zaterdag 5 december 2015

Woensdag zitting Rechtbank Amsterdam wegens nalatigheid uitkering UWV en schadevergoeding

Omdat Wilnu.nu niet goed heeft vermeld dat ik nog  steeds met mijn ww-uitkering bezig ben die ondertussen samengevoegd is met de uit te keren schadevergoeding en de publicaties van Wilnu.nu door de schredder kunnen worden gedrukt zijn niet op waarheid gebaseerd. 


Ranjana Zwijnenberg krijgt eindelijk waar zij recht op heeft.
08.04.2015
Na een jarenlang gevecht tussen Ranjana Zwijnenberg tegen de gemeente  is het, dankzij de hulp van Wil Nu, eindelijk opgelost en krijgt zij met terugwerkende kracht haar uitkering.
 
Kijk hier naar de video waarin haar verhaal verteld wordt:
 

Verder hoeft Dhr Gelder niet te mailen en/of te bellen want die is niet te vertrouwen en zelf psychisch in de war om deze berichten die niet op waarheid zijn gebaseerd te publiceren op zijn website!!!

WILNU.NU helpt Ranjana van de wal in de oceaan samen met haar vriend!!!!

Wil Nu geeft echte hulp wat anderen nalaten. Maar niet aan Ranjana want Arjan belt met mijn vriend en zijn collega' s om onze slaapplaats te verraden!!!
Hierdoor zijn mensen hun banen op het spel gezet en bovendien is het bestuur ook alweer een keer opgestapt.
Ik neem dit aanstaande woensdag mee in mijn zitting bij de Rechtbank Amsterdam.
Aangifte tegen A Gelder staat nog steeds bij Politie Amstelland-Amstel.
Dhr Gelder maakt misbruik van macht door daklozen te onderdrukken!!!
        
(door Arjan Gelder)
AMSTERDAM-NOIR-Annette Evers kan wel eens het symbool worden hoe Wil Nu mensen Arjan Gelderondersteunt die door de gevestigde orde in de steek zijn gelaten.
Twee weken geleden maakte ik in mijn column melding zoals wij Annette van de hongersnood hebben gered. Deze week wil ik u deelgenoot maken zoals onze beweging dit dossier is aan het oppakken.
Nu Annette veilig is zijn wij ons er verder in gaan verdiepen hoe het zo ver is gekomen en wordt er een analyse gemaakt, welke stappen er genomen moeten worden, om Annette een normaal leven terug te geven.
De eerste resultaten willen wij met u delen:”Annette is moeder van vier kinderen in de leeftijd van 8, 10, 12 en 14. Tijdens haar huwelijk is zij mishandeld w.o. gedwongen seks, vastgebonden waarbij deze man zijn pleziertjes nam en dan diverse keren een erectie kreeg, zich ging douchen en aftrekken. Het moet een nachtmerrie zijn geweest.
Op 24 oktober 2009 liep het echt uit de hand met huiselijk geweld, wat uiteindelijk tot de scheiding is gekomen. Er is toen politie bij geweest met een aangifte.
De eerste zes maanden heeft zij haar kinderen moeten beschermen, haar ex wilde eerst niet scheiden. Pas rond maart 2010 ging hij akkoord.
Annette woonde in Asten en was boerin. Toen het eerste kind werd geboren ging ze puur voor het huishouden en de kinderen. Na de scheiding waarbij de familie van haar ex een kwalijke rol heeft gespeeld is zij uit de ouderlijke macht gezet. De broers van haar ex wonen in de directe omgeving.

UIT WELKE PSYCHIATRISCHE INRICHTINGEN KOMEN DE EUROPESE POLITICI?

UIT WELKE PSYCHIATRISCHE INRICHTINGEN KOMEN DE EUROPESE POLITICI?


Merkel vindt 1,5 miljoen immigranten niet genoeg; ze wil nu propaganda maken in Afrika en in de Balkanlanden voor meer immigranten
(Over zwaar geestelijk gestoord gesproken…)
1.5 million refugees not enough: Merkel wants immigration “propaganda” in Africa, the Balkans

donderdag 3 december 2015

OM verdenkt DTZ Zadelhoff van vervalsen vastgoedtaxaties voor Klaas Hummel

OM verdenkt DTZ Zadelhoff van vervalsen vastgoedtaxaties voor Klaas Hummel


Krantentitel: ‘Taxateur DTZ verdacht van fraude (taxatie) (verkoopprijs)’

Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt de vooraanstaande vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff en drie van haar taxateurs van het fabriceren van vervalste waardebepalingen van vastgoed. Zij zouden daarmee een grote fraude door de bekende vastgoedondernemer Klaas Hummel mogelijk hebben gemaakt. Hummel en diens ex-echtgenote zijn ook verdachte. Verdenkingen tegen een broer van Hummel zijn, volgens Hummel, inmiddels geseponeerd.

Onderwereldbankier

Het strafonderzoek naar DTZ en haar drie taxateurs blijkt uit delen van het strafdossier, plus een civiele dagvaarding voor een miljoenenclaim die de erfgenamen van de vermoorde onderwereldbankier Willem Endstra afgelopen week bij DTZ hebben neergelegd. Deze stukken zijn in bezit van Het Financieele Dagblad. De erven-Endstra hebben hun claim ook ingediend bij Zadelhoff Participaties, een bv van Cor van Zadelhoff, de naamgever van DTZ Zadelhoff. Van Zadelhoff wil niet reageren.
Het komt zelden voor dat het OM vastgoedtaxateurs verdenkt van strafbaar handelen bij het bepalen van de waarde van vastgoedobjecten. In de grote Klimop-affaire bij Bouwfonds en Philips waren de tientallen verdachten afkomstig uit nagenoeg alle professies die betrokken zijn bij vastgoedprojecten: van bankier tot projectontwikkelaar. Maar een taxateur zat er niet tussen.

Telefoons getapt

Het onderzoek door de Fiod naar DTZ Zadelhoff is in 2012 gestart. De opsporingsdienst is kantoren van DTZ Zadelhoff binnengevallen en heeft daar administratie in beslag genomen. Ook zijn telefoongesprekken getapt van toenmalig DTZ-bestuursvoorzitter Cuno van Steenhoven met de verdachte taxateurs: Eddy H., Feddo B. en Roy van der M.
Onderwerp van onderzoek: uitgaanscomplex Go Planet in Enschede. Foto: Cees Elzenga
Het onderzoek draait om twee taxaties door DTZ uit 2005 en 2007 van het uitgaanscomplex Go Planet in Enschede. Dit was toen eigendom van Museum Vastgoed Groep, dat voor 50% in handen is van de erven-Endstra en voor 50% van Klaas Hummel. DTZ Zadelhoff zou op aandrang van Hummel het gebouw opzettelijk 'zo laag mogelijk' hebben gewaardeerd op €2.450.000.

'Idioten'

Met een beroep op die beweerde valse waardebepaling heeft Museum Vastgoed het complex augustus 2007 via-via overgedragen aan het Zwitserse Aegeri-Investment Company. Dat blijkt nu van de ex van Hummel te zijn. Zij verkocht het complex maart 2008 voor €8 mln aan Twentse ondernemers, die het in februari 2010 voor €10.639.233 doorverkochten. De erven-Endstra stellen dat Hummel hen zo voor miljoenen heeft bestolen.
Volgens Hummel zijn de latere kopers 'idioten' die te veel betaalden. DTZ benadrukt dat het OM nog nadenkt over vervolging.

Hummel gaf DTZ opdracht een deel Endstra-erfenis 'zo laag mogelijk' te taxeren

Foto: Cees Elzenga
De Openbaar Ministerie (OM) verdenkt het gerenommeerde kantoor DTZ Zadelhoff van machinaties met waardebepalingen van vastgoed. Ook drie taxateurs van DTZ worden door het OM aangemerkt als verdachte in dit strafonderzoek.
De verdenkingen draaien om de waarde van het Go Planet-complex gelegen aan het Colosseum 70-80 in Enschede. In dit gebouw bevinden zich onder meer een bowlingbaan en een disco en andere uitgaansgelegenheden. Het complex is begin deze eeuw eigendom van Museum Vastgoed Groep. Dat is een bedrijf waarvan de aandelen voor precies de helft in handen zijn van de veelbesproken vastgoedondernemer Klaas Hummel. De andere helft van Museum Vastgoed is in bezit van de grootste particuliere pandjesbaas van Amsterdam, Willem Endstra.

Aanslag

Endstra komt bekend te staan als de onderwereldbankier. Na de moord op Endstra in 2004 moet Hummel vanwege Museum Vastgoed zaken doen met de erven-Endstra. Dat loopt stroef. Hummel was voor de aanslag op Endstra al doende om de zakelijke banden met Endstra te ontvlechten. Na de aanslag probeert hij dat af te ronden door Museum Vastgoed te verdelen en op te splitsen tussen hem en de erven. Ook het Go Planet-complex maakt deel uit van die boedelscheiding.
Uit documenten, die de Fiod bij DTZ Zadelhoff in beslag heeft genomen tijdens het strafonderzoek, bevinden zich handgeschreven aantekeningen op DTZ-papier, gedateerd op 30 maart 2005. De aantekeningen slaan op 'Condor City', zoals Go Planet ook wel heette. In het kader van de 'splitsing' tussen de erven-Endstra en Hummel moet DTZ bij het opmaken van een taxatierapport over Go Planet 'zo laag mogelijk' gaan zitten. DTZ bepaalt de waarde van het complex op €2.970.000.

'Doelstelling'

In 2007 volgt een tweede taxatie door DTZ Zadelhoff. Nu wordt er een waarde van €2.450.000 aan het complex gehangen. Lager dan in 2005, maar nog niet de 'doelstelling' van plusminus €1,5 mln,
zoals die op andere in beslag genomen papieren wordt genoemd.
Deze waardebepalingen van DTZ Zadelhoff zijn volgens de erven-Endstra vervalst. Dit blijkt uit een schadeclaim die de vereffenaar van de erfenis, de vooraanstaande curator Toni van Hees van advocatenkantoor Stibbe, afgelopen dagen namens de erven bij DTZ Zadelhoff heeft ingediend. De dagvaarding van de schadeclaim citeert volop uit het strafdossier dat OM en Fiod hebben samengesteld voor het onderzoek naar DTZ.

Ex-echtgenote

Gelegitimeerd door de beweerdelijk kunstmatig lage waardebepaling van Go Planet heeft Museum Vastgoed het Twentse vrijetijdscomplex augustus 2007 voor €2.350.000 overgedragen naar een Zwitserse vennootschap. Naar nu pas blijkt, was die vennootschap van een ex-echtgenote van Hummel. Driekwart jaar later verkoopt zij het complex voor €8 mln door. In 2010 is de verkoopprijs €10.639.233. Zo zouden de erven-Endstra miljoenen door de neus zijn geboord.
Volgens de Fiod en de erven-Endstra heeft DTZ Zadelhoff met een geforceerd lage waardebepaling voor Go Planet Hummel geholpen bij het tillen van de vijf kinderen van Endstra. Het strafdossier en de civiele dagvaarding sommen een reeks aan opmerkelijke waarderingsoverwegingen van DTZ op.
Het Go Planet-complex in Enschede. Foto: Cees Elzenga

Bestuursvoorzitter afgeluisterd

De Fiod luistert op 25 september 2012 vanaf 08:52 uur dit telefoongesprek af van toenmalig DTZ Zadelhoff-bestuursvoorzitter Cuno van Steenhoven met DTZ-taxateur Eddy H.:
Cuno van Steenhoven: ‘Ik begreep dat ons ook verweten wordt, tenminste, dat de officier zich beroept op intern emailverkeer waarin Roy zegt: nou, ik ga er niet voor taxeren of ik zet mijn handtekening niet of dat soort dingen.
Eddy H:'Ja.'
‘Komt dat er ook uit?’
‘Dat staat er ook in, ja. Dat ie de taxatie ook aan de lage kant vond. Dat heeft hij gezegd, inderdaad. Ja. Dat is uiteraard een discussie geweest intern. Dat zal ik ook niet ontkennen. Het is ook duidelijk dat ik ook, eh, de onderkant ook heb opgezocht bij die taxatie. Dat was ook het verzoek van Hummel en ik was het ook mee eens. Het is ook een drama, dus je kan een lage waarde heel goed verdedigen. Dat is het verhaal. En ik had zelf zoiets van we hebben dit zo vaak, dit soort zaken.’
‘Ja, maar kijk, een taxatie is natuurlijk gewoon een waardepapier he. Daar moeten ze tuurlijk blind van uit kunnen gaan dat klopt. Een heleboel partijen baseren zich daarop. Het is niet altijd een onderhandelingsverhaal, he.’
'Nee.'
‘Een taxatie is een objectieve waardering.’
‘Ja, nouja.’
‘Dit is wel heel erg, wat ze ons verwijten, een partijtaxatie om het zo maar te noemen. En daar moet je altijd enorm voor oppassen.’
‘Ja. Maar een partijtaxatie die is wel gewoon gebaseerd op eh, ja, op gegevens. (..) Hij [Hummel, red.] heeft ons opdracht gegeven. Hij heeft ons een bepaalde richting opgestuurd. We hebben die ook ten dele gevolgd, die richting. Hoeven we ook niet zo geheimzinnig over te doen. Dat is gewoon zo. Hij heeft wat gekleurde informatie overgebracht aan ons, en dat we daar ook op af zijn gegaan. Hij liet doorschemeren dat hij wel belang had bij een wat lage waarde. Daar heeft hij allemaal argumenten voor gebracht bij ons en daar hebben we tuurlijk deels ook onze taxatie op gebaseerd.’
‘Je hebt eigenlijk samen een case opgebouwd.’
'Gortig'
Zo merkt DTZ €1 mln aan 'huurderskosten' aan als een investering die voor rekening van de eigenaar van Go Planet zou moeten zijn. Een protesterende DTZ-taxateur noemt deze ingreep een 'hekel punt' (sic) en 'gortig', maar hij wordt overruled.
Als alternatieve gebruiksmogelijkheid voor de evenementenhal zou het bestemmingsplan volgens DTZ alleen 'opslagruimte' toestaan. Dat is vrijwel geen geld waard. In werkelijkheid stond het bestemmingsplan ook een gebruik als veel waardevollere kantoorruimte toe.

'Hummel en consorten'

De huurwaarde — en daarmee de verkoopwaarde — van de evenementenhal zou DTZ hebben verlaagd door te rekenen met 'anderhalf jaar huurvrij' voor de nieuwe exploitant van de evenementenhal: zijnde 'Hummel en consorten' zelf. Een 'briljante zet', zo complimenteren de samenspannende DTZ-taxateurs elkaar volgens de Fiod. De huurwaarde van de geëxploiteerde delen van de hal prikte DTZ op de helft van de werkelijke huuropbrengst, en op een fractie van vergelijkbare ruimtes in de regio. Voor deze taxaties kreeg DTZ een courtage die het zestienvoudige van het gebruikelijke tarief was.
Hummel zegt desgevraagd dat hij zich 'geen enkele zorgen maakt' over de verdenkingen aan zijn adres. 'Het gaat om de waarderingen door DTZ en die staan daarvoor. Dit draait uiteindelijk uit op een discussie tussen vastgoedtaxateurs.' De DTZ-waarderingen waren volgens hem niet te laag, 'maar de Twentse ondernemers die later miljoenen meer hebben betaald, betaalden te veel. Dat waren een stel idioten. Het hele complex heeft daarna alleen maar verlies geleden.'

'Geen kwartje'

Hummel verklaart dat hij 'geen kwartje' heeft ontvangen van de winst die zijn ex heeft gemaakt op de verkoop van het complex. 'Het is haar geld.'
Namens DTZ Zadelhoff zegt advocaat Carel Raymakers: ‘Het gaat om een onderzoek naar taxaties uit 2005 en 2007. Op dit moment is de status dat de rechter-commissaris in het gerechtelijk vooronderzoek besloten heeft nader onderzoek te laten doen door een of meer deskundigen. Daarbij heeft het Openbaar Ministerie aangegeven dat in afwachting van de resultaten van dat aanvullend onderzoek geen beslissing wordt genomen over het vervolgen of seponeren van deze zaak.’
Raymakers vervolgt: ‘Vanaf het moment dat deze kwestie speelde heeft DTZ Zadelhoff intern en extern onderzoek laten uitvoeren naar de integriteit van de betrokken taxateurs en naar de methodiek en de inhoud van de taxatierapporten. Deze onderzoeken ondersteunen de conclusie dat van een onjuiste taxatie geen sprake is. Waar het in de kern om gaat is dat hier exploitatie-gebonden vastgoed is gewaardeerd. Bij een leisure centrum zoals hier, wordt de waarde mede bepaald door wat exploitanten ermee kunnen verdienen. Als je daarbij alleen de stenen waardeert en niet de onderneming, dan vergelijk je appels met peren, zo verklaarde ook een taxateur van de Belastingdienst bij de rechter-commissaris.’
Lees hier de volledige dagvaarding

woensdag 2 december 2015

BREAKING: Aanval op de euro!

Beste belegger,


BRON:SLIM BELEGGEN


Heet van de naald. IMF neemt de Chinese yuan op in de SDR.
Wie onze weekendnieuwsbrief heeft gelezen, wist al hoe laat het was.
Maar toch neemt de opname weer een aparte wending… in het voordeel van de USD!

Gisterenavond kondigde het Internationale Monetaire Fonds aan dat de Chinese yuan haar intrede zal doen in hun valutakorf Special Drawing Rights, kortweg SDR.
Een expliciete weging werd aanvankelijk niet opgegeven, maar al snel lekte de nieuwe verdeelsleutel uit...
De yuan krijgt een weging van bijna 11%, volgens onze eerdere verwachting.
SDR 2015 vs 2016 incl yuan
Wat we niet hadden zien aankomen, was de nieuwe opdeling van de SDR. Volgens een normale gang van zaken zouden alle betrokken munten een gelijke inlevering moeten ondergaan, ten voordele van de yuan.

Maar daar hebben de Amerikanen duidelijk een stokje voor gestoken:

het gewicht van de dollar blijkt quasi ongewijzigd in de nieuwe samenstelling (zie bovenstaande voorstelling).

In het ‘verliezende kamp’ delen vooral de Europeanen in de klappen.
De euro levert 6,5% aan gewicht in. Ook het Britse pond moet 3% prijsgeven.
Een monetaire aanslag op het Europese continent.
Hiermee wordt nog maar eens duidelijk hoe verzwakt Europa is op het wereldtoneel.
Het is andermaal een teken aan de wand dat de euro wel eens kan wegkwijnen tot een ‘niemendal’.
Het onderstreept de importantie van het BONUS rapport ‘De val van de euro’, waarbij ontsnappingsroutes worden getoond als de europese munt omvalt. De nieuwe SDR-verdeelsleutel is

het zoveelste alarmsignaal voor inwoners van Europa!

Er waren trouwens ook winnaars bij de opname van de Chinese yuan in de SDR. Ook dit werd uitgeklaard in onze weekendnieuwsbrief. Kijkt u maar eens naar de groene lijn op de onderstaande grafiek: de dagkoers van goud.

goud SDR yuan

Goud had meteen na de beslissing van het IMF de smaak te pakken en koerste prompt 15 USD hoger op de berichtgeving.
 Dit kon wel eens dé bevrijding worden voor de goudprijs in de komende maanden.

Want hoe je het draait of keert, goud staat al maanden onder een onverklaarbare druk.
Enkel de sterkere dollar verklaarde de zware uitverkoop van goud niet meer.
Er was meer aan de hand.
Wellicht werd goud tijdelijk bewust onder druk gezet?
We zullen het snel genoeg weten.
Als de goudprijs haar opwaartse parcours terug kan opzetten, dan kan 2016 een mooi jaar worden voor de prijs van het gele edelmetaal.
In dat scenario mag u zich schrap zetten voor wellicht de grootste koersstijgingen uit de geschiedenis van de goud- en zilvermijnsector.

En niet voor dit of dat, maar de goudmijnaandelen zijn al enkele maanden niet meer klein te krijgen, zoals dit voorheen steeds het geval was.


Negeren van dit soort signalen doet u vooral op eigen risico. Kom achteraf niet klagen dat u geen kansen heeft gehad. Zeker niet, omdat u vandaag kan intekenen bij ons voor 50 procent+. Die plus staat voor alle extra’s die erbij komen, zoals het unieke single rapport ‘De val van de euro’.


Met vriendelijke groeten,

Slim Beleggen

Disclaimer

"Gratis Nieuwsbrief" is een productie van Slim Beleggen. Vragen en opmerkingen kunnen verzonden worden naar info@slimbeleggen.net. Copyright © 2015 Slim Beleggen. Deze uitgave is enkel en alleen bedoeld als informatief advies. Geen enkel advies kan beschouwd worden als een koop- of verkoopverplichting van eender welk financieel product. U dient steeds te handelen naar uw eigen financiële mogelijkheden. Lezers dienen op de hoogte te zijn van de belegging- en wisselkoersrisico’s. De resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Ik ben van na de oorlog.

Nieuwe post op eunmask

Ik ben van na de oorlog.

by Realpredictor
(Door: “Willemientje”)
Ik ben van na de oorlog.
En dat zou ik graag zo willen houden.
Maar als ik onze wereld”leiders”
hun plannen zie ontvouwen
lijkt het alsof ik daar
niet erg meer op kan vertrouwen.
Het wereldnieuws is tegenwoordig
iets wat ik vrees.
Ik word een beetje bang
van alles wat ik lees.
Ik ben van na de oorlog.
Het lijkt erop dat ik dat niet lang
meer kan beweren,
omdat de mensheid het verdomt
van vroegere fouten te leren.
En als ik mijn bezorgdheid uit,
niet altijd politiek correct,
dan word ik van vele kanten
behoorlijk afgebekt.
Ik ben van na de oorlog.
En vrede is er daarna|
hier in mijn land altijd geweest.
Elk jaar in mei hebben we
daarom nog altijd feest.
Na het herdenken van de vele doden
en de vernietiging van de miljoenen Joden.
En altijd op die dag keek ik trots
naar de rood wit blauwe vlag.
Ik ben van na de oorlog.
En vroeger is mij op school geleerd
te houden van mijn vaderland.
Maar tegenwoordig is dat, lijkt het wel,
helemaal verkeerd.
Door al die nationaliteiten
die hier binnen mogen stromen,
is het “not done” om voor
je eigen land en grenzen
op te komen.
Ik ben van na de oorlog.
Ik heb, en met mij heel veel anderen,
ons knusse land
schrikbarend zien veranderen.
Steeds meer bevolkt met andere rassen,
die nu van ons volk eisen
dat het zich aan hun regels aan gaat passen.
De vrijheid van het woord
wordt door mijn eigen regering gesmoord,
iets wat mij bijzonder stoort.
Ik ben van na de oorlog.
En dat zou ik graag zo willen houden.
Veel mensen vinden mij een zeur,
omdat ik me afzet tegen moslimterreur.
Dat zou zelfs onze eigen schuld zijn!!
Dat er nog steeds mensen zijn die dat beweren,
is iets wat ik dagelijks betreur.
Zelfs de kranten, radio, en tv
geven mij dat dagelijks mee.
Maar mijn boerenverstand zegt mij:
“een gewaarschuwd mens dat telt voor twee”.
Ik ben van na de oorlog.
En dat zou ik ook mijn kinderen zo gunnen.
Maar ik ben bang
dat zij dat later niet meer zeggen kunnen.
Dat deze situatie na verloop van tijd
ontaardt in weer een bloederige strijd.
De regering is allang de controle kwijt.
Ik zal daarom beslist niet zwijgen,
maar blijven waarschuwen,
al hoop ik dat ik vreselijk ongelijk ga krijgen.
naoorlog
Realpredictor | december 1, 2015 om 5:31 pm | Categorieën:Uncategorized | URL: http://wp.me/p2frGR-48K
Abonnement opzeggen om geen berichten meer te ontvangen van eunmask.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.
Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser:
https://eunmask.wordpress.com/2015/12/01/ik-ben-van-na-de-oorlog/