woensdag 13 september 2017

Nederlanders vertrouwen in de rechtsstaat kwijt!!!

Als er nog enig vertrouwen was in de politie en de rechtsstaat in Nederland is die nu weer drastisch gedaald.
De politietop heeft jarenlang toegekeken en dus toestemming verleend om gemeenschapsgeld te verbrassen.
Het geld werd gebruikt voor feestjes en dure etentjes.
Dat geld had beter besteedt kunnen worden aan meer politiemensen want de criminaliteit, merendeels veroorzaakt door islamitisch tuig, wordt met de dag erger.
Dan de rechters die 1 op de 5 zaken seponeren en de criminelen zo weer op straat zetten.
Wat betekent dat die criminelen, want ze hebben natuurlijk ons volslagen belachelijke rechtssysteem wel door, weer opnieuw de fout in gaan.
Al schijnt het zo te zijn dat deze mensen met andere normen en waarden, die mijns inziens hier niet thuishoren, het niet erg vinden om een strafblad te hebben.
Maar de echte slachtoffers, die kennis hebben gemaakt met het vaak brute gedrag van deze “cultuurverrijkers”, die zijn natuurlijk zwaar teleurgesteld en voelen zich terecht erg onveilig in deze maatschappij.
Ze hebben de moeite genomen om aangifte te doen, waar in tegenstelling tot vele andere, iets mee gedaan is en dan wordt de zaak in de rechtbank geseponeerd.
Te belachelijk voor woorden!!! Het verklaart natuurlijk wel waarom de gevangenissen leeg zijn. Zouden deze rechters orders vanuit Den Haag hebben gekregen?
Dat deze maatschappij is ontstaan door het krankzinnige beleid van de eurofiele islam promotende politici in Den Haag mag duidelijk zijn en ook dat deze politici zonder vaderlandsliefde meewerken aan het omvolkingsplan dat de rijke elite in de wereld hebben bedacht.
Maar dit is ons land beste mede-Nederlanders en het is hoog tijd dat we van ons laten horen in deze tijd waarin de abnormaliteit aan ons wordt voorgeschoteld als normaal.
Bent u erbij op 17 september? Er zijn dan in verschillende steden in ons land demonstraties waar u bij kunt zijn.

https://youtu.be/Gts8uxlbk5Q

Deze integratie gaat nooit lukken