donderdag 4 februari 2016

WAAROM SPREEKT DULLAERT NIET IN DE PERS? HET LIJKT VERDOMME JORIS DEMMINK WEL! OF WACHT…

WAAROM SPREEKT DULLAERT NIET IN DE PERS? HET LIJKT VERDOMME JORIS DEMMINK WEL! OF WACHT…

DE BEERPUTTEN KUNNEN ALTIJD NOG DIEPER EN NOG SMERIGER * ‘KAMER LEGT ZICH NEER BIJ VERTREK VAN KINDER-VERKRACHTINGS-MAN’ * HET NEDERLANDSE VOLK NOCH DE OUDERS EN LAAT STAAN DE KINDEREN KRIJGEN EEN SNIPPER INFORMATIE * MAAR DULLAERT WAS ‘O ZO GELIEFD!’ * TOTAAL TABOE OP QUOTES VAN DULLAERT ZELF, DAT ZEGT DUS AL ALLES

Ofschoon weinig Kamerleden iets willen zeggen, lijkt het erop dat de Kamer op afstand wil blijven van de kwestie. Op de vraag van een NOS-verslaggever wat hij vond van de zaak, antwoordde VVD-fractievoorzitter Zijlstra: ‘Daar vind ik niks van.’ De hele kinderombudsman-zaak walmt Joris Demmink. Nu maar snel alle ‘on line-steunbetuigingen’ ondertekenen die Marc Dullaert complimenteren met zijn ‘geweldige werkzaamheden’ voor de pedone het Nederlandse kind!

Smartphone video’s: Asielzoekers vallen bejaarden in metro aan; Migrant poept op perron

Smartphone video’s: Asielzoekers vallen bejaarden in metro aan; Migrant poept op perron

Andere video’s: Migranten vernielen eetzaal - Vluchteling’ door gymleraar gepakt na aanranden schoolmeisje – Berlijn: 28 jarige Iraniër vermoordt 20 jarige vrouw door haar voor de metro te duwen Kiel: 30 jarige migrant gearresteerd na verkrachten 7 jarig meisje, nadat hij eerder al 5 jarig meisje had misbruikt

Regelmatig protesteren duizenden Duitsers tegen de moslim migranteninvasie en het massale, vaak seksuele geweld wat zij met zich meebrengen. Een Turkse sociale werker over de situatie in Berlijn: ‘Köln? Dat gebeurt hier dagelijks’ (11).

Duitse burgers reageren vol woede en afgrijzen op een nieuwe, met een smartphone gemaakte opnamevan agressieve migranten uit het Midden Oosten die in de metro van München bejaarde mannen aanvallen, nadat die het hadden opgenomen voor een jonge Duitse vrouw. Terwijl de regering Merkel onder grote interne druk besloten heeft om het immigratiebeleid iets aan te scherpen omdat het aantal migranten verder blijft stijgen (alleen al in Bayern kwamen in januari 64.000 moslims aan (6)), is dit één van de talloze berichten waaruit blijkt dat onze Oosterburen een waren ‘asielpocalypse’ meemaken.
De vrijwel zeker islamitische migranten hadden in de metro eerst een jonge Duitse vrouw lastig gevallen. Zoals iedereen inmiddels weet worden niet gesluierde Westerse vrouwen door veel moslimmannen enkel als hoeren en ‘dus’ als verkrachtbaar vlees beschouwd (9). Tom Roth, degene die het gebeuren filmde, zei dat een ‘vluchteling’ de vrouw van achteren had aangeraakt, waarna de ‘oude mannen’ hadden gezegd dat de migranten zich moesten gedragen. Die pikten dat zoals gebruikelijk niet. (1)
Omdat de overheid nog altijd weigert de misdaadexplosie door asielzoekers te erkennen –laat staan er iets tegen wil doen- nemen steeds meer Duitsers het recht in eigen hand. Op deze video is te zien hoe een vrouw een immigrant met een tas te lijf gaat nadat de man eerder een blonde vrouw had geprobeerd aan te randen.

Iraniër duurt 20 jarige vrouw voor metro

In Berlijn kwam een 20 jarige vrouw om het leven toen ze door een 28 jarige Iraniër uit Hamburg plotseling voor de aanstormende metro werd geduwd. Geschokte passagiers hielden de dader vervolgens in bedwang totdat de politie was gearriveerd. Getuigen vertelden dat er geen enkele aanleiding was voor de gruwelijke moord. (3)

In dit filmpje is te zien hoe asielzoekers in een Duits AZC na de lunch de eetzaal hebben achterlaten. Het lijkt wel of er een aantal wilde beesten zijn losgelaten, die tafels en stoelen omver wierpen en overal de vloeren smerig smaakten. Dit is ook een ‘fraaie’: een multiculti verrijker poept midden op de dag op het perron van een busstation (let op: walgelijke beelden!).

‘Köln? Dat gebeurt hier dagelijks’

Een gymleraar houdt een ‘vluchteling’ onder bedwang nadat hij in de kleedruimte een meisje heeft aangerand. De net als in Nederland onder zware controle en censuur staande Duitse pers ontkende vervolgens in alle toonaarden dat het om een migrant ging. Oorspronkelijk bevestigde de politie wel degelijk dat het om een seksueel misdrijf ging.
Zoals met honderden andere voorvallen met asielzoekers werd dit later gebagatelliseerd. De Berlijnse sociale werker Ercan Yasaroglu kan zijn mond er niet langer over houden: ‘Köln? Dat gebeurt hier dagelijks’ (11).

30 jarige migrant misbruikt 7- en 5 jarige meisjes

In Kiel werd een 30 jarige Turkmeense migrant gearresteerd omdat hij een 7 jarig meisje ernstig had misbruikt. De man lokte het meisje, dat op een schoolplein speelde, mee naar huis, verkrachtte haar daar, en liet haar weer vrij. Haar moeder schakelde vervolgens de politie in. (5)
De dader kwam begin januari al eerder in het vizier van de politie omdat hij op een kleuterschool een 5 jarig meisje had misbruikt. De officier van justitie vond het echter geen dringende reden om hem vast te zetten. Ook na het verkrachten van het 7 jarige meisje zegt de aanklager te twijfelen of de man nu wel echt schuldig is (5).
Een politiek-correcte Duitse burgemeester waagde het zelfs te suggereren dat schoolkinderen migranten niet moeten ‘provoceren’ als ze niet willen worden aangerand of aangevallen. De aanwezige burgers trakteerden hem op massaal gefluit en boegeroep, waarop hij dreigde de zaal door de politie te laten ontruimen (7).

Op vluchtelingenjacht

In Zweden is de situatie nog altijd zeer gespannen na de moord op de 22 jarige AZC hulpverlener Alexandra Mezher door een ‘vluchteling’. Onze ‘kwaliteitsmedia’ berichtten hier nauwelijks over, maar stonden te dringen toen zo’n 50 tot 100 gemaskerde Zweden –weggezet als ‘extreemrechtse hooligans’- in Stockholm op vluchtelingenjacht gingen. Het ooit vreedzame land dreigt zowel sociaal, maatschappelijk, politiek als financieel te bezwijken nadat het in Europa percentueel de meeste moslimmigranten per autochtone inwoner opnam. (2)

‘Zo doe je je als Syrische vluchteling voor’

Voor deze camera geven Marokkanen onbeschaamd tips hoe je je als Syrische vluchteling kunt voordoen om tot Europa te worden toegelaten. ‘Laat onder geen beding je paspoort zien. Verberg het, laat het verdwijnen, gooi het weg, verbrand het, eet het op.’ (4) Volgens diverse schattingen is ongeveer 5% van het aantal migranten dat naar Europa komt een echte vluchteling uit Syrië, en bestaan de overige 95% uit economische gelukszoekers, criminelen en –voorlopig nog verborgen- leden van terreurbewegingen zoals ISIS.
En geef ze eens ongelijk, als bijvoorbeeld de senaat van Berlijn besluit om € 600 miljoen vrij te maken om 10.000 vluchtelingen in onder andere Holiday Inn en Wyndham hotels onder te brengen (8). Terwijl de islamisering van Duitsland alleen al in 2016 en 2017 zo’n € 50 miljard gaat kosten (10), moeten duizenden dakloze Duitsers in de hoofdstad op straat slapen.

Nederlands asielbeleid bij strengste van EU-landen

Nederlands asielbeleid bij strengste van EU-landen

Kans op verblijfsvergunning kleiner dan in veel andere Europese landen
Nederland is binnen de Europese Unie een van de landen met het strengste asielbeleid. De kans dat een asielzoeker een verblijfsvergunning krijgt, is kleiner dan in bijvoorbeeld Duitsland, België en Zweden.

Dit blijkt uit een vergelijkend onderzoek van het WODC, het wetenschappelijk onderzoek- en documentatiecentrum van het ministerie van Justitie. Het is voor het eerst dat de verschillen in het toelatingsbeleid tussen Europese landen zijn onderzocht.

Ondanks een hoog percentage verstrekte verblijfsvergunningen behoort Nederland toch tot de meest restrictieve landen in Europa. Nederland ontvangt namelijk niet veel vluchtelingen die kansloos zijn, zoals uit Oost-Europa en West-Afrika. In plaats daarvan komen er juist veel vluchtelingen die kansrijk zijn, zoals uit Syrië en Eritrea. Maar voor die laatste groep is Nederland strenger dan andere Europese landen.

(Tekst gaat verder onder grafiek.)
'De vrees dat Nederland veel soepeler is dan andere Europese landen, blijkt ongegrond,' zegt onderzoeker Arjen Leerkes van het WODC. 'We zijn dus helemaal niet uitzonderlijk in Europa.'

De Tweede Kamer had in 2014 opheldering gevraagd over de grote verschillen tussen Europese landen in het aantal verstrekte verblijfsvergunningen aan asielzoekers. Al jaren is Nederland een van de koplopers in Europa. Ook het afgelopen jaar verstrekte Nederland verhoudingsgewijs veel verblijfsvergunningen. Van alle asielverzoeken in de eerste negen maanden van 2015 werd 70 procent ingewilligd, tegenover een Europees gemiddelde van 47 procent. In 2014 was dat 67 procent tegenover 45 procent in heel Europa.

Dat Nederland zoveel asielzoekers een verblijfsvergunning verstrekt, komt volgens het WODC doordat hier veel 'kansrijke' vluchtelingen naartoe komen. Zo was vorig jaar 32 procent van de asielaanvragen in Nederland afkomstig van Syriërs, tegenover 19 procent in de gehele Europese Unie. Van alle Syriërs en Eritreeërs die in Nederland aankloppen, krijgt 91 procent een verblijfsvergunning.
West-Afrikanen maken in de meeste EU-landen geen kans op een status, maar in Italië wel
Asielzoekers die weinig kans maken op een verblijfsvergunning, zoals Serviërs, Russen en Macedoniërs, komen amper naar Nederland, maar wel naar andere Europese landen zoals Duitsland.

Bulgarije, Tsjechië, Italië en Finland zijn binnen de Europese Unie het meest genereus met het verlenen van verblijfsvergunningen. Griekenland, Hongarije en Roemenië het minst. Ook zijn er opvallende verschillen tussen Europese landen in kansrijke en kansarme asielzoekers. Zo maken West-Afrikanen in de meeste EU-landen geen kans op een status, maar in Italië wel.
Staatssecretaris Dijkhoff van Justitie schrijft in een brief aan de Tweede Kamer naar aanleiding van dit onderzoek dat Nederland als EU-voorzitter wil zorgen voor harmonisatie van het toelatingsbeleid in de EU. Zo gaat hij voorstellen een netwerk van experts in te zetten dat moet toezien op eensluidende beoordelingen van asielverzoeken van vluchtelingen uit dezelfde landen.

Daarmee moet worden voorkomen dat asielzoekers reizen naar landen waar ze de meeste kans hebben. Het zou voor een asielzoeker niet moeten uitmaken naar welk Europees land hij reist, schrijft de staatssecretaris.

Ontvang elke dag de Volkskrant Avond Nieuwsbrief in uw mailbox, met het nieuws van vandaag, tv-tips voor vanavond, en alvast zes artikelen uit de krant van morgen. Schrijf u hier in.

Studiebeurs van Nederlandse studenten afgepakt om aan Syriërs te geven

Nieuwe post op eunmask

Studiebeurs van Nederlandse studenten afgepakt om aan Syriërs te geven

by Realpredictor
De goedmensjes willen graag alles weggeven, daar krijgen ze een goed gevoel van. Dat er ook iemand al dat geld op moet brengen dringt tot deze geestelijke armoedzaaiers nooit door. Dat ze hun eigen land intellectueel castreren vinden ze geen punt. Als ze zich maar goed kunnen voelen. Dat ze daar culturele suïcide voor plegen hier hebben ze niet eens in de gaten.
Studenten zijn niet meer de toekomst in Nederland. Ze moeten de analfabeten toch opleiden om dit land later te besturen?
Realpredictor | februari 4, 2016 om 5:20 am | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4HN
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.

Minderjarig meisje verdoofd en verkracht in Oostende: zeven verdachten opgepakt

Nieuwe post op eunmask

Minderjarig meisje verdoofd en verkracht in Oostende: zeven verdachten opgepakt

by Realpredictor
James Ensor, schilderde in Oostende
Het parket van West-Vlaanderen afdeling Brugge meldt dat er een gerechtelijk onderzoek loopt naar ernstige feiten van seksueel misbruik op een minderjarig meisje in Oostende. Vier meerderjarige verdachten zitten in de cel, drie minderjarige verdachten werden geplaatst in een gesloten instelling.
De lokale politie van Oostende slaagde erin om snel alle betrokkenen te identificeren. Het gaat om mensen van Belgische en Irakese nationaliteit.
Zoals vele malen gezegd: Dit is slechts het topje van de ijsberg en het blijft doorgaan en verergeren!
Realpredictor | februari 3, 2016 om 6:32 pm | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4HK
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.

WELKE MENSENRECHTEN?

Nieuwe post op eunmask

WELKE MENSENRECHTEN?

by Realpredictor
Realpredictor | februari 3, 2016 om 1:26 pm | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4Hl
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.
Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser:
https://eunmask.wordpress.com/2016/02/03/welke-mensenrechten-2/

dinsdag 2 februari 2016

Nieuwe post op eunmask

Cultuurverandering in Nederland!

by Realpredictor
Wij zijn o zo tolerant! Niet alleen horde's burkadraagsters in onze steden maar ook gesluierde recreatie-dagen voor islamitische vrouwen!
Achter de gordijnen zwemmen de dames in Enschede.
ENSCHEDE – De eerste dameszwemavond van dit jaar in Aquadrome in Enschede trekt 320 vrouwen en meisjes naar het zwemparadijs aan de Van Deinselaan. Het zwembad is ook dit jaar weer vijf zaterdagen van 18.30 tot 21.30 uur het domein van de vrouwen, het grootste deel van allochtone komaf. Uitsltuitend vrouwelijk personeel houdt ook deze eerste avond in het nieuwe jaar weer toezicht.
Nieuw is dat het zwembad tijdens het vrouwenzwemmen hermetisch is ‘afgesloten’ met okergele gordijnen. Die worden speciaal voor het dameszwemmen voor alle glaswanden in het zwembad opgehangen. ,,Om het besloten karakter van deze avond te waarborgen.’’ De gordijnen hangen niet alleen voor de ramen aan de straatkant, maar ook voor alle glazen tussenwanden en deuren.
Ook zwembad De Brug in Glanerbrug biedt de mogelijkheid voor dameszwemmen. Hier kan dat elke woensdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur.
Realpredictor | februari 2, 2016 om 8:47 am | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4Gs
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.
Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser:
https://eunmask.wordpress.com/2016/02/02/cultuurverandering-in-nederland/

Meldingen van geweld in AZC’s

Nieuwe post op eunmask

Meldingen van geweld in AZC’s

by Realpredictor
Ter Apel heeft ruimschoots gewonnen als het gaat om meldingen van geweldsincidenten tussen zielige 'vluchtelingen' in de 'opvangcentra'.
En, er zijn meer plaatsen hoor! Maar goed, nu even deze scorelijst.
De cijfers van vandaag komen van de Nationale Politie.
Ter Apel 403 meldingen VAN GEWELD
Dronten 200 meldingen
Schalkhaar 197 meldingen
Hoogeveen 152 meldingen
Veenhuizen 139 meldingen
Overloon 138 meldingen
Nijmegen 129 meldingen
Dat zijn 1358 meldingen van GEWELD alleen al in een aantal zogenaamde opvangcentra.
Geweld onder de dankbare 'vluchtelingen' die eindelijk 'veilig' zijn en die door 'ons', ten koste van uiteindelijk wat miljardjes of zo aan euro's, liefderijk opgenomen zijn......
Maar wie gelooft er nog dat het hier om zielige asielzoekers gaat?
Daarvoor moet je toch op zijn minst lid van een koortje in Apeldoorn of in Venlo zijn......
Frans Brassens
2 februari 2016
dank.azc
Realpredictor | februari 2, 2016 om 11:37 am | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4GQ
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.
Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser:
https://eunmask.wordpress.com/2016/02/02/meldingen-van-geweld-in-azcs/

Vragen en antwoorden bij ZIKA

Vragen en antwoorden bij ZIKA
Wat is ZIKA?Het is een ziekte veroorzaakt door het Zika virus (ZIKV) en wordt overgedragen door muskieten van het genus Aedes
Waar komt het vandaan?Dit virus werd voor het eerst geïsoleerd in 1947 uit Rhesus aap bloedmonsters in het Zika- oerwoud in Uganda. De naam is afgeleid van de plaats vanwaar het voor het eerst werd geïsoleerd
Hoe wordt het Zika virus overgedragen?De transmissie vindt hoofdzakelijk plaats via de  prik van de geïnfecteerd Aedes aegypti muskiet. Ongeveer 4 dagen (varieert tussen de 3-12 dagen) ná de prik door een geïnfecteerde muskiet kan de patiënt de eerste klachten en verschijnselen vertonen
Wat zijn de klachten en verschijnselen die kunnen optreden  bij een Zika virus infectie?Het Zika virus is nog niet heel erg bekend en daardoor zijn de klachten en verschijnselen nog niet uitgebreid beschreven. Bij de Zika virus infectie zijn er weinig tot lichte klachten die kunnen optreden. De klachten die kunnen optreden zijn vaak licht en kortdurend van aard (2-7 dagen) en deze lijken op die van dengue en chikungunya: koorts, gewrichts- en spierpijn, conjunctivitis (rode ogen), pijn achter de oogbollen, hoofdpijn , zwakte, huiduitslag, zwelling van de onderbenen en minder voorkomend zijn braken, diarrhea en buikpijn
Is er behandeling of een vaccine tegen het Zika-virus?Er is geen specifiek medicijn tegen Zika- virus infectie. De huisarts zal adviseren tot rust, veel drinken en zal de juiste medicatie tegen pijn en koorts voorschrijven. Er is nog geen vaccin tegen Zika. Gelukkig is de Zika virus- infectie een zelflimiterende ziekte die snel voorbijgaat met ondersteunende behandeling. Complicaties komen heel zelden voor en er zijn eerder geen doden gemeld
Hoe ernstig is de ziekte?Algemeen zijn de klachten die optreden mild. Er is geen bewijs dat baby’s en zwangeren ernstiger ziek zouden worden. Complicaties komen zelden voor en er zijn geen doden gemeld
Hoe kan ik mezelf en mijn familie beschermen?Preventie en controle maatregelen zijn hetzelfde als bij dengue en chikungunya; Doe alles om:
  1. Broedplaatsen van muskieten te reduceren
  2. Muskieten uit je huis te houden
  3. Bescherm je tegen de muskieten prik

Dezelfde muskiet die chikungunya en dengue overdraagt is verantwoordelijk voor de overdracht van Zika. De muskieten broeden in alles dat water kan bevatten inclusief, oude autobanden, blikjes, flesjes, bloempotten, cups, afvoerbakken van aircondtioners . De muskiet rust in en rondom huizen, scholen, hospitalen en andere plaatsen waar het koel en donker is.

Controleer elke week gedurende 10 minuten je huis en erf  op broedplaatsen; let ook op niet goed aflopende dakgoten en daken en houd gras op je erf kort.
Voorkom muskieten in huis door screens aan te brengen bij de ramen, ramen gesloten houden en te slapen onder een klamboe (gedurende de dag), bedekkende kleding te dragen (lange mouwen en broeken) en breng repellent aan op onbedekte lichaamsdelen
Indien ik geprik ben, hoe bescherm ik andere gezinsleden van de infectie?Indien jij geïnfecteerd bent moet je voorkomen geprikt te worden door de Aedes muskiet gedurende de 1e week van de ziekte. Blijf onder een klamboe gedurende de dag of in een kamer met gesloten ramen en of screens en maak gebruik van bedekkende kleding en repellent
Bron: Carpha, Caribbean Public Health Agency, Zika virus, Juni 2015

Beatrix woont huichelbijeenkomst bij

Beatrix woont huichelbijeenkomst bij


Screenshot_41
(Door: Wim van Schaik)
Beatrix was weer eens aanwezig bij de interreligieuze bijeenkomst In Vrijheid Verbonden in Utrecht. Een soort netwerk van lui die pretenderen jodendom, christendom, islam, hindoeïsme, boeddhisme en humanisme te vertegenwoordigen. Ze beweren zich sterk te maken voor de democratie. Maar dat is vast, met de islam in hun midden, een vermomming om hun cultuurrelativisme te verbergen. Trouwens, ging het echt om democratie, dan zou Bea er niets te zoeken hebben, want zo democratisch is zij niet aangelegd, getuige haar visites aan ondemocratische regimes. En we weten nog heel goed dat ze het liefst een hele bevolkingsgroep het stemrecht ontzegd zou hebben.

Je mag verwachten dat zij vooral trots zou zijn op eigen volk, eigen cultuur en eigen verworvenheden en dat ook fier uit zou dragen. Maar nee, zij niet. Zij voelt zich meer thuis bij dat huichelclubje. Linkse kak, die de rijkdom wil laten zien van de diverse religieuze en levensbeschouwelijke tradities in Nederland. Vrijblijvend geklets dus van mensen die denken dat de gelijkwaardigheid van alle mensen ook meteen betekent dat alle culturen en religies gelijk zijn.
Zouden ze het daar in Utrecht ook hebben over de rijkdom van de religieuze traditie van de islam? Aangenomen dat islam een religie is en niet een totalitaire ideologie, wat is dan de rijkdom van achterstelling en verminking van vrouwen? Wat is er zo mooi aan verheerlijking van geweld? Is homohaat een verrijking? Moeten we onderwerping of onthoofding van christenen en Joden toejuichen? Hoort bij die rijkdom ook het uitroeien van anders gelovigen en atheïsten? Is de doodstraf op afvalligheid gewoon een mooie traditie? Want dat en nog meer is toch wat islam wil en ook doet. Het staat duidelijk opgeschreven in het handboek voor geweld en onderdrukking. Bea zal er niet van wakker liggen. Eigen waarden en normen in de uitverkoop en diep buigen om mohammedanen te pleasen is helemaal haar ding. Het beeld van Beatrix met die potsierlijke hoed plus doek vergeten we nooit.

Die zogenaamde democratie lovers zien graag de Nederlandse samenleving als ‘smeltkroes van volkeren en culturen, waar vluchtelingen en migranten uit de hele wereld toevlucht hebben gevonden en in vrijheid als burgers verbonden zijn geraakt met hen die hier al eerder woonden’.
Jammer voor Bea, maar gelukkig voor ons dat ze geen kersttoespraken meer houdt. Deze passage had er zo in gekund. Niemand op die huichelbijeenkomst die onder ogen  durft te zien dat de aanhangers van de roverhoofdman – anders dan we in het verleden met andere groepen meemaakten –  helemaal niet hier komen om zich te verbinden met onze samenleving. Islam staat integreren niet toe, maar heeft als doel te domineren.
Aan het eind van de bijeenkomst kreeg Bea door een gesluierde moslima een olielampje aangeboden. Officieel heet het dat dit cadeau te maken heeft met licht als symbool voor het goede. Dat zal wel, maar voor Bea is die olie(lamp) natuurlijk vooral het symbool van haar rijkdom.

Door:
Wim van Schaik(voor www.ejbron.wordpress.com)

18.000 terreurcellen in Duitsland – Sallah Abdeslam´s brief aan de pers

Nieuwe post op eunmask

18.000 terreurcellen in Duitsland – Sallah Abdeslam´s brief aan de pers

by Realpredictor
duitsegrens
Bedenk dat bijna heel Nederland aan Duitsland grenst
De oorlog der culturen begint in 2016. Alleen al in Duitsland bevinden zich 18.000 terreurcellen van ISIS. Als je de beelden en uitspraken mag geloven, begint zich een enorme catastrofe in Europa af te tekenen. Zoals altijd bij ieder schrijven dat op internet wordt verbreid, kunnen we het waarheidsgehalte niet controleren. Lees hieronder de vertaling van de brief:
Ik ben een ex-lid van ISIS en het was de grootste fout die ik ooit begaan heb om me te laten manipuleren en dingen te doen die ik nooit echt wilde doen. Ik ben wekenlang van plek naar plek geslopen. Totdat het me lukte de Turkse grens over te komen. Ik wil met deze mail geen vergeving, alleen maar de waarheid aan het licht brengen over de situatie die steeds slechter zal worden als er niets gedaan wordt. Ik wil ook niet naar de gevangenis voor hetgeen ik gedaan heb. Ik ben Sallah Abdeslam. Ik hoop met dit schrijven dat jullie, de pers, mijn mail zullen publiceren, want de mensen daarbuiten moeten de waarheid te weten komen en hebben het recht daarop. Misschien helpt het de aanstaande oorlog dit jaar te verhinderen. Want in 2016 zullen er in de ogen van ISIS drie wereldoorlogen uitbreken. En iedereen zal hiervan de gevolgen ondervinden. Want ISIS bezit vier atoomkoppen, drie daarvan van het type W25 en eentje van het type W89. Ik heb ze zelf gezien. Eentje is voor de VS, eentje voor Duitsland, eentje voor Frankrijk en eentje voor Rusland.
Over de aantallen van ISIS:
ISIS telt inmiddels meer dan 135.000 leden. Ongeveer 65.000 van hen bevinden zich in Syrië en bewaken deels de verborgen wapendepots, vechten aan de fronten en bezetten bepaalde controlepunten die strategisch belangrijk zijn voor de smokkel van aardolie en het verschepen van wapens.
Over de leden in Europa:
In Frankrijk bevinden zich ongeveer 2.800 terreurcellen van ISIS in de regio rondom Parijs. Courbevoie en Bobigny. In Engeland bevinden zich ongeveer 650 terreurcellen, omdat het veel moeilijker was om het land binnen te komen. Deze terreurcellen bevinden zich in Londen en Harrow en zijn deels gecamoufleerd als studenten. In Zweden bevinden zich ongeveer 1.600 terreurcellen in Stockholm, Täby, Älta en Solna. In Duitsland bevinden zich de meeste terreurcellen van ISIS; iets meer dan 18.700. Iedere dag toenemend. Er zijn 15 strategen van ISIS verdeeld over Berlijn, Frankfurt en Hamburg. Zelfs in wereldcultuursteden zoals Hildesheim, Bamberg en Lübeck zullen aanslagen gepleegd worden, vooral vanwege hun middeleeuwse historie en gebouwen. Vooral Lübeck geldt als zeer begeerd voor ministens 6 aanslagen. De binnenstad moet volledig worden ingenomen. Daarom is men van plan alle bruggen op te blazen, zodat niemand de stad meer in of uit kan. De kerken moeten ook vernietigd worden. In de stad bevinden zich veel slapende cellen van ISIS. Omdat niemand erop rekent dat een kleine stad zoals Lübeck in het middelpunt staat. Van deze landen weet ik dat er aanslagen gepleegd zullen worden en dat weet ik ook van Spanje, Italië, Rusland, Nederland, Denemarken, Finland en Noorwegen, alleen niet in welke steden en hoeveel dit er zijn. Het aantal steden in die landen kon ik niet meer bekijken en fotograferen
De aanvallen zullen zeer snel in elkaar opvolgende explosies plaatsvinden. Eerst de bruggen en daarna de kerken.
De wapens en explosieven werden maanden geleden de verschillende steden binnengesmokkeld.
Realpredictor | februari 2, 2016 om 11:12 am | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4GE
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.

De 4 Stadia naar een volledige islamitische overname

Nieuwe post op eunmask

De 4 Stadia naar een volledige islamitische overname

by Realpredictor
deal.with.the.devil
Beangstigend om te lezen dat wij het grootste deel van deze stadia al zijn gepasseerd!
FASE 1: INFILTRATIE
■ Moslims beginnen zich in stijgende aantallen te verplaatsen naar niet-islamitische landen
■ Het begin van culturele conflicten worden zichtbaar, hoewel vaak subtiel.
■ Eerste migratiegolf naar een niet-islamitische gastland.
■ Vragen om een humanitaire tolerante behandeling van de samenleving die hen ontvangt.
■ Pogen de islam te presenteren als een vreedzaam geloof en moslims doen zich voor als slachtoffers vanwege onbegrip en racisme (hoewel de islam geen ras is).
■ Hoge moslim geboortecijfers vergroten de moslimbevolking in het gastland.
■ Moskeeën worden gebruikt om de islam te verspreiden en integratie in de cultuur van het ontvangende land tegen te gaan.
■ Dringt aan om “islamofobie” te criminaliseren en strafbaar te stellen..
■ Dreigen met gerechtelijke stappen voor vermeende discriminatie.
■ Het aanbieden van een “interreligieuze dialoog” om niet-moslims te indoctrineren.
Hoeveel landen lijden aan islamitische infiltratie? Een? Een handvol? Bijna elke natie? De islamitische leiding van de moslimbroederschap en anderen wensen de ontbinding van elke soevereine natie om hen te vervangen door een mondiale instelling van de islamitische sharia. Sharia-wetgeving, gebaseerd op de koran, sira en hadith, veroordeelt vrijheid en verbiedt gelijkheid en is in strijd met de wetten van alle westerse landen.
FASE 2: CONSOLIDATIE VAN DE MACHT
■ Islamitische immigranten en bekeerlingen van het gastland blijven vragen naar onderwijs, sociale diensten, financiering en sharia rechtbanken.
■ Aantal bekeerden neemt toe ; Oprichting en werving van jihad cellen.
■ Inspanningen om degene die zich van de maatschappij vervreemd voelen, te bekeren.
■ Revisionistisch streven naar islamisering van de geschiedenis.
■ Inspanningen om de ware geschiedenis van islam, het onthullende bewijs over hun veroveringsideologie te vernietigen.
■ Verhoogde antiwesterse propaganda en psychologische oorlogvoering.
■ Inspanningen om bondgenoten te werven die gelijkaardige doelen (communisten, anarchisten) nastreven.
■ Pogingen om kinderen te indoctrineren met islamitische denkwijze.
■ Verhoogde inspanningen om te intimideren, monddood maken of elimineren van niet-moslims.
■ Inspanningen om wetten tegen godslastering en haat in te voeren om zodoende de critici het zwijgen op te leggen.
■ Blijft zich richten op het vergroten van de moslimbevolking door midel van migratie en islamitische geboorten.
■ Gebruikt kapitaal van goede doelen voor financiering van jihadistische activiteiten en voor het werven van aanhangers.
■ Heimelijke pogingen om de westerse samenleving van binnenuit te vernietigen.
■ Ontwikkeling van een islamitisch politieke basis in niet-islamitische gastland.
■ Islamitische financiële netwerken financieren de islamitische politiek, aankopen van grond.
■ Zichtbare moorden op critici om de oppositie te intimideren.
■ Tolerantie naar niet-moslims vermindert.
■ Roep om de strenge islamitische gedragsnormen over te nemen.
■ Illegaal vergaren van wapens en explosieven in verborgen locaties.
■ Openlijke minachting/afwijzing van niet-islamitische samenleving, rechtssysteem en cultuur.
■ Inspanningen om de machtsbasis van alle niet-islamitische religies te ondermijnen en te vernietigen.
FASE 3: OPEN OORLOG/ LEIDERSCHAP & CULTUUR
■ Openlijk geweld om de sharia-wetgeving en bijbehorende culturele beperkingen op te leggen; afwijzing van de overheid [gastland], onderwerping van andere religies en gewoonten.
■ Opzettelijke pogingen om overheid & cultuur te beschadigen.
■ Daden van barbarij om burgers te intimideren en angst en onderdanigheid te bevorderen.
■ Openlijke en heimelijke inspanningen om de economie kapot te maken.
■ Alle tegenstanders worden uitgedaagd en worden het zwijgen opgelegd .
■ Massa-executies van niet-moslims.
■ Wijdverbreide etnische zuiveringen door islamitische milities.
■ Afwijzing en het tarten van seculiere wetten en oorspronkelijke cultuur,
■ Moord op “gematigde” islamitische intellectuelen die islamisering niet ondersteunen.
■ Vernietiging van kerken, synagogen en andere niet-islamitische instellingen.
■ Vrouwen worden verder beperkt in overeenstemming met de sharia-wetgeving.
■ Grootschalige vernietiging van bevolking, moorden en bomaanslagen.
■ Omverwerping van de regering en de politiek macht wordt onrechtmatig vervangen.
■ Opleggen van sharia-wetgeving
FASE 4: TOTALITAIRE ISLAMITISCHE ‘THEOCRATIE.’
■ Islam wordt de enige religieus-politieke en justitiële-culturele ideologie.
■ Sharia wordt het “recht’’ van het land.
■ Alle niet-islamitische mensenrechten worden geannuleerd.
■ Slavernij en genocide van niet-islamitische bevolking.
■ Vrijheid van spreken en persvrijheid worden uitgeroeid.
■ Alle religies behalve de islam worden verboden en vernietigd.
■ Vernietiging van al het bewijsmateriaal van niet-islamitische culturen, bevolking en symbolen. [boeddha’s, Mariabeelden, tempels, kerken, kunst, enz].
Realpredictor | februari 1, 2016 om 5:45 pm | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4FO