zaterdag 2 september 2017

Klijnsma geeft pensioenen aan de E.U

Zo wordt er met onze oudere mensen omgegaan terwijl vluchtelingen en asielzoekers die hier geen slag gewerkt hebben en geen cent belasting hebben betaald en hier komen om de Europese Unie te vernietigen terwijl de Nederlandse Cultuur behouden kan worden maar dit door Kabinet Rutte lll als dit kabinet er komt en we dan gegarandeerd naar WWO lll met nucleaire wapens gaan.
Wie gaat er dan voor wie vechten want https://youtu.be/sE2yz-L64ag Jenny Arean en Frans Halsema (vluchten kan niet meer).

Natuurlijk worden klokkenluiders (alternatieve media) niet gelooft omdat men de main-stream propaganda media wel gelooft en hierdoor op een verkeerd spoor worden gezet kan politiek lieg en bedrieg kabinet doen volgens hun eigen Nazi-beleid slachtoffer worden van de door hun eigen opgezette wet-en regelgeving gereguleerd uit Japan en dit is gebaseerd op Nagasaki en Hiroshima' s Nucleaire bom.
Dit alles is beschreven in de geheime agenda 21:

[PDF]Agenda 21 - Sustainable Development Knowledge Platform - the ...
https://sustainabledevelopment.un.org/content/documents/Agenda21.pdf
United Nations Conference on Environment & Development. Rio de Janerio, Brazil, 3 to 14 June 1992. AGENDA 21. CONTENTS. Chapter. Paragraphs. 1.
 
Natuurlijk wordt ook ik Ranny niet gelooft want dit ligt bij het Openbaar Ministerie onder vermelding van ZAAKNUMMER: APAD 2016-13892 en ik heb gisteren gebeld en kreeg te horen dat ik was gebeld afgelopen week wat een leugen is want ik heb niemand gesproken en mijn contactpersoon is met vakantie en men weet niet wanneer deze weer aanwezig is.
Met andere woorden medewerkers van het Openbaar Ministerie hebben maling aan de E.U- Staatsburgers en zullen zelf het onderspit delven.
Ook dan is de door mij verstrekte informatie niet overbodig geweest maar te laat is te laat!!!