maandag 21 december 2015

Man rapes 2 year old grand-daughter! Mother drowns her in water bucket to avert scandal

Man rapes 2 year old grand-daughter! Mother drowns her in water bucket to avert scandal

by Realpredictor
Man verkracht 2 jaar oude kleindochter! Moeder verdrinkt haar in emmer water om een schandaal te voorkomen!
En miljoenen van dit soort geestesgestoorden halen wij hier binnen!
Realpredictor | december 21, 2015 om 5:36 pm | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4hy

Turkije heeft gegokt… en verloren?

Turkije heeft gegokt… en verloren?

Toen Turkije een Russische Sukhoi neerhaalde boven Turks of Syrisch grondgebied, had het duidelijk geen idee wat de gevolgen zouden zijn. Die zijn catastrofaal.
Rusland heeft namelijk besloten om de gastoevoer naar Turkije af te sluiten. Gezien Russisch gas goed is voor 58% van de Turkse gasbehoefte, zitten de Turken dus met een groot probleem.
Turkije heeft de alternatieven immers niet voor het uitkiezen. Met andere woorden: één dode Russische piloot kan de hele economie stokken in de wielen steken, en de welvaart van generaties hypothekeren.
Drie alternatieven voor Turkije zijn immers niet haalbaar:
Een pijplijn dat Turkije verbindt met Israëlische offshore gasveld Leviathan stuit op een njet van Erdogan. Zoals het een “goede moslim” betaamt, weigert Erdogan zaken te doen met Israël. Dat benadrukte de president nogmaals door deze week een delegatie van Hamas hartelijk te ontvangen in Ankara.
Een deal met collega-terreursponsors Saoedi-Arabië en Qatar zit er ook niet in. Als olie en gas via deze schurkenstaten moeten aangevoerd worden via pijpleidingen, dan moet dat via Irak. Een land dat gedomineerd wordt door sjiïeten. Dat is momenteel geopolitiek onhaalbaar.
Turkije vanuit de Golf beleveren via de Perzische Golf of de Golf van Aden is dan weer een pak duurder.
Een deal met Iran is evenmin haalbaar. Iran is een bondgenoot van het Syrische regime, terwijl Turkije de opstandelingen, inclusief IS, steunt. Bovendien staat Iran nog altijd erg wantrouwig tegenover het Westen, en dus ook tegenover NAVO-bondgenoot Turkije.
Rest dan nog de vierde mogelijkheid: Azerbeidjan. Er wordt reeds geïnvesteerd in de TANAP-pijplijn, die Azerbeidjan met Europa moet verbinden via Anatolië. Door die capaciteit gevoelig uit te breiden kunnen de Turken al een deel van het gederfde Russische gas recupereren.
Dat zou ook goed nieuws zijn voor de Azeri, die op het punt staan om één van hun grootste klanten, Georgië, te verliezen aan Gazprom.
De deal tussen de Azeri en de Turken lijkt dus een match made in heaven. Beiden staan wantrouwig tegenover de Russen en zijn erg afhankelijk van energie. De één van olie- en gasinkomsten, de ander voor haar groeiende economie te voeden.
Bovendien zijn de Europese relaties met Baku beter dan die met Moskou, momenteel.
Last but not least: Azerbeidjan en Turkse erfvijand Armenië vechten nog steeds een robbertje uit om de regio Kharabach. Als Baku te hard tegen de kar van Moskou rijdt, zou Moskou wel eens de Armeense zijde kunnen versterken.
Een Azeri-Turkse deal kan dus een matigend effect hebben tussen Turkije en Rusland, met Baku als bemiddelaar.
Anderzijds is Europa er niet bij gebaat dat Turkije haar energieprobleem makkelijk en goedkoop kan opvangen. Integendeel. Turkije speelt een vuil spel in de radicalisering van Europese moslims en is zeer actief in de brandhaard in Syrië en Irak. Slechts een totale drooglegging van de Turkse economie zou soelaas kunnen bieden. Zowel in Europa als in het Midden-Oosten.

Europa zonder grenzen dreigt in ontbinding te raken!

Europa zonder grenzen dreigt in ontbinding te raken!

by Realpredictor
door Afshin Ellian 21 dec 2015
De migratiecrisis 2015 gaat ook in 2016 onverminderd door. Het is een ernstige affaire aan het worden. Daarom spreekt men van een crisis op een Europese schaal.
Natuurlijk is de verhuizing van mensen een continu proces.
De migratie- en asielstroom was ook in de vorige eeuw gaande. Het begon met het asielvraagstuk. Het asielrecht werd vaak aangewend door mensen die geen politieke vluchtelingen waren. Het asielrecht vormde dan een basis voor de migratie.
In de twintigste eeuw zien we een nieuwe tendens: de ontheemden die voor een oorlog vluchten, zoeken niet meer primair naar veiligheid, maar vooral naar welvaart en een betere toekomst.
Tijdens de Iran-Irak-oorlog in de jaren tachtig van de vorige eeuw kwam een aanzienlijk aantal jongeren naar het westen, omdat ze van hun ouders niet aan de oorlog mochten deelnemen. Niet geheel onbegrijpelijk, maar het had niets te maken met het asielrecht.
Scheiding
Het zoeken naar een betere toekomst is niet de grondslag van het asielrecht. Het recht op asiel dijde gaandeweg uit. De oorlogsontheemden, hoewel ze vaak in een veilig land verbleven, namen ook het besluit om naar het westen te komen: wederom voor een beter leven. Ook dit is geheel begrijpelijk. Tegelijkertijd staat ook deze beweging ver van de oorspronkelijke bedoeling van het asielrecht. Het asielrecht is inmiddels een uitgehold recht.
Het asielrecht is veranderd in het migratierecht. Dit moet iedereen te denken geven.
Een harde scheiding tussen het asielrecht en het migratierecht is meer dan ooit noodzakelijk. Anders dreigt het asielrecht en daarmee het systeem voor mensen die het hard nodig hebben, volledig te mislukken. En dat is niet wenselijk.
Entertainers
De weerloze politieke vluchtelingen worden daardoor nog weerlozer. Wie humanistisch denkt, dient zich hierover zorgen te maken. Maar humanisme is nu overgenomen door cabaretiers en entertainers. Jeroen Pauw en andere entertainers claimen het monopolie op humaniteit.
Wie van de normen van entertainers afwijkt, wordt er als een afvallige inhumane Nederlander bestempeld. Ja, afvallig, omdat de entertainers van onze tijd het volledige monopolie op 'humaniteit' hebben toegeëigend. De kerk van entertainers is vrijblijvend en kosteloos. Niet voor iedereen, dat geldt slechts voor de hogepriesters van de entertainers-ker
Realpredictor | december 21, 2015 om 1:49 pm | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4hq

zondag 20 december 2015

Noorse veiligheidsdienst: “272 IS-terroristen verschuilen zich in Europa – 150 nieuwe terroristen op weg”

Noorse veiligheidsdienst: “272 IS-terroristen verschuilen zich in Europa – 150 nieuwe terroristen op weg”

by Realpredictor
272 speciaal getrainde IS-terroristen staan in de startblokken om in Europa toe te slaan, en 150 nieuwe islamitische terroristen zijn onderweg, volgens de Noorse Inlichtingen- en Veiligheidsdienst PST (Polisens säkerhetstjänst). Heeft het Noorse dagblad Dagbladet afgelopen donderdag onthuld.
Dagbladet schrijft dat er twee golven van islamitische terroristen in Europa zullen toeslaan - de eerste golf van 272 speciaal opgeleide moslimterroristen is al in Europa aanwezig, de tweede golf bestaat uit 150 nieuwe islamitische terroristen die binnenkort in Europa aankomt.
EUROPA IS DANKZIJ DE EU DE "SITTING DUCK" VAN ISIS!
Realpredictor | december 20, 2015 om 12:46 am | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4h8

Meerderheid Nederlanders wil grenzen dicht!

Nieuwe post op eunmask

Meerderheid Nederlanders wil grenzen dicht!

by Realpredictor
grensned.
Een ruime meerderheid van de Nederlanders (68 procent) wil dat er weer grenscontroles worden ingevoerd binnen Schengen, blijkt uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond.
De PVV-aanhang is erg duidelijk: 100 procent wil dat de grenzen op slot gaan. Maar ook een meerderheid van de aanhang van coalitiepartijen VVD en PvdA zou daar volgens de peiling voor zijn. Bij de VVD gaat het om 78 procent, bij de PvdA 53 procent.
Ongeveer een op de acht Nederlanders (13 procent) is bereid om vluchtelingen in huis op te nemen, waarvan een derde dat wil 'zolang als het nodig is'. Omgerekend geven 300.000 huishoudens aan dat ze (gemiddeld bijna twee) vluchtelingen willen opvangen. Kiezers van SP en D66 zijn daar vaker toe bereid dan VVD- en PVV-aanhang.
Grondtroepen in Syrië
CDA-leider Sybrand Buma opperde onlangs dat Nederland in Syrië grondtroepen zou kunnen inzetten om daar vluchtelingen te beschermen. Dat lijkt, volgens de peiling, ruim 60 procent van de Nederlanders een goed plan.
Bijna 40 procent vindt dat Nederland meer vluchtelingen moet opnemen dan tot nu toe is toegezegd. Onder de VVD-kiezers is dat 21 procent en onder de PvdA'ers 55 procent.
RP: En NOG blijven onze onze gestoorde en suïcidale 'bestuurders' de grenzen wagenwijd open houden! Dat er nog zoveel kuddedieren zich achter hen scharen is alleen een teken dat indoctrinatie van zwakzinnigen vaak succesvol is!
Realpredictor | december 20, 2015 om 12:07 am | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-4gU
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.
Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser:
https://eunmask.wordpress.com/2015/12/20/meerderheid-nederlanders-wil-grenzen-dicht/