dinsdag 12 september 2017

Waarom wij de strijders voor vrijheid van meningsuiting moeten steunen!

Waarom wij de strijders voor vrijheid van meningsuiting moeten steunen!


Screenshot_175
(Door: Jaap Kooijman)
Dit stukje schrijf ik, omdat er op dit moment minder vrijheid van meningsuiting is dan ooit tevoren. In “onze” grondwet is het recht op vrije meningsuiting, vrijheid van drukpers en vrije nieuwsgaring vastgelegd. Helaas leven we in een tijdperk dat het fenomeen “behoudens de wet” zeer makkelijk wordt misbruikt door de politiek gedomineerde rechterlijke macht. Een van de kenmerken van het socialisme, in welke vorm dat socialisme dan ook aan de macht is maakt niet uit, wordt uitgevoerd: ontneem het volk de wapens. In Nederland mag de burger geen wapens bezitten, het monopolie op geweld is aan de staat vergund. Andere wapens van de burger, vrijheid van mening en vrijheid van drukpers, zijn slinks afgenomen. Dankzij Europese regelgeving is de vaderlandse pers geheel in handen van Belgische politiek correcte uitgevers gekomen.
De 2 kranten die nog niet in handen der socialisten zijn, het Reformatorisch Dagblad en Nederlands Dagblad, zijn dusdanig gezagsgetrouw dat zij geen meningen afwijkend van het regeringsstandpunt zullen publiceren. De kritische landgenoot is derhalve voor onpartijdig nieuws aangewezen op het internet.
In Nederland zijn momenteel drie mensen die strijden voor de vrijheid van meningsuiting. Van deze drie worden er twee daadwerkelijk vervolgd voor het uiten van hun mening, de derde wordt slechts gedemoniseerd. De vrije drie, Geert Wilders, Thierry Baudet en Raffie Chohan worden zoveel mogelijk in hun vrijheid beperkt. Wilders en Baudet kunnen alleen nog met beveiliging over straat lopen, het voordeel van politicus zijn, Raffie Chohan moet het zonder beveiliging doen. Zowel Wilders als Chohan zijn actief vervolgd voor hun “misdadige” uitspraken. Beiden zijn in hoger beroep gegaan. Om politieke redenen is het hoger beroep van Wilders tot nader order uitgesteld, Raffie Chohan is in hoger beroep gedeeltelijk vrijgesproken. Beiden hebben last van die groep “medelanders” waarover men niet mag spreken. Het vernoemen van “hen waarover men niet spreekt” in toespraken of opinieartikelen is al reden voor het Openbaar Ministerie om tot vervolging over te gaan.
Niemand hoeft zich te melden dat hij gekwetst is, het OM gaat als een gewillig slaafje der onaanraakbaren aan de slag om een ieder die, in hun ogen, een onwelgevallige mening verkondigt te vervolgen. Het OM kiest bewust voor deze aanpak om zo een ieder die vrij voor zijn mening wil uitkomen financieel uit te putten. Het OM weet dat zowel de PVV als Raffie Chohan geen afdoende fondsen hebben om een lange rechtsgang te overleven. Willen wij voorkomen dat door financiële uitputting van verdedigers van het vrije woord de Nederlandse rechtspraak langzaam verandert in de Sharia, dan zullen wij als rechtgeaarde Nederlanders hen moeten steunen.
Het meest prangende op dit moment is de financiering van de cassatie van Raffie Chohan. Om dit te kunnen betalen, is een crowdfunding actie opgestart om € 2000,- op te halen. Deze actie staat momenteel op 44%, er is dus nog een flinke donatie nodig. Wij kunnen dit niet over onze kant laten gaan. Ook in 2018 en verder willen wij vrij over straat kunnen gaan en vrij voor onze mening kunnen uitkomen. Stop de islamisering van de rechtspraak, stop de islamisering van Nederland, stop de islamisering van de wereld. Laten we klein beginnen en weer die rol opnemen die Nederland door de eeuwen heen heeft ingenomen: een vrijplaats waar je naar toe kon komen als je om je mening of geaardheid werd vervolgd, om daarna de Nederlandse samenleving te verrijken.
Steun Raffie door ruim te doneren via crowdfunding met deze link:
Blijf daarnaast al onze helden van de vrije meningsuiting steunen, deel hun artikelen, doneer aan hun fondsen en blijf vooral strijden tegen “hen waarover men niet spreekt” en hun handlangers.
Ik sluit af met de bekende dichtregels van H.M. van Randwijk welke onze lijfspreuk moet worden: “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.”
Door:
Jaap Kooijman
(voor www.ejbron.wordpress.com)