donderdag 13 oktober 2016

Volksraadpleging

Volksraadpleging:

Nexit! Nederland uit de EU...

 
 
Beste medeburgers,
 
Lees de artikelen die op feiten zijn gebaseerd eens 1 vóór 1 op uw gemak door en vraag uzelf af of het beleid wat wij in Nederland en de EU voeren, wel legaal is?
 
Volgens de Nederlandse Grondwet is er een kiesrecht die onze regering vormt. In de Nederlandse Grondwet is op genomen dat er elke 4 jaar verkiezingen plaatsvinden om onze regering te kunnen vormen die bestaat uit Staten-Generaal tweede & eerste Kamerleden die Nederland vertegenwoordigt waaronder de overheid. Opmerkelijk is dat in onze grondwet geen machtsvorm of regeringsvorm wordt toebedeeld aan de EU? De EU is zonder enige vorm van onze democratische kiesrecht die is opgenomen in onze grondwet artikel 4 aan de macht gekomen, met als gevolg dat Nederland steeds minder zeggenschap heeft over zijn eigen land. Zoals immigratiebeleid en onze landsgrenzen, ook wordt onze belastinggeld opgeëist door de EU om de extreme hoge salarissen die de 40.000 EU-ambtenaren, leden & commissarissen zichzelf toe eigenen en hun politieke droomprojecten te financieren. Volgens onze grondwet heeft het Nederlandse volk een kiesrecht, die volledig genegeerd wordt door een illegale staatsgreep door de EU. Zelfs onze democratie wordt ondermijnd door de EU, aangezien de EU elke referendum negeert die door de Europese burgers wordt gehouden. In 2005 was er in Frankrijk en Nederland een referendum over de Europese Grondwet geweest, in beide landen hadden de burgers 'Nee' gestemd. De EU heeft vervolgens het verdrag van Lissabon getekend in 2007, wat bijna exact hetzelfde is als de Europese grondwet! Ook is het associatieverdrag met de Oekraïne volgens EU Commissie President Juncker al op 11 april inwerking gegaan en wordt de democratie van de Nederlandse burgers wederom door de EU ontnomen. De EU benoemt zelf Presidenten die "De leider van Europa" mogen zijn, zonder geenenkele verkiezingen bij de burgers te houden? De Nederlandse burgers hebben volgens de Nederlandse Grondwet het recht op verkiezingen of de EU wel erkent wordt tot een regeringsvorm en wij onze belastinggeld willen afstaan om de kosten van de EU te dragen. De bangmakerij van de politici 'waarvan hun belangen en carrière afhangen van de EU', hebben standaard hetzelfde verhaal; Nederland uit de EU zal slecht zijn voor de economie.
* Zwitserland is geen EU lid en heeft een betere economie en handelsverdragen.
* Nederland was voor de EU al jaren een handelsnatie met de grootste handelshaven ter wereld en werkte de Nederlandse burgers tot hun 65e jaar.
* De EU immigratiebeleid, ontwikkelingshulp, salarissen, subsidies, wanbeleid en oorlogsvoering in Midden-Oosten, kost de Nederlandse burgers tientallen miljarden euro's per jaar.
* Ook zonder een EU regering is het gewoon mogelijk & belangrijk om goede samenwerkingen aan te gaan en handelsverdragen te sluiten!
 
N.D.B.O. roept de burgers op om zich aan te melden, zodat wij als collectief alsnog een referendum eisen, 'die geheel in strijd met onze Nederlandse Grondwet' ons ontnomen is door de Nederlandse Staat tijdens de invoering van de EU. N.D.B.O. zal zich ook vestigen in andere Europese landen om samen met de burgers, ook Europees een collectief te vormen tegen de EU.
 
Bron: RTL NIeuws

Staatsschuld loopt op van 250 tot 466 miljard, in 9 jaar dankzij de kredietcrisis & Europese schuldencrisis.

Vriend en vijand: Trump verpletterde Hillary in tweede debat

Vriend en vijand: Trump verpletterde Hillary in tweede debat


Moderators opnieuw duidelijk op de hand van Hillary - Stemming onder zwevende kiezers: ‘Trump hoort niet bij establishment, en daarom stemmen wij op hem’


Tijdens het debat landde er een vlieg op Hillary’s voorhoofd. Dat deed sommigen onmiddellijk terugdenken aan de vlieg die enkele jaren geleden prominent op Barack Obama’s gezicht ging zitten. (3)
‘Ik heb een fout gemaakt toen ik Trump afschreef. Na gesprekken met kiezers vanavond is hij terug in de race.’ ‘Jammer genoeg is ‘Dump Trump’  nu waarschijnlijk voorbij.’ ‘Donald Trump won dit debat,  niet overweldigend, maar duidelijk genoeg dat hij in de strijd blijft. De ‘lewd’ tape begint te vervagen’ waren enkele van de meest gematigde commentaren, van onder andere Trumps vijanden, op het tweede verkiezingsdebat gisterenavond. Trump slaagde erin om Hillary de hele avond in het defensief te dringen. Oud burgemeester van New York Rudy Giuliani verwoordde de indruk van veel Amerikanen dat ‘dit één van de grootste knockouts is geweest die ik ooit in een presidentieel debat heb gezien. Ik geloof niet dat een kandidaat ooit de ander zo gedomineerd heeft.’ (2)
 
Giuliani voegde er nog aan toe dat hij in het verleden heeft gegolfd met Bill Clinton, en dat die nog veel ergere dingen over vrouwen tegen hem zei dan Trump op de zogenaamde ‘lewd’ tape van zo’n 11 jaar geleden.
Trumps campagnemanager Kellyanne Conway wees er in een interview met MSNBC op dat van een aantal anti-Trump senatoren bekend is dat zij –in tegenstelling tot Trump- vrouwen actief seksueel hebben lastig gevallen en aangerand. Interviewer Matthews ontkende dat niet. Conway: ‘Privé is Trump een gentleman. Ik heb nog nooit ook maar iets ervaren wat ik bij dat soort Congresleden heb meegemaakt.’

Trump: Speciale aanklager voor Hillary als ik president ben

Democraten waren boos omdat Trump Hillary –die al na 20 minuten van vermoeidheid moest gaan zitten (4)- voortdurend aanviel en in het defensief drong, iets waar ze deze keer maar moeilijk mee leek te kunnen omgaan. Vooral Trumps ‘belofte’ dat hij als president onmiddellijk een speciale aanklager zal aanstellen om Hillary’s schandalen te onderzoeken, waarna ze ‘in de gevangenis zal belanden’, schoot bij haar supporters in het verkeerde keelgat. Trump zegt dit overigens al maanden tijdens zijn campagnebijeenkomsten in het land (7).
Ook deze moderators duidelijk op de hand van Clinton
Republikeinen waren met name geïrriteerd vanwege het feit dat ook de moderators van dit tweede debat overduidelijk op de hand van Hillary waren, en Trump twee keer zo vaak interrumpeerden en hem voortdurend aanvielen op zijn standpunten, iets wat ze nauwelijks bij Hillary deden (6). Een van de moderatoren was Anderson Cooper van CNN, dat niet voor niets de sarcastische bijnaam ‘Clinton News Network’ heeft gekregen, omdat de zender al maanden vrijwel uitsluitend pro-Hillary propaganda verspreidt, en enkel negatief over Trump bericht.
Ook nu werden er geen vragen toegelaten over voor Hillary’s schadelijke kwesties, zoals haar immigratiebeleid. Zo wil ze miljoenen illegalen amnestie verlenen en de grenzen openzetten voor ‘Syrische vluchtelingen’.
Voor het beruchte emailschandaal –Hillary beweerde ‘per ongeluk’ 33.000 emails te hebben gewist nadat ze was gedagvaard- weigerde ze excuses aan te bieden. Dat schandaal ettert almaar door, omdat afgelopen week bleek dat ook de FBI enkele bewijsstukken gaat vernietigen of dit zelfs al heeft gedaan (5), zodat Hillary daar niet op kan worden aangevallen als het ooit toch tot een rechtszaak komt.

Trump gebruikt eigen geld, Hillary in (en uit) de tas van Wall Street

Trump vroeg zich hardop af hoe het Hillary is gelukt om na haar aftreden als minister van BuZa miljoenen dollars te verdienen, en waarom ze haar eigen geld niet gebruikt voor haar campagne, maar zich (vooral door Wall Street) laat financieren. De Republikeinse kandidaat wees er fijntjes op dat hij in tegenstelling tot Clinton amper gesponsord wordt, en daarom niet gebonden is aan de vele ‘special interests’ lobbygroepen in Washington.
Dat is iets waar globalisten zich over de hele wereld grote zorgen over maken: een Amerikaanse president die een onafhankelijke koers kan varen, omdat hij niet ‘gekocht’ kan worden. Het IMF en de Wereldbank vrezen openlijk voor ‘president Trump’, omdat hij anders dan Hillary geen banden heeft met de megabanken en grote financiële spelers op Wall Street. Uit recente WikiLeaks transcripten bleek juist dat Hillary als twee handen op één buik met hen is. (8)

Hillary wil liberale hoge rechter, Trump conservatieve

In commentaren werd met name de christelijke kiezer erop gewezen dat Hillary –zogenaamd een ‘christen’- een liberale rechter tot het Hooggerechtshof wil benoemen, maar Trump juist een conservatieve. Als Hillary president wordt, ontstaat er daarom een linkse en dus ‘anti-christelijke’ meerderheid in het Hooggerechtshof.

Hillary ‘creëerde ISIS’, is ‘niet in oorlog met islam’, maar wil wel oorlog met Rusland

Ook Syrië kwam ter sprake. Trump verweet Hillary dat ze als minister onder Obama het ontstaan van ISIS mogelijk heeft gemaakt. ‘Gefeliciteerd, geweldig gedaan,’ beet hij haar toe. Clinton had daar geen antwoord op, mogelijk omdat ze net had onderstreept dat ‘Amerika niet in oorlog is met islam.’ Voor Syrië pleitte ze opnieuw voor een no-flyzone, die volgens de meeste analisten tot een directe militaire confrontatie met Rusland zal leiden.

‘Trump hoort niet bij establishment, en daarom stemmen wij op hem’

De door het Witte Huis gecontroleerde grote media zoals CNN zullen Hillary wel weer als winnaar uitroepen van het debat. De stemming in de VS is echter totaal omgekeerd. Zowel vriend als vijand is erover verbaasd dat Trump zich zo heeft weten terug te vechten, en de vorige week nog dodelijk geachte ‘lewd’ tape nu al achter zich heeft weten te laten.
‘Dit gaat verder dan Trump,’ twitterde iemand die zich tot een zwevende kiezer rekent. ‘Wij staan nog steeds achter Trump omdat wij tegen het establishment zijn.’ En zo lijken veel Amerikanen er over te denken: Trump is niet perfect, komt soms lomp uit de hoek, maar hij blijft een verademing vergeleken met Hillary en al die andere kandidaten en presidenten die overduidelijk enkel de belangen van de financiële en politieke elite dienen of gediend hebben. Daarom maakt Trump nog steeds een goede kans om in november te winnen – althans, als de verkiezingen niet via stembusfraude of een opzettelijk gecreëerde (inter)nationale crisis van hem gestolen worden.
Tijdens het debat voorspelde Hillary het al: als Trump wordt gekozen, dan is dat omdat de Russen de stemcomputers hebben gehackt. Daarmee speelde ze de bal terug voor wat de gevestigde orde zélf wil doen om koste wat het kost háár in het Witte Huis te krijgen.

Wiebes stelt Belastingdienst onder curatele vanwege reorganisatie

Wiebes stelt Belastingdienst onder curatele vanwege reorganisatie
De Belastingdienst wordt financieel onder curatele gesteld. Dat schrijft staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën aan de Tweede Kamer. Het is een van de stappen om de cultuur van 'autonomie' bij de fiscus te veranderen. Het is een reactie op de volledig uit de hand gelopen reorganisatie.
De Inspectie der Rijksfinanciën gaat toezien op de uitgaven van de Belastingdienst. Verder gaat een 'commissie van wijzen' onderzoeken hoe besluiten worden genomen bij de Belastingdienst. In december moet de commissie al met aanbevelingen komen. Ook gaat een topambtenaar aan de slag om de fiscus sneller onder het ministerie van Financiën te laten vallen.

Een vrijwillige vertrekregeling voor personeel van de Belastingdienst viel veel duurder uit dan verwacht. Dat kwam omdat veel meer mensen zich aanmeldden voor de regeling. Volgens het plan zouden 4800 mensen moeten afvloeien. Dat worden er naar verwachting tussen de 5200 en 5800. De vertrekregeling kost uiteindelijk 70 miljoen euro meer dan begroot. Er dreigde zelfs een overschrijding van 638 miljoen.

Voldongen feit

Lees ook

'Een vrolijke bèta', 'een creatieve nerd', 'de Ramses Shaffy van de VVD'. Eric Wiebes was een bejubelde nieuwkomer. Door blunders bij de reorganisatie van de Belastingdienst verkeert hij nu alsnog in zwaar weer (+).

Een vertrekregeling bij de Belastingdienst werd onbedoeld een traktatie aan mensen die toch al op het punt stonden weg te gaan. Dom geregeld (+).
De harde ingreep is noodzakelijk omdat de Belastingdienst veel te veel haar eigen gang ging. Bij de besluitvorming rond de vertrekregeling zijn de bewindslieden op het ministerie van Financiën 'voor een voldongen feit geplaatst'. Bij de Belastingdienst is 'teveel vertrouwd op informele contacten in een kleine kring', schrijft Wiebes aan de Kamer.

De staatssecretaris kwam vorige week tijdens de Algemene Financiële Beschouwingen in de problemen over de kwestie. Toen bleek dat Wiebes' 'investment committee', waar hij eerder nog zo enthousiast over was, nooit toestemming heeft gegeven voor 500 miljoen euro die zijn uitgetrokken voor de afvloeiiingsregeling. De 'toetsers' werkten niet.

'De procedures zijn overduidelijk niet gevolgd,' erkende de staatssecretaris uiteindelijk stamelend. Zelfs gevreesde tegenstander Pieter Omtzigt hapte even naar woorden: 'Ik sta perplex.' De CDA'er vermoedt dat meer onwelgevallig nieuws is weggehouden over de reorganisatie bij de Belastingdienst. De Kamer praat donderdag opnieuw over de kwestie met Wiebes.

dinsdag 11 oktober 2016

Onderdak om te overwinteren gezocht voor mij en mijn vriend

Onderdak om te overwinteren gezocht voor mij en mijn vriend


11-10-2016


Als U de onderstaande link aanklikt dan spreekt de video oproep voor zich.
U kunt de reacties sturen naar: jesusrulesinthemediaforranny@yahoo.com.


https://youtu.be/QXLrIACbtr4


Alvast vriendelijk bedankt voor Uw meeleven en het verschaffen van overwinteringsonderdak

Syriër met vier vrouwen en 23 kinderen krijgt maandelijks 30.030 euro uitkering


Syriër met vier vrouwen en 23 kinderen krijgt maandelijks 30.030 euro uitkering

by Realpredictor
1 migrantengezin bestaat dus uit 25 personen. Reken maar uit hoeveel honderdduizenden gezinnen er jaarlijks bij komen. Het zijn net kakkerlakken die zich jaarlijks voortplanten door middel van honderden eitjes.
Realpredictor | oktober 11, 2016 om 12:54 am | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-795

maandag 10 oktober 2016

Albert Heijn Discrimineert R.J.M Zwijnenberg de bekendste Nederlandse Dakloze

Albert Heijn Stadhouderskade discrimineert R.J.M Zwijnenberg.


10-10-2016


Hierbij toont de film die te zien is op onderstaande link aan dat ik R.J.M Zwijnenberg nog voor de Kassa ben aangehouden en volgens de mening van de beveiliging verdacht om me heen keek en toen ik 1 kuipje kruidenboter verplaatste was dit in zijn ogen en naar zijn mening poging tot diefstal.
Dit verhaal krijgt nog een staartje en dankzij Nico van den Ham en het Parool zullen wij op een latere datum en tijdstip terug komen op de afhandeling van het gedrag van de Beveiligingsambtenaar die werkzaam is bij Albert Heijn Stadhouderskade te Amsterdam.
https://youtu.be/VoI2zj44EkU