woensdag 30 december 2015

Alle feiten op een rij

Nieuwe post op eunmask

ALLE FEITEN OP EEN RIJ….

by Realpredictor
Dit zijn de keiharde feiten van onze toekomst! Hoe lang willen jullie dit nog tolereren?
invasie.nl
wakeup
Realpredictor | december 30, 2015 om 4:01 pm | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4lH
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.
Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser:
https://eunmask.wordpress.com/2015/12/30/alle-feiten-op-een-rij/

‘Aanwijzingen voor aanslagen tijdens oudejaarsfeesten’ in Brussel !


‘Aanwijzingen voor aanslagen tijdens oudejaarsfeesten’ in Brussel !

by Realpredictor
Er zijn nieuwe antiterreurmaatregelen van kracht in de Belgische hoofdstad Brussel. Het terreurniveau voor de politiekantoren is verhoogd van twee naar drie, het op een na hoogste niveau.
Dat heeft alles te maken met nieuwe, concrete aanwijzingen dat er iets staat te gebeuren, schrijft Het Nieuwsblad dinsdag.
Strengere bewaking
Volgens de krant wordt er een aanslag gepland op het hoofdcommissariaat van de politie aan de Grote Markt in Brussel. Er is nu nòg strengere bewaking dan voorheen, en de openingstijden voor de politiekantoren worden aangepast. Het verhoogde dreigingsniveau zou eveneens gelden voor de (zwaarbewapende) militairen op straat.
Welke gevolgen dat voor hen heeft, is niet duidelijk. In de rest van België was bij politiekantoren al niveau drie van kracht, de afgelopen maanden. De maatregel geldt in ieder geval tot volgende week maandag, dus ook tot in het nieuwe jaar. Op de Grote Markt - eveneens een toeristische trekpleister - komen traditiegetrouw elk jaar weer duizenden mensen samen om oud en nieuw te vieren.
Klopjacht
Het Belgische ministerie van Binnenlandse Zaken, dat de maatregelen heeft afgekondigd, wil weinig kwijt over de maatregelen. Duidelijk is wel dat de 'concrete dreiging' in de stad niet direct verband houdt met de eerdere aanslagen in Parijs.
In de nacht van maandag op dinsdag zijn zes verdachten opgepakt in verband met een terreuronderzoek, maar al snel werden er vier vrijgelaten, meldt de Vlaamse omroep VRT. De twee die nog vastzitten, worden ervan verdacht deel uit te maken van een terroristische groep. Het federaal parket heeft aanwijzingen dat er plannen waren om in Brussel op verschillende symbolische plaatsen aanslagen te plegen tijdens oudejaarsfeesten.
Ook deze arrestaties lijken los te staan van 'Parijs'. Eind november ging Brussel grotendeels op slot. Er werd toen koortsachtig klopjacht gemaakt op terrorist Salah Abdeslam – die betrokken was bij de bloedige aanvallen in de Franse hoofdstad. Van hem ontbreekt nog altijd elk spoor.
Bron: Elsevier.
Realpredictor | december 29, 2015 om 3:54 pm | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4lj
Reageren   Bekijk alle reacties
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.

dinsdag 29 december 2015

Begin van het einde van de huidige EU

Gaan we het meemaken?

by Realpredictor
En dan bedoel ik het begin van het einde van de huidige EU.
De EU heeft twee grote crises meegemaakt de afgelopen jaren, de eerste was/is natuurlijk de €urocrisis. Ondanks dat we er de laatste tijd weinig meer over horen is die nog altijd niet echt voorbij, Draghi laat nog altijd elke maand vrachtladingen vol €uro's bijdrukken en dat kan niet zonder (negatieve) gevolgen blijven.
Als ik straks op oudjaarsavond om middernacht mijn wensen uit voor een betere toekomst, dan zie ik in feite dat bijna alle voorspellingen uit mijn blogs, in het afgelopen jaar zijn uitgekomen! Niet alleen met betrekking tot de islamisering van Europa maar vooral de grote veroorzaker, de ongekozen desastreuze EU!
Mijn enige wens en hoop zal dan zijn, dat er een wonder zal plaatsvinden die ons volk zal redden van onze onvermijdelijke ondergang! Mijn ratio zegt me echter dat dit, zolang wij niet worden verlost van de EU en de huidige gevestigde machthebbers, wishful thinking blijft...
Realpredictor.
Realpredictor | december 29, 2015 om 1:05 am | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4ll

De Strijd om te mogen bestaan

Nieuwe post op eunmask

De strijd om te mogen bestaan

by Realpredictor
Klik om oorspronkelijk bericht te bezoeken
(Door: “Peter Selie”)
Het moet al wel 40 jaar geleden zijn dat er ergens op deze wereld, maar waarschijnlijk Washington, een club personen bij elkaar kwam die zich zo machtig, maar vooral belangrijk voelde om uit  te maken hoe de wereld in de toekomst centraal geregeerd zou moeten worden. En wie zou dat nu beter kunnen dan zij en haar trawanten: rijk, zelfzuchtig, meedogenloos, en vooral ook gewetenloos.
De schandalige, schrikbarende WAARHEID!
Realpredictor | december 27, 2015 om 10:32 pm | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4kZ