zaterdag 11 februari 2017

Nederland krijgt nieuw miljardenfonds om duurzaamheid te versnellen

Nederland krijgt nieuw miljardenfonds om duurzaamheid te versnellen Jeroen Dijsselbloem over investeringsbank Invest-NL Na jarenlange pleidooien van links tot rechts krijgt Nederland alsnog een investeringsbank. Ondernemers kunnen vanaf 2018 terecht voor leningen of garanties bij het initiatief, dat de naam Invest-NL krijgt. Het kabinet maakte vrijdag bekend dat het hier 2,5 miljard euro in stopt. Door: Peter de Waard 10 februari 2017, 10:31       Op het eerste gezicht lijkt dat een overbodige geste. Dankzij het opkoopprogramma van de Europese Centrale Bank kunnen bedrijven tegen zeer lage rentes lenen een enkeling krijgt zelfs geld toe. Bovendien financieren zij hun investeringen tegenwoordig vooral uit de eigen winst, zo bleek vorige maand nog uit een analyse van De Nederlandsche Bank. Volgens het kabinet zijn er desondanks genoeg projecten waarvoor onvoldoende marktfinanciering beschikbaar is omdat de risico's te groot zijn. Als voorbeeld noemt het kabinet investeringen in duurzame energie. Nationale Investerings Bank  Al in 2009 stelde de SP een Nationale Investerings Bank voor Met de komst van Invest-NL gaat een breed gekoesterde wens in vervulling. Al in 2009 stelde de SP een 'Nationale Investerings Bank' voor. Die moest de kwakkelende economie uit het slop trekken. Vorig jaar juni haakte VNO-NCW op dit idee aan. Onder het motto 'NL Next Level' pleitte de werkgeversorganisatie voor een nationaal investeringsfonds. Dat zou uiteindelijk, met hulp van de staat, pensioenfondsen en verzekeraars 100miljard euro moeten bevatten. Rond dezelfde tijd kwam oud-bankier Jeroen Kremers, samen met adviesbureau Oliver Wyman en advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek, met een minstens zo drastisch plan. Drie bestaande overheidsbanken zouden moeten fuseren tot één grote investeringsbank. Het betrof de nu nog zelfstandige Nederlandse Waterschapsbank (leent aan waterschappen, gemeenten en provincies), de Bank Nederlandse Gemeenten (leent aan overheden en onder meer instellingen van volkshuisvesting, gezondheidszorg) en de Financieringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden (financiert bedrijven en projecten in ontwikkelingslanden).

Commentaar: tijdelijk vertrek uit euro enige oplossing voor Grieken

Commentaar: tijdelijk vertrek uit euro enige oplossing voor Grieken commentaarGriekenland kan alleen opkrabbelen als het kan devalueren. Dat betekent een tijdelijk vertrek uit de euro. Door: Pieter Klok 11 februari 2017, 02:00 Iedere dag rond lunchtijd het belangrijkste nieuws van de ochtend, de mooiste fotografie en het gesprek van de dag? Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief. Griekenland is nu al acht jaar een speelbal voor de Europese politiek. Keer op keer komen de Europese leiders in crisisberaad bijeen om te besluiten of Griekenland weer een lening moet krijgen. Keer op keer vallen de prestaties van de Griekse economie tegen en toch strijkt Europa elke keer weer over haar hart.  IJsland kampt nog steeds met schulden, maar de economie draait weer Het resultaat is desastreus. De rekening voor Noord-Europa blijft groeien (schattingen lopen op tot duizenden euro's per inwoner). En ondertussen gaat de Griekse economie alleen maar verder achteruit. Het is een verlies-verlies-situatie. Het IMF, dat tot nu toe royaal meehielp, overweegt de handdoek in de ring te gooien. Voor de oplossing van de Griekse crisis moeten we naar het Noorden kijken. Naar IJsland, dat zich razendsnel uit de financiële crisis werkte - dankzij een eigen munt. Na de crisis dook de IJslandse kroon omlaag, waardoor het eiland veel goedkoper werd voor toeristen. De import nam af en de binnenlandse productie groeide. IJsland kampt nog steeds met schulden, maar de economie draait weer.  De Grieken kunnen de leningen nooit aflossen De Grieken hebben lucht nodig, lucht die alleen een devaluatie van de munt hun kan geven. Griekenland moet tijdelijk de euro verlaten. Lange tijd was dit onbespreekbaar. De angst was dat een Grexit Europa in een financiële chaos zou storten. Inmiddels leven we in een andere wereld. Mario Draghi van de Europese Centrale Bank smoort elke financiële crisis in de kiem met geldinjecties.  Politici moeten die kiezer nu uitleggen dat er geen andere oplossing is Het uittreden moet gepaard gaan met een omvangrijke schuldsanering. Ook dit was lange tijd een taboe. Het zou een slecht signaal zijn aan landen die eveneens met schulden kampten, zoals Portugal, Spanje, Ierland en Italië. Kwijtschelden was bovendien niet uit te leggen aan de Noord-Europese kiezer. Politici moeten die kiezer nu uitleggen dat er geen andere oplossing is. Het is een illusie te denken dat het geleende geld nog terugkomt. Het verloren geld moet worden beschouwd als de prijs voor een eenheidsmunt die Nederland ook veel voordelen heeft gebracht en nog steeds brengt. Voor de kiezer zal het gemakkelijker te verteren zijn als Griekenland tegelijkertijd de euro verlaat.

Raad eens hoeveel landen er nu nog over zijn zonder centrale bank

Raad eens hoeveel landen er nu nog over zijn zonder centrale bank in Financieel 2 januari 2016 13:30 Centrale banken hebben als het ware de hele planeet overgenomen. Er is namelijk nog maar één land ter wereld zonder een centrale bank en dat is Noord-Korea. Er zijn nog wel enkele eilandengroepen zoals Micronesië die geen centrale bank hebben, maar zelfs als je die meetelt leeft 99,9 procent van de wereldbevolking in een land met een centrale bank. Hebben de mensen hier vrijwillig voor gekozen? Nee, schrijft de Amerikaanse financiële nieuwssite Zero Hedge, ze zijn ons opgedrongen. Er zijn verrassend weinig mensen die precies kunnen vertellen wat een centrale bank doet. Volgens Wikipedia zijn dit de taken van een centrale bank: ❝ Het uitvoeren van het monetair beleid van het betreffende land (of landen) Het bevorderen van de prijsstabiliteit (beheersen van inflatie) Het bevorderen van het betalingsverkeer Het in circulatie brengen van bankbiljetten en het bestrijden van falsificaties Het toezicht op financiële instellingen Sinds de komst van de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, is de waarde van de dollar met 96 procent gedaald en is de staatsschuld 5000 keer zo groot geworden, aldus Zero Hedge. Toch willen de politici maar niet tornen aan de immense macht van de Fed. Hoewel iedereen kan zien wat centrale banken doen, is er nog niet één politieke beweging geweest die een centrale bank heeft weten te sluiten. Sterker nog: in de afgelopen jaren is hun reikwijdte alleen maar verder uitgebreid. Irak, Afghanistan, Libië Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar een aantal landen die nog niet waren ‘geïntegreerd’ in de ‘wereldgemeenschap’. In 2001 viel Amerika Afghanistan binnen. In 2003 werd Da Afghanistan Bank de centrale bank van het land. Afghanistan beschikt nu net als de rest van ons over een moderne centrale bank. In 2003 viel Amerika Irak binnen. Begin 2004 werd de Central Bank of Iraq opgericht. In 2011 bombardeerde Amerika Libië plat. Zelfs nog voordat Gaddafi werd afgezet, hielp de VS de rebellen bij het opzetten van een nieuwe centrale bank en een nieuw nationaal oliebedrijf. Centrale banken zijn ontworpen om landen vast te houden in een eindeloze schuldenspiraal. Wereldwijd komt de schuld op 286 procent van het bbp. De mensheid wordt tot slaaf gemaakt door een gigantische schuldenmachine, maar de meesten hebben niet eens door dat dit gebeurt, besluit de site. [Zero Hedge via The Economic Collapse blog]

Amerikaanse rechters bedreigd na opschorten inreisverbod

Amerikaanse rechters bedreigd na opschorten inreisverbod Maar Trump zet juridische strijd voort Enkele rechters betrokken bij het juridische gevecht over president Trumps omstreden inreisverbod hebben bedreigingen ontvangen. De Amerikaanse politie heeft daarop hun bewaking opgevoerd, meldt CNN vrijdag. Volgens de televisiezender is het niet duidelijk om wat voor bedreigingen het gaat, maar neemt de US Marshals Service, die belast is met de bewaking van rechters, de dreigementen ernstig. Door: Bert Lanting 10 februari 2017, 20:14   SEE YOU IN COURT, THE SECURITY OF OUR NATION IS AT STAKE!   Blijf op de hoogte Iedere dag rond lunchtijd het belangrijkste nieuws van de ochtend, de mooiste fotografie en het gesprek van de dag? Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief. Het komt regelmatig voor dat rechters worden bedreigd, maar meestal gaat het daarbij om misdaadzaken, niet om een juridische procedure over de bevoegdheden die de president volgens de grondwet heeft. Sommigen verwijten president Donald Trump dat hij de deur heeft opengezet voor dergelijk gedrag met zijn ongehoord felle kritiek op de rechters. Trump zette de rechter die het inreisverbod opschortte weg als een 'zogenaamde rechter', beschuldigde de rechters die het beroep behandelden ervan dat ze 'politiek' bedreven en ontplofte helemaal, toen het Hof van Beroep hem ongelijk gaf en de opschorting handhaafde. 'Tot ziens in de rechtszaal!' en 'Dit is een schandalige beslissing!' reageerde president Trump woedend op Twitter. Trump zou moeten weten dat een aanval op een rechter een aanval op de Amerikaanse rechtsorde is, vond Arthur Roderick, die in de leiding van de US Marshals zat. Anderen vinden het overdreven Trump verantwoordelijk te stellen voor de dreigementen, louter en alleen omdat hij kritiek levert op rechters die zich volgens hem niet aan de wet houden. Zware nederlaag De uitspraak van de drie rechters van het Hof van Beroep in San Francisco was een zware nederlaag voor Trump, vooral omdat het vonnis unaniem was. Ook een rechter die bekend staat als conservatief, keerde zich tegen het herstellen van het inreisverbod voor mensen uit zeven islamitische landen.

'Trump wijst illegalen uit, net zoals wij'

'Trump wijst illegalen uit, net zoals wij' 11 februari 2017 09:47 Portrait Jasper D'hoore ‘Als ik zie hoe ongenuanceerd de Amerikaanse president Donald Trump wordt afgekraakt, dan laat ik mijn stem horen’, zegt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). Lees verder  ‘De bevolking komt in opstand tegen de massa-immigratie' Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) krijgt het op zijn heupen van de ‘hysterische’ kritiek op de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump. ‘Hij heeft veel beloftes gemaakt en hij probeert die nu uit te voeren. Blijkbaar is dat schrikken voor sommige mensen.’ U kunt toch niet ontkennen dat de eerste maatregelen die Trump heeft genomen vrij verregaand zijn? Theo Francken: ‘Ik spreek enkel over het migratieluik, omdat ik dat het beste ken. Hij wijst criminele illegalen uit, maar dat doen wij ook. Ik vind het perfect logisch om criminelen die na hun uitwijzing toch terugkeren een inreisverbod op te leggen of meteen in de cel te steken.' Het bouwen van een muur is effectief. Het houdt mensen tegen. 'En de muur met Mexico is zeer controversieel, maar op een deel van de grens staat een kilometerslang hek dat door de voorgangers van Trump werd gebouwd. Ook Europese landen zoals Hongarije hebben op de buitengrens van de Schengenzone een hek gebouwd. Vanuit ethisch perspectief kan je daar kritiek op hebben, maar het is wel effectief. Het houdt mensen tegen.’ De moslimban, waardoor inwoners van zeven islamitische landen de VS niet meer binnen mogen, is er toch over? Francken: ‘Het is geen moslimban. Inwoners van Indonesië, het grootste moslimland, kunnen wel nog altijd naar de VS vliegen. Maar ik heb ook vragen bij die maatregel: mensen met een permanente verblijfsvergunning of met een dubbele nationaliteit werden in eerste instantie ook geweerd, al werd dat gauw bijgestuurd.’ Vindt u het niet vreemd dat bepaalde landen worden geviseerd en andere niet? Franken: ‘Volgens Trump wisselen de geviseerde landen te weinig informatie uit. Vergeet niet dat hij heeft aangekondigd het visa waiver program voor alle landen en dus ook België te laten bekijken. Daarmee zet hij het beleid van zijn voorganger Barack Obama voort. Door dat programma kunnen Belgische burgers relatief visavrij naar de VS reizen. Maar het zal niet evident zijn dat te behouden.' 'We hebben drie maanden de tijd gekregen om te bewijzen dat we in orde zijn met alle vereisten, want de Amerikanen geven aan dat ze niet volledig tevreden zijn over de informatie die ze van ons krijgen. Ze zien dat hier als het hellhole Brussels hé. Daarom heeft minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) beloofd meer inlichtingen uit te wisselen.’ Waarom blijft de N-VA Trump zo verdedigen? Francken: ‘Ik heb ook mijn reserves bij zijn stijl en sommige van zijn uitspraken. Maar als ik zie hoe ongenuanceerd hij wordt afgekraakt door de mensen die hadden gehoopt dat Hillary Clinton het zou halen, dan laat ik mijn stem horen. Zo zit ik nu eenmaal in elkaar.’ Bron: De Tijd

woensdag 8 februari 2017

Diederik is advocaat-generaal bij de corrupte Hoge Raad:de Bank wint altijd

Diederik Aben 23:51:28 Diederik is advocaat-generaal bij de corrupte Hoge Raad. Mijn ex-schoonvader was president bij de Hoge Raad. Van Turkije. Ik weet hoe hij er onder die Toga uit ziet in zijn onderbroek. Ik kijk dus niet langer op tegen lui op een podium, maar beoordeel ze gewoon down-to-earth op hun merites. Mijn conclusie: menig burger is rechtvaardiger en integerder dan deze betaalde marionetten. Machtenscheiding Dat de Hoge Raad niet deugt mag je niet zomaar zeggen. Het ondermijnt immers de rechtsstaat. Want juist dit Hoge College van Staat (lees: Het Koningshuis) dient "in het belang van recht" de integriteit te bewaken. Gelukkig zeggen ze zelf 1 dat ze "steekjes hebben laten vallen". Altijd verleden tijd. Anderen. En uit der aard altijd in omfloerste bewoordingen. Een rechter zegt nooit wat hij (m/v) denkt, alleen maar wat hij denkt dat hij niet denkt dat hij denkt. Dubbele ontkenningen en vaagheden om maar geen stelling te hoeven in nemen en toch te doen alsof ze besluitvaardig en verantwoordelijk zijn. Geert heeft het over Tempo Doeloe 2 (lekker makkelijk die ver-voor-mijn-bed-show) en noemt het "de donkerste periode uit die 200 jaar rechterlijke macht". De LED-verlichting was nog niet uitgevonden. Mensen zaten op de fiets met dynamo in de huiskamer. Een zonsverduistering door de Anunaki? Geen sorry van of vervolging/strafblad voor deze misdadigers te bekennen. De bewaking van de orgastische integriteit duurt slechts drie minuten. "Lessons learned" (achteraf learning-on-the-job en niet vooraf door kwalificatie), om over te gaan tot de orde van de dag, de lessen te vergeten, en dezelfde fouten te herhalen door de nieuw benoemde stagiairs zonder supervisor. Het HHC durft wel direct en concreet te zijn. Zonder misverstanden te laten ontstaan. Vandaar dat referenties en definities worden toegevoegd. Opdat we over hetzelfde praten en iedere lezer (m/v) begrijpt wat wordt bedoeld met het woord corrupt 3. De Hoge Raad is corrupt. De vervuiling van het beslissingsproces gaat al mis met de grondwet en de machtenscheiding 4. In theorie hebben we drie onafhankelijke machten die elkaar controleren en in balans houden. Checks and balances. Nou, nee dus. En een democratie hebben we ook al niet. De wetgever (regering, koningshuis, eerste kamer) maakt de spelregels. Die zijn opgesteld zoals in het Casino: de Bank wint altijd. De uitvoerder (ambtenaren, politie, openbaar ministerie) handhaven de regels. Law-enforcement: door je strot duwen. De controleur (rechters) checken of de wet (lees: de wil van groep 1) is toegepast volgens de wil van groep 1, en dus niet volgens de wens van het volk. En daar gaat het dus al mis. Drievoudig mis. Enkel de wil (lees: vals spel) van de wetgever wordt toegepast. Geen mensenrechten, geen redelijkheid en billijkheid, geen mededogen en barmhartigheid. Nee, kil egoïsme. Op zijn VVD's. Dit wordt gecontroleerd door rechters die trouw zweren aan de Koning 5 en niet aan de democratische burger. En om de corruptie-trias helemaal compleet te maken, zeker bij de Hoge Raad, doen de rechters bijna altijd wat de uitvoerder (lees de Advocaat-Generaal) concludeert (lees: voorschrijft). De lui zitten in hetzelfde gebouw, gaan naar dezelfde borrels, recepties, feestjes. Doen aan achterkamertjespolitiek, wat ze "het geheim van de raadskamer" noemen. Dat is net zoiets als "staatsgeheim". Iedereen weet dat er een doofpot is waarbij criminelen (zoals prins B. von L.B., vader van mevr. von Amsberg en opa van de huidige Koning W.A. von A.) de dans ontspringen, ten koste van vele burger slachtoffers. En dat marionetten als Mark R. de wet overtreden door gezochte misdadigers aan het gezag te onttrekken en bewijsmiddelen te verduisteren. Dat dit controle systeem niet deugt wordt ook bevestigd door Tjibbe Joustra, Pieter van Vollenhoven 6 en Edwin de Roy van Zuydewijn 7 die ze ook met "De Kleren van de Keizer" aan hebben gezien. In hun onderbroek dus, zonder protserige toga's, mantels, kroontjes en andere opsmuk. Diederik Aben Zo'n typische AG-er is Diederik Aben 7. Hij was in de periode Rolodex/HIK-team/Baybasin de collega van bonnetje-affaire Fred Teeven in Amsterdam. Een typische VVD-er, zoals Jozias van Aartsen, die niet wil dat de PVV -op zijn Trumps- schoon schip gaat maken, en dus geen bonnetjes kwijt maakt, maar zelf uitschrijft 8. Dat heeft hem in 2011 de das omgedaan 9. In plaats van, net als Baybasin-wie-is-dat-ook-al-weer? Ybo Buruma, Raadsheer te worden werd hij het Raadssulletje en kreeg hij het hoofdpijndossier in zijn maag gesplitst. Diederik is mensenschuw 8, bevooroordeeld 9 en dus wraakbaar. Vooroordelen blijken heel vaak te kloppen. Dat gegeven moeten we koesteren. "Wat als we het vooroordeel nu eens als een mensenrecht beschouwen?" Dat is iets wat hij de politieke gevangene Baybaşin niet gunt. Bijbeuner Diederik kan het alleen niet af. Hij is niet "net als Eva iemand die de vinger opsteekt als de rest zwijgt". Bovendien wil hij, als een echte jurist, iedere verantwoordelijkheid van zich afschuiven. "Ik vind het niet, maar deze 'expert' zegt dat..." Laf verschuilen dus. Gelijk een Pontius Pilatus de handen wassen in onschuld, om tegelijkertijd mensen te martelen en te doden. Eigenlijk zou Diederik gewoon zijn werk moeten doen. Een herzieningsverzoek van 18 april 2011 (inderdaag ZES JAAR oud) beoordelen. Het Europese Hof heeft al vast gesteld dat Diederik een grove mensenrechtenschender is. Lezinkjes geven, studentjes voorliegen en hersenspoelen en borrels aflopen. Natuurlijk frauduleus in de baas zijn tijd. Maar gewoon een conclusie schrijven, zoals waar wij hem voor betalen? Nee, liever tilt hij alle leugens over de verkiezingen heen, zodat de VVD niet net als de PvdA wordt genihileerd. WOB-verzoek Bij deze niet geheel integere Diederik heeft het HHC op 8 januari j.l. onderstaand WOB-verzoek ingediend. WOB VERZOEK Geachte Hoge Raad, Naar aanleiding van de recente publicatie op het HHC is de vraag opgekomen inzake de financiering van deskundigen aangesteld door de Hoge Raad, in het bijzonder die van Bas van der Heuvel in de (SCHANDALIG !) lang durende herzieningsprocedure van de heer Hüseyin Baybaşin. Ik heb begrepen dat er voor meer dan een miljoen euro aan declaraties is ingediend en uitbetaald aan dit heerschap. In uw jaarverslag 2015 kan ik hierover echter niets terugvinden. Uw organisatie bestaat uit een rechtsprekend deel en een organisatorisch deel. Het laatste valt natuurlijk gewoon onder de regels van het bestuursrecht en kent in casu geen verschoning. Ook al zou u menen dat dit wel het geval is dan nog behoort u, in het belang van recht (vertrouwen in de rechtstaat en in de HR in het bijzonder), deze algemene informatie vrij te geven. Ik doe dan ook een beroep op u, onder inroeping van de WOB (Wet Openbaarheid Bestuur) en de ambtelijke doorzendplicht (Awb), om alle documenten inzake de financiering, door of via de Hoge Raad, van heerschap Bas van der Heuvel (ook die van eventuele andere zaken en andere tijdsperiodes) openbaar te stellen en mij die in kopie toe te mailen. Met vriendelijke groet, Ton Hofstede U raadt het vast al... Geen enkel antwoord. De normen en waarden van de Hoge Raad zijn van dusdanig onbeschoft laag allooi dat ze overheidfähig zijn. Inmiddels zijn de wettelijke vier weken 10 verstreken. Zich uit eigen beweging aan de wet houden is niets voor het rechtsinstituut. Dus voelt het HHC zich genoodzaakt haar burgerplicht te vervullen en de Hoge Raad te wijzen op haar nalatigheid. Per internet en aangetekend 11, zodat ze zich niet kunnen verschuilen achter "wir haben es nicht gewusst". Daarmee hebben ze weer twee weken de tijd gekregen. Maar moeten ze nog steeds met de billen bloot vóór de verkiezingen! Demmink-dodenlijst Koen Everink - 2016 Els Borst - 2014 Fred de Brouwer - 2014 Pamela Hemelrijk - 2009 Gerard Hamer - 2008 Gerard Legebeke - 2008 Louis Seveke - 2005 Theo van Gogh - 2004 Chauffeur Mosterd - 2004 Pim Fortuyn - 2002 Marianne Vaatstra - 1999 Manuel Schadwald - 1998? Maarten van Traa - 1997 Wilfred Brinkhuis ? Joyce Labruyere - 1991 Ook in opdracht van de Pseudo-filosofische Scientology ING-bank VANWEGE WANBELEID VAN DEZE BANK DIE IS VERBONDEN MET DE Scientology en daarom alles heel normaal vinden dat NL Staatsburgers en klokkenluiders al hun bezittingen kwijt raken en huisvesting omdat men eigen wet-en regelgeving handhaaft is het van beland dat wij President D Trump steunen en geen bank too big too fail is en dit beleid via THE WHITE HOUSE Washington D.C WORDT INGEVOERD EN ZELFS IMMIGRANTENBELEID WORDT TERUGGEDRAAID!!! United Kingdom zal 9 Maart 2017 uit de E.U stappen en oproep aan alle KLOKKENLUIDERS om een nietig verklaarbaarprocedure te starten Van Duyn-arrest en ook ik Ranjana zal hier in mijn documenten naar de Raad van State en Hoge Raad der Nederlanden om verzoeken + Zijn Koninklijke Hoogheid W.A Van Amsberg Oranje Nassau en zijn vrouw zullen aan het Nederlandse Volk kenbaar moeten maken waarom ons Koningshuis het Demmink-Tribunaal in de doofpot hebben gedrukt omdat men van uitkeringen leeft en het Nederlandse volk onderdrukt en vluchtelingen en asielzoekers hier alle rechten en bezittingen van het Nederlandse Volk geeft. Tot nader berichtgeving. Ranjana Zwijnenberg

REDACTIE BRANDPUNT GEEFT MICHA ‘STEEDS MEER’ GELIJK IN ZAAK-DEMMINK

THERE WE GO: REDACTIE BRANDPUNT GEEFT MICHA ‘STEEDS MEER’ GELIJK IN ZAAK-DEMMINK Geplaatst in: media, pedofilie op: 7 februari Auteur: m k IN DEEL 3 VAN ONZE SERIE ‘COMPLOTDENKERS, HET WARE VERHAAL’ STORT HET PEDO-BOUWWERK VAN DE DEMMINK-MAFIA DEFINITIEF IN -MET DANK AAN MAARTEN REIJNDERS, MARCEL HULSPAS EN DE VOLKSKRANT * SCHADECLAIM TEGEN DE VOLKSKRANT GAAT IN DE TONNEN LOPEN Een foutje op 1:09: het moet natuurlijk zijn ‘verwoestend voor het Demmink-kamp’ en niet voor het ‘anti-Demmink-kamp’ zoals ik zeg. Bedenk verder dat De Volkskrant Micha ‘een paranoide gek’ noemde JUIST OMDAT hij de zaak-Demmink onderzocht. Nu blijkt dus dat nota bene in het boek dat voor De Volkskrant de aanleiding vormde Micha zo te noemen PRECIES HET TEGENDEEL STAAT: dat Micha ‘steeds meer gelijk krijgt’ in de zaak-Demmink. Hier gaan onze belastinggeldden aan uitgegeven worden en worden ww-uitkeringen niet inbehandeling genomen. Dit is te danken aan het Van Duyn-arrest. Micha Kat en Nico van den Ham zijn natuurlijk geweldige klokkenluiders dat zij doorgaan met hun websites en U op de hoogte houden van pedo-netwerken en niet te vergeten dat Anonymous (militaire hackersgroep) Operation darknet nog steeds op hun website heeft staan waardoor het steeds moeilijker wordt om het Demmink-Tribunaal in de doofpot te drukken. Bovendien vinden Edelachtbare Rechters, Edelachtbare Raadsheren en al het ander Edelachtbaar addergebroed wat er rondloopt de Nederlandse Staatsburgers ziek als men bij de Overheid aanklopt; GA DUS MASSAAL OP WILDERS STEMMEN 15Maart en Nederland wordt weer Nederland en ook al komt ons Koningshuis in gevaar:SO BE IT!!! Natuurlijk houdt ook Ranny's blog U op de hoogte over het Demmink-Tribunaal die op 9 Maart als United Kingdom uit de Europese Unie vertrekt en Portugal twee weken later waardoor op 13 Juli het afhangt van de Nederlandse Staatsburgers en de Duitse Staatsburgers omdat wij hier de grootste E.U-Belastingbetaler zijn en het Ministerie van Defensie ons land niet beschermt!!! D66 vraagt ministers om opheldering over kindermisbruik in Uruzgan Door Marco de Lange - 17 Jan 2017 in Reporter D66-Kamerlid Salima Belhaj stelt naar aanleiding van onze uitzending aanvullende vragen over de omgang met bacha bazi, het seksueel misbruik van minderjarige jongens in Afghanistan. De Kamervragen zijn gericht aan minister Hennis van Defensie en minister Koenders van Buitenlandse Zaken. Vraag 1 Bent u bekend met de uitzending van Brandpunt van 20 december 2016, waarin aan het licht kwam dat Nederlandse militairen in Afghanistan tijdens de ISAF-missie geconfronteerd werden met seksueel misbruik van minderjarige jongens, het zogenaamde bacha bazi? Vraag 2 Klopt het dat Nederlandse militairen voor hun uitzending naar Afghanistan niet zijn ingelicht over dit fenomeen? Zo ja, waarom niet? Vraag 3 Welke afspraken zijn destijds gemaakt met betrekking tot de omgang met bacha bazi? Was er sprake van een protocol voor militairen of enige andere afspraken zodat militairen wisten hoe ze hier mee moesten omgaan? Kunt u uw antwoord toelichten? Vraag 4 Welke afspraken zijn er momenteel voor de Nederlandse militairen en diplomaten die aanwezig zijn in Afghanistan en geconfronteerd worden met seksueel misbruik van minderjarige jongens? Is er sprake van een protocol, of zijn er enige andere afspraken of instructies over hoe hiermee om te gaan? Vraag 5 Is er op enig moment sprake van geweest dat bacha bazi werd gepraktiseerd op Nederlandse bases, dan wel bases waar Nederlandse militairen actief waren of zijn? Vraag 6 Kunt u toelichten wat is gebeurd met meldingen van individuele militairen die het misbruik van minderjarige jongens hebben waargenomen, dan wel redelijke vermoedens daarvan hadden? Hoe vaak zijn zulk soort meldingen gedaan? Hoe vaak is er aan zulk soort meldingen opvolging gegeven? Klopt het dat deze meldingen weliswaar zijn gedaan, maar dat hier verder niets mee is gebeurd? Heeft er wel eens nader onderzoek plaatsgevonden? Zijn degene die zich aan dit misbruik hebben schuldig gemaakt ooit vervolgd, of op zijn minst hierop officieel aangesproken? Kunt u zo volledig mogelijk zijn in uw antwoord? Vraag 7 Welke wetgeving is op dit moment van kracht in Afghanistan als het gaat om het seksueel misbruik van minderjarigen? In hoeverre handelt de Afghaanse overheid, inclusief de Afghaanse veiligheidsdiensten, hier naar? Vraag 8 Bent u bereid op in overleg met de Afghaanse overheid aanvullende afspraken te maken om het misbruik van minderjarige jongens in Afghanistan strafbaar te stellen? Bent u tevens bereid om dit op te nemen in de trainingen die nu worden gegeven aan de Afghaanse veiligheidsdiensten, zodat zij er op worden gewezen dat dit gebruik ontoelaatbaar, verwerpelijk en zeer schadelijk is? Eerder diende Belhaj samen met VVD, PvdA en SP vragen in over een door Nederland gefinancierd mortuarium, dat werd gebruikt om minderjarige jongens te misbruiken. Waarom gaan wij Nederlanders niet massaal de straat op en betalen helemaal geen belasting totdat de Staat der Nederlanden ons onze Nederlandse Gulden teruggeeft!!! Reacties kunnen naar: jesusrulesinthemediaforranny@yahoo.com

D66 vraagt ministers om opheldering over kindermisbruik in Uruzgan

D66 vraagt ministers om opheldering over kindermisbruik in Uruzgan Door Marco de Lange - 17 Jan 2017 in Reporter Brandpunt D66-Kamerlid Salima Belhaj stelt naar aanleiding van onze uitzending aanvullende vragen over de omgang met bacha bazi, het seksueel misbruik van minderjarige jongens in Afghanistan. De Kamervragen zijn gericht aan minister Hennis van Defensie en minister Koenders van Buitenlandse Zaken. Vraag 1 Bent u bekend met de uitzending van Brandpunt van 20 december 2016, waarin aan het licht kwam dat Nederlandse militairen in Afghanistan tijdens de ISAF-missie geconfronteerd werden met seksueel misbruik van minderjarige jongens, het zogenaamde bacha bazi? Vraag 2 Klopt het dat Nederlandse militairen voor hun uitzending naar Afghanistan niet zijn ingelicht over dit fenomeen? Zo ja, waarom niet? Vraag 3 Welke afspraken zijn destijds gemaakt met betrekking tot de omgang met bacha bazi? Was er sprake van een protocol voor militairen of enige andere afspraken zodat militairen wisten hoe ze hier mee moesten omgaan? Kunt u uw antwoord toelichten? Vraag 4 Welke afspraken zijn er momenteel voor de Nederlandse militairen en diplomaten die aanwezig zijn in Afghanistan en geconfronteerd worden met seksueel misbruik van minderjarige jongens? Is er sprake van een protocol, of zijn er enige andere afspraken of instructies over hoe hiermee om te gaan? Vraag 5 Is er op enig moment sprake van geweest dat bacha bazi werd gepraktiseerd op Nederlandse bases, dan wel bases waar Nederlandse militairen actief waren of zijn? Vraag 6 Kunt u toelichten wat is gebeurd met meldingen van individuele militairen die het misbruik van minderjarige jongens hebben waargenomen, dan wel redelijke vermoedens daarvan hadden? Hoe vaak zijn zulk soort meldingen gedaan? Hoe vaak is er aan zulk soort meldingen opvolging gegeven? Klopt het dat deze meldingen weliswaar zijn gedaan, maar dat hier verder niets mee is gebeurd? Heeft er wel eens nader onderzoek plaatsgevonden? Zijn degene die zich aan dit misbruik hebben schuldig gemaakt ooit vervolgd, of op zijn minst hierop officieel aangesproken? Kunt u zo volledig mogelijk zijn in uw antwoord? Vraag 7 Welke wetgeving is op dit moment van kracht in Afghanistan als het gaat om het seksueel misbruik van minderjarigen? In hoeverre handelt de Afghaanse overheid, inclusief de Afghaanse veiligheidsdiensten, hier naar? Vraag 8 Bent u bereid op in overleg met de Afghaanse overheid aanvullende afspraken te maken om het misbruik van minderjarige jongens in Afghanistan strafbaar te stellen? Bent u tevens bereid om dit op te nemen in de trainingen die nu worden gegeven aan de Afghaanse veiligheidsdiensten, zodat zij er op worden gewezen dat dit gebruik ontoelaatbaar, verwerpelijk en zeer schadelijk is? Eerder diende Belhaj samen met VVD, PvdA en SP vragen in over een door Nederland gefiancierd mortuarium, dat werd gebruikt om minderjarige jongens te misbruiken.