donderdag 21 januari 2016

Putin: Joden die wegvluchten uit Europa welkom in Rusland

Putin: Joden die wegvluchten uit Europa welkom in Rusland
 
Russisch parlement neemt wet aan waarmee verdraaien Bijbelteksten om Jodenhaat te rechtvaardigen wordt verboden

Het rouwende gezin van Dafna Meir, de moeder van 6 kinderen die afgelopen zondag door een 16 jarige Palestijn werd vermoord. De Europese media besteden geen enkele aandacht aan de sinds vorig jaar zomer geëxplodeerde Palestijns-islamitische terreuroorlog, waarin er wekelijks nieuwe moordaanslagen op Joden en Israëliërs worden gepleegd.
 
Nu het aantal antisemitische aanvallen in Europa –voornamelijk als gevolg van het zeer snel groeiende aantal moslims in Europa- jaarlijks snel toeneemt, willen steeds meer Joden weg. 43% van de nu nog in Frankrijk woonachtige Joden overweegt om naar Amerika of Israël te verkassen omdat ‘incidenten’ zoals vorige week, toen een Joodse leraar in Marseille door een 15 jarige moslim die schreeuwde bij ISIS te horen werd neergestoken (4), steeds vaker plaatsvinden. President Vladimir Putin nodigt de Joden in Europa uit om naar Rusland te komen, waar ze volgens hem weer een veilig thuis zullen vinden.
 
Putin deed zijn aanbod gisteren tijdens een ontmoeting in het Kremlin met leden van het Europese Joodse Congres (EJC). Moshe Vyacheslav Kantor, EJC president, klaagde tegen de Russische president over het groeiende antisemitisme in Europa en het toenemende aantal aanvallen op Joden. Alleen al in Groot Brittannië werden vorig jaar 61% meer antisemitische haatmisdaden gepleegd (3).
Grootste oorzaken is het almaar sterker worden islamitische extremisme, dat ruim baan krijgt door het toelaten van miljoenen moslimmigranten in Europa. Dat zorgt vervolgens voor de snelle opkomst van ultrarechtse groeperingen, en ook daar maakt het EJC zich zorgen over.
 
Putin: Laat ze maar hier komen
 
‘Statistisch is de situatie van de Joden in Europa het slechtst sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Er is een zeer reële verwachting van een exodus van Joden uit bepaalde delen van Europa.’
‘Laten ze dan naar ons komen,’ reageerde Putin. ‘Gedurende de Sovjet periode verlieten ze het land, maar nu zouden ze moeten terugkeren.’ Kantor antwoordde dat hij Putins voorstel ‘een nieuw fundamenteel idee’ vond dat binnen het EJC besproken zal worden.
 
Verdraaien Bijbelteksten voortaan verboden
 
Het Russische parlement (de Duma) nam onlangs een wet aan waarmee ‘verdraaide en/of extremistische’ verklaringen van de Bijbel wordt verboden. Het doel van de wet is om te voorkomen dat Bijbelteksten uit hun verband worden gerukt om Jodenhaat aan te wakkeren.
Putin staat in eigen land al lang bekend om zijn strijd tegen het antisemitisme. Het aantal gewelddaden tegen Russische Joden is de afgelopen jaren dan ook aan het dalen. Ook knoopte hij goede betrekkingen aan met de Israëlische regering in Jeruzalem. (1)
 
Anti-Israëlacties
 
Vooral dankzij het open-grenzen beleid heeft de antisemitische islam –wiens god Allah de uitroeiing van alle Joden eist- in heel Europa al heel veel invloed gekregen. Een groep van 71 Britse artsen probeert bijvoorbeeld nu het Israëlische lidmaatschap van de World Medical Association (WMA) te laten schrappen omdat Joodse artsen Palestijnse patiënten zouden martelen (2).

Veel krankzinniger kan deze leugen niet, want de realiteit is juist exact het omgekeerde. Als Israël weer eens gedwongen wordt militair te reageren als de Palestijnse rakettenterreur oplaait, dan worden Palestijnse slachtoffers gratis in Israëlische ziekenhuizen behandeld. Ook de Palestijnse leiders, inclusief Mahmoud Abbas, laten zichzelf en hun families zonder uitzondering door Israëlische artsen behandelen (6).
 
Joden in Parijs vermoord en verkracht
 
Behalve de door een jonge moslim neergestoken Joodse leraar werd vorige week ook een Frans-Joodse politicus in de Parijse migrantenwijk Créteil vermoord door twee mannen van 21 en 23. De politie weigert te zeggen of het om een antisemitische daad gaat. In december werd in dezelfde wijk een Joods echtpaar het slachtoffer van beroving en verkrachting, volgens de slachtoffers enkel omdat ze Joods waren (5).
 
Nauwelijks berichten over Palestijnse terreuroorlog tegen Joden
 
In Israël zelf gaat de vorig jaar zomer geëxplodeerde Palestijns-islamitische terreuroorlog tegen de bevolking onverminderd verder (7). Wekelijks vinden er nieuwe moordaanslagen op Joden en Israëliërs plaats. Afgelopen zondag werd Dafna Meir, moeder van 6 kinderen, door een 16 jarige Palestijn vermoord (8). De enige keer dat de Westerse media over dit soort laffe misdaden berichten is als de Palestijnse daders daarna met geweld worden gearresteerd.
Joodse en Israëlische slachtoffers worden door de gevestigde orde in Europa overduidelijk totaal onbelangrijk gevonden. Het is duidelijk: de jaren ’30, en als het zo doorgaat binnenkort ook ’40, zijn op herhaling, en dat allemaal omdat de Europeanen exact dezelfde fouten maken als toen. Het enige is dat het duivelse spook dat ons continent in zijn greep kreeg toen het Nationaal Socialisme was, en nu de islam.

Financieel-economische analisten: ’Ergste crisis ooit is begonnen’

Financieel-economische analisten: ’Ergste crisis ooit is begonnen’
 
‘Dow Jones zal komende jaren 90% verliezen’ – Wereldhandel valt stil: Baltic Dry Index (scheepvaartverkeer) op laagste stand ooit

Zelfs Canada is bepaald geen goedkope vluchthaven meer: Bloemkool kost inmiddels € 5,-, een klein potje peper € 12,-, en een 2,5 l. fles vloeibare wasmiddel € 20,25. *** (20 januari 15.30 uur: AANVULLING)
Drie topexperts uit de financiële wereld – Egon von Greyerz (oprichter Matterhorn Asset Management), Bill Holter (beurshandelaar en publicist) en klokkenluider Nomi Prins (voormalig managing director bij onder andere Goldman Sachs)- waarschuwen dat wat al jaren wordt gevreesd nu inderdaad is begonnen: de ergste economische en financiële crisis die de mensheid ooit heeft gekend, en die overal ongelooflijk veel rijkdom en welvaart zal wegvagen. Von Greyerz haalt Voltaire aan, die in 1929 zei dat ‘papiergeld vroeg of laat naar zijn intrinsieke waarde terugkeert: NUL.’
 

Westen zal strijd tegen goud verliezen
 
Al jaren weten Westerse regeringen de goudprijs met succes laag te houden door enorme hoeveelheden van het edelmetaal te verkopen. Althans, wat goud op papier betreft. De vraag naar fysiek, dus echt tastbaar goud, is juist groter dan ooit tevoren, vooral in China.
De Westerse landen willen goud zo laag mogelijk houden, omdat een hoge koers hun financieel-economische wanbeleid aan het licht zou brengen. Neem nu de Amerikaanse Federal Reserve, dat net als de Europese Centrale Bank jarenlang de rente extreem laag hield en massaal de geldpersen aanzette. Dit zorgde voor enorme stijgingen op de beurzen. De echte economie bleef echter zwaar achter.
Terwijl de economie van de VS juist verder afzwakt, besloot de FED onlangs de rente weer iets te verhogen. Volgens von Greyerz zal dit dermate ernstige gevolgen hebben, dat de rente snel weer verlaagd zal worden en de geldpersen opnieuw worden aangezet. De wereld heeft nog steeds vertrouwen in de naar verhouding sterke dollar, maar overal zijn duidelijke signalen dat almaar meer olie producerende landen stap voor stap de dollar loslaten.
 
‘Dow Jones zal 90% verliezen’
 
Goud is in dollars nog zwak, maar in andere munten juist sterk. Aandelen hebben het in papiergeld weliswaar heel goed gedaan, maar tegenover goud juist uitgesproken slecht. Von Greyerz voorspelt dat de Dow Jones de komende jaren 90% zal verliezen, wat de Amerikaanse beurs naar het niveau van 1980 zal terugbrengen.
 
Schulden wereldwijd geëxplodeerd
 
Sinds 2008 namen de wereldwijde schulden met 50% toe naar € 230 biljoen. Bovendien bestaan er nog voor maar liefst € 1,5 biljard aan voornamelijk waardeloze derivaten (o.a. keer op keer opnieuw ‘ingepakte’ en verkochte financiële producten met een zeer hoog speculatief gehalte).
‘Ergste crisis ooit’
Von Greyerz: ‘Vergeleken bij waar wij in de komende 5 jaar doorheen moeten, was 2008 slechts een testje. Voordat de wereld weer kan groeien, moeten de wereldwijde aandelen- en schuldenzeepbellen worden opgeblazen. Nemen we daar de zeer gevaarlijke geopolitieke situatie bij, dan hebben we het ‘perfecte scenario’ dat tot de ergste crisis die de wereld ooit heeft beleefd zal voeren.’ (1)
 
Bill Holter: ‘We staan aan de poort van de hel’
 
Publicist, financieel expert en voormalig aandelenhandelaar Bill Holter ziet eveneens het begin van een nieuwe financiële crisis, ‘die deze keer te groot is om door staten en centrale banken te worden opgevangen. En nu is het zover, de instorting is begonnen... We staan aan de poort van de hel.’
Holter wijst erop dat de markt voor aandelen met een hoge rente aan het instorten is, en er nu al tientallen miljarden zijn verloren op de derivatenmarkt. ‘Die verliezen zijn zó hoog, dat er overal lijken moeten komen. De verliezers zullen de winnaars niet kunnen betalen, en daardoor worden ook de winnaars verliezers.’ (2)
De sterk afgezwakte wereldhandel –zo staat de Baltic Dry Index, die het wereldwijde vrachtvervoer per schip in kaart brengt, onder de 400, de laagste stand ooit- zal niet voldoende cash opbrengen om de enorme schulden te kunnen blijven financieren.
 
Munt ingestort: Torenhoge prijzen in Canada
 
Actuele ontwikkelingen laten zien dat Holter beslist niet overdrijft. Het Amerikaanse WallMart ontslaat wereldwijd 16.000 mensen en sluit 269 vestigingen. In bijvoorbeeld Canada zijn de prijzen van groenten en andere levensmiddelen geëxplodeerd nadat de Canadese dollar in een duikvlucht belandde. Voorbeelden: 1 komkommer: $ 3,-. (€ 1,90). Bloemkool: $ 8,- (€ 5,06). Vloeibaar wasmiddel (2,5 l.): $ 32,- (€ 20,25). Pak Cornflakes: $ 16,- (€ 10,13). Klein potje zwarte peper: $ 19,- (€ 12,-). (3)
De Amerikaanse dollar is nog steeds het fundament voor het wereldwijde financiële systeem, ‘maar als deze als laatste van alles valt, zullen de financiële markten en de levensstandaard overal ter wereld instorten... Op een zekere maandag zullen de markten niet meer opengaan.’ (2)
 
Nomi Prins: Crash en Depressie zijn reeds begonnen
Ook Nomi Prins, voormalig managing director bij onder andere Goldman Sachs, het omgevallen Bear Stearns in Londen en het beruchte Lehman Brothers, schrijft dat ‘de crash reeds is begonnen.
Prins werd in 2004 een klokkenluider met haar boek ‘Other People’s Money: The Corporate Mugging (brutale beroving) of America’, waarin ze uitgebreid beschreef hoe onvoorstelbaar corrupt het huidige financiële systeem is. Volgens Prins geeft de financiële elite in de bankenwereld ‘geen lor om de gewone bevolking, zolang die kan worden gebruikt om hun eigen vermogen te vergroten.’
Hoogstwaarschijnlijk dit jaar begint een financiële crisis die veel erger zal zijn dan die van 2008. ‘Gezien de verliezen bij banken wereldwijd, bestaat de mogelijkheid dat alle landen veel sneller in de afgrond worden gestort als tijdens de subprime crisis. De hele wereld is fragiel.’ Landen zoals Brazilië ‘zijn nu al in een Depressie beland’, die zich over de hele planeet zal verspreiden, en uiteindelijk ook de VS –en de EU- zal treffen. Daarom raadt Prins mensen aan om nu al hun geld van hun bankrekeningen te halen.

maandag 18 januari 2016

Politie Berlijn wil 30 uur durende groepsverkrachting 13 jarig meisje niet onderzoeken omdat daders migranten zijn.

Politie Berlijn wil 30 uur durende groepsverkrachting 13 jarig meisje niet onderzoeken omdat daders migranten zijn
Meisje 3 uur lang door Duitse agenten bespot, uitgelachen en onder grote druk gezet om verklaring te ondertekenen waarin stond dat ze het allemaal zelf had gewild
 
Rechts de 'Vermist' poster van Lisa, links de geschokte tante van het meisje.
Een even verschrikkelijk als krankzinnig en woede opwekkend bericht uit de Europese hoofdstad van alles wat zichprogressief regressief links of politiek correct noemt: de Berlijnse politie weigert de ruim 30 uur durende, door een arts bevestigde groepsverkrachting van een 13 jarig Duits-Russisch meisje te onderzoeken, omdat de daders Arabisch sprekende migranten zijn. De politie stelt zelfs dat ‘het geen verkrachting was, omdat het meisje het zelf heeft gewild’.

Lisa verdween op 11 januari toen ze op weg was naar school. Vermoedelijk werd ze rond 7 uur ’s ochtends op het metrostation Mahlsdorf door een groep ‘Arabische mannen’ ontvoerd, die haar vervolgens 30 uur lang vasthielden, mishandelden en verkrachtten. Ze trokken zelfs haar vingernagels eruit, een extreem pijnlijke marteling.
De politie in Berlijn weigert de zaak echter de onderzoeken. Gisterenochtend protesteerde een groepje Duitse Russen bij het metrostation tegen de politie en de politiek, die er alles aan doen om te voorkomen dat de gruwelijke verkrachting in het nieuws komt.

Slachtoffer bespot, uitgelachen en gedwongen verklaring te ondertekenen

De Russische media berichtten wèl over de afschuwelijke misdaad en de verbijsterende reactie van de autoriteiten. Volgens haar nichtje werd Lisa 3 uur lang door de politie geïsoleerd en verhoord. In die tijd werd ze door de agenten bespot, uitgelachen en onder grote druk gezet, totdat ze instortte en van ellende een verklaring ondertekende waarin stond dat er van verkrachtingen geen sprake was en ze alles zelf had gewild.
De familieleden van Lisa – die aanvankelijk bang waren om naar de pers te gaan, omdat ze de wraak van de daders vreesden- gaan ervan uit dat Lisa niet het eerste en ook niet het laatste slachtoffer is van de migranten, zeker niet nu is gebleken dat die van de Duitse politie hun gang kunnen gaan en zelfs lijken te worden beschermd. Ook heeft de familie een advocaat ingeschakeld, mede omdat een arts geconstateerd heeft dat Lisa wel degelijk is verkracht.

Rotherham in Berlijn

De schandalige doofpot doet denken aan het beruchte Engelse ‘Rotherham’, waar een Pakistaanse moslimbende meer dan 10 jaar lang van de politie en politiek volledig vrij spel kreeg bij het ernstig misbruiken, verkrachten en prostitueren van minstens 1400 Britse meisjes, waarvan velen minderjarig waren. Sinds alles uiteindelijk toch naar de media lekte, wordt de stad inmiddels ‘het duivelsgat van Yorkshire’ genoemd.

Migrantencrisis: Duitse politie verwacht oorlog, wil met spoed burgers opleiden

Migrantencrisis: Duitse politie verwacht oorlog, wil met spoed burgers opleiden
Agenten: ‘De grote knal zal komen’; ‘95% migranten jonge alleenstaande mannen’
 
Geen complot, geen gerucht, maar echt waar: op de achtergrond de advertentie om lid te worden van de ‘waakpolitie Sachsen ‘.
Nadat moslimmigranten in ‘Köln’ en vele tientallen andere steden een ware seks-jihad tegen Duitse vrouwen en meisjes begonnen, durven in heel het land steeds meer agenten zich eindelijk uit te spreken over de schrikbarende toestanden met asielzoekers in hun steden en dorpen. De politie in Dresden en Leipzig, die doordat velen ontslag hebben genomen de helft van zijn personeel is kwijtgeraakt*, zoekt zelfs burgers om met spoed op te leiden tot een soort hulpagent. De burgerwachten die zo ontstaan zullen waarschijnlijk al op korte termijn heel hard nodig zijn, omdat er een ware islamitische blitzkrieg tegen de autochtone bevolking wordt verwacht.

* Rectificate 19.45 uur (was: door de vele bezuinigingen).
Officieel mag er natuurlijk niets worden bevestigd, want de regering Merkel wil de Duitse bewolking zo lang mogelijk onwetend laten over wat komen gaat. Volgens inwoners heeft de politie in Dresden de afgelopen 2 weken posters opgehangen met oproepen om ‘waakman/vrouw’ bij de politie te worden. Ook op de lokale radio is het onderwerp ter sprake gekomen; de spoedcursus zou slechts enkele weken duren, een indicatie dat extra hulp binnenkort dringend nodig zal zijn. (1)
Kanonnenvlees
Critici vragen zich af wie er zo gek zal zijn om dit te gaan doen, omdat deze mensen straks zonder enige bescherming (geen wapens) een door de oorlog gehard -en vermoedelijk door de Amerikaanse en Duitse geheime diensten zwaar bewapend- leger van tienduizenden jonge moslimmannen, die vermomd als ‘vluchtelingen’ naar Europa zijn gehaald, moeten bevechten. Met andere woorden: een baan om dienst te ‘mogen’ doen als kanonnenvlees. Zelfs de bestaande bewapende Duitse politie zal vermoedelijk geen schijn van kans maken en de hulp van het leger nodig hebben.
‘95% jonge alleenstaande mannen’
Nu tal van agenten met hun verhalen komen, blijkt opnieuw hoe onvoorstelbaar de bevolking in Europa werd en wordt voorgelogen over de ware omvang van de migrantencrisis. Een agent die werkzaam is bij het opvangen van ‘vluchtelingen’ op het station in München en de grensovergangen in Passau en Freilassing, zegt dat er alleen in het eerste begin van de crisis gezinnen met enige opleiding naar Duitsland kwamen, maar dat inmiddels 95% van de ‘vluchtelingen’ bestaat uit alleenstaande jonge mannen.
En hoe het er werkelijk aan toegaat wordt voor het publiek verborgen gehouden. Voorbeeld: een asielzoeker wilde een andere zijn keel doorsnijden. In het politiebericht werd dit ‘toebrengen van gevaarlijk letsel’ in plaats van ‘poging tot moord’. ‘Dat staat beter in de statistieken,’ aldus de agent. ‘In de laatste paar maanden heb ik maar één proces verbaal tegen een Duitser geschreven. De rest waren enkel vluchtelingen.’
‘De grote knal komt, als die er al niet is’
Seksueel geweld is aan de orde van de dag. Op het station van München worden vrouwen regelmatig betast en uitgescholden. ‘Als wij hen dan de toegang ontzeggen, schreeuwen ze tegen ons: You are not my police! You are racist!’ Migranten die weigeren mee te werken mogen niet worden vastgehouden, maar moet men laten lopen. ‘Want anders zou dat ‘lichamelijk geweld’ (tegen hen) zijn. Intern betekent dat: liever laten lopen.’
Een agent in Köln luidde de noodklok. ‘We hebben sterkere controles nodig, mee agenten en meer steun van de politiek. Anders komt op zeker moment de grote knal, als die er niet al is.’ (2)
Eén dag multiculti in Duitsland:
Alleen al in de nacht van 10 op 11 januari kwamen er uit heel Duitsland vele tientallen politieberichten over nieuwe aanrandingen en andere misdaden door asielzoekers. Een greep:
* Aurich: 3 asielzoekers randen een 15 jarig meisje aan, een voorbijganger weet erger te voorkomen;
* Soest: Een 17 jarig meisje wordt in een bus door een 20 jarige migrant aangerand. Medepassagiers schieten haar te hulp;
* Ellwangen: Twee ‘zuiderlingen’ randen een 35 jarige vrouw aan die net uit het station komt; door zich te verzetten en te schreeuwen weet ze zichzelf te bevrijden;
* Hanau: 2 Syrische broers worden gearresteerd wegens het doodsteken van hun zwangere zus;
* Hamburg: Een 25 jarige man uit Eritrea randt in een ambulance een 24 jarige hulpverleenster aan;
* Hamburg: Een 48 jarige vrouw wordt bij een woonwagenkamp door twee Noord Afrikanen aangerand; ze weet naar een tankstation te rennen en om hulp te vragen; de dader wordt niet gearresteerd;
* Hamburg: Twee 20 tot 25 jaar oude Arabische mannen randen twee 53 jarige vrouwen aan; een van de mannen had hen eerst provocerend zijn potloodje laten zien; 
* Hamburg: De politie arresteert een 23 jarige Somaliër die bij een school een 10 jarig Duits meisje op haar mond had gekust; de dader wordt niet aangehouden, maar naar een ander AZC overgeplaatst;
* Hamburg: Een buschauffeur schakelt de politie in als 8 Afghaanse migranten van 17 tot 24 jaar oud een vrouw aanranden en een glazen fles naar haar gooien als ze zich verzet;
* Hamburg: In een AZC wordt een 34 jarige vrouw door twee mannen verkracht; wegens gebrek aan bewijs worden er vooralsnog geen arrestaties verricht;
* Puttgarden: Een 49 jarige Franse Jood wordt uitgescholden en gewelddadig beroofd door twee vluchtelingen uit Syrië en Afghanistan; 
* Marburg-Biedenkopf: Een donkere man dringt zich extreem op aan twee jonge vrouwen, die een voorbijganger om hulp vragen;
* Mannheim: Een 19 jarig meisje wordt op het station van Weinheim, net als ze in de trein wil stappen, door twee ‘Zuid Aziatische mannen’ van 25 en 28 jaar oud aangerand;
* Oldenburg: In totaal vijf vrouwen worden door twee 20 en 24 jaar oude Algerijnse asielzoekers aangerand;
* Paderborn: Zo’n 8 tot 10 jonge ‘vluchtelingen’ uit Noord Afrika randen diverse vrouwen aan; enkelen van hen worden gearresteerd en blijken illegalen te zijn; één van hen is zeer agressief en probeert het wapen van een agent af te pakken; 
* Hannover: In Gleidingen wordt een 45 jarige vrouw wordt door een Syrische ‘vluchteling’ aangerand; ook hij toont zijn potloodje aan haar; als hij haar vastgrijpt schreeuwt ze om hulp, waarna hij op de vlucht slaat;
* Hannover: Een 28 jarige Soedanese asielzoeker randt op het toilet in een disco een 25 jarige vrouw aan;
* Trier: Een 13 jarig meisje wordt in een trein lastig gevallen en bijna bestolen en aangerand door twee buitenlanders;
* Merzig: In een andere trein wordt een 17 jarige meisje door een ‘zuiderling’ die zich ‘Achmed’ noemt aangerand; ze probeert te vluchten, en drie vrouwen schieten haar te hulp.
En nog steeds laat ook onze regering de grenzen wagenwijd openstaan.

Moslims zijn verplicht te liegen in ons land, het Huis van Oorlog

Nieuwe post op eunmask

Moslims zijn verplicht te liegen in ons land, het Huis van Oorlog

by Realpredictor
Klik om oorspronkelijk bericht te bezoeken
  • Klik om oorspronkelijk bericht te bezoeken
  • Klik om oorspronkelijk bericht te bezoeken
Ja, zo zien ze ons land; de Dar-el-Harb. De hele wereld valt voor moslims in tweeën uiteen; de gelovigen en de ongelovigen, en hoe ze die behandelen kunnen we dagelijks in zelfs de gutmenschkranten lezen. En; in: Het huis van islam, en Het huis van oorlog. Die landen die onder volledige islamitische controle zijn, en die dat (nog) niet zijn. Saoedi-Barbarië, Pakistan, Somalië en nog wat failed-states vallen voor moslims onder de eerste definitie.
Dat is nu exact wat alle weldenkenden hebben vastgesteld en waarvoor ze constant waarschuwden. De meute volkomen gestoorde barbaren (want hier is niets menselijks aan) zien dat de (net zo) achterlijke westerse leiders, heb exact in de kaart spelen!
Realpredictor | januari 18, 2016 om 6:05 am | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4xn
Reageren   Bekijk alle reacties
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.

ER WAS EENS….

Nieuwe post op eunmask

ER WAS EENS….

by Realpredictor
Satire of realiteit?.
Roodkapje
In het Grote Sprookjesboek staan verhalen. En omdat dit sprookjesboek heilig is verklaard moeten wij alles wat hierin staat letterlijk opvolgen.
Roodkapje: Alle vrouwen moeten een rood kapje dragen, degenen die dat niet doen plegen heiligschennis.
De oma van Roodkapje wordt door de wolf opgegeten: Dit houdt in dat alle oudere vrouwen vermoord mogen worden.
De wolf en de 7 geitjes: Dit betekent dat wij alleen geitenvlees moeten eten en de geiten op een vreeselijke wijze moeten doden.
Assepoester is de slaaf van haar stieffamilie. Alle vrouwen zijn de slaven van haar familie. Ze mogen niet uitgaan en plezier maken, ze moeten alles voor hun man en kinderen doen.
Sneeuwwitje en de 7 dwergen. Zij woonde met 7 mannen (dwergen) waar zij alles voor moest doen. Vrouwen mogen dus worden verkracht door 7 mannen.
Don Quichot en de windmolens. De veroveraars zullen in de oorlogen tegen windmolens altijd winnen en als ze niet kunnen winnen mogen ze zelfmoord plegen, waarna ze als beloning in de hemel 70 maagden krijgen.
Het zigeunermeisje aan de galg. Als vrouwen stelen, liegen of geen maagd meer zijn mogen ze worden opgehangen.
En zo zijn er nog honderden sprookjes, waarvan wij de waanzin allemaal moeten naleven en respecteren, want Sprookjesboeken zijn heilige boeken! Geschreven door zeer geloofwaardige profeten! Degenen die een sprookjesboek verscheurt of verbrandt zal worden gedood
En toen  kwam er een olifant met een lange snuit die blies het hele verhaaltje uit....    olifant


Realpredictor.
Realpredictor | januari 18, 2016 om 12:04 pm | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4xi
Reageren   Bekijk alle reacties
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.
Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser:
https://eunmask.wordpress.com/2016/01/18/er-was-eens/

Ook Nederlandse politie houdt aanrandingen onder de pet

Nieuwe post op eunmask

Ook Nederlandse politie houdt aanrandingen onder de pet

by Realpredictor
Klik om oorspronkelijk bericht te bezoeken
En daarmee zijn ze wat mij betreft meteen medeverantwoordelijk voor toekomstige aanrandingen. Voor de rechter met dat gajes. O wacht, die is ook pro allah en zijn verkrachtingsbendes.
Twee asielzoekers worden door het Openbaar Ministerie (OM) vervolgd wegens het aanranden van twee meisjes in Almere in september.
Hadden wij anders verwacht dan?
Realpredictor | januari 16, 2016 om 2:57 am | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4wf
Reageren   Bekijk alle reacties
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.

Jonge vluchtelingen randen drie meisjes aan in trein

Nieuwe post op eunmask

Jonge vluchtelingen randen drie meisjes aan in trein

by Realpredictor
Drie minderjarige, Syrische, vluchtelingen van amper 12 en 13 jaar hebben op een trein Brussel-Doornik drie jonge vrouwen bepoteld. Aanvankelijk liet het gerecht de daders lopen. Nu wordt opnieuw naar hen gezocht.
In feite zijn de Europese regeringen de POOIERS om miljoenen Rapers hier BEWUST (en ongestraft) binnen te halen!
Realpredictor | januari 16, 2016 om 2:45 am | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4w4
Reageren   Bekijk alle reacties
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.
Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser:
https://eunmask.wordpress.com/2016/01/16/jonge-vluchtelingen-randen-drie-meisjes-aan-in-trein/

Je mag van Nederland niet tegen ISIS vechten

Nieuwe post op eunmask

Je mag van Nederland niet tegen ISIS vechten

by Realpredictor
Klik om oorspronkelijk bericht te bezoeken
  • Klik om oorspronkelijk bericht te bezoeken
  • Klik om oorspronkelijk bericht te bezoeken

Anti-IS-strijder opgepakt

ARNHEM - De 47-jarige voormalige militair Jitse A. uit Leeuwarden is in Arnhem opgepakt omdat hij in Syrië IS-strijders zou hebben gedood.
Hij zou volgens het OM hebben gestreden aan de zijde van de Koerdische volksmilitie YPG.
Burgers hebben volgens de Nederlandse wet niet het recht om om zelf over te gaan tot gebruik van geweld en zeker geen dodelijk geweld, behalve in uitzonderlijke situaties zoals zelfverdediging.
WIE ZIJN HIER NU DE SMERIGE LANDVERRADERS?
Realpredictor | januari 16, 2016 om 2:52 am | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4w8
Reageren   Bekijk alle reacties
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.
Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser:
https://eunmask.wordpress.com/2016/01/16/je-mag-van-nederland-niet-tegen-isis-vechten/