vrijdag 1 april 2016

Ranjana versus UWV die weigert tot op heden 5 miljoen euro uit te keren.

Ranjana versus UWV die weigerd tot op heden 5 miljoen euro uit te keren.


01-04-2016


Omdat door het UWV ik op straat ben beland en dit filmpje is te zien dankzij Nico van den Ham en dit via onderstaande link is te zien.
Door de Overheid word je schandalig behandeld en duurt dit veel te lang voordat er ook maar iets wordt uitgekeerd en ik wel overtuigd ben van een schadevergoedingsbedrag.
5 miljoen lijkt veel maar de euro is gerelateerd aan de U.S.A$ en daarom is dit een schadevergoedingsbedrag welke ik van het UWV EIS niet veel omdat ik ook op straat heb moeten slapen dankzij het UWV.
Ik heb de zitting van slapen op de openbare weg wel gewonnen in hoger beroep.
Ik verwacht wel een woning/voorlopige voorziening en restant ww-uitkering wat ik nog tegoed heb omdat die premies zijn betaald.
Ditt alles is ook opgeschreven aan de E.A Mw Mr M.A Broekhuis die hopelijk over 1 of 2 weken het vonnis bij voorraad uitvoerbaar RECHTVAARDIG voltrekt.
De zitting was snel afgelopen en ik zal de uitspraak van mezelf versus het UWV op de website plaatsen als deze bekend is.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aOfYzALddWI
Tevens wil ik direct een OPROEP plaatsen voor mensen die mijn vriend en mij onderdak per ommegaande kunnen verlenen en wij kunnen wel wat bijdragen in de kosten.
VOOR ALLE DUIDELIJKHEID MIJN VRIEND EN IK SAMEN!!!
U kunt bellen naar 06- 58784288 dit wel een serieuze plek voor onderdak moet zijn in Amsterdam.