vrijdag 21 oktober 2016

Bielefeld: Eten voor “vluchtelingen” belandt in de container – tegelijkertijd lijden arme Duitsers honger

Bielefeld: Eten voor “vluchtelingen” belandt in de container – tegelijkertijd lijden arme Duitsers honger


screenshot_28
(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)
Wat een ziek land is dit geworden; aan de ene kant stapels weggegooide levensmiddelen, aan de andere kant moeten arme mensen honger lijden. Miljoenen sociaal benadeelde Duitse burgers zijn blij met (bijna) alle levensmiddelen van de voedselbank en sluiten braaf aan in de rij bij de gaarkeukens. Dan echter de “vluchtelingen”onderkomens: daar wordt het eten aangeleverd – in de meeste gevallen door een cateraar – en komt het grotendeels op de vuilnisbelt terecht. Als reden wordt genoemd:
politikstube
Alle “vluchtelingen” zouden niet altijd aanwezig zijn, hebben afspraken of zijn elders bezig, velen hebben geen honger, anderen vinden het eten van die dag misschien niet lekker. Diepvriesmenu´s en andere levensmiddelen moeten weggegooid worden als ze niet worden opgegeten. Dat geldt ook voor het brood, bijvoorbeeld Turks brood, dat bij de maaltijden geserveerd wordt.
Natuurlijk ergeren de mensen zich aan zo´n verspilling en ze vragen zich terecht af waarom het eten niet aan de voedselbanken in Bielefeld wordt geschonken. Het antwoord daarop komt van de exploitanten van de onderkomens: ze mogen niet.
Nuchter bekeken: het eten voor “vluchtelingen” komt in de container terecht, terwijl op hetzelfde moment arme mensen met een minimumpensioen of daklozen hier in het land in de rij staan bij de voedselbanken of naar etensresten in de afvalcontainers woelen. Tegelijkertijd komt het bij de voedselbanken al tot ruzies, omdat “vluchtelingen”, die al voldoende verzorgd worden in de onderkomens, de levensmiddelen meenemen. Dat klinkt op de een of andere manier paradox?!
Hier is sprake van een groot onrecht! Een deel van de Duitsers gaat het zó slecht, niet alleen armen, ook arbeiders met een volledige baan hebben vaak niet genoeg te eten, omdat er na aftrek van alle bijkomende kosten van het karige hongerloon nog maar nauwelijks genoeg overblijft om van te leven. Van het loon gaat meer dan de helft af voor huur en bijkomende kosten, telefoon, stroom, verzekeringen enz. Dan blijft er niet veel meer over voor het eten. Dus kunnen er vaak alleen maar aanbiedingen gekocht worden, hoofdzaak: het is goedkoop. Dus anders dan de Duitse staat ons wil wijsmaken moet de Duitse belastingbetaler ongevraagd de volledige verzorging van de “vluchtelingen” financieren, die dan vaak ook nog ongelooflijk respectloos en ondankbaar zijn, net alsof ze de Duitsers voor hun hulp ook nog in het gezicht spugen.
De politici zijn de splijtzwammen van de samenleving als ze autochtonen, waar het niet goed mee gaat, behandelen als tweederangs mensen, want door het systeem wordt de Duitser niet verwend, maar belachelijk gemaakt. Tegelijkertijd speelt geld geen rol bij “vluchtelingen”.
Bron:
https://politikstube.com

Waarle. Vluchteling krijgt villa cadeau van half miljoen en steekt hem in de hens met een hennepplantage!

Nieuwe post op eunmask

Waarle. Vluchteling krijgt villa cadeau van half miljoen en steekt hem in de hens met een hennepplantage!

by Realpredictor
hennep
In het huis woonde een Syrisch gezin met zes kinderen.
RP: Naast de gratis riante woonruimte is de gratis tegemoetkoming voor een gezin met 6 kinderen meer dan royaal. En toch kunnen ze het niet laten om met criminele handelingen nóg meer geld te verkrijgen!
Volgens de politie bepaalt het openbaar ministerie welke strafvervolging de Syriër te wachten staat. In het kader van het Damoclesbeleid kan de gemeente, als een hennepplantage wordt aangetroffen, de bewoners hun huis uitzetten De eerste vijf jaar komen ze bij de woningcorporaties in de regio niet in aanmerking voor een huurwoning. Dat overkomt ook dit gezin, maar Waalre heeft het toch een tijdelijk aanbod voor een woning gedaan. “Dat zijn we niet verplicht”, zegt de burgemeester. “Maar we voelen wel een verantwoordelijkheid. We handelen in het belang van de kinderen.” Eindhovens Dagblad >>
Die clementie geldt echter niet voor Nederlanders
Sterker nog, ik kan me een uitzending herinneren, van SBS6 dacht ik, waar een bijstandsmoeder een paar plantjes had en haar huis uitgezet werd en ook uit de ouderlijke macht gezet werd, omdat ze een onverantwoorde moeder was of nu niet meer voor haar kinderen kon zorgen omdat ze dakloos raakte. Mensen die een paar plantjes kweken, die aan de ‘voordeur’ nota bene legaal zijn, worden naar verhouding buitenproportioneel zwaar gestraft.
RP: Blijkbaar geldt dit dus niet voor asiel-prasieten!