zondag 12 juni 2016

ERIC DONK: IK HENGEL NIET IN MICHA’S BRIEVENBUS, IK HACK GEWOON ZIJN EMAIL EN LAPTOP!

ERIC DONK: IK HENGEL NIET IN MICHA’S BRIEVENBUS, IK HACK GEWOON ZIJN EMAIL EN LAPTOP!

TON HOFSTEDE GEEFT NU RUIM BAAN AAN DE WAANZIN VAN ERIC DONK * DONK HACKTE MICHA’S YAHOO-ACCOUNT, ZIJN WEBSITES MAAR ‘SNUFFELT NIET IN ZIJN BRIEVENBUS’ * DONK ZET BILDERBERG-FILMPJES OP ZWART ‘OMDAT KAT NIET EERLIJK IS GEWEEST’ TERWIJL HIJ KAT’S LAPTOP HACKT * DEMMINK-BESTRIJDERS TEN ONDER AAN VERDEEL EN HEERS
JDTVHQ . • 5 hours ago
Die arme Micha zakt ook steeds verder af in zijn eigen realiteit. Zegt hij nu echt serieus dat ik samen met Martin Vrijland in zijn postbus heb staan snuffelen? Die man heeft echt hulp nodig geloof ik! De enige plek waar ik samen met Vrijland post ontvreemd heb is dus in dat doorgedraaide koppie van Micha!
Echte complotdenkers weten dat dat ook niet nodig is, aangezien ik natuurlijk 24/7 toegang heb tot die afgeragde laptop van Kat! Wat dat betreft kan hij zich beter eens een keer zorgen gaan maken over wat security updates…. ­čśë
Ondertussen is hij ook het volgende complot alweer aan het uitrollen, met een fantasieverhaaltje over de filmpjes die ik over zijn Bilderberg acties heb gemaakt. De enige reden waarom deze op zwart staan is omdat Kat ook hierbij niet eerlijk is geweest en zijn woord niet is nagekomen.
pfffff…zal ik zal ook eens zo’n diepe Alex Jones zucht nadoen? Het enige dat Kat tot nu toe aangetoond heeft is dat hij zelf onbetrouwbaar is!
…Het is zo triest om iedere keer weer te zien!!!….Wat een lafbek!

WIE IS TON HOFSTEDE? HIJ PROBEERDE MIJ SAMEN MET JEROEN DE MINK IN HANDEN TE SPELEN VAN JUSTITIE!

hofstede


WIE IS TON HOFSTEDE? HIJ PROBEERDE MIJ SAMEN MET JEROEN DE MINK IN HANDEN TE SPELEN VAN JUSTITIE!

KRANKZINNIGE EMAIL VAN TON HOFSTEDE VAN 31 MAART HAD IK TOTAAL GENEGEERD OMDAT IK IN HEM GELOOFDE * MAAR NA ZIJN BIZARRE EN DESTRUCTIEVE AANVAL OP MARCEL VERVLOESEM BEN IK GAAN TWIJFELEN * LEES ONDERSTAANDE EMAILS EN OORDEEL ZELF!


From: Jeroen de Mink

 To: micha kat 


 Sent: Wednesday, March 30, 2016 10:42 PM


 Subject: Je laatste filmpjeBeste Micha,


Met enig afgrijzen heb ik je laatste filmpje bekeken. Ik hoop van ganser harte dat je zelf ook inziet dat je zo niet door kunt leven. Ik heb je jarenlang op een niet al te serieuze manier tegengas gegeven. Niet serieus omdat ik je berichten nooit inhoudelijk serieus genomen heb. Nu ben ik op het punt aangeland dat ik ze wel serieus ga nemen, maar meer omdat ik me nog nooit zo veel zorgen om je heb gemaakt als nu. Je zit met een halflege fles whiskey voor een spiegel met een clownsneus op complete wartaal te verkondigen. Kijk eens van een afstandje naar jezelf, als dat je nog lukt. Had je vijf jaar geleden gedacht dat je zo ver zou zinken? Ben je trots op jezelf als je je zo voor die spiegel ziet zitten? Vooral de zin “misschien wel voor de laatste keer” baart me zorgen. Het doet me aan vreselijke dingen denken. Heel veel beroerder dan dit gaat je leven niet worden Micha. Ik zie in je filmpjes inmiddels een doodongelukkige man die niet alleen z’n familie en vrienden kwijt is maar ondertussen zelfs online vrijwel niemand meer heeft die hem serieus neemt. Hoeveel man reageert er nog onder je artikelen op ROL en onder je filmpjes? En hoeveel daarvan schrijven iets inhoudelijks? En nu lijk je ook nog eens steeds meer jezelf kwijt te raken.
Je zou me ontzettend blij maken als je morgen nog de trein naar het vliegveld pakt, een ticket naar Amsterdam koopt en je op Schiphol aangeeft bij de Marechaussee. Echt, het is alles beter dan zo godverlaten doormodderen. Zit je celstraf uit (zo lang is het nu ook weer niet), dan kun je ook gelijk afkicken van je alcoholverslaving. Stel jezelf eens voor hoe je je zou voelen als je geen drank nodig zou hebben om de dag door te komen. Het enige dat je voor die stap nodig hebt, is een beetje lef. Jij en ik weten allebei dat je die veroordeling toch niet gaat kunnen ontlopen.
Ik ga je een aanbod doen omdat ik je ellende niet langer aan kan zien zonder gewetenswroeging. Ik ben bereid een vliegticket naar Nederland voor je te regelen als je dat wilt, gratis. Dat is de donatie die ik je wil doen. Het klinkt misschien raar maar ik zie je op dit moment honderdmaal liever in detentie in Nederland dan zogenaamd vrij in Ierland. Als ik je op deze manier kan helpen dan doe ik dat graag. En ik zal er verder nooit iets over naar buiten brengen, erewoord.
Stuur me maar een reply op deze mail als je interesse in m’n aanbod hebt, dan ga ik m’n best doen iets voor je te regelen. Hopelijk vertrouw je me en neem je m’n hulp aan.


Groeten,


“De Mink” – anoniem maar niet afstandelijk.


Ton.Hofstede@live.com Mar 31 at 10:05 AM
To: ‘micha kat’ ‘Jeroen de Mink’Vriend Micha!


Een tijd geleden heb ik op zo’n soort wanhoopboodschap van Nico van den Ham gereageerd. Het werd me niet in dank afgenomen en nu vertrouwt hij mij niet meer. Ik acht jou vele malen intelligenter en hoop dat je beseft dat ik nu met de beste vriendschappelijke bedoeling reageer. Niets doen is voor mij veiliger, maar zo ben ik niet. En als jij niet in mijn mening was ge├»nteresseerd had je me deze mail niet doorgestuurd. Ik ben je dus nu, op jouw eigen indirecte verzoek, ten dienste als nar: een waarheid die je niet serieus hoeft te nemen.
Ik lees het mailtje van Jeroen waarschijnlijk met meer afstand en minder betrokkenheid dan dat jij zelf doet. Ik weet dat hij jou vaak genoeg heeft lopen sarren. Toch zal je mijn interpretatie van zijn email niet leuk vinden en me misschien zelfs een verrader vinden. Maar ik begrijp zijn boodschap aan jou. Een deel ervan is kwetsend voor jouw ego. Maar als je dat opzij weet te zetten dan voel ik daar oprecht medeleven onder. Als je naar jouw situatie en jouw lichaamstaal kijkt dan ben je nu niet gelukkig. Dat is wel duidelijk. Dat ziet Jeroen, dat zie ik, dat zien anderen. Misschien zie jij het als confronterend en zout in de wonden wrijvend. Zo zie ik Jeroen zijn betrokkenheid niet. Zoals je het zelf in je video zegt: echte vrienden mogen kritisch zijn, i.p.v. hof-mee-lullers.
Ik zie een uitgestoken hand, zonder zweep. Ik lees zijn mail als: wat is jouw huidige toekomstperspectief? Op welke wijze kun je daar zelf pro-actief (i.p.v. reactief) verandering in aanbrengen? Waar wacht je op? Overleg met je advocaat en vraag hem zijn inschatting van de haalbaarheid van een bevredigende oplossing en daarbij behorend tijdspad. Als je nu niets doet ben je zo weer een jaar verder.
Wat de juiste beslissing is moet je zelf maar bepalen. Het zijn jouw keuzes. Het is jouw leven. Zelf zou ik niet te veel afwachten, maar de regie over mijn eigen leven in eigen hand nemen.
En richting Jeroen: ik begrijp dat hij zijn identiteit niet zo maar wil prijs geven. Zolang jouw reactie onvoorspelbaar is zijn daaraan immers risico’s verbonden. Ik verklaar me bereid om tussen jullie vertrouwelijk als mediair op te treden. Op die wijze kan ik hopelijk een positief ondersteunend steentje bijdragen.

Hartelijke groet,

 Ton


Dit was by the way mijn antwoord aan oppertrol Jeroen de Mink. Na dit antwoord is niets meer van hem vernomen:


micha kat Apr 1 at 7:51 AM

 To: Jeroen de Mink
CC: Ton Hofstede

Beste ‘Jeroen’,


Dank voor deze email. Ik heb hier thans het volgende op te zeggen -later wellicht meer.
Mijn situatie moge dan enigzins ‘penibel’ zijn, maar lang niet zo penibel als die van de slachtoffers van de weerzinwekkende criminelen die het nu in Nederland voor het zeggen hebben. Je kunt on a daily basis vernemen van hun misdaden op mijn website maar niet alleen daar.
Waarschijnlijk besef je niet dat ik het point of no return wat mijn eigen leven betreft al lang voorbij ben. Dat betkent dat ik nooit rust en geluk zal kunnen vinden bij onderwerping aan de pedo- en plunder-elite. Het is mijn Karma te strijden en dat werd reeds duidelijk als kind. Wat ik nu dus doe is perfect in lijn met mijn persoon en mijn karakter. En ja, ik ben bereid mijn leven te geven om Nederland te bevrijden. Net als mijn voorouders dat waren in de Tweede Wereldoorlog. Twee van mijn familieleden kregen de Yad Vashem-onderscheiding van de regering van Israel, de hoogste onderscheiding voor de strijd tegen de Nazi’s.
Het is mijn geloof en hoop dat de krachten van het licht die van de duisternis uiteindelijk zullen overwinnen. De eenzame figuur Micha Kat is in deze epic battle als persoon van geen enkele betekenis. Ik weet dat ik door mijn strijd en mijn website vele mensen tot enorme steun ben. Ik krijg per maand zeker tien mails van mensen die mij aanmoedigen, die mij smeken niet op te geven. Hier is een mooi voorbeeld:
Mar 16 at 1:02 PM

 To: micha kat


Hallo Micha,


Je zit op het juiste spoor, en je weet het. In je artikel zei je, Dutroux , dat is geschiedenis, maar Micha, die
geschiedenis gaat binnenkort echt wel de openbaarheid in, inclusief namen van hooggeplaatste personen etc etc
Zoals ik je al eerder mailde, gaat het om een gigantische foute organisatie die wereldwijd opereert, het hart van die org. is Het Vaticaan en het Witte Huis.
Op jouw site heb je zo ongeveer alles en iedereen die fout is in dit land aan de kaak gesteld, daar neem ik mijn pet heel diep voor af.
Ook Nico vd Ham is erg goed bezig, en geeft ook door, dat er ook foute gasten op jouw site twitteren etc.
Mocht je je afvragen, waarom ik nog niet op kom draven met mijn zwaard in de hand? Omdat ik (zeer tegen mijn zin in) moet wachten op de ontbrekende stukken van mijn puzzel, al heb ik het grootste gedeelte al duidelijk, mede dankzij jouw site.
Ben ik aan de beurt om in de aanval te gaan, dan kunnen jij en Nico even met een Biertje achterover gaan leunen, want als ik los ga, nou Micha, dan ga ik ook vreselijk los, die garantie kan ik je nu al geven.
Dus Micha, nog even doorgaan, en wees trots op je zelf, want trots kan je echt wel zijn hoor.
Groeten van xx
Ik bied deze mensen iets wat reeds in de Bijbel wordt genoemd als een van drie essentiele elementen in het leven: hoop.
Met vriendelijke groet,
Micha

DE ONGELOOFLIJKE DOMHEID VAN DE WESTERSE LANDEN!

DE ONGELOOFLIJKE DOMHEID VAN DE WESTERSE LANDEN!

by Realpredictor
Kinderen met baarden?
Bijna de helft van de zogenaamde vluchtelingenkinderen die in Oostenrijk een medische leeftijdtest hebben ondergaan blijken volwassen te zijn.
Als ze verklaren dat ze een kind zijn krijgen ze namelijk direct het recht om de rest van hun familie te laten overkomen. Het geeft hen ook betere voorwaarden en juridische rechten met name met betrekking tot hun asielaanvragen, zegt een Oostenrijkse politieagent die anoniem wil blijven.
Tot nu toe heeft Oostenrijk medische leeftijdtesten uitgevoerd met een kostenplaatje van 250 000 euro.
Dit is compleet absurd. Er komen mannen hier met volle baard en grijs haar die beweren dat ze een kind zijn, zegt een anonieme politiefunctionaris tegen de Kronen Zeitung.
Net zoals in Zweden krijgen asielzoekers die minderjarig zijn in Oostenrijk hogere bijdragen en een betere levensstandaard dan andere asielzoekers.
In 2015 bleek dat 951 van de 2.200 zogenaamde vluchtelingkinderen gelogen heeft over zijn leeftijd en in feite volwassenen zijn, schrijft de Daily Mail.
De rest van de achterlijke Europese landen heeft dit, ondanks de massa-aanrandingen en verkrachtingen, nog steeds door!
Realpredictor | juni 12, 2016 om 9:38 am | Categorie├źn:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-5Mg

Welkom in de moslimkontenlikkende bananenrepubliek der Nederlanden

Welkom in de moslimkontenlikkende bananenrepubliek der Nederlanden

by Realpredictor
Klik om oorspronkelijk bericht te bezoeken
  • Klik om oorspronkelijk bericht te bezoeken
  • Klik om oorspronkelijk bericht te bezoeken
Het uitbreken van een gigantische pleuris zoals in andere Europese landen al langer aan de gang is kan en moet echt niet lang meer op zich laten wachten. We worden door 'onze'regering weggezet als achterlijke malloten die niet verder kunnen zien, horen en lezen dan dat wat ons door de staatspropaganda mediakanalen wordt voorgezet. Dit ook nog eens middels een ons in opdracht van Brussel opgelegde censuur en beperkingen in onze vrijheid van leven, denken en doen.
"Eigen volk eerst" is de grootste FARCE van deze eeuw! Hoe lang willen jullie dit nog pikken?
Realpredictor | juni 12, 2016 om 10:00 am | Categorie├źn:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-5MK

Ramadanjihad in Haarlem: kutmarokkanen stenigen voor de tweede nacht op rij bussen met passagiers

Ramadanjihad in Haarlem: kutmarokkanen stenigen voor de tweede nacht op rij bussen met passagiers

by Realpredictor
Andere bus die getroffen werd door islamitische terreur
Dat "jongeren", dat kopen we niet meer. Jullie eufemisme is stuk. Verzin maar wat anders, hier een paar suggesties:
https://twitter.com/ElveTwelve/status/741975310837645312
Haarlems Dagblad: In Haarlem is een bus van Connexxion in de nacht van zaterdag op zondag bekogeld met stoeptegels. Rond 1.00 uur reed de bus over de Azi├źweg, toen meerdere jongens de stenen gooiden.
MEDEDELING AAN DE OVERHEID, JUSTITIE EN AAN ALLE WILDERSBASHERS: WIJ WILLEN HIER NIET MINDER, MAAR GEEN ENKELE CRIMINELE K*TMAROKKAAN! EN AANGEZIEN DEZE GROEP OVERVERTEGENWOORDIGD IS IN DE CRIMINALITEIT, ZAL SLECHTS EEN HANDVOL MOGEN BLIJVEN!
Realpredictor | juni 12, 2016 om 4:38 pm | Categorie├źn:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-5N3

HOE HYPOCRIET IS NEDERLAND?

HOE HYPOCRIET IS NEDERLAND?

by Realpredictor
hypocrisy1
Neen, wapens leveren, vinden “wij” niet goed, maar “wij” willen je wel leren hoe je met de wapens die je hebt beter en meer mensen kunt doodschieten.
Jonge geesten die belangrijke bijdragen zouden kunnen leveren aan onze maatschappij worden tijdens hun ‘sociale’ studies volgepropt met aperte onzin. Kritisch denken wordt afgeleerd. Fantasie vervangt de feiten. Aangezien het bedrijfsleven niet op deze ‘sociale’ aanwas zit te wachten komt het leeuwendeel der afgestudeerden terecht in overheidsdienst, de media of andere gesubsidieerde trajecten.
Eenmaal behept met een ‘sociaal’ gevormd wereldbeeld nemen deze ‘intellectuelen’ al snel een loopje met de waarheid en de moraal. Door de gerichtheid op het ‘wereldleed’ ontgaat ’sociaal’ gevormden de toestand van hun naasten en ontbreekt het de ge├źngageerde denkers aan relativerend zelfinzicht.
Omdat dit gelijkheidsidee voortdurend botst met de realiteit geven onze buitenlandwoordvoerders en ambtenaren van het ministerie van Buitenlandse Zaken (Buza) de voorkeur aan wensdenken boven waarheidsvinding. De stap van fantasie naar goedbedoelde leugens is snel gezet. Wie een aantal weken de uitingen van onze voormalig Buza-minister Frans Timmermans volgt ziet een bedreven fantast aan het werk. Een beroepsleugenaar die desondanks heilig gelooft in wat hij zegt.
https://opiniez.com/2016/06/12/breuklijnen-in-politiek-den-haag/
Realpredictor | juni 12, 2016 om 11:01 am | Categorie├źn:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-5MB

Niet oplossen van vluchtelingen crisis is geplande opzet!

Niet oplossen van vluchtelingen crisis is geplande opzet!

by Realpredictor
notback
Keer op keer worden wij door de zieligheidsindustrie er met de bijbehorende foto’s van verdronken vluchtelingen op gewezen dat het ( uitspraak Angela Merkel ) onze ‘christelijke plicht’ is mensen uit zee te redden en op te nemen. De zieligheidsindustrie weet zich gesterkt door de politiek correcte linkse partijen en de kerken. Het is alsof de maatschappij in drijfzand vast is komen te zitten, er wordt veel gepraat, maar er is geen sprake van om de problemen echt op te lossen.
De Australische regering kampt ook met het vluchtelingenprobleem, maar pakt dat geheel anders aan .Reeds in 2014 schreven wij hier over . Het ging er om, scheepjes met vluchtelingen ver voor dat zij Australi├ź konden bereiken op te vangen en op sleeptouw te nemen naar enkele door Australi├ź gehuurde eilanden, waarop men AZC’s had ingericht. Het voordeel van deze opvang betekent dat de opgevangen vluchtelingen ver van het Australische vaste land worden geherbergd en…… officieel zich niet op Australisch grondgebied bevinden. Daarmee zette de Australische overheid gelijk de legioenen zieligheidindustrie medewerkers een hak dwars, daar de eilanden te ver weg zijn om normaal te bereiken en de toegang niet is toegestaan.
Enkele weken geleden kwamen er soortgelijke uit Brussel soortgelijke berichten kwamen. De EU zou de vluchtelingen die over zee trachten de EU te bereiken al op moeten vangen en in isolatie zetten op een eiland, zoals b.v. in de Egeïsche Zee. Maar daarbij ziet de EU over het hoofd dat het zou gaan om Griekse eilanden, dus de toegang tot de EU formeel reeds een feit is.
Dat zou niet het geval zijn, indien zoals wij ook reeds eerder schreven de eilanden tijdelijk ex territoriaal worden verklaart. Daarmee voorkom je, dan er gelijk weer een legertje hulpverleners en advocaten betaald door de EU burger op de stoep staan, die met hun acties het gezegde ‘je graaft je eigen kuil ‘ steeds duidelijker in beeld brengen.
Helemaal zo ver was men in Brussel nog niet. Toen kwam afgelopen zondag de Oostenrijkse Minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz met een soortgelijk voorstel en de hele MSM zelfs in ons land stortten zich gierig op het ‘nieuws’alsof dit de oplossing zou kunnen zijn. Er is niet zo veel verstand voor nodig om te zien dat de vluchtelingenpolitiek zoals momenteel met opzet door Merkel en haar bondgenoten, waaronder Rutte c.s. wordt gevoerd slechts kan leiden tot rellen en in het ergste geval oplaaiende burgeroorlogen in die landen die door de moedwillig veroorzaakte vluchtelingencrisis worden getroffen.
Realpredictor | juni 11, 2016 om 1:22 am | Categorie├źn:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-5M3

HET NIEUWS VAN 1 DAG!

HET NIEUWS VAN 1 DAG!

by Realpredictor
islamkrant
Polizei rolt inbrekersbende van asielzoekers op
Alle asielzoekers-inbrekers afkomstig uit 'veilige' landen
http://nieuws.tpo.nl/2015/12/12/polizei-rolt-inbrekersbende-van-asielzoekers-op/
Tot nu toe heeft de Duitse politie 369 aanwijzingen binnengekregen over terreurverdachten onder de vluchtelingen. In veertig gevallen leidde dat tot een formeel vooronderzoek vanwege lidmaatschap van een terreurbeweging of het voorbereiden van aanslagen. In februari waren er nog 250 aanwijzingen en 22 onderzoeken.
Twee van de daders van de aanslagen in Parijs waren als vluchteling naar Europa gereisd.
http://nieuws.tpo.nl/2016/05/11/meer-terreurverdachten-duitse-vluchtelingenstroom/
islamitische terroristen moorden in het wilde weg rond in Parijs, iedereen weet het alleen de NOS nog niet.
https://fenixx.org/2015/11/14/islamitische-terroristen-moorden-in-het-wilde-weg-rond-in-parijs-iedereen-weet-het-alleen-de-nos-nog-niet/
Antwerpen. De verdachten hebben ook een allochtone achtergrond. Sommige daders zijn al veroordeeld voor mensenhandel met effectieve celstraffen tot acht jaar. Ook de klanten van de meisjes riskeren vervolging.
https://ejbron.wordpress.com/2016/06/08/23-tiener-pooiers-voor-het-gerecht-vrouwen-zijn-sloeries-voor-hen/
Jarenlang hebben terroristen moeite gehad om Europa binnen te komen wegens de strenge grenscontroles. En nu, nu er totaal geen grenzen meer zijn en iedereen mag binnenlopen en zich “Syri├źr” mag noemen zonder dat er getwijfeld wordt of hen een strobreed in de weg gelegd mag worden, nu zouden de terroristen geen gebruik maken van deze historische buitenkans? Daar heb je de universiteit van Leiden niet voor nodig.
https://ejbron.wordpress.com/2016/06/09/terroristen-tussen-vluchtelingen/
De jongeren, met een Marokkaanse of Ethiopische achtergrond, gaan zelfs zover dat ze een rollator wegschoppen bij ouderen, zo hoort onze verslaggever in de buurt.
Mensen durven niet eens meer op hun balkon te zitten. Schelden, spugen, stenigen (oud islamitisch gebruik).
https://fubar.mobi/2016/06/08/marokkanenprobleem-intimidatie-veghel-steeds-angstaanjagender-voor-ouderen/
Turkenprobleem: Justin (14) nog niet hersteld van kopschop
Bijna twee weken nadat de 14-jarige Justin van Wely werd mishandeld door twee Turkse jongens is hij nog steeds niet de oude.
https://fubar.mobi/2016/06/11/turkenprobleem-justin-14-nog-niet-hersteld-van-kopschop/
Katholieke kerk in Itali├ź zegt dat Christenen niet luidop tot Jesus mogen bidden omdat dit de moslims kan beledigen!
En de duizenden Moskee├źn mogen een paar maal per dag via luidsprekers keihard tot Allah bidden (jengelen)
EN DIT IS SLECHTS HET TOPJE VAN DE ISLAMITISCHE IJSBERG!
┘ł┘éě» ┘äěĚ┘Ő┘üěę ěž┘ä┘Ő┘ł┘ů
(Have a nice day)
Realpredictor | juni 11, 2016 om 1:02 am | Categorie├źn:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-5LY