vrijdag 5 januari 2018

Verenigd Koninkrijk toont interesse in deelname TPP

Verenigd Koninkrijk toont interesse in deelname TPP


Bron: Beleggersplaats.nl
Door Jos Stellendam op Jan 04, 2018 05:06 pm
Uit verschillende berichten is gebleken dat het Verenigd Koninkrijk de mogelijkheden onderzoekt deel te nemen aan de Trans Pacific-Partnership (TPP). Een vrijhandelsverdrag tussen een groep landen die zich rondom de Grote Oceaan bevinden. De ministers van deze landen hebben volgens de Financial Times informele gesprekken gevoerd met een delegatie uit het Verenigd Koninkrijk over een […]
Lees verder »


PR-nachtmerrie dreigt voor Intel

Door Hans de Groot op Jan 04, 2018 04:54 pm
Tech-publicatie The Registrer maakte dinsdag bekend dat processors van Intel (Nasdaq: INTC) kwetsbaar zijn voor hackers. Door een ontwerpfout in de chips kan bepaalde software binnendringen in het gedeelte van het computergeheugen dat verantwoordelijk is voor de bescherming van wachtwoorden en inloggegevens.
Lees verder »


Spotify stiekem naar NYSE

Door Xavier Boutinge op Jan 04, 2018 04:41 pm
Terwijl half Wall Street tussen Kerst en Nieuwjaar zat uit te buiken bracht Spotify een bezoek aan de Securities and Exchange Comission. De muziekstreamingdienst diende daar officieel de documenten ter voorbereiding van een beursgang in. Experts kijken er nu al reikhalzend naar uit verwachten en dat deze 31 maart een feit zal zijn.
Lees verder »