zondag 10 september 2017

Orkaan Irma St. Maarten een getuigenverslag van weermanipulatie via HAARP?

Orkaan Irma St. Maarten een getuigenverslag van weermanipulatie via HAARP?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 9 september 2017 9 Comments
Onderstaande video zou gemaakt zijn op St. Maarten op de ochtend van 6 september 2017. De video toont een oranje gloed in de lucht. De dame die de video heeft gepubliceerd verdenkt het HAARP-systeem van het creëren van de orkaan Irma. Inmiddels zou een tweede orkaan, genaamd José onderweg zijn naar het Nederlandse oud-koloniale eiland. De video roept op zijn minst vragen op over de getoonde vreemde waarnemingen in de lucht. Het is in dat kader wel eens de moeite waard om u eens te verdiepen in weermanipulatie-technologieën. HAARP is een niet te ontkennen bestaand systeem dat verschillende landen bezitten. De VS heeft zelfs grote varende HAARP stations.

Wat is dat dan HAARP? Dat is een antennesysteem waarmee met radiogolven de ionosfeer wordt bestraald. Hiermee kunnen meerdere effecten worden gerealiseerd. Eén van die effecten is het lokaal beïnvloeden van de ionosfeer, waardoor de oceaan op gerichte plekken opgewarmd wordt. Die gerichte opwarming zorgt voor snel stijgende luchtstromen en de daarbij horende wolkvorming. Dat is wel heel kort door de bocht uitgelegd, maar in essentie kunnen zo orkanen worden gemaakt en gestuurd. Wellicht is het nuttig om eerst het ooggetuige filmpje voorafgaand aan de storm vanuit St. Maarten even te bekijken. Ik heb natuurlijk geen hard bewijs of het filmpje authentiek is. Wanneer kun je dat nog weten met de huidige software en technische middelen. En misschien liegt de dame wel gewoon en is het toch de zon die op de wolken schijnt. Toch vond ik het de moeite van het tonen waard.

Wat momenteel veel gebeurt in de alternatieve media is dat de uitleg van de werking van dergelijke systemen gekoppeld wordt aan websites of personen die het geloof in ufo’s, de platte aarde of andere desinfo propageren. Die websites lijken juist dat doel te dienen. Maak iets wat wetenschappelijk niet geheel onwaarschijnlijk is en waarvan de technologie gepatenteerd is, belachelijk door het op YouTube kanalen te koppelen aan content die tevens stelt dat de aarde plat is of dat goede ET’s ons komen redden en het kind wordt met het badwater weg gegooid. Zo kunnen veel zaken ongeloofwaardig worden weggezet als absurde complottheorieën. Onderstaande video geeft een beetje een indruk van de werking van HAARP.


Het is te makkelijk om zomaar ongenuanceerd te stellen dat orkaan Irma met HAARP-technologie gecreëerd is, want daarvoor zou er een reden moeten zijn. Het zou dan immers feitelijk een oorlogsdaad zijn. En voor een oorlogsdaad moet een aanleiding zijn. Goed, het zou wel een hele geraffineerde oorlogsdaad zijn, want je geeft ‘het weer‘ de schuld. Ondertussen tuig je allerlei hulpacties op en niemand verdenkt jou. Maar dan nog moet er een aanleiding zijn. Daarvoor zou je je dus af kunnen vragen waarom bijvoorbeeld de Nederlandse overheid St. Maarten zoiets aan zou willen doen? Wil het voorkomen dat het land zich daadwerkelijk onafhankelijk maakt en moet het land zich diep in de schulden steken (in leningen met de Nederlandse staat) voor de wederopbouw na een storm? Heeft het iets te maken met de olieoverslagbedrijven of de Venezolaanse olieopslag van olieconcern PDVSA? Heeft het iets te maken met de gewenste regime change in Venezuela en de oliehandel? Heeft Shell er belangen? Op 8 maart was er nog een rechtszaak waar PDVSA betrokken was in een conflict om 1 miljoen olievaten.

PDVSA and 10 shipping companies in court over load of oil

PHILIPSBURG – Legal representatives of Venezuelan state oil company PDVSA and ten shipping companies in Liberia squared off in an injunction in the Court of First Instance in St. Maarten.
..
In addition to a dozen or so tankers that have not been cleaned, another 11 tankers are being held up for “financial retention”, a classification used by PDVSA in its internal reports to identify loaded vessels that have been embargoed or temporarily retained by port authorities, inspection firms or maritime agencies due to unpaid bills.
..
..
Based on its own retention right NuStar is currently holding on to one million barrels of PDVSA oil. According to Forbes, PDVSA is “on the cusp of default. PDVSA is producing less oil than it has in years, has a weak cash position, and has a lot of debts due that it cannot pay on its own. Default is probable this year.” The Court of First Instance will give its decision no later than March 24.
Het is wild speculeren en het lijkt op het zoeken naar een reden terwijl die er niet is. Misschien is het wel simpelweg gewoon een natuurramp en misschien komt de hulpverlening gewoon een beetje traag op gang omdat de telefoonlijnen niet werken. Wie zal het zeggen. In ieder geval is het volk slachtoffer van dit natuurgeweld en of het nu wel of niet een oorlogsdaad gebruikmakend van HAARP-technologie is; het blijft een verschrikkelijke ramp.
Bron linkvermeldingen: dutchcaribbeanlegalportal.comnos.nl