vrijdag 29 september 2017

KROMSTAAT

Verrassing: wegens ‘oogziekte’ vrijgelaten kinddoodrijder blijkt ineens ‘spoorloos’

Moordenaar Muhammed Aytekin was heel zielig, dus kreeg hij vrij, maar is nu, heel gek, foetsie

 
Nouja zeg, wie had dat nou verwacht: moordenaar Muhammed Aytekin, de 22-jarige man die in 2015 te België de toen 12-jarige Merel de Prins doodreed in een onverzekerde BMW terwijl hij met 85 kilometer per uur door de bebouwde kom reed, en dat zonder rijbewijs omdat hij die nooit had gehaald maar wel al zeven (7!) keer eerder was veroordeeld voor rijden zonder rijbewijs, en dus gewoon steeds maar weer een boete kreeg en niet gewoon na drie keer 10 jaar in de bak werd gezegd om slachtoffers te voorkomen, en na de aanrijding het slachtoffer gewoon liet creperen op het wegdek en vervolgens een week onderdook in het buitenland, is na de vrijlating uit de gevangenis vanwege zijn ‘ernstige oogzieke’ ineens spoorloos.
We proberen het even uit te leggen: Aytekin (die moordenaar) werd wel veroordeeld voor de moord op Merel de Prins, al kreeg hij slechts vijf jaar cel, maar omdat België net als Nederland een zogenaamde ‘rechtsstaat’ is waar uit 1968 afkomstige linkse foprechters de maatschappij gegijzeld houden door hun zieke achterhaalde sociale experimenten, bleek al snel dat de moordenaar véél zieliger was dan zijn slachtoffer of de nabestaanden (die allemaal levenslang hebben).

‘Oogziekte’

Daarom werd de moordenaar vlak na zijn veroordeling gewoon weer vrijgelaten omdat hij een ‘ernstige oogziekte’ heeft. Logisch, want met een ernstige oogziekte kun je natuurlijk niet in de bak zitten, in de bak heb je echt de hele dag je ogen nodig voor de geraffineerde oog-hand coördinatie van de belangrijke werkzaamheden die je daar verricht, ofzoiets, dus goed dat hij werd vrijgelaten, anders zou het maar onmenselijk zijn, bijna net zo onmenselijk als een kind van 12 doodrijden en laten creperen terwijl je zelf lekker naar het buitenland je straf probeert te ontlopen.
Nu wil justitie hem toch maar weer terug in de bak zetten (de racisten!) en nu blijkt, uiteraard, dat hij foetsie is.
Wie had dat nou verwacht van iemand die al zeven keer is veroordeeld voor zeven keer rijden zonder rijbewijs en na het met te hoge snelheid doodrijden van een kind een week onderduikt in het buitenland? Wie had nou ooit kunnen denken dat zo’n betrouwbaar individu wegvlucht? Zo raar!

Boze Belgen

Wij zijn in elk geval enorm verrast. En geschokt. Net als de nabestaanden van Merel de Prins, vrijwel iedereen in België en miljoenen boze Belgische burgers die door het totale failliet van hun rechtsstaat telkens weer een nieuwe klap in hun gezicht krijgen en elke dag weer een stukje bozer worden.
Mocht u Muhammed Aytekin tegenkomen geef dan gas bel dan de flikken. Met een beetje mazzel kan hij alsnog een maandje of vier vijf uitzitten waarna hij ongetwijfeld weer vrij wordt gelaten door procedurefouten, de Belgische rechtsstaat en de totale fuck up die Belgische justitie heet kennende.
Awel, veel plezant plezier nog zuiderbuurtjes!