woensdag 13 september 2017

Brussel de dictator van Europa!!!

Brussel de dictator van Europa, aangestuurd door wat miljardairs heeft besloten dat ons Nederland en de rest van Europa islamitisch moet worden en dat islamitische criminelen niet of nauwelijks vervolgd mogen worden.
Dat zien we terug in de acties van rechters, politie en door de met islam besmette eurofiele politici in Den Haag.
Alles moet wijken om de islam te promoten, moskeeën en islamitische scholen schieten als paddenstoelen uit de grond en op de staatszenders op televisie gaat het alleen nog maar over de islam. Daar wordt de islam in een positief daglicht gezet terwijl de islam al 1400 jaar een plan heeft, chaos creëren, infiltreren in politiek en instituten en uiteindelijk domineren en de sharia doorvoeren.
Wat voor u betekent dat u uw vrijheid en veiligheid kwijtraakt.
En als u denkt dat het zo’n vaart niet loopt heeft u het mis!
Het is tijd om de patriot in u wakker te maken en op te staan voor uw vaderland en voor de toekomst van uw kleinkinderen, want als we niets doen gaan deze verwarde politici gewoon door met het uitbuiten en discrimineren van de nationale bevolking.
Alweer gaat de zorgverzekering en het eigen risico omhoog wat heel veel mensen in financiële problemen brengt en die dagelijks met wanhoop en frustratie de eindjes nog nauwelijks of helemaal niet aan elkaar geknoopt krijgen.
Er plegen in ons Nederland dagelijks 5 mensen zelfmoord maar dat heeft natuurlijk niets te maken met het krankzinnige beleid dat gevoerd wordt vanuit Den Haag