zondag 7 januari 2018

ETF’s razend populair! in Beleggingen

ETF’s razend populair!

Steeds meer beleggers weten de weg te vinden naar de meest populaire beleggingsstrategie van dit moment: Het indexbeleggen.
Voor wie het nog niet weet, een ETF is een beursgenoteerd indexfonds, ook wel Indextracker genoemd.
Met Indexbeleggen volg je heel eenvoudig een bepaalde index, wat vele malen goedkoper is en, niet onbelangrijk, vele malen betere beleggingsresultaten oplevert dan zijn actieve concurrent.
 

Begin het nieuwe jaar goed

Lift mee op de huidige kansen in de markt en start het nieuwe jaar goed met onze 5 beleggingstrends voor 2018.
U ontvangt dan eveneens het E-boek "Wegwijs in INDEX-aandelen" waarin u kennismaakt met de vele voordelen die het indexbeleggen biedt.
Zo ontvangt u dus twee rapporten gratis!
Maar er zijn nog meer voordelen voor u: Indien u besluit om een abonnement te nemen op INDEXaandelen.nl, krijgt u naast de twee genoemde rapporten er 3 maanden gratis abonnement bij. Zo kunt ook u extra lang profiteren van de vele voordelen die het indexbeleggen biedt.
 
Alle voordelen voor u op een rij 
  • Elke maand een nieuwsbrief met daarin een nieuwe tip en het nieuws van de ETF's uit onze indexportefeuille.
  • Drie maanden gratis abonnement. Een extra periode van drie maanden, zonder dat u daarvoor maar iets betaalt. Ons nieuwjaarscadeau aan u.  
  • 7 dagen Niet goed, geld terug garantie. Indien u niet tevreden bent en uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u het volledige bedrag teruggestort. U loopt dus geen enkel risico.
  • Ook na 7 dagen hebt u een niet goed, geld terug garantie. Als u ergens gedurende de looptijd van uw abonnement niet tevreden bent, laat het me weten en ik geef u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Een e-mail naar onze klanten service is al voldoende om uw abonnement te stoppen.  
  • Gratis het rapport "5 beleggingstrends voor 2018" t.w.v. €45,-. U ontvangt tevens het rapport "Wegwijs in INDEXaandelen" waarin u kennismaakt met de vele voordelen die het indexbeleggen biedt. Dat zijn dus twee gratis rapporten
 

Wilt u ook profiteren van deze NIEUWSJAARS-ACTIE?


Schrijf u dan vandaag nog in 
 
Abonneer hier
 
Let op: deze aanbieding loopt tot en met 9 januari 2018