aftrek. Dat werkt als volgt: bereken de btw in de prijzen die u rekent. Van het totaal trekt u de btw af die leveranciers u rekenden. Dat heet aftrek van voorbelasting. Alleen het bedrag dat onder de streep staat, hoeft u aan btw af te dragen. Heeft u zelf meer btw betaald dan u moet afdragen, dan krijgt u het verschil terug van de Belastingdienst.

Draagt u in een jaar - na aftrek van voorbelasting - tussen de 1.345 en 1.883 euro aan btw af? Dan krijgt u belastingkorting dankzij de 'kleine ondernemersregeling'. Bij minder dan 1.345 euro btw hoeft u helemaal geen btw af te dragen.

Reinout van der Heijden is hoofdredacteur van de Geldgids.

Operatie Olympus gerealiseerd door Militaire Hackersgroep Anonymous


Beste lezers,

In de volgende video kunt U zien hoe de Militaire Hackersgroep Anonymous de bankensector in Griekenland aanpakt en zal uitwijden naar New York en United Kingdom.
De DDOS-aanvallen zullen binnen 3 weken worden gerealiseerd door dit activistencollectief.


http://media.zie.nl/m/m9szgpafna6o_@t.mp4

VN-verdrag handicap

VN-verdrag handicap