donderdag 2 juni 2016

CARTOON

CARTOON


Screenshot_41
De muzelmannen zijn niet te vertrouwen. Koop niet bij moslims.
Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Duitse parlement neemt resolutie over de volkerenmoord op Armeniërs aan

Duitse parlement neemt resolutie over de volkerenmoord op Armeniërs aan


Screenshot_39
Een normaal gezicht tussen de Armeense vluchtelingen in Syrië. Een Armeens kind ligt dood in het veld in het gezicht van hulp en veiligheid in Aleppo.
(Vertaling: E.J. Bron)
Dat moet je je toch eens voorstellen: de grote coalitie (CDU/CSU en SPD) dient samen met de Groenen de interpellatie m.b.t. deze Armenië-resolutie in. Maar bondskanselier Merkel (CDU), vice-bondskanselier Gabriel (SPD) en minister van Buitenlandse Zaken Steinmeier (SPD) nemen niet aan de stemming deel. Deze drie politici zijn zo laf, dat heeft de wereld nog niet gezien. En desondanks roept Turkije zijn ambassadeur uit Duitsland terug.
Contra magazine
Het Duitse parlement heeft vandaag een resolutie aangenomen, waarin de misdaad tegen de Armeniërs door het Ottomaanse Rijk in het jaar 1915 als volkerenmoord wordt gekwalificeerd. Er was één tegenstem en één onthouding. Bondskanselier Angela Merkel, vice-bondskanselier Sigmar Gabriel en minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier namen niet aan de stemming over door de CDU/CSU, SPD en de Groenen ingebrachte interpellatie deel.
Bij de bloedbaden ruim 100 jaar geleden kwamen naar schatting tussen de 800.000 en 1,5 miljoen leden van de christelijke minderheid om het leven. Het toenmalige Duitse Rijk had niet ingegrepen. Turkije als legitieme opvolger van het Ottomaanse Rijk heeft de daden betreurd. Het land betwist echter een genocide. De Turkse minister-president Binali Yildirim had de beslissing van het Duitse parlement over de volkerenmoord al voor de stemming een “test” voor de Duitse-Turkse vriendschap genoemd. Ankara had met tegenmaatregelen gedreigd mocht de resolutie worden aangenomen.

Screenshot_40
Bron:
www.contra-magazin.com
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Verlaat de EU en wij zullen u het leven zuur maken: de waarschuwing van Juncker aan Groot-Brittannië

Verlaat de EU en wij zullen u het leven zuur maken: de waarschuwing van Juncker aan Groot-Brittannië


Screenshot_38
De grote “democraat” Jean-Claude Juncker . . .
(Door: Markus Schreiber – Vertaling: “Wachteres”)
Groot-Brittannië zou door de rest van de Europese Unie worden buitengesloten en worden behandeld als deserteur als het land de volgende maand zou stemmen om de EU te verlaten, voerde Jean Claude Juncker gisteren aan. De voorzitter van de Europese Commissie brak zijn belofte aan David Cameron om niet in te grijpen in het referendum en zei tegen Le Monde dat na “Brexit” met Groot-Brittannië niet “vriendelijk zou worden omgegaan”.
Hij drong er bij Frankrijk op aan de eisen voor een verdere integratie in de EU te doen herleven om de Britse euroscepsis tegen te gaan, wat een inmenging is die waarschijnlijk niet zal worden verwelkomd bij Downingstreet No 10.
“Deserteurs worden niet met open armen ontvangen” zei hij tegen de Franse krant.


Bron:

www.thetimes.co.uk

Door: Markus Schreiber


Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Zwitserland: Aardappels met sticker “Boycot Israël”

Zwitserland: Aardappels met sticker “Boycot Israël”


Screenshot_37
(Vertaling: E.J. Bron)
De Zwitserse supermarktketen “Coop” verkoopt aardappelen uit Israël met een sticker “Boycot Israël”. Dat werd vandaag door talrijke klanten van de supermarkt gemeld, nadat ze in een filiaal van de keten de waren met de sticker hadden gezien. Er staat echter niet op het etiket vermeld of de aardappelen uit de Joodse nederzettingen of uit een gebied binnen de Groene Linie afkomstig zijn.
Israel Heute
Enkele maanden geleden had de Europese Unie besloten om producten uit de Joodse nederzettingen te kenmerken. Maar de verantwoordelijken voor de stickers gaan hierin iets verder en maken geen verschil tussen de Joodse nederzettingen en de gebieden binnen de Groene Linie, die erkend worden door de internationale gemeenschap.
Een in Zwitserland wonende Joodse vrouw zei: “Hoewel de Zwitsers altijd hun best doen om neutraal te zijn, hebben ze in dit geval een uiterst kwetsende weg gekozen. Dat is niet alleen antizionistisch, en daarmee racistisch, maar ook een zeer extreme uitspraak die de racistische instelling van de Zwitsers tegenover de Joden alleen maar zal verscherpen.”
De Israëlische ambassade in Zwitserland zal de komende dagen een verklaring van de supermarktketen verlangen en de verwijdering van de stickers eisen.
Men sluit niet uit dat het om een actie van leden van de BDS-beweging gaat en niet om een bewuste maatregel van de supermarkt. Want onlangs werd op de internetsite van “20min.” Gemeld dat een woordvoerder van de supermarktketen zich had uitgelaten over de stickers, nadat het tot talrijke protesten tegen de stickers was gekomen. De woordvoerder verklaarde dat de stickers in geen geval afkomstig zijn van de “Coop”.
“Wij bedrijven geen eigen buitenlandse handelspolitiek en leggen zelf geen politiek gemotiveerde boycots op”, benadrukte de woordvoerder tegenover journalisten. Men zou de officiële houding van Zwitserland respecteren en de waren correct declareren, zodat de klant zelf zou kunnen beslissen of hij een product wil kopen of niet, zei de woordvoerder verder.
Bron:
www.israelheute.com
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Voorstanders van een “BREXIT” hebben in nieuwste peilingen voor het eerst een duidelijke voorsprong

Voorstanders van een “BREXIT” hebben in nieuwste peilingen voor het eerst een duidelijke voorsprong(Vertaling: E.J. Bron)
Ruim drie weken voor het referendum over een eventuele uittreding van Groot-Brittannië uit de EU staan de “BREXIT”-voorstanders in de nieuwste peilingen duidelijk bovenaan. Bij de zowel telefonisch als online uitgevoerde peiling in opdracht van “The Guardian” geeft 48% van de geënquêteerden aan op 23 juni tegen een “BREXIT” te stemmen. 52% echter wil de EU liever de rug toekeren.
Bron:
https://politikstube.compolitikstube


Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Angela Merkel: Omarm jullie verkrachters?

Angela Merkel: Omarm jullie verkrachters?


Screenshot_32
(Vertaling: E.J. Bron)
Altijd als de Duitse bondskanselier iets te melden heeft, zijn onze vooraanstaande media ter plaatse om haar woorden zo goed mogelijk te verbreiden. Dan schaamt men zich er ook niet eens voor om dingen van collega´s over te schrijven – per slot van rekening krijgen de meeste journalisten zelden de gelegenheid om uitgenodigd te worden voor een babbeltje met Angela Merkel. Vandaag schrijft de “Welt” over van de “Bunte”:
journalistenwatch
Angela Merkel heeft begrip voor de zorgen van de burgers in de vluchtelingencrisis en adviseert de Duitsers het persoonlijke gesprek met migranten . . .
 Extra motiverend is natuurlijk de passage:
Merkel appelleerde: “Iedereen die angst voelt, beveel ik aan, als de gelegenheid zich daartoe voordoet, om gewoon eens persoonlijk kennis te maken met een mens dat naar ons toe is gevlucht. Het zijn mensen, die veel meegemaakt en geleden hebben en net als wij hun zorgen en hoop hebben.” . . .

www.welt.de


Zoiets kan alleen maar iemand zeggen die de realiteit in Duitsland niet kent, die afgeschermd wordt door hielenlikkers die alleen maar goed nieuws naar de bondskanselier doorlaten, die niet eens meer weet wat een politiemelding is en die het lot van veel vrouwen, die dagelijks aangevallen, lastig gevallen en verkracht worden, niets interesseert.
Angela Merkel is geen bondskanselier, ze is een vloek!


Bron:
http://journalistenwatch.com
Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Onze laatste kans! Waarom alleen een Nexit ons land kan redden.

Onze laatste kans! Waarom alleen een Nexit ons land kan redden.
           

nexit1
Al vele malen is hier geprobeerd om uit de levensgevaarlijke dictatoriale EU te stappen! Wilders heeft het geprobeerd. De meest bekende economen hebben het al aangetoond en net zoals bij de gedwongen toetreding van de EU, waarbij men ondemocratisch een Bindend Referendum heeft afgeschaft om te voorkomen dat hier tegen gestemd zou worden, heeft men dit tiranniek en zonder enige onderbouwing door onze strot gedrukt!
Lees dit realistische artikel:
“Het is een chaos in de wereld. Grote mogendheden slaan dreigende taal uit naar elkaar, miljoenen vluchtelingen zijn op drift en de EU brokkelt gestaag af, weet Jeanne Dijkstra. Ondanks dat, probeert de EU uit alle macht andere landen te verleiden door hen met handelsverdragen de EU binnen te lokken.
Niemand in de EU echter hoor ik over de immense tweedeling, die zich sinds de crisis ook voltrekt binnen Europa met zijn miljoenen werklozen. Niet alleen onder ouderen, maar vooral ook onder jongeren, soms per land oplopend tot wel 40 procent. Zij die nog werk hebben gaan daaraan voorbij, onwetend welk noodlot ook hen kan treffen. De immense rijkdom van de elite en grootaandeelhouders zorgt er tevens voor dat mensen in parallelle werelden leven. Correcte politici blijven burgers voorhouden dat de EU ons enorme welvaart heeft gebracht, maar in hun correctheid zijn zij blijkbaar ziende blind voor de toenemende armoede in de landen binnen de EU. De vrede wordt niet eens zozeer bedreigd door grote vijand IS, als wel door de tweedeling. Die maakt dat mensen die niets meer te verliezen hebben zullen opstaan tegen de decadente zelfverrijking, corruptie, hebzucht en macht. Dat is pas echt gevaarlijk.”
Jeanne Dijkstra, Ermelo
http://www.telegraaf.nl/watuzegt/25533472/__Tweedeling_gevaar_voor_vrede_in_EU__.html
Duidelijker kan het niet en ook duidelijk is dat het Bankwezen, dat deze ellende mede heeft veroorzaakt, er fel op tegen is. De EU is en blijft een gevaar voor onze economie, voor onze democratie en voor onze veiligheid
Met andere woorden: de EU brengt onze vrede, onze welvaart en ons voortbestaan in gevaar!


Lees hier waarom Engeland ook een poging waagt
The Moment of Truth
Pat Condell
Please watch ‘Brexit The Movie’ before the referendum, not after. This is the most important political decision we will ever make.
https://www.youtube.com/watch?v=JFt-pRIvL9E

woensdag 1 juni 2016

Bank niet verantwoordelijk voor restschuld

Bank niet verantwoordelijk voor restschuld


Bank niet verantwoordelijk voor restschuld

Banken zijn niet verantwoordelijk voor de financiële problemen van klanten die jaren terug een forse hypotheek afsloten en nu kampen met een grote restschuld omdat de huizenprijzen zijn gedaald. Dat oordeelde het gerechtshof in Amsterdam dinsdag. Het ging om een zaak van een klant van ABN AMRO die tien jaar terug, voor de crisis op de woningmarkt, een hypotheek van ruim een miljoen afsloot voor het bouwen van een villa.

Lees de trouwe hypotheekklant betaalt meer rente

Veel banken brengen bestaande klanten een hogere hypotheekrente in rekening dan nieuwe, stelt onder meer de Vereniging Eigen Huis. Vijf vragen over een verkapt 'tweesporenbeleid'.
De klant probeert het huis al jarenlang tevergeefs te verkopen en heeft daardoor te maken met financiële schade.

Volgens het hof is die schade echter niet de schuld van de bank. Het is immers algemeen bekend dat de prijzen van woningen in Nederland zowel kunnen stijgen als dalen, zo staat in het arrest. Daar had de bank niet voor hoeven te waarschuwen.

De klant heeft volgens het hof niet voldoende onderbouwd dat de destijds getaxeerde waarde van de villa niet zou stroken met de werkelijke waarde. De klager vond verder dat de financiële sector collectief verantwoordelijk is voor de crisis op de woningmarkt omdat zij veel te hoge leningen heeft verstrekt. Op dat argument wilde het hof niet inhoudelijk ingaan, omdat het voor deze zaak geen juridische betekenis heeft.

De zaak diende eerder al voor een gewone rechter. Die kwam toen tot dezelfde slotsom.

EU: haatzaaiende berichten binnen 24 uur van internet af!

EU: haatzaaiende berichten binnen 24 uur van internet af!

by Realpredictor
Vandaag heeft de EU een akkoord ondertekend met Facebook, Twitter, YouTube, Microsoft dat er op gericht is om online ‘hate speech’ te beteugelen, het wordt bekritiseerd als “onbezonnen” door dezelfde mensen die er aan meegeschreven hebben.
blokkeerd
Europarlementariërs hebben gewaarschuwd dat het nieuwe akkoord de mogelijkheid biedt om mensen, die kritisch staan tegenover migratie of de verspreiding van islamitisch extremisme over het continent, te verhinderen nog berichten te plaatsen op het internet en zelfs opgejaagd kunnen worden door de politie.
De Europese elite heeft een snoeiharde aanpak van de vrijheid van meningsuiting op internet aangekondigd, die door pro-democratie campagnevoerders aangemerkt is als betreurenswaardig en Orwelliaans.
De Brusselse bureaucraten starten een Blitzkrieg tegen wat zij noemen ‘hate speech’ op sociale media zoals Facebook – maar critici waarschuwen dat dat alles omvat wat gezien wordt als strijdig met de doelen van het federale project.
Er moet een leger van pro-EU censureerders komen die de draconische macht krijgen om alle berichten op sociale media te verwijderen die de “huidige maatschappelijke ontwikkelingen” bekritiseren zoals die gepromoot worden door het blok van 28 landen.
Verdedigers van de democratie hebben gewaarschuwd dat de definitie van ‘hate speech’ zo vaag is dat de EU de macht zou kunnen krijgen om berichten die kritisch zijn ten opzichte het Brusselse project voor eeuwig van het internet te verwijderen, wat een “beangstigend pad naar totalitarisme” inhoudt.
onrecht-recht
Realpredictor | juni 1, 2016 om 7:03 am | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-5F5

dinsdag 31 mei 2016

Ondergang van Zweden toont aan dat islam niet samengaat met democratie

Ondergang van Zweden toont aan dat islam niet samengaat met democratie

Onderzoeken wijzen uit de ‘rode’ en (links)groene partijen 80% tot 90% van de moslimstemmen krijgen – Ook onze toekomst: Zweden dit jaar meer geld kwijt aan asielzoekers dan aan politie, justitie, defensie en kinderbijslag – Kwart miljoen Zweedse bejaarden onder armoedegrens om massa immigratie te betalen
 
Internationale analisten schrijven dat Zweden, dat jarenlang zijn grenzen het verst opende voor grote aantallen moslimmigranten, hoogstwaarschijnlijk het ‘point of no return’ is gepasseerd. ‘Het begint de mensen eindelijk te dagen dat het Zweedse Zweden wel eens voor altijd verloren kan zijn,’ aldus Ingrid Carlqvist voor het Gatestone Institute. ‘Er bestaat geen land waar de islam dominant is dat als democratie met vrijheid van meningsuiting en gelijke rechten kan worden beschouwd.’ Historisch is aangetoond dat overal waar moslims eenmaal 10% van de bevolking uitmaken, de ellende pas echt begint.
 
Carlqvist begint dat ‘het geen geheim is dat de democratie kan worden gebruikt om de democratie te vernietigen’. Dat is exact wat er in Zweden aan de gang is. In 1930 telde het land welgeteld 15 moslims. Sinds in 1975 de grenzen van Europa in het kader van ‘olie voor immigratie’ werden geopend, leven er nu op een bevolking van 9,8 miljoen zeker 1 miljoen moslims. Terwijl overal moskeeën verrijzen, is het land in de multiculturele en multireligieuze droom veranderd die de gevestigde orde ook voor de rest van Europa –ook Nederland- in gedachten heeft.

Islam is totalitaire ideologie

De Zweedse elite schijnt echter nog steeds niet door te hebben dat de islam geen privé religie is, maar een totalitaire ideologie en controlesysteem dat ieder aspect van het leven wil beheersen: welke kleren je mag dragen, welke vrienden je mag hebben, met welke voet je de eerste stap in de badkamer moet zetten. Dr. Peter Hammond schreef in zijn boek ‘Slavernij, Terrorisme en Islam: De historische wortels en de huidige dreiging’ dat het doel van de islam niet zozeer het bekeren van de mensheid, maar het vestigen van deze discriminerende, racistische en onderdrukkende Sharia wetten over de hele wereld is.

Niet één moslimland met vrijheid meningsuiting en gelijke rechten

Twee feiten tonen glashelder aan dat de islam en de democratie niet samengaan. Ten eerste bestaat er niet één moslimland waar vrijheid van meningsuiting en gelijke rechten bestaan zoals in het Westen. Sommigen wijzen weliswaar op Indonesië en Maleisië, maar in beide landen worden nog steeds lijfstraffen uitgedeeld aan bijvoorbeeld vrouwen die teveel haar of huid laten zien, en tevens aan iedereen die publiekelijk een grapje maakt over de islam of Mohammed, of openlijk kritiek op de religie uit.
Anderen wijzen op Turkije, maar in dat land worden zoals bekend met de regelmaat van de klok journalisten, politieke tegenstanders en gewone burgers willekeurig gearresteerd en vastgezet omdat ze dictator Recep Erdogan of de islam zouden hebben beledigd. Wat volgens Erdogan feitelijk hetzelfde is.

80%-90% moslims stemt op ‘rood’ en (links)groen

Ten tweede blijken moslims overal als collectief te stemmen. In Frankrijk stemde 4 jaar geleden 93% van de moslims op de huidige socialistische president Francois Hollande. In 2006 kreeg de Zweedse versie van de PvdA 75% van de stemmen van de moslims in het land. Onderzoeken laten zien dat ‘rood’ en ‘groen’ samen 80% tot 90% van de moslimstemmen krijgen. Het zal dus geen verbazing wekken dat het juist rode en (links)groene politici zijn die het hardst pleiten voor het binnenhalen van zoveel mogelijk migranten uit islamitische landen.
Net als in de rest van Europa doet het Zweedse establishment nog steeds zijn ogen dicht voor de enorme problemen die het snel groeiende aantal moslims veroorzaken. Terwijl de regering beweert dat het land in de goede richting gaat, ervaren gewone Zweden echter precies het tegenovergestelde. Dat wordt voor een groot deel veroorzaakt door de media, die net als bij ons enkel pro-immigratie en pro-islamitische propaganda verspreiden, en de explosie van criminaliteit die vrijwel uitsluitend wordt veroorzaakt wordt door moslimmigranten, verzwijgen.

Vooral bejaarden moeten bloeden voor massa immigratie

Steeds meer wijken in Zweedse steden, zelfs de kleinere, moeten als verloren worden beschouwd. Moslimbendes maken daar de dienst uit en vechten zowel tegen de autochtone bevolking als tegen elkaar. Vooral de oudere en bejaarde Zweden lijden hier het meest onder, omdat de regering fors bezuinigde op pensioenen en uitkeringen om de massa immigratie te kunnen betalen – een beleid dat al jaren ook in Nederland gevolgd wordt. Al een kwart miljoen (!) Zweedse bejaarden leven hierdoor onder de armoedegrens.

Asielzoekers kosten meer dan politie, defensie en justitie

De ruim € 7,5 miljard die ‘het nieuwe Zweden’ dit jaar uittrekt voor asielzoekers –twee keer zoveel als vorig jaar, en bijna negen keer zoveel als 10 jaar geleden- is meer dan het totale politie- en justitie systeem kost, meer dan defensie, en twee keer zoveel als de uitgekeerde kinderbijslagen. Deze kosten zullen in de komende jaren astronomisch worden als bedacht wordt dat 64% van alle immigranten volgens officiële statistieken na 10 jaar ‘integratie’ nog steeds niet kan of wil werken.

Minister erkent dat openbare orde en veiligheid in gevaar zijn

Zelfs voor de flegmatieke Zweden, die jarenlang niet klaagden, is de maat nu vol. Velen emigreren naar buurlanden, Spanje of Portugal, omdat de belastingen daar niet zo krankzinnig hoog zijn. Voor degenen die dat niet kunnen wordt de situatie met de dag erger; minister van Binnenlandse Zaken Anders Ygeman gaf enige tijd geleden toe dat de veiligheid van burgers die in de buurt van asielzoekerscentra wonen, niet langer gegarandeerd kan worden, en de komst van zoveel criminele migranten ‘een ernstige bedreiging voor de openbare orde en interne veiligheid’ is.
Maar net als in ‘ons’ eigen Den Haag blijft het bij woorden die nooit in daden worden omgezet. Toen in een voorstad van Stockholm pal naast een school huisvesting voor 600 asielzoekers werd aangekondigd, liepen de gemoederen onder de bevolking zeer hoog op. Op een hoorzitting wezen veel bewoners woedend op de enorme overlast, verkrachtingen en  steekpartijen die schering en inslag zijn bij andere AZC’s en wooncomplexen voor migranten.

Meeste Zweden vinden immigratie grootste probleem

‘Alles wijst erop dat de tot nu toe volgzame Zweden genoeg hebben van het onverantwoordelijke immigratiebeleid dat al jarenlang door zowel socialistische als conservatieve regeringen wordt gevoerd,’ schrijft Carlqvist. Gewone burgers kunnen het niet meer verdragen dat Zweden dankzij moslimmigranten naar de 2e plaats van landen waar percentueel de meeste verkrachtingen ter wereld plaatsvinden hebben geleid. Ook het aantal moorden is explosief gestegen.
53% van de Zweden vindt immigratie dan ook het belangrijkste nationale probleem. Vorig jaar was dat nog maar 27%. Inmiddels vinden zeven van de tien Zweden dat er teveel migranten zijn. Velen maken zich zorgen over de democratie, die dankzij het snel groeiende aantal moslims onder steeds grotere druk komt te staan. Ondertussen probeert de overheid met gemanipuleerde en vervalste cijfers te doen overkomen alsof alle zorgen ongegrond zijn. Zo wordt het aantal moslims kunstmatig lager gehouden door bijvoorbeeld illegalen en asielzoekers niet mee te tellen.

De historische feiten als een land steeds meer moslims krijgt:

De afgelopen drie jaar werden slechts 9700 van de 300.000 asielzoekers in Zweden uitgewezen. Het percentage moslims onder de bevolking bedraagt dan ook zo’n 10% of hoger. In zijn boek beschrijft dr. Peter Hammond wat er historisch tot nu toe altijd en overal gebeurt als een land stapsgewijs wordt overgenomen door de islam:

* Zolang er 1% of minder moslims zijn, heeft niemand last van ze;
* Bij 2% tot 3% beginnen ze andere minderheidsgroepen te werven voor hun idealen, bijvoorbeeld in gevangenissen;
* Op 5% beginnen moslims naar verhouding onredelijk veel invloed te krijgen, zoals eisen dat ze aparte zwemuren krijgen, scholen en kantines halal voedsel serveren, en in publieke- en bedrijfsgebouwen voor hen aparte gebedsruimtes worden ingericht;
* Bij 10% beginnen wetteloosheid en criminaliteit snel toe te nemen. Sommigen beginnen te klagen over hun situatie, die in hun ogen altijd de schuld is van de niet-moslims. Auto’s worden in brand gestoken (Ede), bendes maken ’s avonds en later ook overdag de straten onveilig. Mensen die zich negatief over de islam uitlaten worden bedreigd of zelfs aangevallen;
* Als moslims 20% van de bevolking uitmaken, dan barst het geweld pas goed los. Migranten vormen jihadistische milities die mensen vermoorden en kerken en synagogen in brand steken;
* Bij 40% worden niet-moslims voortdurend aangevallen en steeds vaker afgeslacht. Terreuraanslagen en straat-, stad- en zelfs regionale oorlogen zijn aan de orde van de dag;
* Met 60% moslims worden niet-moslims zoals christenen vervolgd en beginnen er etnische zuiveringen, mogelijk zelfs genocide. De Sharia wordt dwingend opgelegd, en de ongelovigen moeten de jizya (onderdanigheidsbelasting) gaan betalen;
* Als ze 80% van de bevolking vormen, dan hebben moslims de regering overgenomen en begaan ze ook op overheidsniveau geweld in de naam van de islam;
* Bij 100% zouden de moslims eindelijk ‘vrede’ moeten hebben. Hier komt de misleidende term ‘vreedzame religie’ vandaan. In de islam kan er alleen vrede zijn, als iedereen moslim is. Tot die tijd zijn moslims automatisch altijd en overal in oorlog met alle niet-moslims.
Nogmaals: het gaat hier om honderden jaren verifieerbare historische feiten, maar noch in Zweden, noch in de rest van Europa wordt dit gevaar ooit in de media of door de heersende politiek besproken. Nog steeds is alles wat de islam en/of moslims zelfs maar enigszins in een negatief daglicht stelt –zelfs al zijn dit de harde feiten- taboe, en wordt dit onmiddellijk als racistisch weggezet (en dat terwijl moslims helemaal geen apart ras zijn, al zouden we dat gezien alle bescherming en voorkeursbehandelingen die ze krijgen inmiddels wel gaan denken).

Voor Zweden is het te laat, en voor ons?

Hammond schreef al in 2005 dat in de meeste andere West Europese EU-landen dezelfde trend als in Zweden zichtbaar is. Moslims, ook en zelfs juist van de derde generatie, keren zich ondanks alle voorzieningen en kansen die ze krijgen af van de samenleving, beginnen in getto’s te wonen en bendes te vormen. Bij rellen en andere gewelddaden krijgen ze altijd begrip en bijval van moslimleiders, die uitsluitend de niet-islamitische autochtone bevolking de schuld geven van de in werkelijkheid zelf gewilde en veroorzaakte uitzonderingspositie die veel moslimjongeren in de maatschappij hebben.
Het Gatestone Institute constateerde na uitgebreid bevolkingsonderzoek dat de Zweden nog steeds amper weten wat de islam nu eigenlijk echt is, en wat de verschrikkelijke gevolgen van de door hun politici gewilde islamisering zullen zijn. Carlqvist: ‘Het land lijkt totaal onvoorbereid op wat gaat komen.’ En wat voor de Zweden geldt, lijkt helaas ook voor de meeste Nederlanders te gelden. Wordt men hier net als in Zweden pas wakker als het al te laat is?
 

Kinderartsen organisatie: Transgender onderwijs is kindermisbruik door de staat

Kinderartsen organisatie: Transgender onderwijs is kindermisbruik door de staat


Links-liberale ideologen willen alle grenzen uitwissen, zelfs tussen de geslachten - Niet voor niets plegen veel transgenders zelfmoord

Waanzin ten top: Deze ‘transgendere’ Amerikaanse vader verliet zijn 7 kinderen om een nieuw leven te beginnen als 6 (!!!) jarig meisje – en werd daarvoor toegejuicht door het links-liberale establishment als ‘een lichtend voorbeeld van diversiteit’ (2).

In de VS is in tal van staten een storm van verzet opgestoken nadat de regering Obama besloot dat de scheiding tussen de seksen op scholen moet worden uitgewist. Voortaan mogen jongens van meisjestoiletten gebruik maken en omgekeerd, zolang ze zich ‘transgender’ voelen. In Europa is al jaren eenzelfde trend zichtbaar. Net als de Amerikaanse kinderartsenorganisatie ACP noemt Mike Adams van de grootste Amerikaanse alternatieve medische- en gezondheidswebsite Natural News het programmeren van scholieren met deze links-liberale ideologie niets anders dan een nieuwe vorm van massaal en ernstig kindermisbruik door de staat, die de psyche van toekomstige generaties –ook de niet-transgenders- totaal corrumpeert en verwoest.
 
Alle grenzen uitwissen, zelfs tussen geslachten

Alle grenzen moeten worden uitgewist. Deze zin vat ongeveer samen waar het complete links-liberale establishment in Amerika en Europa naar streeft. Grenzen tussen landen zijn in Europa al opgeheven. Economieën worden genivelleerd door de welvaart van nijvere rijkere landen over te hevelen naar de armere en geldverkwistende. Grenzen tussen volken en culturen worden verwoest door de gedwongen import van miljoenen moslimmigranten, wier geloof en gewoonten haaks staan op bijna alle traditionele Westerse normen en waarden.
Maar dat is nog niet genoeg. Zelfs de biologische, fysieke grenzen tussen de seksen moet verdwijnen. Begrippen zoals ‘man’, vrouw’, ‘jongen’ en ‘meisje’ worden nu ook door de overheid ondermijnt door kinderen al vanaf de eerste groepen van de basisschool seksueel ‘onderwijs’ te geven dat nog maar 20 jaar geleden compleet krankzinnig zou worden gevonden. Terwijl 95% van de bevolking heteroseksueel is, krijgen kinderen in Europa en Amerika inmiddels te horen dat seksualiteit een keuze is, waarbij heteroseksualiteit doorgaans helemaal onderaan het lijstje staat.

Psychologische stoornis in schril contrast met realiteit

Het ‘transgenderisme’ en ‘biologische subjectivisme’ is in het Westen vast verankerd in het politiek-correcte denken. Slechts een zeer kleine fractie van de bevolking lijdt van nature aan de psychische waanvoorstelling die bij hen een psychologische loskoppeling van hun biologische realiteit leidt, waardoor ze zich ‘man in een vrouwenlichaam’ of omgekeerd voelen. Desondanks moet een dergelijke stoornis inmiddels normaal worden gevonden, als een normale keuze worden beschouwd, waar niets ongewoons aan is. Sterker nog: het wordt gepromoot.
Deze ideologie staat in schril contrast met alle bekende wetenschappelijke wetmatigheden over de biologische en fysieke realiteit. Het is des te schokkender dat dit nieuwe ‘transgender’ ideaal al bij jonge kinderen wordt opgedrongen. Volgens Adams maakt dit denken deel uit van ‘een zieke, meedogenloze politiek’ die rechtstreeks uit de kokers van de meest waanzinnige (linkse en liberale) randpartijen van het politieke spectrum voortkomt.

Samenleving juicht creatie verwarde, suïcidale kinderen toe

‘Deze politieke agenda verlangt dat overheidsscholen in transgender kinderfabrieken worden omgevormd. Die zullen verwarde, suïcidale kinderen voortbrengen, die door een samenleving, die hen toejuicht om het loochenen van hun biologische identiteit, lichamelijk en chemisch verminkt worden. Deze hele agenda van politiek gemotiveerde culturele brandstichters die Amerikaanse (en Europese) kinderen in het vizier hebben, is niets anders dan schandalig kindermisbruik.’
De Amerikaanse Studiegemeenschap van Kinderartsen (ACP) verklaart dat ‘de menselijke geslachtelijkheid een objectief biologisch binair kenmerk’ is. ‘Wij dringen er bij onderwijzers en wetgevers op aan om alle strategieën die kinderen dusdanig conditioneren om chemische en chirurgische imitatie van het andere geslacht als normaal te accepteren, af te wijzen. Feiten, niet ideologieën, bepalen de realiteit.’

Obama’s ‘derde geslacht’ bestaat niet en is waandenkbeeld

Obama’s nieuwe wet waarmee kinderen op scholen zelf hun sekse en aanverwante toilet mogen kiezen, vergroot de verwarring bij kinderen die moeite hebben met hun biologische geslachtelijke identiteit. ‘Het geloof van een persoon iets te zijn wat hij niet is, is op zijn best een teken van verward denken,’ aldus de ACP. ‘Als een verder gezonde biologische jongen gelooft dat hij een meisje is, of een verder gezond meisje gelooft dat ze een jongen is, dan zit daar een objectief psychologisch probleem achter, dat zich in het hoofd bevindt, en niet in het lichaam, en daarom als zodanig behandeld moet worden. Deze kinderen leiden aan een geslachtsidentiteitstoornis.’
De links-liberale ideologie beweert echter dat het transgenderisme een ‘derde geslacht’ is. Dat is echter absolute flauwekul. Er bestaat geen derde geslacht. Als een man beweert vrouw te zijn, maakt hem dat niet tot een vrouw. Daarom is het ‘biologische subjectivisme’ een waandenkbeeld – echter wel een waandenkbeeld dat door middel van beschamende politiek-correcte tactieken aan de hele bevolking wordt opgedrongen.

Vicieuze cirkel van kinderverminkingen en psychische ziekten

Het is beangstigend dat de politiek gemotiveerde transgender agenda in alle lagen van het onderwijs is doorgedrongen. Kwetsbare kinderen worden hierdoor in de verwarrende, misbruikende wereld van chemische castraties en operatieve genitale verminken meegezogen. Ondertussen staan alle gedweeë conformisten aan de zijlijn te applaudisseren voor hen die die ‘moed’ hebben hun biologische identiteit te verloochenen.
Adams wijst erop dat we inmiddels in een wereld leven waarin ‘ouders die eigenlijk psychiatrische behandeling nodig hebben, hun kinderen tot geslachtsverwarde slachtoffers opvoeden, die later dan zelf psychiatrische hulp nodig hebben. Zo ontstaat een vicieuze cirkel van psychische ziekten en kinderverminkingen, die door de politieke machten overeind wordt gehouden’. Kinderen wordt ‘onvoorstelbaar leed aangedaan door hen transgenderisme op te dringen, enkel omdat dit naar de perverse politieke smaak van gestoorde volwassenen is.’
Het ACP: ‘De conditionering die kinderen laat geloven dat een levenslange chemische en operatieve imitatie van het andere geslacht normaal en gezond is, is kindermisbruik.’ Volgens het ACP zal dit beleid ertoe leiden tot steeds meer kinderen zich laten ‘ombouwen’ en worden volgestopt met chemicaliën om hun natuurlijke puberteit te onderdrukken. Dit leidt doorgaans tot levenslange bijwerkingen, om niet te spreken over het aangetoonde sterk verhoogde risico op kanker door de voortdurende toediening van geslachtshormonen.

Bijna alle ‘twijfelaars’ accepteren uiteindelijk hun eigen geslacht

Volgens het toonaangevende, over de hele wereld gebruikte DSM-5 (Diagnostic & Statistical Manual of Mental Disorders) accepteren 98% van de jongens en 88% van de meisjes die ooit enige tijd moeite hebben met hun geslachtelijke identiteit, uiteindelijk gewoon hun natuurlijke biologische kenmerken, en beleven een volstrekt normale puberteit.
Als een samenleving deze kinderen echter gaat stimuleren en bevestigen in hun verwardheid, en hen al heel vroeg ‘transgenders’ gaat noemen die mogelijk chemische en operatieve verminkingen nodig hebben, ‘dan is dat een misdaad tegen deze kinderen,’ aldus Adams.

ACP: Opdringen transgenderisme is kindermisbruik

Het ACP bevestigt dat ‘het wetenschappelijk gezien nooit duidelijker is bewezen dat kinderen en jongeren niet in staat zijn om werkelijk doordachte besluiten over permanente, onomkeerbare en levens veranderende medische ingrepen te maken.’
‘Op deze grond beschouwt het ACP het als misbruik om deze ideologie te verspreiden. In eerst instantie wordt daardoor het welzijn van de geslachtsverwarde kinderen zelf bedreigd; in tweede instantie het welzijn van alle niet-geslachtsverwarde leeftijdsgenoten, waarvan velen dan eveneens gaan twijfelen aan hun eigen geslachtsidentiteit, en vergrijpen tegen hun recht op lichamelijke en psychische heelheid op de koop toe moeten nemen.’
De Amerikaanse kinderorganisatie concludeert dus dat het verspreiden en opdringen van het transgenderisme kindermisbruik is, en het transgender-denken de kenmerken van een psychische ziekte heeft. Deze links-liberale ideologie gaat rechtstreeks tegen de fysieke en biologische realiteit in. Het politiek-correcte programmeren van kinderen waarmee hen wordt voorgehouden dat dit op de een of andere manier volstrekt normaal is, ondermijnt de basis van een gezonde, stabiele en in de realiteit gewortelde samenleving, die hierdoor steeds zieker en waanzinniger wordt.

Biologie geeft het antwoord

Het voor de hand liggende antwoord is te vinden in de lichamelijke biologie: geslachtelijkheid is ‘binair’: je wordt of als man, of als vrouw geboren. De zeldzame gevallen van baby’s die met beide geslachtskenmerken worden geboren zijn geen ‘derde geslacht’, maar worden terecht als lichamelijke afwijkingen beschouwd, en geopereerd.
Man- of vrouw zijn zit in onze genen geprogrammeerd, en is in onze complete biochemische structuur opgenomen. Een kind leren dat het normaal is om in tegenspraak te leven met alle biologische kenmerken waarmee hij of zij is geboren, is minachting van de natuur en een vorm van ernstig psychologisch en uiteindelijk ook lichamelijk kindermisbruik.

Niet voor niets plegen veel transgenders zelfmoord

‘Kinderen moeten met hun eigen lichaam in contact worden gebracht, en leren met de ‘hardware’ waarmee ze ter wereld zijn gekomen, te accepteren en te waarderen,’ concludeert Adams. ‘Kinderen vertellen dat ze van hun biologische zelf zijn losgekoppeld, betekent dat bij deze kinderen immense schaamte en kwellende mentale stoornissen worden opgewekt, en ze worden blootgesteld aan de spot van hun leeftijdsgenoten. Dat is tenslotte een van de erkende redenen voor de alarmerend hoge zelfmoordcijfers onder mensen, die als transgender door het leven gaan.’ (1)

Ruimte voor zeer zeldzame uitzonderingen

Het enige wat ik nog aan Adams zou willen toevoegen is dat niet uitgesloten kan worden dat ‘geslachtsverwarring’ in zeer zeldzame gevallen voor de betrokkenen in kwestie inderdaad dermate ingrijpend en ontregelend kan zijn, dat uiteindelijk, na langdurige psychiatrische behandeling, toch besloten wordt tot een geslachtsveranderende operatie, en dan enkel als de persoon in kwestie reeds volwassen is en alle andere opties niet blijken te werken.
Vanzelfsprekend dienen deze mensen dan geaccepteerd, gerespecteerd en zorgvuldig behandeld te worden – echter net zoals de maatschappij begripvol omgaat / dient om te gaan met mensen met andere stoornissen en/of handicaps, en beslist niet alsof het niets anders dan een doodnormale ‘keus’ is om voortaan als transgender door het leven te gaan.