donderdag 31 augustus 2017

Ten uitvoerlegging van de Nucleaire derde Wereldoorlog kan gestopt worden maar door nalatigheid van het O.M zal dit geschiedde!!!

Beste Lezers van Ranny' s blog.

31-08-2017

Natuurlijk is de ten uitvoerlegging van de nucleaire derde wereldoorlog U niet ontgaan en dit kan gestopt worden.
Dit ligt bij het Openbaar Ministerie Amsterdam.
Natuurlijk is er nog niet gebeld en omdat de medewerkers van het Openbaar Ministerie hun fouten niet toegeven omdat natuurlijk volgens de medewerkers van het Openbaar Ministerie #Demmink  altijd een reden vinden om schadevergoedingen niet uit te keren zal de ten uitvoerlegging van de nucleaire derde wereldoorlog geschiedde als medewerkers niet heel snel de zittingsdatum plannen en deze uitgezonden wordt via verschillende mediakanalen.
De informatie is 28-08-2017 om 13.00 Uur binnengekomen en dit heb ik zelf gebracht bij het IJDOK te Amsterdam.

Aan de Edelhoogachtbare Mr de Werd, Officier van Justitie Mr W.J Nijkerk, Contactpersoon J.M.J Jansze van de afdeling Beleid en Strategie.


23-08-2017


Hierbij vraag ik Mw R.J.M Zwijnenberg uw aandacht voor de volgende documentaire met betrekking tot de invoer van de Wereldmunt die door de Rothschild zal worden in gevoerd.
Bekijkt U vooraf gaand aan de zitting om de ten uitvoerlegging van de Nucleaire Derde Wereldoorlog hoe de invoer van de wereldmunt wordt bewerkstelligt en oordeelt U zelf
1988 ECONOMIST COVER Predicts 2018 WORLD CURRENCY; September 23rd, 2017 SIGNS In The HEAVENS
Natuurlijk speelt het volgende nieuwsbericht ook parten waardoor er voor Nederlands Staatsburgers best wel miljoenen aan schadevergoedingen uitgekeerd kunnen worden:

Marokkaans ISIS terroristen netwerk ook in Nederland actief

Xander

20-08-2017 14:41- in Algemeen Nieuws, EU, Immigratie, Islam & Terreur, Maatschappij, NWO-Complot


Spaanse imam die Marokkaanse jongeren rekruteerde en radikaliseerde omgekomen bij explosie


Leden van het Marokkaanse ISIS terreurnetwerk in Europa. (DEBKAfile (1)).

De doorgaans uitstekend ingelichte defensiespecialisten van DEBKAfile waarschuwen dat de geruststellingen van de Spaanse autoriteiten, die beweren dat de islamitische terreurcel die verantwoordelijk was voor de ‘car jihad’ aanslagen in Barcelona en Cambrils volledig is opgerold, onterecht zijn, en enkel zijn bedoeld om het publiek en vooral de toeristen niet bang te maken. In werkelijkheid zijn de Spanjaarden al maanden op de hoogte van het bestaan van een omvangrijk ISIS terroristen netwerk dat grotendeels bestaat uit Marrokkanen die in Europa zijn opgegroeid. Verontrustend is dat dit netwerk ook in Nederland actief is, en klaar zou staan om op korte termijn veel meer aanslagen zoals in Spanje en Finland te plegen.


Marokkaans ISIS netwerk in minstens zes Europese landen actief

Bij de aanslagen in Spanje vielen donderdag en vrijdag 14 doden en raakten er meer dan 130 gewond. In Finland stak een Marokkaanse asielzoeker in Turku plots op voorbijgangers in, waarbij twee Finse vrouwen om het leven kwamen. Volgens DEBKAfile zijn het geen los van elkaar staande incidenten, maar de eerste acties van een terreurgolf die zal worden gepleegd door de voornamelijk Marokkaanse leden van het ISIS netwerk in Europa.


Het klopt weliswaar dat de terreurcel die de aanslagen in Barcelona en Cambrils compleet is uitgeschakeld, maar ‘dit was slechts één tak van een breed terreurnetwerk dat zich uitstrekt van Marokko over minstens zes Europese landen: Spanje, Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, en zo noordelijk als Finland,’ waarschuwen de analisten.


‘Er zijn veronrustende signalen dat de aanvallen in Spanje en Finland niet meer dan de openingsschoten van een massale woeste aanval zijn, die door het ISIS netwerk wordt voorbereid.’ De bommen’fabriek’ in Acrona, die per ongeluk werd opgeblazen –waarbij de imam die de jonge Marokkanen rekruteerde en radikaliseerde vermoedelijk is omgekomen (2)-, is hard bewijs dat het Marokkaanse netwerk van plan is om op zeer grote schaal dood en verderf onder de Europese bevolking te zaaien.

Internationale moordmachine

De Spaanse en Marokaanse inlichtingendiensten ontdekten in mei het bestaan van dit netwerk, dat in Tangers en in de Spaanse enclave Melilla zijn oorspronkelijke bases heeft. De meeste daders van de aanslagen in Catalonië waren lokale Marokkanen, waarvan sommigen rechtstreeks in contact stonden met ISIS in Syrië en Irak. In dezelfde maand arresteerden anti-terreureenheden in Essaouira, aan de Marokkaanse kust, een groep verdachten die in het bezit waren van een grote hoeveelheid wapens, waarmee ze een aanslag wilden plegen op een bekend muziekfestival waar veel internationale bezoekers op afkomen.


De Spanjaarden weten dat de terreurcel in Catalonië slechts een onderdeel is van deze internationale moordmachine, en aangestuurd wordt door de ‘Wilaya van de Islamitische Staat in de Maghreb al-Aqsa-Marokko’, die op zijn beurt zijn bevelen krijgt van het opperbevel van ISIS in Syrië. Ondanks deze kennis vinden de Spaanse autoriteiten het niet nodig om het terreurdreigingsniveau te verhogen. Beter gezegd: ze willen het hoogtepunt van het toeristenseizoen niet in gevaar brengen.

Nieuwe aanslagen zullen volgen, ook in Nederland

De mesaanval in Finland was een kleinere aanslag van het netwerk, maar eiste wel de levens van twee Finse vrouwen. De Europese veiligheidsdiensten hebben geen idee in welke van de genoemde landen, waaronder dus ook Nederland, de volgende aanslagen zullen plaatsvinden.


Zolang die op kleine schaal plaatsvinden, bijvoorbeeld een Marokkaan die in de metro plotsklap op medepassagiers begint in te steken, eentje die met zijn auto op winkelende voetgangers inrijdt, of een ander die een nietsvermoedende Nederlander van het perron voor de aanstormende trein duwt, zullen ‘onze’ autoriteiten en media er alles aan doen om iedere link met het islamitische terrorisme, en met het Marokkaanse ISIS netwerk in het bijzonder, te ontkennen, en zullen we enkel over loststaande ‘ongelukken’, ‘incidenten’ en ‘individuele acties van een verwarde man’ lezen. Alles, inclusief pure misleiding en harde leugens, om de in werkelijkheid niet meer bestaande maatschappelijk ‘rust’ nog zo lang mogelijk te bewaren.Xander


U wordt zelf slachtoffer van de door U eigen opgezette wet-en regelgeving van de Scientology, Vrijmetselarij en Illuminatie + Nieuwe Wereldorde die het corrupte Japanse Rechtssysteem handhaven en Uw kinderen worden hier ook slachtoffer van.
De zittingsdatum kunt U op supersnelrecht plannen na binnenkomst van dagtekening van dit document die wordt uitgezonden via verschillende mediakanalen en ik Mw R.J.M Zwijnenberg eerst de schadevergoeding uitgekeerd ontvang en bij twijfel en uitstel zult U de pijn voelen.


Met de meeste hoogachting


Mw R.J.M Zwijnenberg