woensdag 13 september 2017

De geschiedenis herhaalt zich: Voormalig politieman: “Angela Merkel is het ergste dat Duitsland en Europa ooit kon overkomen.”

Voormalig politieman: “Angela Merkel is het ergste dat Duitsland en Europa ooit kon overkomen.”


Screenshot_136
(Door: Tim Kellner – Vertaling: E.J. Bron)
Beste Duitse regering,
Ik zet de tv aan en ik zie “vluchtelingen”. Ik sla de krant open en ik lees “vluchtelingen”. Ik ga online en ik zie reclame waarin de Duitse economie reclame maakt voor wat? Juist, voor “vluchtelingen”. Ik wandel door mijn woonplaats en ik zie “vluchtelingen”. Ik rijd in de auto en zie aan de kant van de weg in groepen lopen: “vluchtelingen”. Ik ben het zat. Wat hebben jullie ons eigenlijk aangedaan?
journalistenwatch
Wie van ons werd gevraagd of hij dit alles wilde en goedkeurt? Wie of wat zijn jullie überhaupt? Jullie zijn onze werknemers. Niet meer en niet minder. Jullie zijn aangesteld en tijdelijk gelegitimeerd om onze belangen te vertegenwoordigen. Waarmee we bij de kern zijn aangekomen: ONZE belangen!
Is het in het belang van het volk dat er honderden miljarden aan Griekenland werden geschonken? Is het in het belang van het volk dat er miljoenen economische asielzoekers via open grenzen bij ons binnenkomen? Is het in het belang van het volk dat er een bedrag van bijna € 100 miljard voor “vluchtelingen” wordt opgebracht? Wat matigen jullie je eigenlijk aan? Als er een referendum zou worden gehouden, daar ben ik zeker van, dan zou tot 70% van de bevolking tegen deze “vluchtelingenpolitiek” stemmen. Dat weten jullie uiteraard en daarom vinden er ook geen referenda plaats!
En dan spugen jullie het volk midden in het gezicht door de kinderbijslag met een ongelooflijke € 2,- te verhogen? Schamen jullie je niet? Jullie zijn voor mij een gemeenschap van ruggengraatloze en volgzame hulpjes. Een conglomeraat van politieke draaikonten, opportunisten en egoïsten. Maar één ding zijn jullie wat mij betreft in heel bijzondere mate: jullie hebben diegenen verraden voor wie jullie er eigenlijk zouden moeten zijn en die jullie ooit hun vertrouwen hebben uitgesproken. Elke dag breken jullie je eed, waarin jullie hebben gezworen dat jullie er voor het volk zijn en schade van hem zullen afwenden. Jullie zijn er niet voor jullie eigen volk, maar in de eerste plaats voor al het andere en voor iedere vreemdeling.
De open grenzen schaden ons land en onze bevolking. Vrouwen en kinderen voelen zich niet meer veilig en worden slachtoffer van overvallen. De ontelbare miljarden die voor vreemden worden opgebracht, zijn een klap in het gezicht voor een ieder die hier woont, gewerkt heeft of eerder recht heeft op dit geld. Jullie bespotten ons iedere dag en willen dat we onze mond houden en stil naar onze eigen ondergang kijken. Jullie mensen zitten in de persraad, in de adviescommissies van de publieke omroep, in de hoogste regionen van de nieuwszenders en grote kranten en verbreiden het door jullie gewenste denken. Zo willen jullie meningen creëren, beïnvloeden en ook onderdrukken.
Angela Merkel, het ergste dat Duitsland en Europa ooit kon overkomen. Sigmar Gabriel, een “rietstengeltje”, dat vandaag naar links buigt en morgen naar rechts, echter zonder een zuchtje wind. Heiko Maas, een man die het internet wil censureren en die wellicht in de landverraadaffaire tegen journalisten tegen het Duitse parlement heeft gelogen. Minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, die zo graag anders zou willen handelen, maar die niet tegen zijn “koningin” in opstand durft te komen. Ursula von der Leyen. Wat moet je daar nog over zeggen? Hermann Gröhe: juist, dat is diegene die als een bedremmelde schooljongen moest toekijken hoe “Mutti” de Duitse vlaggetjes verzamelde en van het podium gooide. Wolfgang Schäuble: dat was diegene van de “inteeltuitspraak”. Peter Altmaier: ha ha ha ha. Peter Altmaier!
Dat waren slechts enkele voorbeelden. Niet te vergeten echter ook Horst Seehofer, de Beierse deelstaatvorst, die zich conservatief voordoet, maar zich uiteindelijk door Angela als een circusbeer aan de neusring door de manege laat leiden. Dat is alles? Is dat echt alles wat jullie te bieden hebben? Niemand van jullie pakt de “vluchtelingencrisis” aan of handelt in de zin van het eigen volk.
Het thema “vluchtelingen” is geen tijdelijk thema, het is het thema dat dit land zal veranderen. En niet ten goede. Integendeel! Het begin maken we immers nu al mee.
Screenshot_135
Jullie willen mijn mening horen en ik uit deze mening als voormalig politieman, die 10 jaar lang op straat met eigen ogen heeft gezien wat er werkelijk gebeurt?!: Duitsland zal niet meer het Duitsland zijn dat wij allemaal kennen en waarin we ons goed gevoeld hebben. Het zal een ander land worden. Een land van sociale onrechtvaardigheid, van interne spanningen en onlusten. Een land, waarin vrouwen en kinderen zich niet meer veilig voelen en het ook niet meer zullen zijn. Een land, dat zijn vooruitgang, zijn identiteit en ook grote delen van zijn cultuur zal opgeven, als het zo doorgaat zoals deze “regering” dit met alle denkbare middelen forceert en lanceert. En niemand kan mij vertellen dat deze “regering” in de eigen zin en voor het volk handelt. Jullie zijn slechts de uitvoerende elementen van diegenen die een heel ander plan volgen.
Dat alles interesseert me echter niet, want het enige dat mij interesseert is het land waarin ik leef en waarin onze kinderen zijn opgegroeid.
Op de internetsite van de Duitse regering staat “Integratie die iedereen helpt. Duitsland kan dat.” Ik echter antwoord jullie daarop: Remigratie (uitzetting van economische asielzoekers,religieuze fanatiekelingen, criminelen en potentiële terroristen) die iedereen echt helpt. Duitsland kan dat!
Geen deel van het systeem!
Bron:
www.journalistenwatch.comAuteur: Tim Kellner
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron(www.ejbron.wordpress.com)


h/t C.M.https://youtu.be/rAR6XKHfXY0
Klein Orkest - Over de muur (1984)