woensdag 13 september 2017

Aantoonbaar bewijs waarom de Islam niet deugt!!! Pakistaanse christen door moslim klasgenoten doodgeslagen terwijl de leraar een krant leest

Aantoonbaar bewijs waarom de Islam niet deugt

13-09-2017

Pakistaanse christen door moslim klasgenoten doodgeslagen terwijl de leraar een krant leest

Door: Jack Montgomey – Vertaling: ‘rommel’

Een tiener van een christelijke familie is door moslim klasgenoten op de MC Model Boys Government High School in Pakistan doodgeslagen omdat hij uit dezelfde waterkoeler als hen dronk.

Sharoon Masih, door de British Pakistani Christian Association beschreven als “een ongelooflijke intelligente student van een arme christelijke familie”, werd vanaf zijn eerste dag op school, waar hij de enige christen in zijn jaar was, op de korrel genomen.
Klasgenoten isoleerde Sharoon en zeiden tegen hem: “Jij bent een christen, heb niet het lef bij ons te zitten als je wil blijven leven,” schrijft Christian Today.
Ze hebben ook geprobeerd om hem te converteren, sloegen hem, en scholden hem uit voor ‘chura’ – een minachtend scheldwoord voor christenen – en weigerden hem gebruik te laten maken van de gemeenschappelijke drinkwaterkoeler.
In de islam wordt moslims afgeraden om uit dezelfde bronnen te drinken als niet-moslims, een andere Pakistaanse christen – Asia Bibi – werd veroordeeld tot de doodstraf en eindigde voor jaren in een dodencel vanwege een geschil met moslims over haar bevoegdheid om een islamitische waterkom te dragen.
Sharoon’s doodstraf was sneller toen hij op zijn vierde dag op school uit de drinkwaterkoeler dronk, met klasgenoten die hem aan een fatale afstraffing onderworpen.
Eerdere berichten suggereerden dat de leraar die aanwezig was op het moment van de aanval, Nazir Mol, een oogje toekneep terwijl Sharoon werd doodgeslagen, hoewel hij beweert dat hij van de mishandeling niets gemerkt heeft omdat hij een krant las.
Het hoofd van de school houdt staande dat de aanval eigenlijk plaatsvond tijdens een klassenwisseling waar geen leraar aanwezig bij was – maar de betreffende leraar is sindsdien wel van zijn functie ontslagen.
“Mijn zoon was een goedaardige, hardwerkende en vriendelijke jongen. Hij was altijd al geliefd bij de leerkrachten en leerlingen, die nu een groot verdriet delen dat hij vanwege zijn geloof op zijn nieuwe school het doelwit van studenten is geworden,” zei Sharoon’s moeder Razia Bibi.
“Sharoon en ik huilde elke avond als hij de dagelijkse foltering beschreef waar hij aan was onderworpen. Hij heeft alleen maar met mij de details gedeeld over het geweld waar hij mee geconfronteerd werd. Hij wilde niet zijn vader ermee belasten omdat hij zo’n goedaardig hart voor anderen had.
“Die kwaadaardige jongens die mijn kind haten, weigeren nu te onthullen wie er bij zijn moord betrokken waren. Maar op een dag zal God echter zijn oordeel over hen vellen.”
“Christenen in Pakistan worden veracht en  gehaat. Ze zijn constant slachtoffer van vervolging,” zegt Wilson Chowdhry, voorzitter van de Britse Pakistaanse Christelijke Vereniging.
“Deze moord op een jonge christentiener op school dient alleen maar om ons eraan te herinneren dat onder de meerderheid van de jeugdige bevolking de haat jegens religieuze minderheden wijdverspreid is, door culturele normen en een vooringenomen nationaal onderwijsprogramma.”
“Deze verwoeste familie zal de enorme emotionele pijn van een totaal vermijdbaar incident moeten verwerken. Het is een grove aanklacht voor MC Model Boys Government High School dat een christen op deze manier vermoord kon worden.”
“Maar helaas is een dergelijke behandeling op geen enkele wijze een anomalie – het ligt in de lijn van verwachting dat christenen tijdens hun jaren in het onderwijs zullen worden geconfronteerd met krenking en geweld.”

Bron:
http://www.breitbart.com/london/2017/09/12/pakistani-christian-beaten-death-muslim-classmates-teacher-read-newspaper/